Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

20 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

На казахів не схоже зовсім. В мене є гарний знайомий, айтішнік зараз, син досить відомої казахської активістки. Нема там такого зараз і близько:))

То було майже одразу після Криму, чи 14-й чи 15-й рік. Тоді були якісь движі навколо північного Казахстану. Він як раз повернувся, привіз смачної солоної щучої ікри та їхній кази, запросив нас у гості на дачу і ми пару днів-вечорів, під оте усе, вели різні балачки про всяке. 

Може тому, що казах довго прожив в Україні? ))) а може тому, що з ІВ співпрацював ))) до речі в нас компанії алкашні був напів'єврей, не дуже корисний, але казах його тримав у компанії, як розумію - щоб той казаху прислужував. Мабуть, після прочуханів від ІВ казаху було приємно поганяти хоч напів'єврея😉 

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

15 годин тому, DmiVady сказав:

казах(але дуже любив Україну), так ми з ним балакали після 14-го за кацапів у Казахстані, і він мені сказав: "ми їм будемо вдень посміхатись, а вночі різати" ... отака східна манера протидії, або мудрість, хто зна )

14 годин тому, DmiVady сказав:

Може тому, що казах довго прожив в Україні? )))

Десь я таке вже бачив...

image.thumb.png.e04901808b949b896b6016abf9cb2772.png

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

3 години тому, DmiVady сказав:

Нирян лайки не віддає ... знов писати ... 

Хм ... вляпався бізнесмен, молодий-небитий, може пронесе, а може й ні ...

Все ж непогано розуміти, що коли ти голосно кидаєш суспільний виклик, то завжди знайдеться той хто поцікавиться "а ти вивезеш?" ...

А кидати виклик режиму, коли той створює ритуали, то таке собі зайняття ... то як великого злого дядька в очі поганим словом обізвати ...

Режими, вони як скажені психопати, коли їх дратують, можуть й зуби потрощити, як злий Тоні, за дочку:

Виклик "режиму" кажете? Якось тільки неповно. В кремлі ще додають "нацистський"

«Я зараз проводжу роботу над помилками — ясна річ, що так швидко це все не стається в процесі — і чекаємо відповіді від Служби безпеки щодо кваліфікації моїх дій», — додав Пономарьов.

Також він пояснив, що не переймається за росію, «як всі мені це приписують», і не збирається туди їхати, а російською говорить, бо вона його рідна.

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
Посилання на коментар

7 часов назад, vadimv сказал:

image.thumb.png.e04901808b949b896b6016abf9cb2772.png

який жирний зразок  підлої  радянської пропаганди

селянин колгоспник за часи сталінського срср - фактично агрораб  , який добре пам'ятав житя до поневолення та Голодомор

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар

19 часов назад, kim chen lhoran сказал:

Також не бачив - тільки чомусь самі хірургині. А якщо серйозно, то є досить багато студенток, що вже готуються висвятитись пластичними хірургами, чи то, пак, хірургинями.

фальшування  статевих принад   заради постановки оленя на удой  найрадикальнішими - хирургічними методами ?

Облиште - це не медицина , це шахрайство - нові кампрачікоси ( тобто ті , хто навмисно спотворюють зовнішність людини у комерційних цілях )

фальшиві цицьки  ваги — мерзость перед Господом  Книга Притчей Соломонових 11:1 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

В 21.09.2025 в 16:19, МаТраС сказал:

Бездомному пора курси відкивати: як молодому хлопцю неженитись, і не мати дітей)

щоб мати сім'ю і дітей , женитися не обов'язково .

шлюб - то для лохів .

Стоп .

Тобто ?

На твою думку ,  це я винен у тому , що в тебе та  в  лайнусіка  нема  ані  сім'ї , ані  детей ? :crazy:

Оце так поворот :crazy:

Може я ще  й Карфаген з Римом зруйнував ? :crazy: Може , я ще й Москву зпалив ?:crazy:

Все йде з сім'ї .

Дякуйте своїх  тата з мамою .

Мене навіть поряд не було . 

• Лайк 2
Посилання на коментар

В 21.09.2025 в 12:56, DmiVady сказал:

"Хочеш щасливий шлюб, спитай нас як?" ) 

хочеш щасливу сім'ю - не ходи до рагсу 

а шлюб - то виключно для лохів

• Дякую 1
Посилання на коментар

В 21.09.2025 в 00:11, МаТраС сказал:

у ВАс ,товариш Бездомний. Бог Є?)

от дивись 

вчора раптом  зустрів хлопця , якого  у свої +/- двадцять , знав , як наркомана , який геть  зторчався .

сусід - жили в одному під'їзди - він мешкав з мамою на поверх нижче  .

Коли мама померла , мусор віджав в нього квартиру  за для зляганнь з коханками - викинув його просто неба , зробив шикарний по тим часам "євроремонт" та  пойобував там  молодих  вродливих  дівчат у вільний від роботи та сім'ї час . 

Я був впевнений , що він давно помер ( як і всі знайомі наркоші  з  того часу ) .

Так от . Неочікуване продовження тієї історіїї.

Вчора я раптом несподівано  зустрів Лазаря  ( насправді - Сергія ). 

Йому зараз 59 . 

Дружина . Виховав  двох  синів . 

На моє здивоване запитаня - як він спрмігся зіскочити з того піхвеця ,в якому він опинився ~  35 -30   років тому ,  він відповів просто -  щиро  , але  переконано :  

Спойлер

Я переконаний , що  мене врятував Бог .

Якщо Религія  здатна творити таке Диво - то най буде . 

З.І. Навіть він спромігся  створити сім'ю , та виховати синів . А ви з лайнусіком  все ніяк не розродитеся.:crazy:

поздно строить дом на двоих ,

как то боязно , что то лень 

(с)

Спойлер

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Хто випустив Бездомного з клітки?:)

жодною літерою не збрехав:crazy:

Посилання на коментар

Знакомый попал на закарпатское ТЦК. Короче поехал с семьей в Мукачево. Самому полтос, без брони или отсрочки. Повестки не получал, в Резерве зарегистрировался. На блокпосту между Львовской и Закарпатской остановили, типа вьезд только с броней, граница и т.д. Не задержали, денег дал, вернулся назад. Имхо, чистый развод на бабло. 

• Хаха 3
Посилання на коментар

39 минут назад, ks6 сказал:

Знакомый попал на закарпатское ТЦК. Короче поехал с семьей в Мукачево. Самому полтос, без брони или отсрочки. Повестки не получал, в Резерве зарегистрировался. На блокпосту между Львовской и Закарпатской остановили, типа вьезд только с броней, граница и т.д. Не задержали, денег дал, вернулся назад. Имхо, чистый развод на бабло. 

Я уже крайние три года в Албанию через Польшу і Словакию ездил, хотя крюк 200 км и сильно +по времени ибо на Краковце здорово можно было зависнуть., чтобы это гребаное Закарпатье объехать. Да смотрел видосы про ухиоесов, чел реально перед этим БП с машины вышел, и до границы почти все время пешком передвигаться. Сейчас, грят, ТЦК на вооыни и ровенской областях лютует видно в тч,, чтобы границу на Беларусь перекрыть. 

Посилання на коментар

2 години тому, Dmitriy_S сказав:

Хто випустив Бездомного з клітки?:)

"Забанить на пол года!" © донька савєйского окупанта

• Хаха 3
Посилання на коментар

21 хвилину тому, sergio сказав:

Я уже крайние три года в Албанию через Польшу і Словакию ездил, хотя крюк 200 км и сильно +по времени ибо на Краковце здорово можно было зависнуть., чтобы это гребаное Закарпатье объехать.

В 2022 когда ехали с Закарпатья обратно в Славское, нафигатор скомандовал свернуть в Нижних Воротах на ул. Центральную перед заправкой и выездом на трассу. Уже потом я узнал, что впереди на перекрестве стоял блок-пост и там раздавали повестки )

Посилання на коментар

1 час назад, ks6 сказал:

Тут під Кийовом таке ж саме, давєчє власник одного досить великого сто розповідав, що вони створили "банку", куди всі працівники сто скидаються щоб викупляти своїх же якщо попав на мусорів та тецекунів -  двічі вже викуповував.  Гниди українські вони і в африці ГНИДИ!  НАХ уй цю країну, потрібна повна перезагрузка.

• Дізлайк 3
Посилання на коментар

"Про причини провалу оборони на Добропіллі

На Українській Правді викладена стаття про причини провалу оборони на Добропіллі. Саму статтю я викладати не буду, напишу власні висновки:

1. Кожний в армії боїться заперечити ілюзії вищого начальника про бойову обстановку. В результаті ці ілюзії множаться та передають на гору все більше брехні. А потім відбувається прорив фронту там, де по мапам тверда оборона...

2. Ворог чітко розуміє, що провал логістики то 3/4 перемоги. Тому концентрує ресурси на цьому напрямку.

3. Також відвертою диверсією є перетворення багатьох батальйонів (зокрема ТРО) на лінейні підрозділи. Що приводить не до більшої боєздатності (як вважали реформатори), а до їх повної дезорієнтації, бо логістика в батальйонах фактично ліквідується і переходить на позаштатні засади та ложиться на плечі підрозділів. Але яка може бути логістика, якщо батальйони розкидані на великій відстані від своєї бригади ?

4. Який сенс існування на фронті підрозділів, які укомплектовані особовим складом лише на 20-30% ?

Щоб на мапі стояв гордий значок "батальйон" ? А насправді там один штаб та трохи інвалідів в допоміжних підрозділах. Яку військову потугу може мати ця "бойова" одиниця ? І таких "батальйонів" тут сила силенна.

5. Повний провал як мобілізації так і демобілізації. Так ці поняття тісно пов'язані один з одним. Багато людей уникає мобілізації та йдуть в СЗЧ, саме через відсутність чітких термінів служби. Це не лікується ні амністіями, ні залякуванням карними справами.

6. Левова частка СЗЧ відбувається тоді, коли бійців з допоміжних підрозділів переводять в піхоту. Дуже часто переводять бійців, які по віку, чи по здоров'ю не можуть бути штурмовиками чи піхотинцями. В результаті вони йдуть на ВЛК (це ще питання, чи воно їх визнає обмеженими), списуються по інвалідності, беруть відношення в іншу бригаду, чи йдуть в СЗЧ. Таким чином розвалюються допоміжні підрозділи, а в піхоті людей не додається.

7. Відсутність прогнозованих ротацій. Якщо підрозділ не вилазить з фронту 1.5-2 роки, то бійців вже можна відправляти до психіатра в повному складі..

8. Укріпрайони... Вкладаються шалені гроші, а результат... В любому підручнику по інженерним загородженням написано, що протитанкові рви, надолби та колюча проволока можуть зупинити ворога тільки якщо прикрита капітальними вогневими точками. В яких сидять бійці з відповідним озброєнням (!). А зараз я б ще добавив, прикрита дронами. По іншому це не працює."   Джерело: https://censor.net/ua/b3576004

• Конфуз 1
  • Сумно 2
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

2 часа назад, ks6 сказал:

Не задержали, денег дал, вернулся назад. Имхо, чистый развод на бабло. 

По идеи должны были забрить в армию.

Легко отделался.

Посилання на коментар

28 минут назад, vadimv сказал:

Так кого бани, ти?! Савецкого акупанта, його доньку чи Бездомного? 🤔

Посилання на коментар

9 годин тому, Вячеслав63 сказав:

Виклик "режиму" кажете? Якось тільки неповно. В кремлі ще додають "нацистський"

Ну нащо ж так нацистів ображать. У них була струнка ідеологія, потужна професійна пропаганда, спільна праця на одну справу. А цей режим - підарський, гопників з комуняцьким вихованням. Єдине, що вони можуть побудувати - це криву і косу копію СРСР, а не аж ніяк не Третій Рейх.

І той кейс якраз звідти і на цьому не закінчиться. Що наступним буде, то хто його зна, може заборонять вітатися "Привіт", а можна буде казати тільки "Слава Україні". А хто "Привіт" скаже, того сажатимуть по статті державної зради.

• Лайк 1
Посилання на коментар

53 хвилини тому, vadimv сказав:

Та не треба банить, просто займайтесь жінкознавством у спеціально відведеній для цього темі:)

Посилання на коментар

46 хвилин тому, vadimv сказав:

В 2022 когда ехали с Закарпатья обратно в Славское, нафигатор скомандовал свернуть в Нижних Воротах на ул. Центральную перед заправкой и выездом на трассу. Уже потом я узнал, что впереди на перекрестве стоял блок-пост и там раздавали повестки )

Що там нового в славському? Буковель два наче продовжили

Посилання на коментар

26 хвилин тому, sergio сказав:

Так кого бани, ти?! Савецкого акупанта, його доньку чи Бездомного? 🤔

Всіх, хто пише бодай що, що хоч якось відрізняється від поточної лінії партії )

Яку і досі чертять нащадки савєйських окупантів...

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...