Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 час назад, US7IGN сказал: Треба починати з себе якщо ви хочете змінити людину - починайте з її бабусі (с) Віктор Гюго Тобто люди задовго до Леся знали , що дресірувати слід саме абізяну Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 43 минуты назад, US7IGN сказал: Анекдот про беззубого вампіра знаєте ж? у вас є жарти на інші теми , чи всі жарти виключно про піхвосмокство ? ви про щось інше можете пожартувати ? Обзор от ИИ "Беззубий вампір" може означати український ударний гексакоптер «Vampire», який використовується для скидання бомб та мін, або ж відсилання до міфічного вампіра-упиря, якого в народних переказах іноді зображували без зубів. Також, це може бути кажан-вампір (беззубий кажан), який єдиний вид ссавців, що харчується виключно кров'ю. Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 29 минут назад, US7IGN сказал: Анекдот про беззубого вампіра знаєте ж? "Соседка, слышала ль ты добрую молву? - Вбежавши, Крысе Мышь сказала, - Ведь кошка, говорят, попалась в когти льву? Вот отдохнуть и нам пора настала!" "Не радуйся, мой свет, - Ей Крыса говорит в ответ, - И не надейся по-пустому! Коль до когтей у них дойдет, То, верно, льву не быть живому: Сильнее кошки зверя нет!" Я сколько раз видал, приметьте это сами: Когда боится трус кого, То думает, что на того Весь свет глядит его глазами. Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 годину тому, US7IGN сказав: Треба починати з себе Сьогодні, судячи з ранкових постів-відповідей, теоретик відносин з жінками, що страждає на мізогінію, помилився темою, в цій темі ж про моргентау тре) Я колись заглядав у ту тему, розвеселило що веде її одружений, мабуть, як спосіб психологічного захисту від домашнього насилля. При тому, великі шанси, що його майно зареєстровано на жінку, і шлюбного контракту нема, тому приходиться терпіти від жінки все, і скидати пар на форумі. Я не проти - хай буде "кожен має право, доки його право не зачіпає права іншої людини" ) В інтернетах багато подібних "вчителів", але там вони хоч грошву з лохів на переглядах та консультаціях стрижуть, хоча, як сказав класик: 26 хвилин тому, US7IGN сказав: а даркнет створений ЦРУ 😉 Якщо хочеш жити як вільна людина, починай в дитинстві читати Гаррісона 😉 Harry Harrison? той що "Пацюк", "Білл - герой" тощо ? а що в нього про Даркнет? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) під катом - скиглення любімого кацапа футролуха Спойлер Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Trump is washing his hands of the Ukraine war www.telegraph.co.uk/us/politics/2025/09/23/donald-trump-ukraine-war-zelensky-win-back/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 9 хвилин тому, DmiVady сказав: що в нього про Даркнет? Нічого. То інше речення було ) В пацюк той самий 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 10 хвилин тому, Бездомный сказав: "Соседка, слышала ль ты добрую молву? - Вбежавши, Крысе Мышь сказала, - Ведь кошка, говорят, попалась в когти льву? Вот отдохнуть и нам пора настала!" "Не радуйся, мой свет, - Ей Крыса говорит в ответ, - И не надейся по-пустому! Коль до когтей у них дойдет, То, верно, льву не быть живому: Сильнее кошки зверя нет!" Я сколько раз видал, приметьте это сами: Когда боится трус кого, То думает, что на того Весь свет глядит его глазами. Та я вже зрозумів що навіть анекдотів не знаєте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 6 минут назад, US7IGN сказал: Та я вже зрозумів що навіть анекдотів не знаєте блювотні теми мене ніколи не цікавили Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Та я вже зрозумів що навіть анекдотів не знаєте Не у всіх була звичка з середини 90-х починати робочий день із сайту анекдот.ру ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: В пацюк той самий 😉 Я його майже вчасно прочитав ) перші книжки (чи самвидав, вже не пам'ятаю) у 17+ потрапили до рук. Корисноє, але в мене донька, тому в неї в дитячих героях був Ганнібал Лектер, а не Слизький Джим 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Непридатний потужно наспамив, але основна думка - за відсутності технології треба більше мобілізувати zn.ua/ukr/war/rol-innovatsij-jak-osnovi-stratehiji-stijkoho-oporu-u-pozbavlenni-rosiji-mozhlivosti-navjazuvati-svoji-umovi-cherez-vijnu.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Я його майже вчасно прочитав ) перші книжки (чи самвидав, вже не пам'ятаю) у 17+ потрапили до рук. Корисноє, але в мене донька, тому в неї в дитячих героях був Ганнібал Лектер, а не Слизький Джим 😉 Мабуть на наш час гарно наклалося, але зараз актуально як ніколи 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 7 хвилин тому, vadimv сказав: Не у всіх була звичка з середини 90-х починати робочий день із сайту анекдот.ру ) Мені їх дружина присилала бо в їх науково-дослідному інституті Інтернет краще був 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 10 хвилин тому, Бездомный сказав: блювотні теми мене ніколи не цікавили Какіє ми нєжниє Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: Мені їх дружина присилала бо в їх науково-дослідному інституті Інтернет краще був Вже у відредагованому/цензурованому вигляді? ) Бо там були мізогінічні перли покручє Щасливого Шлюбу )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 8 минут назад, US7IGN сказал: Какіє ми нєжниє noblesse oblige Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 11 минут назад, vadimv сказал: Бо там були мізогінічні перли покручє Щасливого Шлюбу )) де там у щш мізогічні перли ? назвати мавпу мавпою - то не мізогінія правильно назвати = правильно зрозуміти (с) Конффуцій Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) трамп назвав кацапію паперовим тигром правильно назвати = правильно зрозуміти (с) Конфуцій Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому За Уралом рвется в бой резервная конная армия с арбалетами 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 18 хвилин тому, Бездомный сказав: трамп назвав кацапію паперовим тигром правильно назвати = правильно зрозуміти (с) Конфуцій 14 хвилин тому, Бездомный сказав: За Уралом рвется в бой резервная конная армия с арбалетами не проїбіть момент вчасно з'їбати. чи у вас є червона будьонівка? Армія РФ 24 вересня окупувала села Новомиколаївка Дніпропетровської та Новоіванівка Запорізькій області. А також просунулися біля трьох населених пунктів поблизу. Про це повідомив аналітичний проєкт DeepState gazeta.ua/articles/donbas/_rosiyani-prosunulis-u-dvoh-oblastyah-deepstate/1231018 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 8 хвилин тому, US7IGN сказав: не проїбіть момент вчасно з'їбати Цей момент був влітку 2008 ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Цей момент був влітку 2008 ) 1991 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 46 минут назад, Бездомный сказал: За Уралом рвется в бой резервная конная армия с арбалетами Місцями вже дорвалась! Хоча армія була шахтарська. /ніби цвинтар містечка Миски на Кузбасі - 40 тис. населення/ \Це все без зайвого політикування. і нагадує якесь шкарадний фотошоп\ Змінено 9 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Боги www.instagram.com/reel/DO6HX-5jM_G/?igsh=MWl4dHZ2Ym5jYWphMw== 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз