DmiVady Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 20 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: На казахів не схоже зовсім. В мене є гарний знайомий, айтішнік зараз, син досить відомої казахської активістки. Нема там такого зараз і близько:)) То було майже одразу після Криму, чи 14-й чи 15-й рік. Тоді були якісь движі навколо північного Казахстану. Він як раз повернувся, привіз смачної солоної щучої ікри та їхній кази, запросив нас у гості на дачу і ми пару днів-вечорів, під оте усе, вели різні балачки про всяке. Може тому, що казах довго прожив в Україні? ))) а може тому, що з ІВ співпрацював ))) до речі в нас компанії алкашні був напів'єврей, не дуже корисний, але казах його тримав у компанії, як розумію - щоб той казаху прислужував. Мабуть, після прочуханів від ІВ казаху було приємно поганяти хоч напів'єврея😉 Змінено 23 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 15 годин тому, DmiVady сказав: казах(але дуже любив Україну), так ми з ним балакали після 14-го за кацапів у Казахстані, і він мені сказав: "ми їм будемо вдень посміхатись, а вночі різати" ... отака східна манера протидії, або мудрість, хто зна ) 14 годин тому, DmiVady сказав: Може тому, що казах довго прожив в Україні? ))) Десь я таке вже бачив... Змінено 8 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 3 години тому, DmiVady сказав: Нирян лайки не віддає ... знов писати ... Хм ... вляпався бізнесмен, молодий-небитий, може пронесе, а може й ні ... Все ж непогано розуміти, що коли ти голосно кидаєш суспільний виклик, то завжди знайдеться той хто поцікавиться "а ти вивезеш?" ... А кидати виклик режиму, коли той створює ритуали, то таке собі зайняття ... то як великого злого дядька в очі поганим словом обізвати ... Режими, вони як скажені психопати, коли їх дратують, можуть й зуби потрощити, як злий Тоні, за дочку: Виклик "режиму" кажете? Якось тільки неповно. В кремлі ще додають "нацистський" «Я зараз проводжу роботу над помилками — ясна річ, що так швидко це все не стається в процесі — і чекаємо відповіді від Служби безпеки щодо кваліфікації моїх дій», — додав Пономарьов. Також він пояснив, що не переймається за росію, «як всі мені це приписують», і не збирається туди їхати, а російською говорить, бо вона його рідна. Змінено 20 годин тому користувачем Вячеслав63 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 7 часов назад, vadimv сказал: який жирний зразок підлої радянської пропаганди селянин колгоспник за часи сталінського срср - фактично агрораб , який добре пам'ятав житя до поневолення та Голодомор Змінено 15 годин тому користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 19 часов назад, kim chen lhoran сказал: Також не бачив - тільки чомусь самі хірургині. А якщо серйозно, то є досить багато студенток, що вже готуються висвятитись пластичними хірургами, чи то, пак, хірургинями. фальшування статевих принад заради постановки оленя на удой найрадикальнішими - хирургічними методами ? Облиште - це не медицина , це шахрайство - нові кампрачікоси ( тобто ті , хто навмисно спотворюють зовнішність людини у комерційних цілях ) фальшиві цицьки ваги — мерзость перед Господом Книга Притчей Соломонових 11:1 Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) В 21.09.2025 в 16:19, МаТраС сказал: Бездомному пора курси відкивати: як молодому хлопцю неженитись, і не мати дітей) щоб мати сім'ю і дітей , женитися не обов'язково . шлюб - то для лохів . Стоп . Тобто ? На твою думку , це я винен у тому , що в тебе та в лайнусіка нема ані сім'ї , ані детей ? Оце так поворот Може я ще й Карфаген з Римом зруйнував ? Може , я ще й Москву зпалив ? Все йде з сім'ї . Дякуйте своїх тата з мамою . Мене навіть поряд не було . Змінено 14 годин тому користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) В 21.09.2025 в 12:56, DmiVady сказал: "Хочеш щасливий шлюб, спитай нас як?" ) хочеш щасливу сім'ю - не ходи до рагсу а шлюб - то виключно для лохів Змінено 14 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) В 21.09.2025 в 00:11, МаТраС сказал: у ВАс ,товариш Бездомний. Бог Є?) от дивись вчора раптом зустрів хлопця , якого у свої +/- двадцять , знав , як наркомана , який геть зторчався . сусід - жили в одному під'їзди - він мешкав з мамою на поверх нижче . Коли мама померла , мусор віджав в нього квартиру за для зляганнь з коханками - викинув його просто неба , зробив шикарний по тим часам "євроремонт" та пойобував там молодих вродливих дівчат у вільний від роботи та сім'ї час . Я був впевнений , що він давно помер ( як і всі знайомі наркоші з того часу ) . Так от . Неочікуване продовження тієї історіїї. Вчора я раптом несподівано зустрів Лазаря ( насправді - Сергія ). Йому зараз 59 . Дружина . Виховав двох синів . На моє здивоване запитаня - як він спрмігся зіскочити з того піхвеця ,в якому він опинився ~ 35 -30 років тому , він відповів просто - щиро , але переконано : Спойлер Я переконаний , що мене врятував Бог . Якщо Религія здатна творити таке Диво - то най буде . З.І. Навіть він спромігся створити сім'ю , та виховати синів . А ви з лайнусіком все ніяк не розродитеся. поздно строить дом на двоих , как то боязно , что то лень (с) Спойлер Змінено 12 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Хто випустив Бездомного з клітки?:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Хто випустив Бездомного з клітки?:) жодною літерою не збрехав Змінено 12 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Знакомый попал на закарпатское ТЦК. Короче поехал с семьей в Мукачево. Самому полтос, без брони или отсрочки. Повестки не получал, в Резерве зарегистрировался. На блокпосту между Львовской и Закарпатской остановили, типа вьезд только с броней, граница и т.д. Не задержали, денег дал, вернулся назад. Имхо, чистый развод на бабло. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 39 минут назад, ks6 сказал: Знакомый попал на закарпатское ТЦК. Короче поехал с семьей в Мукачево. Самому полтос, без брони или отсрочки. Повестки не получал, в Резерве зарегистрировался. На блокпосту между Львовской и Закарпатской остановили, типа вьезд только с броней, граница и т.д. Не задержали, денег дал, вернулся назад. Имхо, чистый развод на бабло. Я уже крайние три года в Албанию через Польшу і Словакию ездил, хотя крюк 200 км и сильно +по времени ибо на Краковце здорово можно было зависнуть., чтобы это гребаное Закарпатье объехать. Да смотрел видосы про ухиоесов, чел реально перед этим БП с машины вышел, и до границы почти все время пешком передвигаться. Сейчас, грят, ТЦК на вооыни и ровенской областях лютует видно в тч,, чтобы границу на Беларусь перекрыть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Хто випустив Бездомного з клітки?:) "Забанить на пол года!" © донька савєйского окупанта 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 21 хвилину тому, sergio сказав: Я уже крайние три года в Албанию через Польшу і Словакию ездил, хотя крюк 200 км и сильно +по времени ибо на Краковце здорово можно было зависнуть., чтобы это гребаное Закарпатье объехать. В 2022 когда ехали с Закарпатья обратно в Славское, нафигатор скомандовал свернуть в Нижних Воротах на ул. Центральную перед заправкой и выездом на трассу. Уже потом я узнал, что впереди на перекрестве стоял блок-пост и там раздавали повестки ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 час назад, ks6 сказал: Знакомый попал на закарпатское ТЦК. Короче поехал с семьей в Мукачево. Самому полтос, без брони или отсрочки. Повестки не получал, в Резерве зарегистрировался. На блокпосту между Львовской и Закарпатской остановили, типа вьезд только с броней, граница и т.д. Не задержали, денег дал, вернулся назад. Имхо, чистый развод на бабло. Тут під Кийовом таке ж саме, давєчє власник одного досить великого сто розповідав, що вони створили "банку", куди всі працівники сто скидаються щоб викупляти своїх же якщо попав на мусорів та тецекунів - двічі вже викуповував. Гниди українські вони і в африці ГНИДИ! НАХ уй цю країну, потрібна повна перезагрузка. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому "Про причини провалу оборони на Добропіллі На Українській Правді викладена стаття про причини провалу оборони на Добропіллі. Саму статтю я викладати не буду, напишу власні висновки: 1. Кожний в армії боїться заперечити ілюзії вищого начальника про бойову обстановку. В результаті ці ілюзії множаться та передають на гору все більше брехні. А потім відбувається прорив фронту там, де по мапам тверда оборона... 2. Ворог чітко розуміє, що провал логістики то 3/4 перемоги. Тому концентрує ресурси на цьому напрямку. 3. Також відвертою диверсією є перетворення багатьох батальйонів (зокрема ТРО) на лінейні підрозділи. Що приводить не до більшої боєздатності (як вважали реформатори), а до їх повної дезорієнтації, бо логістика в батальйонах фактично ліквідується і переходить на позаштатні засади та ложиться на плечі підрозділів. Але яка може бути логістика, якщо батальйони розкидані на великій відстані від своєї бригади ? 4. Який сенс існування на фронті підрозділів, які укомплектовані особовим складом лише на 20-30% ? Щоб на мапі стояв гордий значок "батальйон" ? А насправді там один штаб та трохи інвалідів в допоміжних підрозділах. Яку військову потугу може мати ця "бойова" одиниця ? І таких "батальйонів" тут сила силенна. 5. Повний провал як мобілізації так і демобілізації. Так ці поняття тісно пов'язані один з одним. Багато людей уникає мобілізації та йдуть в СЗЧ, саме через відсутність чітких термінів служби. Це не лікується ні амністіями, ні залякуванням карними справами. 6. Левова частка СЗЧ відбувається тоді, коли бійців з допоміжних підрозділів переводять в піхоту. Дуже часто переводять бійців, які по віку, чи по здоров'ю не можуть бути штурмовиками чи піхотинцями. В результаті вони йдуть на ВЛК (це ще питання, чи воно їх визнає обмеженими), списуються по інвалідності, беруть відношення в іншу бригаду, чи йдуть в СЗЧ. Таким чином розвалюються допоміжні підрозділи, а в піхоті людей не додається. 7. Відсутність прогнозованих ротацій. Якщо підрозділ не вилазить з фронту 1.5-2 роки, то бійців вже можна відправляти до психіатра в повному складі.. 8. Укріпрайони... Вкладаються шалені гроші, а результат... В любому підручнику по інженерним загородженням написано, що протитанкові рви, надолби та колюча проволока можуть зупинити ворога тільки якщо прикрита капітальними вогневими точками. В яких сидять бійці з відповідним озброєнням (!). А зараз я б ще добавив, прикрита дронами. По іншому це не працює." Джерело: https://censor.net/ua/b3576004 1 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 часа назад, ks6 сказал: Не задержали, денег дал, вернулся назад. Имхо, чистый развод на бабло. По идеи должны были забрить в армию. Легко отделался. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Пишут что Су 34 приземлили, Запорожская обл. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 28 минут назад, vadimv сказал: "Забанить на пол года!" © донька савєйского окупанта Так кого бани, ти?! Савецкого акупанта, його доньку чи Бездомного? 🤔 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 9 годин тому, Вячеслав63 сказав: Виклик "режиму" кажете? Якось тільки неповно. В кремлі ще додають "нацистський" Ну нащо ж так нацистів ображать. У них була струнка ідеологія, потужна професійна пропаганда, спільна праця на одну справу. А цей режим - підарський, гопників з комуняцьким вихованням. Єдине, що вони можуть побудувати - це криву і косу копію СРСР, а не аж ніяк не Третій Рейх. І той кейс якраз звідти і на цьому не закінчиться. Що наступним буде, то хто його зна, може заборонять вітатися "Привіт", а можна буде казати тільки "Слава Україні". А хто "Привіт" скаже, того сажатимуть по статті державної зради. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Фигасе разошлись, еще два Ан 26 в Крыму сожгли. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 53 хвилини тому, vadimv сказав: "Забанить на пол года!" © донька савєйского окупанта Та не треба банить, просто займайтесь жінкознавством у спеціально відведеній для цього темі:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 46 хвилин тому, vadimv сказав: В 2022 когда ехали с Закарпатья обратно в Славское, нафигатор скомандовал свернуть в Нижних Воротах на ул. Центральную перед заправкой и выездом на трассу. Уже потом я узнал, что впереди на перекрестве стоял блок-пост и там раздавали повестки ) Що там нового в славському? Буковель два наче продовжили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 26 хвилин тому, sergio сказав: Так кого бани, ти?! Савецкого акупанта, його доньку чи Бездомного? 🤔 Всіх, хто пише бодай що, що хоч якось відрізняється від поточної лінії партії ) Яку і досі чертять нащадки савєйських окупантів... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз