Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, kim chen lhoran сказал: зараз в Україні на фронті, до речі, багато жінок. це хроніки демографічної катастрофи , бо врятується вона дітонародженням (с)Тимофія 2:15 Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Слава ухилянтам. Дуже помічне буде, кому треба. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 15 годин тому, Dr.Yura сказав: мабуть хороший проект пиляти гроші.... Українець у всьому бачить українця і можливості. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 55 минут назад, murava сказал: У Бездомного знову загострення нижнього моргентау.... Дайте нарешті йому серветки, промокод на порнхаб і кличте санітарів. Можу реферальне посилання йому зкинути... 😺Але ні. Мене тоді на Порнхабі забанять. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 59 хвилин тому, Бездомный сказав: за для такого укладу виховувати дітей треба у геть інший спосіб - за іншими методичками . баба не бита - як коса не клепана (с) бий бабу молотом - буде баба золотом (с) а навчати бабі я не дозволяю (с) Бездомный, для Вас є окремий вольєртема тут на форумі "Я хочу счастливый брак! А Вы?" пишіть там чергову діч про дівчат, жінок і т.д. тут не ця тема... таке враження що ви народились від двох мужиків... 2 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 минут назад, Dr.Yura сказал: Бездомный, для Вас є окремий вольєртема тут на форумі "Я хочу счастливый брак! А Вы?" пишіть там чергову діч про дівчат, жінок і т.д. тут не ця тема... таке враження що ви народились від двох мужиків... Ні, від двох баб. 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 32 хвилини тому, Бездомный сказав: це хроніки демографічної катастрофи , бо спасеться вона дітонародженням (с)Тимофія 2:15 Треба набирати жінок на службу в польові борделі. Будуть рожати від героїв, піднімать демографію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 18 хвилин тому, sergio сказав: Слава ухилянтам. Дуже помічне буде, кому треба. що дає підстави вважати що це не інша форма Дії для тих хто думає що наїбав систему? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 хвилин тому, Dr.Yura сказав: таке враження що ви народились від двох мужиків... 5 хвилин тому, sergio сказав: Ні, від двох баб. одне не виключає інше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 21 хвилину тому, Dr.Yura сказав: Бездомный, для Вас є окремий вольєртема тут на форумі "Я хочу счастливый брак! А Вы?" пишіть там чергову діч про дівчат, жінок і т.д. тут не ця тема... таке враження що ви народились від двох мужиків... Та може хоч тут зізнається як часто б'є дружину Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 23 минуты назад, Dr.Yura сказал: Бездомный, для Вас є окремий вольєртема тут на форумі "Я хочу счастливый брак! А Вы?" пишіть там чергову діч про дівчат, жінок і т.д. тут не ця тема... таке враження що ви народились від двох мужиків... вживання слова "мужик" - маркер , навіть стигма Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 минут назад, US7IGN сказал: Та може хоч тут зізнається як часто б'є дружину зізнаюся : фізічно - жодного разу не вдарив . існують не меньш дієві способи дресірувати любіму абізяну . Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 24 минуты назад, sergio сказал: Ні, від двох баб. При чому кожна виношувала по черзі. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, sergio сказал: Ні, від двох баб. +/- частково вгадали . в татка майже все життя було дві баби одночасно - моя мама - його ровесниця ,з якою вони все починали з суцільного нуля , і "любімая обізяна" - смокталка на 15 років молодша за нього , яка зарилася на "великі для її шкали статків" статки ( насправді , нічого особливого там не було , але вона мала іншу думку ) з якою я очно познайомився лише після маминої смерті . Обидві баби були геть антиподами - одна - стриманий , але відданий самурай зростом вище середнього , інша - шльондра-сука-стерво з вулканічним темпераментом зростом "метр в береті на табуреті" . з тих часів зневажаю темпераментних баб коротунок Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Бездомный сказал: фізічно - жодного разу не вдарив . Как подкаблучник может бабу ударить?? Скорее всего она тебя воспитывала...) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, murava сказав: При чому кожна виношувала по черзі. В авоськє 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, Бездомный сказав: "метр в береті на табуреті" "Бабам маленького роста в рот давать легко и просто" © 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 54 минуты назад, vadimv сказал: "Бабам маленького роста в рот давать легко и просто" © різниця була ще й в тому , що перша - була сільською дівкою , яка вийшла заміж цнотницею за такого ж як і вона бідного хлопця з забитого села - безхатчека , безбатьченка , е.т.с. , а друга - на 15 років молодша "городська" коротунка - шзн , яка мала не аби яку мотивацію смоктати , як новий пилосмок - тобто відчайдушно крутити демоверсію , щоб покращити свій соціальний та майновий стан . Хитрий татусь вдало використовував обох - майстерно балансував між двома абізянами . Коли абізяна котоунка смокталка лишилася з ним наодинці - вона швиденько звела його до могили . Змінено 59 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 годин тому, vadimv сказав: Мабуть переплутав з оцією Тарою Рід ) Старенький вже, недобачає )) Перша краща. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 13 минут назад, ozor сказал: Перша краща. то просто фото не вдале . підлітком вона була цукерочкою . але так - баба , яка не народила дітлахів = шмат генетичного біосміття бо врятується вона дітонародженням (с) Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 47 минут назад, US7IGN сказал: що дає підстави вважати що це не інша форма Дії для тих хто думає що наїбав систему? Для тих хто збирається наіпати. Загалом мутний чувак. Але з другої сторони його канал заблокований в Україні на вимогу властей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, US7IGN сказал: Треба починати з себе Так його баба з під юбки не випускає)) як він почне? Тому і загострення у нього ціклічні може навіть співпадають. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Для тих хто збирається наіпати. Загалом мутний чувак. Але з другої сторони його канал заблокований в Україні на вимогу властей а даркнет створений ЦРУ 😉 Якщо хочеш жити як вільна людина, починай в дитинстві читати Гаррісона 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, юра84 сказав: Так його баба з під юбки не випускає)) як він почне? Тому і загострення у нього ціклічні може навіть співпадають. Анекдот про беззубого вампіра знаєте ж? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 💥🔥Ранок на Башкірському НПЗ після зустрічі з добрими дронами😇 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз