рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: навіщо ж ви його обирали? У него на лбу было написано , что он " злочинний " ? Как погляжу , то все такие умные и дальновидные постфактум. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 17 хвилин тому, sergio сказав: Я в курсі. А то мені тут дорікали, що я податки не плачу. Тут ніби до першого вересня треба з нерухомостіч податок платити. Тат ті козлы навіть листа щастя з сумою до оплати не хочуть надіслати, як минулого року. А я іпав в податкову їхати виясняти, скільки там треба. На всю обл. тільккки два віконця в податковій які в дають квитанції до сплати. Кожна баклажка молока куплена в переході в бабки, а не в АТБ то цвях в труну злочинного режиму. 😎 в електронному кабінеті платника податку з компютера заходиш і дивившся і сплачуеш. все для тебе. щоб менше шастав по вулиці і не попав на ТЦК. Змінено 1 година тому користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 24 хвилини тому, рыбак сказав: Ааа, так это ты от себя решил мир избавить и таким образом - улучшить. Я вобще не верю в "улучшение" мира, тем более такими "простыми" способами ) 24 хвилини тому, рыбак сказав: В принципе , мешком больше , мешком меньше. - какая разница. Разница есть: "меньше нероду - больше кислороду" © 7 хвилин тому, рыбак сказав: Как погляжу , то все такие умные и дальновидные постфактум. А че сразу "постфактум"? Тебе еще дальновидных цитат из 2013-2021 накидать? ) 24 хвилини тому, sergio сказав: Тут ніби до першого вересня треба з нерухомостіч податок платити. Тат ті козлы навіть листа щастя з сумою до оплати не хочуть надіслати, як минулого року. А я іпав в податкову їхати виясняти, скільки там треба. На всю обл. тільккки два віконця в податковій які в дають квитанції до сплати. В Сумах таке було спокон віку. Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Президент США Дональд Трамп розпорядився пофарбувати стіну на кордоні з Мексикою в чорний колір, щоб метал нагрівався під сонцем і мігранти не змогли її перетинати. все для людей. постійно думає про них. можна ще високу напругу підключити Змінено 1 година тому користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, рыбак сказав: Покажите мне тех , кто против войны , против самого действия- войны , куда подевались украинские миротворцы ? Что сотворили пропагандисты и манипуляторы с этим народом. Україна була проти війни. Мало того, Зеленський хотів ще пуйлу в очі заглянути. Але, коли на тебе нападають, а ти проти війни - то ти капітулюєш. Так, що пишіть вже прямо - хто проти капітуляції. Ваша маніпуляція не зарахована. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, vadimv сказал: Я вобще не верю в "улучшение" мира, тем более такими "простыми" способами ) " © А во что ты веришь, ну окромя того , что ты мешок ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Україна була проти війни. Мало того, Зеленський хотів ще пуйлу в очі заглянути. Але, коли на тебе нападають, а ти проти війни - то ти капітулюєш. Так, що пишіть вже прямо - хто проти капітуляції. Ваша маніпуляція не зарахована. Чет не вяжется. Согласно пропаганде , война идет с 14 го. " Минские " для чего Порошенко подписывал и выдал , как достижение ? А как же " исповедь" Залужного ? Опять - нестыковочки . Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, Александр Аврамчук сказал: в електронному кабінеті платника податку з компютера заходиш і дивившся і сплачуеш. все для тебе. щоб менше шастав по вулиці і не попав на ТЦК. Я не маю електронного кабінета, тим більше будинок на маманю оформлений. З досвіду попередніх років, вони за просрочку і пеню не дуже нараховують, а тішаться, що взагалі хтось той податок платить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 7 хвилин тому, рыбак сказав: А во что ты веришь, ну окромя того , что ты мешок ? Еще раз: вера - это симптом плохо работающей теменной доли мозга. Я на такое вроде пока не жалуюсь. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Чет не вяжется. Согласно пропаганде , война идет с 14 го. " Минские " для чего Порошенко подписывал и выдал , как достижение ? А на Крим хто напав? От там і було "проти війни" - і що в результаті? З Донбасом так не вийшло, тому, що хоч добровольчі батальйони були "за війну" і проти капітуляції. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Україна була проти війни. Мало того, Зеленський хотів ще пуйлу в очі заглянути. Але, коли на тебе нападають, а ти проти війни - то ти капітулюєш. Так, що пишіть вже прямо - хто проти капітуляції. Ваша маніпуляція не зарахована. Воно проти України та українців, воно за безкарне знищення України та українців -- воно за капітуляцію України перед вбивцями українських дітей. Це очевидно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 37 хвилин тому, US7IGN сказав: тарєлочнік? Тема цікава, актори- гівно. Додивився тільки з третьої спроби. Вираждаєтся культура на болотах. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, Вячеслав63 сказал: . Так, що пишіть вже прямо - хто проти капітуляції. Ваша маніпуляція не зарахована. Я даже и не сомневаюсь , что вы выберите " Вараву" , а не Христа. А еще евреев обвиняют Все вы шестерки государственные одним мазаны . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 11 хвилин тому, рыбак сказав: Чет не вяжется. Согласно пропаганде , война идет с 14 го. Ти вважаєш, що війна (збройна агресія), що зараз веде росія проти України, йде не з 2014 року? Не здивував... Змінено 1 година тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, рыбак сказав: Я даже и не сомневаюсь , что вы выберите " Вараву" , а не Христа. А еще евреев обвиняют Все вы шестерки государственные одним мазаны . Оце і всі ваші аргументи? "Ми хочемо жити. Наші сусіди хочуть бачити нас мертвими. Це не залишає багато простору для компромісу." Голда Меїр. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, vadimv сказал: Еще раз: вера - это симптом плохо работающей теменной доли мозга. Я на такое вроде пока не жалуюсь. Не выпрашивай , тебе консультаций от меня не будет. Иди к доктору , плати деньги и пусть он тебе прописывает. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, 7351 сказал: Ти вважаєш, що війна (збройна агресія), що зараз веде росія проти України, йде не з 2014 року? Не здивував... Сам спросил - сам ответил. Не здивував .с. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 9 хвилин тому, рыбак сказав: Я даже и не сомневаюсь , что вы выберите " Вараву" , а не Христа. Так это ж Христос сказал "Итак во всем, как хотите, чтобы с вами поступали люди, та́к поступайте и вы с ними"? И шо ж не так в совете начать улучшение мира с себя? )) Один патрон - это как раз по-христиански ))) Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: Все вы шестерки государственные одним мазаны . Це стверджує істота, яка за своїм твердженням, сама, добровільно, працювала "шісткою" на державну каральну систему... тобто, працювала на "зоні", за зарплатню. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Оце і всі ваші аргументи? "Ми хочемо жити. Наші сусіди хочуть бачити нас мертвими. Це не залишає багато простору для компромісу." Голда Меїр. Я тебе вопрос задал. Ты на него в ответ мне своих 3 задаешь. Пообщайся с номерным , вы оба- комуняцкие шестерки и стукачи. Ко мне придешь завтра, может и подам тебе чего. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: вы оба- комуняцкие шестерки и стукачи. Що може істота, яка працювала на зоні добровільно, окрім брехні? Тільки писати брехливі доноси, коли буде/є шкурний інтерес... Продовжуй брехати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 14 минут назад, 7351 сказал: Це стверджує істота, яка за своїм твердженням, сама, добровільно, працювала "шісткою" на державну каральну систему... тобто, працювала на "зоні", за зарплатню. Оо, тебе вижу опять седня плохо. Я работал в гараже , который был при зоне. В зоне было производство , на этом производстве зека получали зарплату. Гараж при зоне работал на снабжение и сбыт продукции. работал водителем. Плюс -грел братву, не за деньги . Я не работал на " зечке" . Так что ты шестерной- опять обделался . Иди- вытряхивай. Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 минут назад, vadimv сказал: Так это ж Христос сказал "Итак во всем, как хотите, чтобы с вами поступали люди, та́к поступайте и вы с ними"? И шо ж не так в совете начать улучшение мира с себя? )) Один патрон - это как раз по-христиански ))) Зачем ты цитируешь то , о чем понятия не имеешь. Зачем ты вообще читаешь что либо ? Если для тебя " смотрю в книгу - вижу фигу". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 9 хвилин тому, рыбак сказав: Я работал в гараже , который был при зоне. В зоне было производство , на этом производстве зека получали зарплату. Гараж при зоне работал на снабжение и сбыт продукции. работал водителем. Плюс -грел братву, не за деньги . Я не работал на " зечке" . Гараж був всередині зони? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз