Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

46 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

Суддя з Білгорода-Дністровського Боярський, який допомагав ухилянтам, отримав умовний термін та штрафи

Суддя Олександр Боярський, який, за даними слідства, сприяв щонайменше 364 ухилянтам від служби у ЗСУ виїхати за кордон, визнав свою провину і уклав угоду зі слідством.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомив головний редактор Lb.ua Олег Базар.

За результатами розгляду Боярський отримав 6 років умовно, конфісковано $20 тис. та 200 тис. грн. Крім того, суд зобов’язав Боярського перерахувати 1 млн грн на потреби Сил оборони України.

"Навіть якщо повірити у версію слідства, що Боярський брав за одне рішення 1,5-3 тисячі доларів (упевнений, що більше), то суддя вийшов з цієї історії з непоганим прибутком", - зазначив Базар. Джерело: https://censor.net/ua/n3571117

так условка не отменяет почетной обязанности ( я о защите родины). иначе бы за условными судимостями стояла бы очередь.

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

sud.ua/uk/news/ukraine/339683-ne-tolko-v-kieve-teper-massovye-meropriyatiya-v-ukraine-vozmozhny-tolko-s-razresheniya-voennykh

військова диктатура 

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, porterlv сказав:

Я подробиць не знаю, звісно. Але йшлось про блокпост а не кордон. Та і готувати документи в окупації мабуть трохи накладно. Чи втеча українця з-під окупації на територію не окупованої Батьківщини уже є перетином кордону і вимагає окремих документів? Чи я щось упустив?

ХЗ, я там почув слово "кордон" і подумав, що він виїхав з окупованої території на територію ЄС, а потім до України.

Якщо ж через блок-пост з окупованої території на територію України - то тоді до чого "кордон"? Журналісти, як завжди недопрацьовують.

Посилання на коментар

3 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

військова диктатура 

Військова диктатура, то, якщо, як вище і коменті під відосом  пропонував бот з Ірландії, щоб якась бригада занялась з фронту і прийшла до Києва де би декого відсторонили від влади. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

Військова диктатура, то, якщо, як вище і коменті під відосом  пропонував бот з Ірландії, щоб якась бригада занялась з фронту і прийшла до Києва де би декого відсторонили від влади. 

Ви що, військових на сорти ділите? :lol:

Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

Тобто?! 

ну чим військові які вже керують в Києві відрізняються від тих яких ви закликаєте йти на Київ? :lol:

Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

ну чим військові які вже керують в Києві відрізняються від тих яких ви закликаєте йти на Київ? :lol:

В якому місці я закликав, тов майор? 

Чи я від Ютуба довідку маю вам надати, що то не мій аккаунт?! 😎

• Хаха 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, юра84 сказав:

Но факт залишається фактом пі...ри не тільки там, залишити самих дітей....

дітям світить інтернат 

• Сумно 2
Посилання на коментар

14 хвилин тому, юра84 сказав:

Но факт залишається фактом пі...ри не тільки там, залишити самих дітей....

От хз... Я собі погано уявляю, як двох малих дітей залишили в ночі на блокпості коло чи в машині без батька. Маю життєвий досвід журналістам дослівно НЕ вірити. 

22 хвилини тому, vadimv сказав:

подумав, що він виїхав з окупованої території на територію ЄС

і тих два перетини без документів? Серйозно? Хіба через міграційну службу і консулят. Думаю, малось на увазі, що чоловік не мав пакету документів у підтвердження одноосібного догляду за дітьми а відповідно оформлених документів на відстрочку. 

Посилання на коментар

10 минут назад, US7IGN сказал:

Зрештою навіть в третьої штурмоаої небуло би ніяких шансів, проти такої оборони Києва😏

https://www.facebook.com/share/r/1AW35xAwGk/

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, Александр Аврамчук сказав:

дітям світить інтернат 

Хочеться вірити, що дооформить документи і отримає звільнення. Але не факт, що маму позбавили батьківських прав. Тому враховуючи бюрократію і загальні тенденції - таки журба. :(

• Лайк 1
Посилання на коментар

24 хвилини тому, sergio сказав:

Військова диктатура – це форма правління, за якої владу в державі повністю або переважно контролюють представники збройних сил, які часто захопили владу в результаті державного перевороту. Такі режими спираються на військово-політичний режим, використовують терор та репресії, а також засоби пропаганди для підтримки своєї влади та створення видимості легітимності. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

дітям світить інтернат 

вони ж з його сестрою живуть.

6 хвилин тому, porterlv сказав:

Думаю, малось на увазі, що чоловік не мав пакету документів у підтвердження одноосібного догляду за дітьми а відповідно оформлених документів на відстрочку. 

звісно

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Військова диктатура – це форма правління, за якої владу в державі повністю або переважно контролюють представники збройних сил, які часто захопили владу в результаті державного перевороту. Такі режими спираються на військово-політичний режим, використовують терор та репресії, а також засоби пропаганди для підтримки своєї влади та створення видимості легітимності. 

а верховного головнокомандувача можна вважати представником збройних сил? :lol:

Посилання на коментар

47 хвилин тому, sergio сказав:

Усі, хто розповідають про військову диктатуру, просто не розміють, що їх першими відправлять на штурми посадок...

• Хаха 2
Посилання на коментар

5 минут назад, Danylo Ivanov сказал:

Усі, хто розповідають про військову диктатуру, просто не розміють, що їх першими відправлять на штурми посадок...

Потенційний військовий диктатор в Лондоні івідсиджується. 😺

aazsrx-ca89b2a7a7208fbdc785ef8401a61ccc.jpeg

• Хаха 1
Посилання на коментар

34 минуты назад, porterlv сказал:

Хочеться вірити, що дооформить документи і отримає звільнення. Але не факт, що маму позбавили батьківських прав. Тому враховуючи бюрократію і загальні тенденції - таки журба. :(

Нет. Он с мамой детей в законном браке. Родительских прав маму никто не лишал. Как минимум нужно было развестись и установить опеку.Не понятно на что он рассчитывал

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Потенційний військовий диктатор в Лондоні івідсиджується. 😺

aazsrx-ca89b2a7a7208fbdc785ef8401a61ccc.jpeg

Ніт. Якщо Коли переможе на демократичних виборах, як Ейзенховер або деГолль, це не буде військова хунта чи диктатура.

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав:

Ніт. Якщо Коли переможе на демократичних виборах, як Ейзенховер або деГолль, це не буде військова хунта чи диктатура.

вибори будуть демократичними, але мудрий нарід знову потужно і незламно обере лайно, можете не сумніватися :lol:

• Хаха 1
  • Конфуз 2
Посилання на коментар

10 хвилин тому, US7IGN сказав:

нарід знову потужно і незламно обере лайно

...з тих двох купок, які йому залишать для "вибору" руді маніпулятори

Посилання на коментар

3 години тому, vadimv сказав:

Та звісно ж у всьому винні жертви, не варто повторюватися, вже багато разів це чули

Не завжди. Бамбасня не винна ні в чому))))

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...