ЯД Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 16 хвилин тому, mgo сказав: Показати вміст А тепер давайте уявимо, у вас підключений генератор, на порт генератора, і тут вам в голову стріляє потикати кнопки в додатку, як кінцеві користувачі люблять, все пощупати методом тику. Вибираєти ви смартлод, галочку мережа завжди включена, сидячи десь в хаті під ковдрою. Потім відволікаєтесь на каву і забуваєте за то. На вихід того генератора подається 220. Цікаво що з ним буде? А що буде коли ви той генич заведете, для тесту, що він ще заводиться? і хто буде оплачувати за спалений генич, інвертор і не дайбог хату? Правильно, в суді, не в нашому, а нормальному можуть то все на Люкс повісити, або на того хто вам це змонтував, може уже і були випадки. Сприймайте це, як запобіжник який не дає стрельнути собі в ногу. Люкс за ціною середнього китайця, налаштування якого треба тикати тільки на інверторі дає вам одну з кращих систем моніторингу і налаштування навіть у режимі кінцевого користувача, із захистом від пострілу собі в ногу. Роль інсталятора покликана полегшувати працю людини яка це монтує, розуміє, що робить, і відповідає за свої дії $. Безвідповідально давати мавпі гранату, погоджуєтесь? Да, но в данном случае роль инсталлятора усложняет жизнь. Если человек не знает как пользоваться - то он сразу и попросит настроить и пр. Не умеет - оно и работать не будет и победит к знающим людям. А если я умею, то мне надо бегать и выпрашивать доступ к своему устройству. И могут и послать 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 2 хвилини тому, Dalet сказав: так це все є в акаунті кристувача Сам факт какого-то сраного инсталлятора, который имеет полный доступ к устройству, без моего согласия на это Вы ж при покупке авто ключи и техпаспорт от авто не оставляете у продавца? Змінено 23 грудня 2024 користувачем ЯД 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 3 минуты назад, ЯД сказал: Да, но в данном случае роль инсталлятора усложняет жизнь. Если человек не знает как пользоваться - то он сразу и попросит настроить и пр. Не умеет - оно и работать не будет и победит к знающим людям. А если я умею, то мне надо бегать и выпрашивать доступ к своему устройству. И могут и послать Якби у вас не було манєри падати на мороз і бити себе в футболку - я нічого не робив, він сам згорів - то і не було би тих обмежень Змінено 23 грудня 2024 користувачем Dalet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 Тільки що, Dalet сказав: Якби у вас не було манєри падати на мороз і бити себе в звутболку - я нічого не робив, він сам згорів - то і не було би тих обмежень Нефиг мне говорить про мои манеры Если бы некоторые инсталляторы не возомнивали из себя пупа земли, то тоже небыло бы проблем 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 3 минуты назад, ЯД сказал: Сам факт какого-то сраного инсталлятора, который имеет полный доступ к устройству, без моего согласия на это Вы ж при покупке авто ключи и техпаспорт от авто не оставляете у продавца? У меня тесла, батенька. Ваша аналогия не к месту. Не нравится. Купите повервер. И узбагойтесь Змінено 23 грудня 2024 користувачем Dalet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 Тільки що, Dalet сказав: У меня тесла, батенька. Ваша аналогия не к месту. Кто вам лекарь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mgo Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 30 минут назад, ЯД сказал: Да, но в данном случае роль инсталлятора усложняет жизнь. У ваші голові ускладнює, бо ви знаєте, що можна тикнути мишков на екрані компа. А так можна підійти до залізяки і з екрану натикати всі екзотичні фантазії. Але якщо ви вже наважитесь тицяти кнопочки на екрані інвертора то ви то розумієте, що робите, і самі відповідаєте. 28 минут назад, ЯД сказал: Сам факт какого-то сраного инсталлятора, который имеет полный доступ к устройству, без моего согласия на это Ну зніміть галочку "дозволяю віддалену підтримку" В чому проблема? Змінено 23 грудня 2024 користувачем mgo 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 1 минуту назад, ЯД сказал: Нефиг мне говорить про мои манеры Если бы некоторые инсталляторы не возомнивали из себя пупа земли, то тоже небыло бы проблем Начните с себя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 1 минуту назад, ЯД сказал: Кто вам лекарь? Точне не вы сударь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 1 хвилину тому, Dalet сказав: Начните с себя О, себя узнали? Я не специально 1 хвилину тому, Dalet сказав: Точне не вы сударь Боже упаси быть лекарем неизлечимого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 4 хвилини тому, mgo сказав: Ну зніміть галочку "дозволяю віддалену підтримку" В чому проблема? Это можно, да. Но от этого не появятся доп настройки в интерфейсе, а кнопочками то можно, но интерфейс через ж. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mgo Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 3 минуты назад, ЯД сказал: а кнопочками то можно, но интерфейс через ж. Що є то є, сумбурно і путано, але як у то віконечко впхати ту купу налаштувань, раком боком і з підскоком, та ще й в ту годину, що треба Якщо, шо я кінцевий користувач, мені налаштувань достатньо на даний момент. Обмеження я сприймаю як запобіжник. Треба буде той смарт лод, то мож потикати раз кнопочки. Якщо мені встрелить в голову монтувати люкси, мабудь після третого змонтованого мені постачальники дадуть інсталятора, щоб я сам собі із своїми клієнтами розмахувався. Там в додатку світиться номер інсталятора якого замахувати)) Це моя особиста думка. Змінено 23 грудня 2024 користувачем mgo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 3 минуты назад, ЯД сказал: О, себя узнали? Я не специально Боже упаси быть лекарем неизлечимого Я тоже не знаю кто вас обидел Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 7 хвилин тому, mgo сказав: Що є то є, сумбурно і путано, але як у то віконечко впхати ту купу налаштувань, раком боком і з підскоком, та ще й в ту годину, що треба Якщо, шо я кінцевий користувач, мені налаштувань достатньо на даний момент. Обмеження я сприймаю як запобіжник. Треба буде той смарт лод, то мож потикати раз кнопочки. Якщо мені встрелить в голову монтувати люкси, мабудь після третого змонтованого мені постачальники дадуть інсталятора, щоб я сам собі із своїми клієнтами розмахувався. Там в додатку світиться номер інсталятора якого замахувати)) Це моя особиста думка. Ну, так и живем) кнопочками хоть и помучаться, но единоразово. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 8 хвилин тому, Dalet сказав: Я тоже не знаю кто вас обидел Ну терь понятно чего вы так отреагировали про инсталляторов. И сразу в личности. Не зря говорят правда глаза режет. Если вас это так гложит, то может стоит заметить в своем глазу полено? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 4 минуты назад, ЯД сказал: Ну терь понятно чего вы так отреагировали про инсталляторов. И сразу в личности. Не зря говорят правда глаза режет. Если вас это так гложит, то может стоит заметить в своем глазу полено? Так вас же исталяторы обидели. Нет? На шару хотелось поиметь чужие знания? Не дали?))) В день шаровиков пуд посылаю. Таков менталитет.ваш Змінено 23 грудня 2024 користувачем Dalet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 Тільки що, Dalet сказав: Так вас же исталяторы обидели. Нет? На шару хотелось поиметь чужие знания? Не дали?))) О Господи. Кладязь знаний))))) ппц. Мне вас жаль, о всевеликий необъятный источник знаний. Смотрите не учахните над ними, как Кощей. Больше ваших всеобьятно информативных сообщений надеюсь не увижу. Пока 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 1 минуту назад, ЯД сказал: О Господи. Кладязь знаний))))) ппц. Мне вас жаль, о всевеликий необъятный источник знаний. Смотрите не учахните над ними, как Кощей. Больше ваших всеобьятно информативных сообщений надеюсь не увижу. Пока Я бы тоже рад бы вас не читать. Но не позволяет это движок форума Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) ... Змінено 23 грудня 2024 користувачем sanyas15 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 2 минуты назад, sanyas15 сказал: Чому? А кніпочка "ігнор" ? а толку?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 2 хвилини тому, Dalet сказав: а толку?))) Дякую, що заігнорили саме мене.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 Только что, sanyas15 сказал: Дякую, що заігнорили саме мене.... все в цьому світі відносне..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 Це ж скільки нового може дізнатися читач який зайде через пошук на тему «інвертор LuxPower SNA5000, особливості, налаштування» але боюсь, що так і не зрозуміє хто тут кому рабінович? Вам немає що робити? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mgo Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 Із технічної теми зробили хто зна, що. Хто кому подобаєтья, не подобається любить, ненавидить, ігнорить але читає. Санта Барбара блін! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 1 минуту назад, Фрай сказал: Вам немає що робити? днів десять не було, але наче вже з сьогодні має вже з'явитися чого поробити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз