Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

18 хвилин тому, sergio сказав:

В сенсі ПДВ платять? 

Не зрозумів питання, якщо про податки на витрати, то щоб не платити 18 % + 5 % з доходів фізособи, робиш ФОП  і платиш з доходів по ставках 2-ї або 3 групи. Доходи на ФОП зробити нескладно, гадаю, що понад 100 тис.гривень на місяць, на повсякденне, мало хто витрачає з форумчан, тож податки з такої суми не болючі.

Знов таки - майно) оформлювання на дружин-тестів: по-друге, в них теж повинні бути доходи, а по-перше: "гроші поза твоїм контролем - не твої гроші", я бачив не раз розпач чоловіків з "надійними" дружинами, яки в момент ставали безхатьками, навіть без авто ... але то вже інша тема - її ведуть спеціально навчені жінками страждальці😉

Тим хто живе за офіційну білу зарплатню перейматися нема чим - за них вже все заплатили роботодавці, сенсу приховувати теж не бачу.

Тож кожний вибір робить сам.

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 годин тому, Бармалей сказав:

чуть исправил - добавил к Вашему и выделил...не нужно в этом ВАЖНОМ моменте-вопросе делать лишь одну фио виновным...он в числе других, на мой взгляд, одинаково виновных в этом...план и стратегию на оборону  разрабатывал лично зализнонепритомный-непригодный и по его словам о нем никто не знал (держал в тайне от всех) лишь некоторые моменты согласовывались на уровне преза и рнбо.

Бред сивой кобылы.

Ты можешь разработать сколько угодно планов, но если Верховный не вводит в действие план прикрытия , это все Филькина грамота.

По плану на Крымском направлении должно быть четыре полноценные бригады, а по факту там была одна неполного состава и без артиллерии.

Это не ошибка, это предательство национальных интересов.

За введение военного положения накануне вторжения проголосовало всего два члена рнбо .. войска покинули места постоянной дислокации не благодаря, а вопреки решению верховного, те формально совершив преступление. И это спасло Украину.

• Лайк 3
Посилання на коментар

7 годин тому, МаТраС сказав:

Я так і не зрозумів, хіба накази про розмінування і тп віддаються в усній формі?)

Блазень чекає, доки загинуть на війні ті, хто виконував накази на розмінування.

Посилання на коментар

6 годин тому, porterlv сказав:

Літій? Яскраво буде після прильоту. Судячи по відео - воно на поверхні. А як ні - який ресурс АКБ?  

Вистачить одного мопеда

Посилання на коментар

www.dw.com/ru/v-evrosouze-soglasovan-plan-otkaza-ot-vremennoj-zasity-ukraincev/a-74021679

Война закончится в марте 26

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 часов назад, DmiVady сказал:

ентузіастия бачив не раз розпач чоловіків з "надійними" дружинами, яки в момент ставали безхатьками, навіть без авто ... але то вже інша тема - її ведуть спеціально навчені жінками страждальці😉

одружуються виключно лохи ентузіасти - олені десантники

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

5 годин тому, sergio сказав:

Мені до безготівкових розрахунків зхиляє тільки одне, фраза продавця, - Пошукайте інші купюри в мене немає решти. Інших переваг, якщо то не платіж онлайн, а особистий я не бачу. 

Шукати повинен продавець. Це його проблеми,що в касі немає розмінною монети. Йди в банк і міняй. Так казав нам колись керівник

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 часа назад, DmiVady сказал:

Не зрозумів питання, якщо про податки на витрати, то щоб не платити 18 % + 5 % з доходів фізособи, робиш ФОП  і платиш з доходів по ставках 2-ї або 3 групи. Доходи на ФОП зробити нескладно, гадаю, що понад 100 тис.гривень на місяць, на повсякденне, мало хто витрачає з форумчан, тож податки з такої суми не болючі.

Знов таки - майно) оформлювання на дружин-тестів: по-друге, в них теж повинні бути доходи, а по-перше: "гроші поза твоїм контролем - не твої гроші", я бачив не раз розпач чоловіків з "надійними" дружинами, яки в момент ставали безхатьками, навіть без авто ... але то вже інша тема - її ведуть спеціально навчені жінками страждальці😉

Тим хто живе за офіційну білу зарплатню перейматися нема чим - за них вже все заплатили роботодавці, сенсу приховувати теж не бачу.

Тож кожний вибір робить сам.

Так я яке власне і поцікавився, що таке податок на витрати? Тобто коли, щось купляєш. ПДВ, акциз і тп. 

ФОП в рік десь так під 40 кг в рік  буде коштувати. Зараз до речі прийняли закон про онлайн торгівлю, якщо  більша к-сть продажів треба ФОПа реєструвати. Відправляв пару помилок останніх чисто на довірі, щоб без наложки просто потім на карту кинули гроші Зауважив,, що якщо раніше на пошті купа людей, щось відправляла і отримували зворотні платежі то зараз пусто. Ніхто заради тих декількох продаж ФОПа оформлювати не спішить. 

18+5%то податок на зароблене. 

Зрештою так і називається ПДФО. 

А то, що хочуть зробити китайці то справжній концтабір. Соціальний рейтинг впав нижче якогось рівня, рахунок заблокували-здохни, якщо нічим більше розрахуватись не можна. 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

"Я людина довірлива. Коли казали, що кожного дня виробляється по одній ракеті "Фламінго", а з жовтня почнуть виробляти по сім ракет "Фламінго" - я відповів: так, сім ракет буде. Але виявляється, що цього не буде. І це вже розвіддані Сполучених Штатів. Це їх розвідка повідомляє", - сказав Криволап.

Водночас, говорячи про крилату ракету "Фламінго", експерт зауважив, що з трьох запущених ракет долетіло лише дві, а "одна попала не зовсім, куди треба".

• Хаха 1
Посилання на коментар

20 минут назад, Vinsol2009 сказал:

"Я людина довірлива. Коли казали, що кожного дня виробляється по одній ракеті "Фламінго", а з жовтня почнуть виробляти по сім ракет "Фламінго" - я відповів: так, сім ракет буде. Але виявляється, що цього не буде. І це вже розвіддані Сполучених Штатів. Це їх розвідка повідомляє", - сказав Криволап.

Водночас, говорячи про крилату ракету "Фламінго", експерт зауважив, що з трьох запущених ракет долетіло лише дві, а "одна попала не зовсім, куди треба".

Тона вибухівки буде діяти демотивуючи, навіть якщо попаде не туди куди треба. 😏

Посилання на коментар

17 часов назад, Vinsol2009 сказал:

Я в 89 получал 315 и физически не мог потратить, не было столько товаров.

Разве что в тайге жили.

В 89-м уже кооперативы, кафетерии во всю работали, комиссионки забиты были чем хочешь, только уже по другим ценам...

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, DimaF сказав:

Разве что в тайге жили.

В 89-м уже кооперативы, кафетерии во всю работали, комиссионки забиты были чем хочешь, только уже по другим ценам...

Мне хватало Краковского рынка во Львове.

Шмоток накупил на всю семью и родственников .

Обои до сих пор лежат на чердаке нераспечатанные.

Хотя против барабашки это писк комара 

Посилання на коментар

9 годин тому, karlito сказав:

що ж стало стільки прихильників соціал дарвінізму. а сила правого, безумвний захист прав людини, розвиток без примусу - оті всі надбання цивілізації на смітник?

Саме так ) То були не "надбання цивілізації", а бізнес-необхідність, поки люди були цінним ресурсом-активом. Зараз вони перестали бути ресурсом взагалі (не то шо цінним) і перетворилися на обтяжливий пасив. Від них будуть позбавлятися...

9 годин тому, karlito сказав:

не має бути таких місць на планеті, щоб якщо ти людина, дотримуєшся загальноприйнятих норм і не порушуєш Закон - маєш виборювати право жити людиною.

Тепер жити на Землі - це не право для всіх, а привілегія для обраних. Саме тому так розквітли людожерські режими. Далі буде...

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

1 час назад, Vinsol2009 сказал:

Мне хватало Краковского рынка во Львове.

Шмоток накупил на всю семью и родственников .

В январе 90-го джинсы "пирамида" с верблюдОм на лейбе, на одном из львовских базаров стоили 350р.(Кстати моя первая поездка на ЗУ, после переезда в страну)

Так что особо не разбежишься с зарплатой 300 рупий))

Посилання на коментар

16 минут назад, DimaF сказал:

Свинособаки принялись за ж.д. инфраструктуру походу...(

але ви і зараз не вірите , що Чорнобильську аес  кацапи підірвали навмисно ?

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, Бездомный сказал:

але ви і зараз не вірите , що Чорнобильську аес  кацапи підірвали навмисно ?

В цю ху%ню вірите тільки ви та Вадим.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

8 годин тому, DmiVady сказав:

нах тоді ті гроші заробляти?

Отож. Насправді не так вже й багато грошей треба якщо зрозуміти що саме дійсно потрібно тобі для себе, а не для демонстрації іншим. Але дао дзену звісно не для всіх )

• Хаха 1
Посилання на коментар

39 хвилин тому, DimaF сказав:

В цю ху%ню вірите тільки ви та Вадим.

Папрашу! Я вообще не верующий, меня интересуют только факты.

А факты таковы, что реактор Чернобыльской АЭС был взорван в ходе "эксперимента".

Тобто кацапи проводили ядерні експерименти на українцях.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Папрашу! Я вообще не верующий, меня интересуют только факты.

К Бездомному, он там у Горбачева за шторой, в кабинете стоял))

Посилання на коментар

Тільки що, DimaF сказав:

К Бездомному, он там у Горбачева за шторой, в кабинете стоял))

Аргументы опять закончились )

Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

хочуть зробити китайці то справжній концтабір

Китайці не знають де картонок купити?

• Хаха 1
Посилання на коментар

26 хвилин тому, vadimv сказав:

Тепер жити на Землі - це не право для всіх, а привілегія для обраних. Саме тому так розквітли людожерські режими. Далі буде...

Підтримую. Голодні ігри почалися :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Китайці не знають де картонок купити?

Китайці ще з 1989 року добре знають, що їх закатають танками у асфальт разом з картонками

Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

Китайці ще з 1989 року добре знають, що їх закатають танками у асфальт разом з картонками

Але ж це зроблять такі самі китайці. Отже спочатку треба визначитися про яких саме китайців мова

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...