МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Дві дочки... Ну ви б могли хоча б на одній женицця? Отож. Там ще в одного олігарха дочка є, @DmiVady, може вспієте. Ну не факт соціальний статус не позволить) да і кабук- це не моє Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 20 минут назад, Бездомный сказал: "Путин пока страну не уничтожит - не успокоится" - Борис Немцов. Ага, ага... Эта картинка к вопросу, что НИ ОДИН завод не выведен из строя... А я говорил - достаточно быстро восстанавливают, на войну горючка БУДЕТ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 хвилин тому, МаТраС сказав: соціальний статус не позволить) да і кабук- це не моє Думаєте пристрелить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Думаєте пристрелить? до речі да. я першій жінці фізично так ввалював по молодості гарно. неправильно звичайно, гарячий був,да там таке чудо було. був би в неї такий батя, то десь і прикопали б) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, МаТраС сказав: до речі да. я першій жінці фізично так ввалював по молодості гарно. неправильно звичайно, гарячий був,да там таке чудо було. був би в неї такий батя, то десь і прикопали б) Був би батя як хто? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Був би батя як хто? Діма. як ВЛАСНИК АТБ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, МаТраС сказав: Діма. як ВЛАСНИК АТБ Тю, то було з дочкою власника АТБ чи ні? А якщо ні, то нащо балакать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 26 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Там ще в одного олігарха дочка є, @DmiVady, може вспієте. Ну не факт Два рази промахи) Я не олігарх, бо англійської не знаю, і у виборах Зеленського не приймав участі, тому як виглядає навіть мільйон доларів не знаю ... мені не досталося, не бачив 😉 Донька в курсі, що рожати від чоловіків віком білш, ніж 35-40 років то велике горе та лотерея, бо матінка-природа попіклувалась, щоб самці з посипаною генетикою якнайменше мали шанси продовжити род. При великих вкладених грошах можна гратися, і проти природи, але то тре, щоб жених заробляв багато грошей, а не гривень😉 Змінено 4 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Тю, то було з дочкою власника АТБ чи ні? А якщо ні, то нащо балакать? бухаєм сер?)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Донька в курсі, що рожати від чоловіків віком білш, ніж 35-40 років то велике горе та лотерея, бо матінка-природа попіклувалась, щоб самці з посипаною генетикою якнайменше мали шанси продовжити род. При великих вкладених грошах можна гратися, і проти природи, але то тре, щоб жених заробляв багато грошей, а не гривень😉 це в жінок там проблеми після 35 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, МаТраС сказав: бухаєм сер?)) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 години тому, Dmitriy_S сказав: То чого не лишилися? Освіти не хватило? Жінку, діти, онуки, усі повернулися чекали кримської кави. Я ще півроку сам був, працював, гроші заробляв, та експериментального пальника зробив із підручних матеріалів. Майстерня була моєму розпорядженні із усим обладнанням. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, МаТраС сказав: це в жінок там проблеми після 35 Якщо зберетесь ще розмножуватись - порадьтесь з гарним дохтуром, бо можна і жінку вбити. Але гроші та гарна медицина можуть значно знизити ризики, я знаю і практичні випадки більш-менш позитивного результату, хоча не завжди з першого разу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, hause сказав: В цьому відео вся сучность зеленої мобілізації, 3.14дари ..., з такими вояками ми точно переможемо Spectre44902 дні тому А вот был бы четырежды ухилянтом, стал бы президентом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: Жінку, діти, онуки, усі повернулися чекали кримської кави. Я ще півроку сам був, працював, гроші заробляв, та експериментального пальника зробив із підручних матеріалів. Майстерня була моєму розпорядженні із усим обладнанням. Жінка, діти, онуки були в Німеччині, я чекав, коли роздадуть зброю, зброю роздали дегератам і наркоманам. Дегенерат угробили ціле місто, всіх записали в герої. Таке... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 15 хвилин тому, DmiVady сказав: Якщо зберетесь ще розмножуватись - порадьтесь з гарним дохтуром, бо можна і жінку вбити. Але гроші та гарна медицина можуть значно знизити ризики, я знаю і практичні випадки більш-менш позитивного результату, хоча не завжди з першого разу. Все треба робити вчасно. Після 35 вже мемуари треба писати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 17 хвилин тому, DmiVady сказав: Якщо зберетесь ще розмножуватись - порадьтесь з гарним дохтуром, бо можна і жінку вбити. Але гроші та гарна медицина можуть значно знизити ризики, я знаю і практичні випадки більш-менш позитивного результату, хоча не завжди з першого разу. а чого вбити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: Все треба робити вчасно. Після 35 вже мемуари треба писати До 35 працюєш на репутацію, а потім вона працює на тебе ... 8 хвилин тому, МаТраС сказав: а чого вбити? Шанс викидня значно зростає, тим більше чим старіший самець, навіть, якщо дівчинці 20 років. Медицина вирішує це, але є ще багато ризиків окрім цього. Матінка-природа давала нам гарантію до 35-40 років, вона ж не знала, що люди йебануті та схочуть жити 150 років) ========= Над Дональдом Фредовичем сьогодні вже сміялися? ))) Ось вам: Трамп вирішив перейменувати міністерство оборони на міністерство війни. Президент США Дональд Трамп у п'ятницю підпише указ, яким доручить, щоб Міністерство оборони відтепер називалося Міністерством війни. Змінено 3 години тому користувачем DmiVady 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 29 хвилин тому, DmiVady сказав: Два рази промахи) Я не олігарх, бо англійської не знаю, і у виборах Зеленського не приймав участі, тому як виглядає навіть мільйон доларів не знаю ... мені не досталося, не бачив 😉 Донька в курсі, що рожати від чоловіків віком білш, ніж 35-40 років то велике горе та лотерея, бо матінка-природа попіклувалась, щоб самці з посипаною генетикою якнайменше мали шанси продовжити род. При великих вкладених грошах можна гратися, і проти природи, але то тре, щоб жених заробляв багато грошей, а не гривень😉 Впевнений, що Макіївський адвокат знає, як виглядає один мільйон доларів готівкою;) Це досить скромний кейс. Ну таке:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому а який толк від миротворців з тої коаліції охочих, якщо заявлено,що вони не будуть воювати?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Це досить скромний кейс. Ну таке:) Емісійні - 10 кг сотками (що нового що старого зразку) + трошки на вакуумне пакування. Брудні трошки важче ) Я коли став дорослим, то ржав з фільмів де з банків виносили "кілька мільйонів доларів"))) * а ще якщо двадцятками))) Змінено 3 години тому користувачем DmiVady доповнено) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, МаТраС сказав: а який толк від миротворців з тої коаліції охочих, якщо заявлено,що вони не будуть воювати?) Гроші, які під це виділять:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 37 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Жінка, діти, онуки були в Німеччині, я чекав, коли роздадуть зброю, зброю роздали дегератам і наркоманам. Дегенерат угробили ціле місто, всіх записали в герої. Таке... У Харкові не роздавали, не було зброї. Мій знайомий у перші дні воював із своєю. У травні, коли трошки посунули кацапів сказали або офіційно оформлюватись, або із зброєю на вулицю не виходити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 13 хвилин тому, МаТраС сказав: а який толк від миротворців з тої коаліції охочих, якщо заявлено,що вони не будуть воювати?) Такий самий, як і збіговиськ блазня рік тому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз