Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

інвертор LuxPower SNA5000, особливості, налаштування

yur43

Рекомендовані повідомлення

підкину з останнього кейсу. так дня три, поки стаб не занесли
image.thumb.png.0b4d881234cd5b4aaf66c7091375af20.png

.... але цікаве тут інше, напруга в тих проміжках була, її Люкс не бачив просто, хоча рівень десь так і був 160-180В

Змінено користувачем Dalet
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Якщо памʼятаєте у мене були пошуки доступу до інвертора через комп, бо прога дуже куца…

Все знайшов, але там те ж саме, що і у всіх - обмежений доступ.

Ну, добре, якимось чином би я зумів би і це подолати і що?

- Пєтька, прибори?

- Шешнадцять!

- Шо шешнадцять?

- А шо прибори?

Особисто я розумію, що мав на увазі мій старшина коли казав новобранцям - Не чіпай техніку і вона у бою тебе не підведе!

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

18 минут назад, Фрай сказал:

- Не чіпай техніку і вона у бою тебе не підведе!

я бува по три рази на день налаштовую один і той же Люкс, бо кажу - ну не міняй тип акуму - а в отвєт тішина, лиш - ой, а я знову там нажав, бо подумав, почитав, подивився ютюба.....

• Хаха 1
Посилання на коментар

36 минут назад, Dalet сказал:

напруга в тих проміжках була, її Люкс не бачив просто, хоча рівень десь так і був 160-180В

АПЛ непоміг? Хоть на заряд АКБ.

15 минут назад, Dalet сказал:

бо подумав, почитав, подивився ютюба.....

Як добре самому давати собі раду! Дивився ютуба, читав, пробував, пхав всякі кабелі в батарею із матюками CAN,232,485, поки всьо получається!

Але робота така, пхати ті кабелі в різне обладнання.

Посилання на коментар

14 минут назад, mgo сказал:

АПЛ непоміг? Хоть на заряд АКБ.

ну він вмикав, періодично, діапзон широкий стоїть. Але там мабуть питання не в напрузі

Посилання на коментар

25 хвилин тому, Dalet сказав:

…кажу - ну не міняй тип акуму - а в отвєт тішина, лиш - ой, а я знову там нажав, бо подумав, почитав, подивився ютюба.....

Люди не хочуть думати, що будь яка зміна якогось параметру у налаштуваннях автоматично тягне за собою зміни чогось ще і не завжди у кращу сторону.

А якщо ти цього не розумієш то фіга попу баян?

З аналогії, приятель поскаржився на завелику витрату палива, а я випадково побачив, що він весь час використовує спорт-режим.

На моє питання - так у тебе ж також є.

Та він то є, але я його майже не вмикаю, мені достатньо прорахувати свої дії до того як почну маневрувати, крім того розповів як колись купив Р-Ровер і після обкатки рвонув далеко на захід.

Залитих під Макаровом 90 літрів не вистачило навіть до Рівного (320км) image.gif.72be258093a6fb7920984d7457e4f2f0.gif

бо ота кнопочка спорт-режиму тягне за собою не лише покращену динаміку, а й скажену витрату.

Тому й ваші галочки там де не треба можуть змінити роботу інвертора далеко за межами вашого розуміння.

Вибачте, якщо когось зачепив, але вже як є.

Посилання на коментар

3 години тому, mgo сказав:
  Показати вміст

А тепер давайте уявимо, у вас підключений генератор, на порт генератора, і тут вам в голову стріляє потикати кнопки в додатку, як кінцеві користувачі люблять, все пощупати методом тику.

Вибираєти ви смартлод, галочку мережа завжди включена, сидячи десь в хаті під ковдрою. Потім відволікаєтесь на каву і забуваєте за то.

На вихід того генератора подається 220. Цікаво що з ним буде?

А що буде коли ви той генич заведете, для тесту, що він ще заводиться? і хто буде оплачувати за спалений генич, інвертор і не дайбог хату?

Правильно, в суді, не в нашому, а нормальному можуть то все на Люкс повісити, або на того хто вам це змонтував, може уже і були випадки.

Сприймайте це, як запобіжник який не дає стрельнути собі в ногу.

І де тут запобіжник? якщо я можу підти до інвертора або зайти через смартфон і отримати доступ до всих настройок, у вас логіка як у блондинки як і у того китайця який зарізав веб інтерфейс. Я ще розумію якби я неміг взагалі попасти в ті налаштування яких немає у веб то да а якщо я можу підійти до інвертора чи через додаток і отримати доступ до всього то який толк різать це у вебі??? загадка

Змінено користувачем Mykola2024
Посилання на коментар

43 хвилини тому, Фрай сказав:

бо ота кнопочка спорт-режиму тягне за собою не лише покращену динаміку, а й скажену витрату.

Но тем не менее вы ж не пишите письмо продавцу, типа "включи мне турбо сейчас, хочу погонять") вы сами нажимаете и сами тратите бенз.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Dalet сказав:

А зміна типу акумулятора, налаштувань по панелях, здатна вбити інвертора. Тому вам і не надано токої можливості. 

а коли значить я мінятиму ті самі настройки акумулятора чи панелей через смартфон чи кнопками на інверторі то це вже не вбє інвертора чи як? у вас шото не все так однозначно виходить. 

Посилання на коментар

2 минуты назад, Mykola2024 сказал:

а коли значить я мінятиму ті самі настройки акумулятора чи панелей через смартфон чи кнопками на інверторі то це вже не вбє інвертора чи як? у вас шото не все так однозначно виходить. 

пізнєц анама. в мене 4й рік роботи з люксом, кожного дня ребуси, доступ до більше тисячі інверторів - чуєте, а ви хто? 

Посилання на коментар

ось я вам дам посилання на чат з китайцями, набагато дієвіше писати виробнику свої бажання ніж тут. Чи ви просто поплакатися хотіли?

chat.whatsapp.com/CTWkxKXwPDOHBbNJsFprNF

пишіть що треба змінити і вони вам то зроблять (може)

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Dalet сказав:

чуєте, а ви хто? 

той хто намагається відслідкувати логіку в словах що - "через веб зміна акб може вбити інвертор тому вам і не надано токої можливості", так я можу те саме зробить і без веб кнопками на інверторі тоді яким чином мені не надано токої можливості якщо надано тіки іншим шляхом. 

Посилання на коментар

той хто намагається відслідкувати логіку в словах що

друже, в мене є досвід ремонту
я ж все одно вам не відкрию всі нюанси)))

• Хаха 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Dalet сказав:

друже, в мене є досвід ремонту

а я що кажу що в вас його немає, просто поясніть  яким чином обрізка налаштувань у вебі захистить інвертор якщо я можу помінять ці недоступні налаштування яких немає у вебі через смартфон або кнопками на інверторі, бо я нерозумію реально.

Посилання на коментар

23 минуты назад, Mykola2024 сказал:

І де тут запобіжник? якщо я можу підти до інвертора

У веб тикнути і не подумати набагато простіше.

Щоб у тому меню щось натикати на інверторі, тре хоть документацію відкрити.

А як ви б почувалися, коли від зміни налаштувань, випадково, з інвертора чи вашого підключеного обладнання пішов дим?

Посилання на коментар

2 години тому, mgo сказав:

У веб тикнути і не подумати набагато простіше.

Щоб у тому меню щось натикати на інверторі, тре хоть документацію відкрити.

А як ви б почувалися, коли від зміни налаштувань, випадково, з інвертора чи вашого підключеного обладнання пішов дим?

Якщо ви не орієнтуєтесь без інструкції в меню інвертора то і в вебі без "інсрукції" теж ніфіга не зрозумієте так що це не аргумент. І зновуж таки натупить можна і з інсрукцією через меню, і де захист? чото небачу.

Тут упор зроблений на заробіток інсталяторам ,от і вся причина і другої бути неможе, всього навсього. бабки все впирається в бабки а не захист , якби вони так думали про захист то булаб на тому інверторі одна кнопка ВКЛ і ВИКЛ а все решта будь ласка через інсталятора. тіки одна біда ніодин лох би це не купив бо є альтернатива.

Всетаки я напишу цим гавнюкам розробникам за цю фігню.

• Лайк 2
Посилання на коментар

16 минут назад, Mykola2024 сказал:

Най бог помагає!

Посилання на коментар

16 минут назад, Mykola2024 сказал:

ви так і пишіть...., слово в слово

• Хаха 1
Посилання на коментар

27 минут назад, Mykola2024 сказал:

через смартфон

хотілося би побачити де у вас вого відкрито в смартфоні, але.... сенсу ніякого нема...
краще пишіть їм, може вони колись заблокують Україну через нашу унікальність

Посилання на коментар

Написав петицію люксу за обрубаний веб інтерфейс, якщо будем писать масово то можливо щось і здвинеться.

info@luxpowertek.com -писав сюди

• Хаха 1
Посилання на коментар

Із за цього срача з веб інтерфейсом забув спитать, в кого JK у вас флоад режим працює, бо в мене навіть на 15,35 прошивці тіки зарядка і балансування класно робить а у флоад зараза не переходить, півністю відключає заряд і всьо.

Посилання на коментар

Із за цього срача з веб інтерфейсом забув спитать, в кого JK у вас флоад режим працює, бо в мене навіть на 15,35 прошивці тіки зарядка і балансування класно робить а у флоад зараза не переходить, півністю відключає заряд і всьо.

А можна взнати? Теж цікаво, що то за такий режим , флоад, в розрі алгоритму заряду lfp?

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Dalet сказав:

А можна взнати? Теж цікаво, що то за такий режим , флоад, в розрі алгоритму заряду lfp?

чуєте, а ви хто? 

Посилання на коментар

28 минут назад, Mykola2024 сказал:

чуєте, а ви хто? 

Роман, хоть и очень специфический человек, но несет правильный контент и посыл в массы. Хотите понятный интерфейс и удобство настроек, купите Deye и клацайте хоть веб, хоть экран до посинения. Но извольте чуть дороже. Захотели сэкономить, кушайте что есть. Если вам смонтировали нормальные инсталляторы, вам в настройках делать нечего. Купили у "бизнесменов" в Одессе за дешевле и без гарантии, размахивайтесь сами и не клянчьте код инсталлятора по форумам и группам (адресовано не лично вам, а взагали)) Тем более, что есть полный доступ к настройкам с телефона. Люкс отличная рабочая лошадка. И то что разработчики так решили с доступом, это их полное и компетентное право.

И правда, а нахиба вам режим флоаД?

Змінено користувачем Maxuap
  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

42 хвилини тому, Maxuap сказав:

Хотите понятный интерфейс и удобство настроек, купите Deye и клацайте хоть веб, хоть экран до посинения

Вы видимо никогда не видели их понятный интерфейс) тут у люкса все же попроще и понятнее 

Дея стоит потому что даёт больше возможностей. Ну и может ещё по железу надёжней, тут хз

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...