vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 14 хвилин тому, karbo сказав: Та на цьому форумі через одного як не мама руська, то батько))) І при цьому очевидному факті вони намагаються заперечувати винищення українців і переселення кацапів на їхнє місце. Щось ***ять про якусь дружбу... Змінено 10 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 43 минуты назад, vadimv сказал: Тебе твої "друзі" ніколи не називали кугутом за твою мову? Виявляється , ідеологічний львівський кацап Сергій Леонідович Кузьмінський з Братів Гадюкіних , мав на меті познущатися з суржику галицьких кугутів , і був у шоці з того , що "кугути" , замість образитись , пішли на концерти - ідеологічний кацап несподівано для себе став українським культурним надбанням Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Только что, vadimv сказал: І при цьому очевидному факті вони намагаються заперечувати винищення українців і переселення кацапів на їхнє місце. Л - логіка! Так, майн фюрер! Якщо хто вважає, що люди колись жили дружно, то тому пи здувати на Росію! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 6 хвилин тому, karbo сказав: Якщо хто вважає, що люди колись жили дружно, то ...то він - брехло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Только что, vadimv сказал: ...то він - брехло. Все значно простіше - є ідіоти, які не спроможні приймати реалії Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Все значно простіше - є ідіоти, які не спроможні приймати реалії І вони навіщось намагаються втирати, що в окупаційній імперії була якась "дружба" між імперцями і окупованими, між хижаками і м'ясом. Людям, які жили в тій недоімперії і все бачили на власні очі. Змінено 10 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Дуже цікаве інтерв'ю невзорова на цей рахунок який тепер перший Руссо борець)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 4 минуты назад, vadimv сказал: І вони навіщось намагаються втирати, що в окупаційній імперії була якась "дружба" між імперцями і окупованими, між хижаками і м'ясом. Людям, які жили в тій недоімперії і все бачили на власні очі. Твоє пропогандонське мислення абсолютно не цікаве))) Я цього гімна з маленьких років нахававсЯ у мене імунітет))) Я десь з 12 років слухав радіо свобода голос Америки і тд В 14 років мені вже політику в школі шили)) Змінено 10 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) А тому я вірю своїм родичам які про руських в Сибіру говорили лише слова вдячності за допомогу Кому би як не їм було на них озлобитися, бо їх босими та голодними вивезли туди Ніхто не любив ту владу це і об'єднувало людей задля виживання Коли я працював в Сибіру, то водій камаза зупинився, заправив мій генератор та завів його. Хоча явно бачив що я українець і копійки не взяв Це був дизельний генератор компресов я на відбійнику працював гроші собі заробляв Коли я пробив собі на цвях ногу на будові то руський зек безплатно мене тиждень на перев'язку возив на своєму мотоциклі Зек та ще й руський хохла і задурно А потім десятки років пропаганди... Змінено 10 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 7 часов назад, vadimv сказал: А вас в гугле забанили и поиск по форуму не работает? Потрошитель тоже со временем пришел к выводу, что лучше было все продать. Блиц-криг блиц-кригом, а сало лучше вовремя перепрятать. Но мы как-то отошли от темы, что все было решено еще до выборов, и что их результат ни на что не влиял. При чем тут " Потрошитель" ? Тебе указали на отсутствие логики в твоей бредовой теории , а ты про какое- то сало . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 17 минут назад, vadimv сказал: І вони навіщось намагаються втирати, що в окупаційній імперії була якась "дружба" між імперцями і окупованими, між хижаками і м'ясом. Людям, які жили в тій недоімперії і все бачили на власні очі. Это ты сейчас о каком государстве сказал ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 59 минут назад, vadimv сказал: І при цьому очевидному факті вони намагаються заперечувати винищення українців і переселення кацапів на їхнє місце. Щось ***ять про якусь дружбу... трудно людей в одно истолочь (с) В. Маяковський . Долг Украине . 1926. Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 годину тому, kim chen lhoran сказав: потім протистояння отримало розвиток і у фінансовій сфері Який потім? Українські банки перерахували кошти у союзний центр, вони там і залишилися після проголошення незалежності. А куди поділися заощадження сбербанка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 19 хвилин тому, рыбак сказав: При чем тут " Потрошитель" ? Тебе указали на отсутствие логики в твоей бредовой теории , а ты про какое- то сало . При том, что я (как и Потрошитель), зная о будущем звиздеце, продал бы все нахрен. Мертветчук знал и продавал. Если ты здесь не улавливаешь логику - ну то такая у тебя судьба. Не видеть очевидной связи между продажей маетка и будущей войной. Змінено 10 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 6 минут назад, vadimv сказал: При том, что я (как и Потрошитель), зная о будущем звиздеце, продал бы все нахрен. Мертветчук знал и продавал. Мертвечук сподівався на успішний кацапський бліцкріг , доречі , як і Потрошитель , а ще Потрошитель вірив у спроможність кацапів забезпечити Донецьк водою Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 16 хвилин тому, рыбак сказав: Это ты сейчас о каком государстве сказал ? О совке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 година тому, karbo сказав: Мені подобався мир і дружба між людьми Це не коли за ковбасою, що вироблена на Харківському м'ясокомбінаті треба було їхати із Харкова в Москву? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 хвилини тому, Бездомный сказав: Мертвечук сподівався на успішний кацапський бліцкріг Мабуть таки не дуже сподівася, якщо продавав маєток Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Це не коли за ковбасою, що вироблена на Харківському м'ясокомбінаті треба було їхати із Харкова в Москву? Ще один))) Мені мир подобався, а не відсутність ковбаси Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 1 минуту назад, vadimv сказал: Мабуть таки не дуже сподівася, якщо продавав маєток але ж не виїхав перед вторгненням Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 6 хвилин тому, vadimv сказав: При том, что я (как и Потрошитель), зная о будущем звиздеце, продал бы все нахрен. Мертветчук знал и продавал. Если ты здесь не улавливаешь логику - ну то такая у тебя судьба. Не видеть очевидной связи между продажей маетка и будущей войной. Різницю між продавати та продати відчуваєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Тільки що, karbo сказав: Мені мир подобався, а не відсутність ковбаси А в Чікаго ж поперся саме за ковбасою 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Тільки що, Бездомный сказав: але ж не виїхав перед вторгненням Робота така, гауляйтером дистанційно не попрацюєш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: При том, что я (как и Потрошитель), зная о будущем звиздеце, продал бы все нахрен. Мертветчук знал и продавал. Если ты здесь не улавливаешь логику - ну то такая у тебя судьба. Какой еще " Мертветчук" , что он знал и продавал ? Тебе же советовали - обратись к доктору Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: А в Чікаго ж поперся саме за ковбасою В Чикаго я ніколи не збирався, так доля розпорядилася 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз