Dalet Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 8 часов назад, volomoto сказал: Навантаження в нас далека менші від тих, що витримує панель на двох профілях. Якщо в числах, то на двох профілях панель, лежачи горизонтально, витримує 0.5м мокрого снігу. Супер. То варто так і робити. А як дугою стане, буде в кого спитати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mgo Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 1 час назад, Dalet сказал: Супер. То варто так і робити. А як дугою стане, буде в кого спитати. Десь так тоже думаю, було на юшку, буде на петрушку, 10м профілю на третю направляючу це копійки на всьому проекті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 15 минут назад, mgo сказал: Десь так тоже думаю, було на юшку, буде на петрушку, 10м профілю на третю направляючу це копійки на всьому проекті. Ну не дуже і копійки, а 10 дол на панель Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mgo Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня (змінено) Вмієте порадувати Зачеплю на оцинкований по 140 грн за метр Нефакт що доживу поки він згниє в нинішних реаліях. Змінено 13 січня користувачем mgo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня (змінено) 25 минут назад, mgo сказал: Вмієте порадувати Зачеплю на оцинкований по 140 грн за метр Дак там же не тільки цинк. А прижими, шпильки.... Змінено 13 січня користувачем Dalet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 24 минуты назад, mgo сказал: Нефакт що доживу поки він згниє в нинішних реаліях. Понадиветеся тих ютюбів, потім ходите озираєтеся)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mgo Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня (змінено) 13 минут назад, Dalet сказал: Дак там же не тільки цинк. А прижими, шпильки.... І ще це все прикрутити і бажано рівно в площині. А є варіанти для панельки 2.4м 30мм, кут даху 30? Змінено 13 січня користувачем mgo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 1 минуту назад, mgo сказал: ще це все прикрутити і бажано рівно в площині. Рівніше ніж дах є?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mgo Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня Дах робили, я, бухий тесть і швагр. В житті такого не може бути аби він кривий був. 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 11 минут назад, mgo сказал: Дах робили, я, бухий тесть і швагр. В житті такого не може бути аби він кривий був. 🤣 Ну то принцип монтажу панелей аналогічний побудові даху 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 3 години тому, Dalet сказав: Супер. То варто так і робити. А як дугою стане, буде в кого спитати. Як стане, так і вирівняється, бо такі деформації – це запроектований режим роботи сонячних панелей. Інженерія безсила перед страхом, і даному випадку цей страх диктується продаванами і мамкіними монтажниками, бо третій профіль – це, як не крути, а додатковий заробіток. Чомусь на промислових станціях не виникає питання скільки профілів ставити і там для наших кліматичних умов їх завжди два. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mgo Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня Щож хлопці Я зрозумів одне, тре читати мануал виробника, вкурювати оті циферки, що вони означають і приймати рішення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 1 час назад, volomoto сказал: Як стане, так і вирівняється, бо такі деформації – це запроектований режим роботи сонячних панелей. Інженерія безсила перед страхом, і даному випадку цей страх диктується продаванами і мамкіними монтажниками, бо третій профіль – це, як не крути, а додатковий заробіток. Чомусь на промислових станціях не виникає питання скільки профілів ставити і там для наших кліматичних умов їх завжди два. Поняв. Одразу видно, людина монтувала, в тємє. Шо нам ділєтантам. З вами спорити нема сенсу. Ви ж мануалів та ютюбів начиталися. Знаєтеся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 1 час назад, mgo сказал: Щож хлопці Я зрозумів одне, тре читати мануал виробника, вкурювати оті циферки, що вони означають і приймати рішення. Саме так. Раніше я допомагав до купівлі, а тепер лиш після можу посміятися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня (змінено) 1 час назад, mgo сказал: Щож хлопці Я зрозумів одне, тре читати мануал виробника, вкурювати оті циферки, що вони означають і приймати рішення. і ставити три профілі) Спойлер Змінено 13 січня користувачем Dima4s 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 15 минут назад, Dima4s сказал: і ставити три профілі) та зараз не соромно і по панелях ходити. молодьож руйнує стереотипи. безпрофілька на металочерепицю як приклад.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 1 година тому, Dalet сказав: З вами спорити нема сенсу Взаємно. 1 година тому, Dalet сказав: Ви ж мануалів та ютюбів начиталися Взагалі то даташитів та інженерних розрахунків та симуляцій, але для вас це все то саме, що ютюби дивитися. Ну це очікувано. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня (змінено) 14 минут назад, volomoto сказал: Взагалі то даташитів та інженерних розрахунків та симуляцій, але для вас це все то саме, що ютюби дивитися. Ну це очікувано. угу, бо я бачу прогнуті та випуклі панелі, а ви тілько формули. А ще я в мене є чим бачити цілісність кремнію, а вам є чим? До мене возять панелі на EL тест, а вам? Чому я маю вірити вам а не своєму досвіду???? п.с. Один вуйко на питання - а чого вони як лижі - так так треба, так має бути..... Ваша школа. Змінено 13 січня користувачем Dalet 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mgo Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня (змінено) 1 минуту назад, Dalet сказал: бо я бачу прогнуті та випуклі панелі покажіть нам, дуже цікаво! хочу фоточку! 🧐 Змінено 13 січня користувачем mgo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 1 минуту назад, mgo сказал: покажіть нам, дуже цікаво! не бачу сенсу, робіть як знаєте 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mgo Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня Правильно! Секрет фірми! Приходьте ми поставимо, всьо буде чікі пікі! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 2 минуты назад, mgo сказал: Правильно! Секрет фірми! Приходьте ми поставимо, всьо буде чікі пікі! тепер лиш своїм клієнтам надаю безкоштовні консультації, інші і дякую не скажуть, а лиш обсеруть. тому всьо..... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 6 часов назад, Dalet сказал: тепер лиш своїм клієнтам надаю безкоштовні консультації, інші і дякую не скажуть, а лиш обсеруть. тому всьо..... Эта фраза уже достойна быть вашей подписью, вот сколько вас помню все всегда заканчивается этим Тема самая дображелательная из всех тем форума 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня (змінено) 11 годин тому, volomoto сказав: . Чомусь на промислових станціях не виникає питання скільки профілів ставити і там для наших кліматичних умов їх завжди два. На два профіля нездатні вигнути панельку якщо краї не грають по висоті, а от три якщо це металева конструкція з метолопрофілю яка буде грітися її почне вигинати, а з нею почне вигинати і панель, навіть пластик на москітній сітці піддається деформації на сонячній стороні , рамку починає вигинати пузом до сонця, те саме буде з металоконструкацією, тому два менче деформують панель ніж три. Змінено 13 січня користувачем Mykola2024 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 7 часов назад, mgo сказал: Правильно! Секрет фірми! Приходьте ми поставимо, всьо буде чікі пікі! static.trinasolar.com/sites/default/files/PS-M-0694 H 158.75 Series User Manual_Frame_202103_NA.pdf Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз