GoldenAndy Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого 3 години тому, Евгений Мясоедов сказав: і як зробити щоб працював через кан і через тип батареї літійовий? В комплекті до акума один шнурок був? Якщо декілька - спробуйте інші. І якщо на акумі є перемикачі конфігураційні - то по інструкції перевірте що б там правильний протокол був. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений Мясоедов Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого Дякую, не вірно був виставлений DIP, якщо э можливість підкажіть, чи потрібно вносити налаштування для роботи акума, якщо підєднання було здійснено згідно протоколу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 10 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2 години тому, Евгений Мясоедов сказав: Дякую, не вірно був виставлений DIP, якщо э можливість підкажіть, чи потрібно вносити налаштування для роботи акума, якщо підєднання було здійснено згідно протоколу? інвертор має побачити батарею згідно протоколу, на цьому все. Далі в інверторі свої налаштування роботи. Зарядний струм не лупіть на повну. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алекс Н. Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого (змінено) 8 часов назад, Евгений Мясоедов сказал: привіт, замовив LUXPOWER SNA6000 WPV та акум DYNESS B4850 LiFePO4 48V/50AH, при першому запуску через как і без нього в налаштування обрав тип батареї літійовий і 8 пункт згідно інструкції акум(DYNESS), але інвертор не бачить акум немає з'єднання, окрім акума нічого не підключав, намагався обрати інші виробники(0 стандарт) не домогло, відбулось з'єднання тільки коли обрав тип батареї Lead-acid, але чому так? і як зробити щоб працював через кан і через тип батареї літійовий? Я брав з SNA 5000 такий АКБ. Так ось, в ньому було декілька дротів для з'єднання, і один з них окремо. Я не дивлячись під'єднав і все запустилось. А пізніше побачив, що там напис не Дайнесс. Під'єднав шнур з написом Дайнесс і інвертор не побачив АКБ. Ось фото, з яким працює . Спробуйте, може і у Вас вийде Змінено 10 лютого користувачем Алекс Н. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алекс Н. Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого В 06.02.2025 в 11:46, Dmode сказал: Дякую за скрін. Теж саме в інструкції. Ця напруга попередження, якщо для контрактів Gen, як я розумію, береться виходячи з напруги (soc) початку та кінця включення зарядки від генератора, то з яких даних керуються сухі контакти: від даних початку і кінця зарядки від генератора чи з інших даних? Заздалегідь вдячний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого 4 години тому, Алекс Н. сказав: Ця напруга попередження, якщо для контрактів Gen, як я розумію, береться виходячи з напруги (soc) початку та кінця включення зарядки від генератора, то з яких даних керуються сухі контакти: від даних початку і кінця зарядки від генератора чи з інших даних? Думаю в таблиці під терміном "попередження" мова про ці налаштування. Сам не пробував бо не було потреби. Перевірити легко, достатньо мультиметра, та змоделювати розряд нижче уставки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого (змінено) 1. реле гени активується нижче цього порогу, це перший флажок 2. реле гени активується по цьому порогу. це другий флажок 3. але є правило, яке скоріше за все діє для налаштувань свинця. є залежність від навантаження. Тобто коли є значне навантаження, формула враховує просадку напруги для свинцевої хімії. Десь мені китаєць давав табличку, але поки я її не знаходжу. Тобто. Сповіщення встановіть в напрузі 50В або 30% акум(до прикладу) і Стат ген - 50В або 30% і він нижче цих показників замкне контакт Змінено 11 лютого користувачем Dalet 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 11 лютого youtu.be/6l_HiID1A1E?si=0f-wP0HKovGvIBnc цікаве відео про JK-BMS. Виявляється для функціоналу спостереження за режимом заряду, станами таймерів RCV і RFV, потрібні три моменти - 1. Прошивка 15.38 бмс. 2. Остання 30 версія додатку андроїд. 3. DIP-перемикачі в адресі "0000". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого (змінено) 2 години тому, yur43 сказав: 2. Остання 30 версія додатку андроїд. Я небачу нової версії для андроїда, в плеймаркеті остання 4,28,0, останнє оновлення серпень 2024. Змінено 11 лютого користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 11 лютого 38 хвилин тому, Mykola2024 сказав: Я небачу нової версії для андроїда, в плеймаркеті остання 4,28,0, останнє оновлення серпень 2024. автор ролика писав в коментарях, що йому прийшло оновлення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого Я незнаю яким чином він получив обновку, я зайшов через комп на плеймаркет і там 4,28,0 , де він взяв 4,30 загадка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 11 лютого 25 хвилин тому, Mykola2024 сказав: Я незнаю яким чином він получив обновку, я зайшов через комп на плеймаркет і там 4,28,0 , де він взяв 4,30 загадка У Енді з Австралії лежить 30 версія. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого (змінено) 22 години тому, yur43 сказав: У Енді з Австралії лежить 30 версія. я туди тож дивився там якийсь незрозумілий додаток 14.16.2 JK-BMS.apk , що це непонятно. Пробував його ставить він не стає каже пакет пошкоджено. Змінено 12 лютого користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mgo Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого В 08.02.2025 в 12:11, Dalet сказал: Натрапив в ютюбі на таке відео. Поділюся. Може хто не знав.... Недавно монтував від маста таку штуку, в квартиру ставив. Теж фист файно виглядає, в коридор дуже пасує, то був основний критерій вибору ґаздів. Але маст шумить навіть на холостому ході, там дуйчик нестає взагалі, а ще металевий корпус додає своєрідний звуковий ефект. Працює як ББЖ. Включив через ввід резерву, поки відключень нема, ґазди його виключають. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого В 08.02.2025 в 12:11, Dalet сказал: Шо, Ви, як? Натрапив в ютюбі на таке відео. Поділюся. Може хто не знав.... Вы случайно нашли видео, которое сами же и выложили? Магия прямо.... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого (змінено) В 08.02.2025 в 12:11, Dalet сказал: Дубль Змінено 16 лютого користувачем eam 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 16 лютого Поділитись Опубліковано: 16 лютого 9 часов назад, eam сказал: Дубль Да там вже нове э , я знаходив. Ща пошукаю 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 16 лютого Поділитись Опубліковано: 16 лютого 10 часов назад, eam сказал: Вы случайно нашли видео, которое сами же и выложили? Магия прямо.... я вообше фокуснік, ось погуглив і ще знайшов продовження - 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 16 лютого Поділитись Опубліковано: 16 лютого (змінено) 3 часа назад, Dalet сказал: я вообше фокуснік, ось погуглив і ще знайшов продовження - слабовато вы продвигаете свой канал... Так денег никто не даст (с) Змінено 16 лютого користувачем eam 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 16 лютого Поділитись Опубліковано: 16 лютого 25 минут назад, eam сказал: слабовато вы продвигаете свой канал... Так денег никто не даст (с) а я за ідею. Мені подобається коли когось підриває))) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого (змінено) Народ у кого прошивка cBaa-2F898F скажіть у вас є 26 і 32 пункт в меню і чи є функція Smart LOAD та AC Coupling, бо в мене ні першого ні другого ні третього немає, а на одном ролику після оновлення це все з'явилося, як так?чи там нова ревізія по жилізу просто. Змінено 20 лютого користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 20 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 20 лютого 13 хвилин тому, Mykola2024 сказав: Народ у кого прошивка cBaa-2F898F скажіть у вас є 26 і 32 пункт в меню і чи є функція Smart LOAD та AC Coupling, бо в мене ні першого ні другого ні третього немає, а на одном ролику після оновлення це все з'явилося, як так?чи там нова ревізія по жилізу просто. оце SNA6000 а це SNA5000, тут немає отого 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого (змінено) ааа то це чисто для 6кВт версії, обідно ну ладно.☹️ дякую. Подивився уважно там в ролику дійсно 6кВт версія, а я гадав що між ними різниця тіки в потужності. а виявляється що ні. Змінено 20 лютого користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого (змінено) JK-BMS Version4.30.0.apkДодаток версії 4,30,0 для JK BMS з прошивкою 15,35 і вище. На 7 андроїд не стає точно бо в мене 7. можливо на 8 і вище. Виложив адміністратор на іншому форумі. www.jk-bms.com/en/News_lists_sort_5_p_1.shtml Змінено 21 лютого користувачем Mykola2024 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого тут експериментатори підвалили))) Офіційно наочно підтвердженно. Не горить)))) Але з гарантії злітає 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз