Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, US7IGN сказал: Треба починати з себе якщо ви хочете змінити людину - починайте з її бабусі (с) Віктор Гюго Тобто люди задовго до Леся знали , що дресірувати слід саме абізяну Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 43 минуты назад, US7IGN сказал: Анекдот про беззубого вампіра знаєте ж? у вас є жарти на інші теми , чи всі жарти виключно про піхвосмокство ? ви про щось інше можете пожартувати ? Обзор от ИИ "Беззубий вампір" може означати український ударний гексакоптер «Vampire», який використовується для скидання бомб та мін, або ж відсилання до міфічного вампіра-упиря, якого в народних переказах іноді зображували без зубів. Також, це може бути кажан-вампір (беззубий кажан), який єдиний вид ссавців, що харчується виключно кров'ю. Змінено 4 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 29 минут назад, US7IGN сказал: Анекдот про беззубого вампіра знаєте ж? "Соседка, слышала ль ты добрую молву? - Вбежавши, Крысе Мышь сказала, - Ведь кошка, говорят, попалась в когти льву? Вот отдохнуть и нам пора настала!" "Не радуйся, мой свет, - Ей Крыса говорит в ответ, - И не надейся по-пустому! Коль до когтей у них дойдет, То, верно, льву не быть живому: Сильнее кошки зверя нет!" Я сколько раз видал, приметьте это сами: Когда боится трус кого, То думает, что на того Весь свет глядит его глазами. Змінено 4 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 годину тому, US7IGN сказав: Треба починати з себе Сьогодні, судячи з ранкових постів-відповідей, теоретик відносин з жінками, що страждає на мізогінію, помилився темою, в цій темі ж про моргентау тре) Я колись заглядав у ту тему, розвеселило що веде її одружений, мабуть, як спосіб психологічного захисту від домашнього насилля. При тому, великі шанси, що його майно зареєстровано на жінку, і шлюбного контракту нема, тому приходиться терпіти від жінки все, і скидати пар на форумі. Я не проти - хай буде "кожен має право, доки його право не зачіпає права іншої людини" ) В інтернетах багато подібних "вчителів", але там вони хоч грошву з лохів на переглядах та консультаціях стрижуть, хоча, як сказав класик: 26 хвилин тому, US7IGN сказав: а даркнет створений ЦРУ 😉 Якщо хочеш жити як вільна людина, починай в дитинстві читати Гаррісона 😉 Harry Harrison? той що "Пацюк", "Білл - герой" тощо ? а що в нього про Даркнет? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) під катом - скиглення любімого кацапа футролуха Спойлер Змінено 4 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Trump is washing his hands of the Ukraine war www.telegraph.co.uk/us/politics/2025/09/23/donald-trump-ukraine-war-zelensky-win-back/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 9 хвилин тому, DmiVady сказав: що в нього про Даркнет? Нічого. То інше речення було ) В пацюк той самий 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 10 хвилин тому, Бездомный сказав: "Соседка, слышала ль ты добрую молву? - Вбежавши, Крысе Мышь сказала, - Ведь кошка, говорят, попалась в когти льву? Вот отдохнуть и нам пора настала!" "Не радуйся, мой свет, - Ей Крыса говорит в ответ, - И не надейся по-пустому! Коль до когтей у них дойдет, То, верно, льву не быть живому: Сильнее кошки зверя нет!" Я сколько раз видал, приметьте это сами: Когда боится трус кого, То думает, что на того Весь свет глядит его глазами. Та я вже зрозумів що навіть анекдотів не знаєте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 6 минут назад, US7IGN сказал: Та я вже зрозумів що навіть анекдотів не знаєте блювотні теми мене ніколи не цікавили Змінено 4 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Та я вже зрозумів що навіть анекдотів не знаєте Не у всіх була звичка з середини 90-х починати робочий день із сайту анекдот.ру ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: В пацюк той самий 😉 Я його майже вчасно прочитав ) перші книжки (чи самвидав, вже не пам'ятаю) у 17+ потрапили до рук. Корисноє, але в мене донька, тому в неї в дитячих героях був Ганнібал Лектер, а не Слизький Джим 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Непридатний потужно наспамив, але основна думка - за відсутності технології треба більше мобілізувати zn.ua/ukr/war/rol-innovatsij-jak-osnovi-stratehiji-stijkoho-oporu-u-pozbavlenni-rosiji-mozhlivosti-navjazuvati-svoji-umovi-cherez-vijnu.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Я його майже вчасно прочитав ) перші книжки (чи самвидав, вже не пам'ятаю) у 17+ потрапили до рук. Корисноє, але в мене донька, тому в неї в дитячих героях був Ганнібал Лектер, а не Слизький Джим 😉 Мабуть на наш час гарно наклалося, але зараз актуально як ніколи 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 хвилин тому, vadimv сказав: Не у всіх була звичка з середини 90-х починати робочий день із сайту анекдот.ру ) Мені їх дружина присилала бо в їх науково-дослідному інституті Інтернет краще був Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 10 хвилин тому, Бездомный сказав: блювотні теми мене ніколи не цікавили Какіє ми нєжниє Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: Мені їх дружина присилала бо в їх науково-дослідному інституті Інтернет краще був Вже у відредагованому/цензурованому вигляді? ) Бо там були мізогінічні перли покручє Щасливого Шлюбу )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 минут назад, US7IGN сказал: Какіє ми нєжниє noblesse oblige Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 11 минут назад, vadimv сказал: Бо там були мізогінічні перли покручє Щасливого Шлюбу )) де там у щш мізогічні перли ? назвати мавпу мавпою - то не мізогінія правильно назвати = правильно зрозуміти (с) Конффуцій Змінено 3 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) трамп назвав кацапію паперовим тигром правильно назвати = правильно зрозуміти (с) Конфуцій Змінено 3 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому За Уралом рвется в бой резервная конная армия с арбалетами 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 18 хвилин тому, Бездомный сказав: трамп назвав кацапію паперовим тигром правильно назвати = правильно зрозуміти (с) Конфуцій 14 хвилин тому, Бездомный сказав: За Уралом рвется в бой резервная конная армия с арбалетами не проїбіть момент вчасно з'їбати. чи у вас є червона будьонівка? Армія РФ 24 вересня окупувала села Новомиколаївка Дніпропетровської та Новоіванівка Запорізькій області. А також просунулися біля трьох населених пунктів поблизу. Про це повідомив аналітичний проєкт DeepState gazeta.ua/articles/donbas/_rosiyani-prosunulis-u-dvoh-oblastyah-deepstate/1231018 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, US7IGN сказав: не проїбіть момент вчасно з'їбати Цей момент був влітку 2008 ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Цей момент був влітку 2008 ) 1991 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 46 минут назад, Бездомный сказал: За Уралом рвется в бой резервная конная армия с арбалетами Місцями вже дорвалась! Хоча армія була шахтарська. /ніби цвинтар містечка Миски на Кузбасі - 40 тис. населення/ \Це все без зайвого політикування. і нагадує якесь шкарадний фотошоп\ Змінено 3 години тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Боги www.instagram.com/reel/DO6HX-5jM_G/?igsh=MWl4dHZ2Ym5jYWphMw== 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз