Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

інвертор LuxPower SNA5000, особливості, налаштування

yur43

Рекомендовані повідомлення

9 хвилин тому, Dmode сказав:

Це Ви собі?

собі і товаришу на дею.

В мене ще більш-менш, зрідка може бути 185, або 250в. А в товариша при сонці 265в, а він хоче генерувати.

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 годин тому, yur43 сказав:

В мене ще більш-менш, зрідка може бути 185, або 250в. А в товариша при сонці 265в, а він хоче генерувати.

Оце не дуже розумію, яким чином стаб тут поможе? Коли він піднімає напругу (збільшуючи фактично споживання) розумію. А як він має зменьшити напругу коли інвертор пхає в нього 5кВт не дуже розумію...

Змінено користувачем Dmode
Посилання на коментар

5 годин тому, Dmode сказав:

А як він має зменьшити напругу коли інвертор пхає в нього 5кВт не дуже розумію...

Вибір коефіцієнта трансформації автотрансформатора в стабілізаторі здійснюється на основі напруги виходу, тобто тієї частини до якої в нас підключений сонячний інвертор. При генерації в мережу стабілізатор продовжує підбирати цей коефіцієнт так щоб тримати напругу виходу в нормі. 

Таким чином стаб працює і на споживання і на генерацію.

Днями в іншого знайомого з окремою лінією до ТП і СЕС 30 кВт, почали горіти прилади в будинку. Найважче перенапругу переживають двигуни, трансформаторні БЖ, компресори в холодильниках кондиціонерах, там від перегріву ще додаються проблеми з поганою конденсацією холодоагента.

Квант гарна технологія, але по ціні інвертора з подвійним перетворенням. А симісторно-тирісторні, думаю, можна купити. Сильно нестабільна вже напруга стала.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, yur43 сказав:

При генерації в мережу стабілізатор продовжує підбирати цей коефіцієнт так щоб тримати напругу виходу в нормі. 

Але якщо стаб буде тримати зовнішню напругу в нормі, тоді вже і запхати в нього 5кВт не вийде інвертору. Нє?

Це просто для того щоб генерація автоматично обмежувалась до рівня безпечної  напруги?

Змінено користувачем Dmode
Посилання на коментар

16 годин тому, yur43 сказав:

собі і товаришу на дею.

для себе ви то напругу стабілізуєте а от в мережу всеодно буде перти перенапруга, причом ще більша чим без стаба, і реле перед лічильником всеодно буде рубать. Якщо на вхід іде 250 а стаб понизив до 220, то відповідно згенеровані 230в інвертора будуть підвищуватися в 1,13 рази тобто на вході стаба в мережу полетить 259В, а якщо інверторо ще більше підніме то стаб ще більше буде понижати і коєфіцієнт збільшення напруги ще збільшиться.Короче сусіди будуть в ах.....ї.

Змінено користувачем Mykola2024
  • Лайк 2
Посилання на коментар

33 хвилини тому, Mykola2024 сказав:

для себе ви то напругу стабілізуєте а от в мережу всеодно буде перти перенапруга, причом ще більша чим без стаба, і реле перед лічильником всеодно буде рубать. Якщо на вхід іде 250 а стаб понизив до 220, то відповідно згенеровані 230в інвертора будуть підвищуватися в 1,13 рази тобто на вході стаба в мережу полетить 259В, а якщо інверторо ще більше підніме то стаб ще більше буде понижати і коєфіцієнт збільшення напруги ще збільшиться.

мінуси є ? :)

Посилання на коментар

1 хвилину тому, yur43 сказав:

мінуси є ? :)

Якщо з обмеженням біля лічильника то частіше буде у відключці. Якщо без обмжень то сусіди під загрозою.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Нагадаю за товариша з окремою лінією. В нього РН в доступі. І його 276в поки дійдуть до ТП, стануть 240. Але він хоче жити з стабільною напругою і заробляти на ЗТ.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, yur43 сказав:

Нагадаю за товариша з окремою лінією. В нього РН в доступі. І його 276в поки дійдуть до ТП, стануть 240. Але він хоче жити з стабільною напругою і заробляти на ЗТ.

ну в його випадку тоді все буде земаніфік.

Посилання на коментар

11 хвилин тому, volomoto сказав:

А яка це довжина лінії і яка потужність станції, що таке велике падіння напруги?

по падінню я не міряв, просто бачив перший пристрій який згорів з появою сонця. 

Лінія - чотири дистанції між стовпами окремим кабелем. СЕС 30 кВт, мережева.

Змінено користувачем yur43
  • Лайк 1
Посилання на коментар

32 хвилини тому, yur43 сказав:

Лінія - чотири дистанції між стовпами окремим кабелем. СЕС 30 кВт, мережева.

Якщо там СІП 25 і десь 200м, а менше я б не тягнув, то при 30 кВт збалансованого навантаження буде падіння десь 13 В, тобто якщо в точці підключення 276 В, то на трансформаторі 263.

• Лайк 2
Посилання на коментар

image.thumb.png.189cd2e91a61612b8773f14e8f88fbfd.png

в мене з сонцем норм, але буває що хтось лупить в мережу, або так приходить здалеку, шо 260в. А тоді 

image.png.ae1e941b1d2ed62cb023f8e14c49c59d.png

оці всі смарт-розетки починають захищатись=вимикатись. 

Посилання на коментар

9 годин тому, Mykola2024 сказав:

якось намутяно, а одне реле напруги кинути на цю розетку не проще?

Хто в курсі, в цих розетках присутній баг у вигляді невідключаємого захисту при перенапрузі. Проявляється як незаплановане відключення, без запису в журналі. 

Посилання на коментар

Добрий вечір.Допоможіть врятувати акумуляторну батарею Feisity Solar LPBF 48200-H51,2V 200Ah 10kwh.Чи є тут люди які мали справу з цим акумулятором.Потрібно зайти через компютер у налаштування бмс і подивитись яка причина не вірноі праці батареі.Дякую.

Посилання на коментар

5 часов назад, Dmode сказал:

Пробуйте самі якщо воно вам треба.

diysolarforum.com/threads/felicity-bms-edms-program.51759/

Дякую.Програма EDMS у мене давно є.Нема такого шнура щоб підключитись до акумулятора.

Посилання на коментар

14 годин тому, muzaratti сказав:

Нема такого шнура щоб підключитись до акумулятора

Зробіть самі, роботи на 3хв.

Адаптер типу такого:

rozetka.com.ua/ua/285927563/p285927563/

Розпіновку вказує виробник 5-6 піни:

device.report/manual/12549155

Посилання на коментар

25 минут назад, Dmode сказал:

Зробіть самі, роботи на 3хв.

Адаптер типу такого:

rozetka.com.ua/ua/285927563/p285927563/

Розпіновку вказує виробник 5-6 піни:

device.report/manual/12549155

Дякую за інформацію.

Посилання на коментар

20.03.2025 в 16:34, Mykola2024 сказав:

Знімок екрана 2025-03-20 163314.jpg

Ви це фінам писали? Реально таке зробити комусь з нас ?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, DraVVa сказав:

Ви це фінам писали? Реально таке зробити комусь з нас ?

я це українцям писав, а ви поїходу чукча судячи з логіки відповіді. моя твоя не розуміть.

Змінено користувачем Mykola2024
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

народ поділіться посиланням на опис релізів оновлень для люкса, колись попадав на таке і не зберіг, а тепер найти неможу, якраз на SNA5000 вийшла обновка в березні

Посилання на коментар

Добрий ранок.Не працює швидка зарядка в додатку luxpowertek.Хто знає що могло трапитись.Допоможіть будь ласка.Дякую.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...