Mykola2024 Опубліковано: 17 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2024 (змінено) 1 година тому, GoldenAndy сказав: А по під'єднанню другої батареї - не підкажете, як правильно? зрівнять напругу до хоча би різниці в 0,2в, розрядивши ту яка більша по вольтажу або зарядить ту що менша по вольтажу , тоді не буде високих струмів при перетоках між акб в момент зєднання. Змінено 17 грудня 2024 користувачем Mykola2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maxuap Опубліковано: 17 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2024 2 часа назад, GoldenAndy сказал: Дякую. Так в тому то й проблема, що там - "встановіть перемикачі в положення по табличці, з'єднайте дата кабелем, з'єднайте силовими кабелями, користуйтесь". А в одній батареї буде 55 вольт, в другій 54 вольти. І в момент включення з більш зарядженої енергія попхається в менш заряджену. На весь максимальний струм. (Коли я збирав павер з елементів 18650 - то їх попередньо вирівнював через резистори. Але ж тут не 18650.) Чи зарядити кожну до 100% індивідуально, а потім вже об'єднувати? Просто зарядите до 100% новую и потом объединяйте. Так будет проще. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GoldenAndy Опубліковано: 18 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2024 Maxuap, Mykola2024, дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dnk_sergey Опубліковано: 18 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2024 В 17.12.2024 в 18:51, GoldenAndy сказал: Добрий вечір, панове! Маю інвертор LP SNA6000, підключена батарейка Dyness DLC5.0C. Живить квартиру. І коли є мережа, коли батарейка вже повністю заряджена - інвертор інколи вмикає кулери свої плюс він добре так теплий в правому верхньому кутку корпусу. Скажіть, це нормально для цього інвертора ? Ну і навздогін ще питання - якщо я куплю ще одну батарейку таку саму, то перш ніж їх об'єднувати в параллель, тре на них якось напругу/заряд вирівняти? Чи то сильно розумні батарейки і вони можуть самі з собою "домовитися" і вирівняють свої напруги самі? Чи як правильно вирівняти напруги на них? Розрядити стару батарею до 50%, вимкнути інвертор, вимкнути батарею, під'єднати нову, під'єднати інформаційний кабель, увімкнути вимикачі, натиснути кнопку запуску на першій батареї, вона має запустити другу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 18 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2024 Прошив свою бмс JK до V15,35 і зарядка запрацювала як нада. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tratatara Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 Хто як думаєте можна буде 6кв варіант поставити на зелений тариф 5кв? Можливо змінити наліпку і звісно обмежити генерацію 5кв 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dnk_sergey Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 2 часа назад, Tratatara сказал: Хто як думаєте можна буде 6кв варіант поставити на зелений тариф 5кв? Можливо змінити наліпку і звісно обмежити генерацію 5кв А чому не збільшити паспортну потужність до 6 кВт? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tratatara Опубліковано: 21 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2024 10 годин тому, dnk_sergey сказав: А чому не збільшити паспортну потужність до 6 кВт? Та ніби можна тільки 5кв на одну фазу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mgo Опубліковано: 21 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2024 (змінено) 5 часов назад, Tratatara сказал: Та ніби можна тільки 5кв на одну фазу так так, 11 можна на одну фазу. А взагалі підійдіть в рес і вам скажуть що можна в конкретно вашому випадку. 19 часов назад, Tratatara сказал: Можливо змінити наліпку і звісно обмежити генерацію 5кв На ваш страх і ризик, якщо щасливчик може і пройде. В найгіршому випадку, прийдут, домахаються до шильдика, зірвуть, подивляться що то шістка і скажуть збільшувати потужність. Щоб краще шильдик тримався, можливо треба буде здати кров з пальця. Змінено 21 грудня 2024 користувачем mgo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 22 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2024 (змінено) Добрий вечір ,тільки що додивився що у мого веб інтерфейсу немає реально половини налаштувань, полистав на форумі найшов скріни, так там аж 7 пунктів повинно бути а в мене тіки 4 і ті неповні? це мені ця фірма що створювала акаунт такий зарізаний профіль зробила чи це на сайті люкса якийсь глюк? незнаю кому перше писать продавцю що створив аккаунт чи техпідтримці люкса? Змінено 22 грудня 2024 користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mgo Опубліковано: 22 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2024 там садомазо, туда маленьких непускають, щоб нічо собі не відірвав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 22 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2024 30 минут назад, Mykola2024 сказал: Добрий вечір ,тільки що додивився що у мого веб інтерфейсу немає реально половини налаштувань, полистав на форумі найшов скріни, так там аж 7 пунктів повинно бути а в мене тіки 4 і ті неповні? це мені ця фірма що створювала акаунт такий зарізаний профіль зробила чи це на сайті люкса якийсь глюк? незнаю кому перше висать продавцю що створив аккаунт чи техпідтримці люкса? Ну це вже страшне 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 22 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2024 43 хвилини тому, mgo сказав: там садомазо, туда маленьких непускають, щоб нічо собі не відірвав де там? у мене немає налаштувань навіть мппт трекера у веб інтерфейсі і ще половина того що я кнопками на інверторі настроюю, якщо підключитися телефоном напряму через додаток то там більше налаштувань чим у веб. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 10 годин тому, Mykola2024 сказав: де там? у мене немає налаштувань навіть мппт трекера у веб інтерфейсі і ще половина того що я кнопками на інверторі настроюю, якщо підключитися телефоном напряму через додаток то там більше налаштувань чим у веб. Що у Вас тут? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 Кінцевий користувач, але в інчого форумчанина такаж роль як у мене. а настройки всі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 3 хвилини тому, Mykola2024 сказав: але в інчого форумчанина такаж роль як у мене. а настройки всі. Скоріше за все Ви щось не так зрозуміли. Бо у кінцевого юзера не може бути всіх налаштувань. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 53 хвилини тому, Dmode сказав: Скоріше за все Ви щось не так зрозуміли. Бо у кінцевого юзера не може бути всіх налаштувань. під всих я маю на увазі ті що я кнопками на інверторі настроюю, у веб інтерфейсі даже МППТ контролер відсутній і ще половина того шо я кнопками настроїв.Навіть немає режима UPS-Apl? якщо підключитися додатком на смартфоні напряму то там більше налаштувань в рази , і тут на форумі викладали скріни налаштувань саме кінцевого користувача і не інсталятора, і там було 7 пунктів а в мене 4. Змінено 23 грудня 2024 користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 37 хвилин тому, Mykola2024 сказав: під всих я маю на увазі ті що я кнопками на інверторі наспроюю, у веб інтерфейсі даже МППТ контролер відсутній і ще половина того шо я кнопками настроїв.Навіть немає режима UPS-Apl? якщо підключитися додатком на смартфоні напряму то там більше налаштувань в рази Так і є. Через локальне підключення в додатку будуть всі налаштування. А через веб інтерфейс лише ті, які для кінцевого юзера. І мппт та юпс-апл там немає. 37 хвилин тому, Mykola2024 сказав: тут на форумі викладали скріни налаштувань саме кінцевого користувача і не інсталятора, і там було 7 пунктів а в мене 4 Давайте посилання на повідомлення з тими скрінами. Якщо там більше налаштувань, то це скріни не кінцевого споживача. Змінено 23 грудня 2024 користувачем Dmode Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 33 хвилини тому, Dmode сказав: Так і є. Через локальне підключення в додатку будуть всі налаштування. А через веб інтерфейс лише ті, які для кінцевого юзера. І мппт та юпс-апл там немає. Давайте посилання на повідомлення з тими скрінами. Якщо там більше налаштувань, то це скріни не кінцевого споживача. Дійсно я перепутав, там була цитата а я непомітив, думав це такі у ендюзера а це інсталятора, фігня повна, небачу логіки різати у вебі те до чого я і так кнопками можу на інверторі зайти, тіки через веб це все зручніше налаштувати і швидче чим тицяти на інверторі, всетаки у люкса логіка через жо... А продавець нехоче піднімати до інсталятора, зараза, мене такі речі бісять, наче "совок" все через жо.... Змінено 23 грудня 2024 користувачем Mykola2024 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 Да, эта хрень с правами бесит. Вроде и инвертор твой, а ощущение что нет) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mgo Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 4 часа назад, ЯД сказал: Вроде и инвертор твой, а ощущение что нет) Спойлер А тепер давайте уявимо, у вас підключений генератор, на порт генератора, і тут вам в голову стріляє потикати кнопки в додатку, як кінцеві користувачі люблять, все пощупати методом тику. Вибираєти ви смартлод, галочку мережа завжди включена, сидячи десь в хаті під ковдрою. Потім відволікаєтесь на каву і забуваєте за то. На вихід того генератора подається 220. Цікаво що з ним буде? А що буде коли ви той генич заведете, для тесту, що він ще заводиться? і хто буде оплачувати за спалений генич, інвертор і не дайбог хату? Правильно, в суді, не в нашому, а нормальному можуть то все на Люкс повісити, або на того хто вам це змонтував, може уже і були випадки. Сприймайте це, як запобіжник який не дає стрельнути собі в ногу. Люкс за ціною середнього китайця, налаштування якого треба тикати тільки на інверторі дає вам одну з кращих систем моніторингу і налаштування навіть у режимі кінцевого користувача, із захистом від пострілу собі в ногу. Роль інсталятора покликана полегшувати працю людини яка це монтує, розуміє, що робить, і відповідає за свої дії $. Безвідповідально давати мавпі гранату, погоджуєтесь? Змінено 23 грудня 2024 користувачем mgo 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 4 часа назад, Mykola2024 сказал: А продавець нехоче піднімати до інсталятора, зараза, мене такі речі бісять, наче "совок" все через жо.. А до чого тут продавець, коли це рішеня виробника. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 4 часа назад, ЯД сказал: Да, эта хрень с правами бесит. Вроде и инвертор твой, а ощущение что нет) Вам на авто дали можливість лазити і міняти все підряд? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 4 хвилини тому, Dalet сказав: Вам на авто дали можливість лазити і міняти все підряд? Да, мне не надо писать каким то китайцам чтобы поменять колонки, или настроить громкость Змінено 23 грудня 2024 користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 3 минуты назад, ЯД сказал: Да, мне не надо писать каким то китайцам чтобы поменять колонки, или настроить громкость так це все є в акаунті кристувача А зміна типу акумулятора, налаштувань по панелях, здатна вбити інвертора. Тому вам і не надано токої можливості. Змінено 23 грудня 2024 користувачем Dalet 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз