olexandr89 Опубліковано: В суботу в 14:43 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:43 (змінено) В 10.10.2025 в 15:15, Dmode сказал: Доступна всім, але лише для батарей Luxpower/HinaEss Так у мене HinaESS PowerGem Max. Та й у веб інтерфейсі мій рівень Instaler, але ж повна інформація про батарею відсутня. Це можна якось виправити? Змінено В суботу в 14:51 користувачем olexandr89 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В суботу в 15:42 Автор Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:42 58 хвилин тому, olexandr89 сказав: Так у мене HinaESS PowerGem Max. Та й у веб інтерфейсі мій рівень Instaler, але ж повна інформація про батарею відсутня. Це можна якось виправити? зверніться до виробника Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olexandr89 Опубліковано: В суботу в 17:29 Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:29 1 час назад, yur43 сказал: зверніться до виробника Виробника Інвертора чи Батареї? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В суботу в 17:38 Автор Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:38 8 хвилин тому, olexandr89 сказав: Виробника Інвертора чи Батареї? Обох Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: В суботу в 21:01 Поділитись Опубліковано: В суботу в 21:01 6 годин тому, olexandr89 сказав: у мене HinaESS PowerGem Max який протокол батареї вибраний в інверторі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olexandr89 Опубліковано: В неділю в 17:35 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:35 (змінено) 20 часов назад, Dmode сказал: який протокол батареї вибраний в інверторі? У режимі інсталятора через веб 1 HINA. Але мені здається що для моєї версії АКБ така інформація може бути відсутня тому що у моделі PowerGem Max є вбудований wifi та bluetooth а також э додаток для смартфону. Змінено В неділю в 17:40 користувачем olexandr89 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: В понеділок в 09:12 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 09:12 15 годин тому, olexandr89 сказав: ле мені здається що для моєї версії АКБ така інформація може бути відсутня це краще в виробника уточнити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yurii Melnyk Опубліковано: В понеділок в 09:47 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 09:47 Доброго дня. Потребую допомоги. В менеLUX6000. Треба кулер до нього бо зламалася лопасть в одному з них - залетів дріт. Зараз працює але з вібрацією. До речі, один з трьох кулерів не працює (правий) так повинно бути? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В понеділок в 09:49 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 09:49 1 хвилину тому, Yurii Melnyk сказав: зламалася лопасть в одному з них - залетів дріт. Зараз працює але з вібрацією. Поки шукаєте я б зламав ще одну навпроти, 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yurii Melnyk Опубліковано: В понеділок в 10:32 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:32 44 минуты назад, Yurii Melnyk сказал: Доброго дня. Потребую допомоги. В менеLUX6000. Треба кулер до нього бо зламалася лопасть в одному з них - залетів дріт. Зараз працює але з вібрацією. До речі, один з трьох кулерів не працює (правий) так повинно бути? Підкажіть , будь ласка, на скільки пінів кулер? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: В понеділок в 14:13 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:13 в гілці доків цієї групи шукайте, там було 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В понеділок в 19:06 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:06 (змінено) 8 годин тому, Yurii Melnyk сказав: Підкажіть , будь ласка, на скільки пінів кулер? 3-ріn , але там продуктивні . Правий кулер - МРРТ. Змінено В понеділок в 19:07 користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: учора в 08:03 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 08:03 Змінив конфігурацію полів. Сумарна потужність ФЕМ 8420w, виробників троє, параметри трохи різні. Напруга PV піднялася, інвертор обмежує PV до 6,4Kw, на диво холодний і тихий. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: учора в 11:05 Поділитись Опубліковано: учора в 11:05 3 години тому, yur43 сказав: Змінив конфігурацію полів. Сумарна потужність ФЕМ 8420w, виробників троє, параметри трохи різні. Напруга PV піднялася, інвертор обмежує PV до 6,4Kw, на диво холодний і тихий. А до цього що було? Інвертор обмежував? На останній прошивці , наче, аж по 4500 на мррт пророчили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: учора в 11:27 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 11:27 (змінено) 42 хвилини тому, JoraBC сказав: А до цього що було? Інвертор обмежував? На останній прошивці , наче, аж по 4500 на мррт пророчили. Раніше мелькали генерації 7,2к короткочасно, інвертор пищав в ті моменти. Після оновлення бачу по 3,2к на вхід, або вже сонце не те. Зате не пищить, на вищі напрузі не гріється. Схоже на тупе обмеження по 3,2к. Змінено учора в 11:49 користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 годину тому, yur43 сказав: ...Після оновлення бачу по 3,2к на вхід, або вже сонце не те. Зате не пищить, на вищі напрузі не гріється. Схоже на тупе обмеження по 3,2к. Оновлення конфігурації полів, чи прошивці? Чи і того і того. І що іменно в 'полях' поміняв. Хочу зараз докинути панелей і міркую як. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 22 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 22 години тому 5 хвилин тому, JoraBC сказав: Оновлення конфігурації полів, чи прошивці? Чи і того і того. І що іменно в 'полях' поміняв. Хочу зараз докинути панелей і міркую як. 1. Оновлення прошивки. 2. Додав 3шт ФЕМ. Було по 240в на поле, стало 300-340в. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 1 година тому, yur43 сказав: 1. Оновлення прошивки. 2. Додав 3шт ФЕМ. Було по 240в на поле, стало 300-340в. Зрозуміло. Доречі, яка зараз остання 'робоча' прошивка? Бо я вже загубився в 'телегі' моніторити. Яка там жерла акум? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 20 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 43 хвилини тому, JoraBC сказав: яка зараз остання 'робоча' прошивка? Бо я вже загубився в 'телегі' моніторити. Яка там жерла акум? я бачу такі останні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз