olexandr89 Опубліковано: В суботу в 14:43 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:43 (змінено) В 10.10.2025 в 15:15, Dmode сказал: Доступна всім, але лише для батарей Luxpower/HinaEss Так у мене HinaESS PowerGem Max. Та й у веб інтерфейсі мій рівень Instaler, але ж повна інформація про батарею відсутня. Це можна якось виправити? Змінено В суботу в 14:51 користувачем olexandr89 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В суботу в 15:42 Автор Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:42 58 хвилин тому, olexandr89 сказав: Так у мене HinaESS PowerGem Max. Та й у веб інтерфейсі мій рівень Instaler, але ж повна інформація про батарею відсутня. Це можна якось виправити? зверніться до виробника Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olexandr89 Опубліковано: В суботу в 17:29 Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:29 1 час назад, yur43 сказал: зверніться до виробника Виробника Інвертора чи Батареї? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В суботу в 17:38 Автор Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:38 8 хвилин тому, olexandr89 сказав: Виробника Інвертора чи Батареї? Обох Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: В суботу в 21:01 Поділитись Опубліковано: В суботу в 21:01 6 годин тому, olexandr89 сказав: у мене HinaESS PowerGem Max який протокол батареї вибраний в інверторі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olexandr89 Опубліковано: учора в 17:35 Поділитись Опубліковано: учора в 17:35 (змінено) 20 часов назад, Dmode сказал: який протокол батареї вибраний в інверторі? У режимі інсталятора через веб 1 HINA. Але мені здається що для моєї версії АКБ така інформація може бути відсутня тому що у моделі PowerGem Max є вбудований wifi та bluetooth а також э додаток для смартфону. Змінено учора в 17:40 користувачем olexandr89 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 15 годин тому, olexandr89 сказав: ле мені здається що для моєї версії АКБ така інформація може бути відсутня це краще в виробника уточнити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yurii Melnyk Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Доброго дня. Потребую допомоги. В менеLUX6000. Треба кулер до нього бо зламалася лопасть в одному з них - залетів дріт. Зараз працює але з вібрацією. До речі, один з трьох кулерів не працює (правий) так повинно бути? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 хвилину тому, Yurii Melnyk сказав: зламалася лопасть в одному з них - залетів дріт. Зараз працює але з вібрацією. Поки шукаєте я б зламав ще одну навпроти, 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yurii Melnyk Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 44 минуты назад, Yurii Melnyk сказал: Доброго дня. Потребую допомоги. В менеLUX6000. Треба кулер до нього бо зламалася лопасть в одному з них - залетів дріт. Зараз працює але з вібрацією. До речі, один з трьох кулерів не працює (правий) так повинно бути? Підкажіть , будь ласка, на скільки пінів кулер? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому в гілці доків цієї групи шукайте, там було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 8 годин тому, Yurii Melnyk сказав: Підкажіть , будь ласка, на скільки пінів кулер? 3-ріn , але там продуктивні . Правий кулер - МРРТ. Змінено 1 година тому користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз