akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: У селян є вила це все що залишиться після владування лідора війна це дорого. і гроші, і життя, і здоров'я. а результат який? Змінено 3 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Виростив селянин свиню на субсидійному газі та електриці, ковбасник виготовив ковбасу на таких же халявних принципах і продав кінцевому споживачу. І де тут ПДВ?))) Змінено 3 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 16 хвилин тому, akineo сказав: а результат який? дивлячись для кого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Бачу податкових експертів навіть в інернетах забанили ... послідкую Підкажу: Sales Tax не працює, як ПДВ, і з ПДВ все не просто) Колись, на навчанні, у моїй юності, нам поясняли, що найкращі бухгалтери не просто зводять баланс - вони врівноважують ваги фінансової справедливості між підприємцем і державою. Тому гарному бухгалтеру бюджет завжди винен 😉 Змінено 3 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, sergio сказал: Хто не платив?! Ти) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 17 хвилин тому, US7IGN сказав: дивлячись для кого для мене і мого кота? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Бачу податкових експертів навіть в інернетах забанили ... послідкую Підкажу: Sales Tax не працює, як ПДВ, і з ПДВ все не просто) Звісно, що по-різному працюють. Але ціль в них одна, податок на продаж для оподаткування кінцевого споживача, який його і сплачує. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, akineo сказав: для мене і мого кота? кота завжди можна копнути під сраку і відправити за мишами, а самому треба думати і щось робити, а не сподіватися на когось... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Звісно, що по-різному працюють. Але ціль в них одна, податок на продаж для оподаткування кінцевого споживача, який його і сплачує. Дуже спрощено, але загалом я радше погоджуюся. У податків нема мети - є тільки шлях і податкові агенти ) А от забрати гроші в громадянина - це вже мета, мета держчиновника. Хтось із відомих американців ще у 30-х роках сказав, що громадяни мають повне право захищатися від податкового тиску держави в межах чинного законодавства. Гадаю, що таке право мають не тільки громадяни США 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 38 минут назад, DimaF сказал: Ти) Скинути платіжку за податок за нерухомість, який дів тижня тому заплатив?! Зрештою, я не зобов"язаний виправдовуватись перед волрхатмми створіннями з морщинистим носом. 😎 Змінено 2 години тому користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, Vinsol2009 сказав: У меня поекратили выплаты на основании того, что закончилось военное положение. Це черговий вкид брехні від рашапідорів? Чи здивуєш посиланням на закон, який скасовує дію військового стану в Україні після 24.02.2022 року? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, karbo сказал: Ця сума оказується для ведення обліку підприємцем а не для того щоб показати що товар виріс в ціні на 20% для покупця. І що це все сума піде в бюджет держави. Це просто ідіотизм. а то я в метро в свое время не скуплялся и с пдв и без него...а еще с зп 23.5 и 22 работодатель за меня платит, а мог бы мне платить... и да, я безграмотен, раз чиновник создающий мне препятствия на лимузинах и в замках проживает, а я чертя себе проект домика метры считаю... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, Бармалей сказав: покупая что то отдаешь этому государству 20 процентов - каких вам еще налогов не хватает Тобто, ти стверджуєш, що коли ти купуєш щось у неплатника ПДВ, в бюджет України обов'язково поступить 16,67 відсотків від суми кожної покупки? Чи с***ів (сбрехав) в черговий раз проти України? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 минуты назад, 7351 сказал: Тобто, ти стверджуєш, що коли ти купуєш щось у неплатника ПДВ, в бюджет України обов'язково поступить 16,67 відсотків від суми кожної покупки? Чи с***ів (сбрехав) в черговий раз проти України? тобто, ти стверджуєш, що усі купують у неплатників ПДВ? Чи с***ів (сбрехав) в черговий раз проти України? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 37 хвилин тому, DmiVady сказав: Дуже спрощено, але загалом я радше погоджуюся. У податків нема мети - є тільки шлях і податкові агенти ) А от забрати гроші в громадянина - це вже мета, мета держчиновника. Хтось із відомих американців ще у 30-х роках сказав, що громадяни мають повне право захищатися від податкового тиску держави в межах чинного законодавства. Гадаю, що таке право мають не тільки громадяни США 😉 Who is John Galt? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, Бармалей сказал: тобто, ти стверджуєш, що усі купують у неплатників ПДВ? Чи с***ів (сбрехав) в черговий раз проти України? Якщо ти побачиш чеку напис ПДВ 20%, то не вір очам своїм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому ХЗ, хто так куди чого платить. Але коли, я повертав в Польщі VAT в тому ж Леруамарлені Жешув. то мені 23 % до гроша готівкою віддавали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Цитата Кто платит НДС: покупатель или продавец Украины? Также суд отмечает, что Закон о НДС определяет двух плательщиков этого налога: — лицо, реализующее товары, то есть продавец, который при этом удерживает с покупателя НДС и передает его в бюджет. Сам покупатель не является плательщиком НДС; — лицо, ввозящее на таможенную территорию Украины товары. гугля не знаю как там в америках но с заложенных в бюджет денег на работника с каждых 10 тыс 6550 грн (грубо говоря) отбирает государство и интересно кто еще всунет нам десятину томосовскую платить)) Змінено 1 година тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 минут назад, sergio сказал: ХЗ, хто так куди чого платить. Але коли, я повертав в Польщі VAT в тому ж Леруамарлені Жешув. то мені 23 % до гроша готівкою віддавали. Ну я ж вроді би сказав що лише білий імпорт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 хвилин тому, US7IGN сказав: Who is John Galt? There's always a sucker who pays! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 21 хвилину тому, Бармалей сказав: тобто, ти стверджуєш, що усі купують у неплатників ПДВ? Чи с***ів (сбрехав) в черговий раз проти України? Тобто, ти стверджуєш, що всі українці, та ти, у тому числі, роблять покупки тільки у платників ПДВ? Чи ти с***ів (сбрехав) в черговий раз проти України? Чи ти показав знову недолугість вкидів рашапропагандонів? Відповісти розуму не вистачає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 21 хвилину тому, Бармалей сказав: не знаю как там в америках но с заложенных в бюджет денег на работника с каждых 10 тыс 6550 грн (грубо говоря) отбирает государство Якщо це про Україну -- то це черговий вкид брехні від рашапропагандонів. Чи здивуєш посиланнями на діючі документи державного законодавства України з цими відсотками? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, 7351 сказал: Тобто, ти стверджуєш, що всі українці, та ти, у тому числі, роблять покупки тільки у платників ПДВ? Чи ти с***ів (сбрехав) в черговий раз проти України? Чи ти показав знову недолугість вкидів рашапропагандонів? Відповісти розуму не вистачає? Тобто, ти стверджуєш, що всі українці, та ти, у тому числі, роблять покупки тільки не у платників ПДВ? Чи ти с***ів (сбрехав) в черговий раз проти України? Чи ти показав знову недолугість вкидів рашапропагандонів? Відповісти розуму не вистачає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, 7351 сказал: Чи здивуєш посиланнями на діючі документи державного законодавства України з цими відсотками? Чи здивуєш посиланнями на діючі документи державного законодавства України з іншими відсотками? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, Бармалей сказав: покупая что то отдаешь этому государству 20 процентов - каких вам еще налогов не хватает 46 хвилин тому, 7351 сказав: Тобто, ти стверджуєш, що коли ти купуєш щось у неплатника ПДВ, в бюджет України обов'язково поступить 16,67 відсотків від суми кожної покупки? Чи с***ів (сбрехав) в черговий раз проти України? 41 хвилину тому, Бармалей сказав: тобто, ти стверджуєш, що усі купують у неплатників ПДВ? Чи с***ів (сбрехав) в черговий раз проти України? 16 хвилин тому, 7351 сказав: Тобто, ти стверджуєш, що всі українці, та ти, у тому числі, роблять покупки тільки у платників ПДВ? Чи ти с***ів (сбрехав) в черговий раз проти України? Чи ти показав знову недолугість вкидів рашапропагандонів? Відповісти розуму не вистачає? 7 хвилин тому, Бармалей сказав: Тобто, ти стверджуєш, що всі українці, та ти, у тому числі, роблять покупки тільки не у платників ПДВ? Чи ти с***ів (сбрехав) в черговий раз проти України? Чи ти показав знову недолугість вкидів рашапропагандонів? Відповісти розуму не вистачає? Я стверджую, що українці купують, як у платників ПДВ так і у неплатників ПДВ. Тому ти свідомо збрехав. А вірніше -- ти зробив свідомий вкид дезінформації проти України, тобто, на користь вбивцям українських дітей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз