Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

9 хвилин тому, vadimv сказав:

Особливо в окупації... так сподобалося, що аж двічі...

Шерлок Холмс так і не кинув палити, але Ватсон теж не зміг позбавитися нової звички (с) :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, US7IGN сказав:

в ТЦК щось підберуть. заодно вдягнуть та нагодують

Це хіба що концепція конфесія зміниться з буддизму на стоїцизм )

1 година тому, akineo сказав:

ну до 2013 мене більш менш влаштовувало. 

а зараз доєпались з усіх сторін

Це називається карма

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 часа назад, DmiVady сказал:

Союзники ЄС вимагають від України відповідей через ескалацію корупційного скандалу  Партнери Києва хочуть запевнень щодо того, як витрачається допомога після того, як розслідування викрило схему відкату на 100 мільйонів доларів.

От  Politico? 

Конечно верим...:lol:

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, Dmitriy_S сказав:

Ну я в Сумах був.  В дєцтві. В піонерлагері. Нє, я канєшно і пізніше заїжджав. Ну мені не пронравилося. Якесь абсолютне депресивне і мрачне місто.

В Україні є два дуже схожих міста. Схожі вони тим, що у обох є "Стометрівка", а відрізняються тим, що вони абсолютно протилежні одне одному. Це Суми і Франківськ )

Посилання на коментар

30 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Тю, так це ж було ціле приключеніє, а не отето всьо, і тим більше скучна жизнь в якомусь сраному Аліканте...

Кацапський вертольотчик і в якомусь сраному Аліканте зміг знайти приключєніє...

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

залізнонепридатний обіцяв перемогти за умови що йому б дали ще 500000 людей

так а шо йому робити, коли усі єнакиівські здриснули, або подалися у колаборанти. :unknown:

а їх там було понад 2 мільони. 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

35 минут назад, Dmitriy_S сказал:

В Німеччиніє така клініка, як Шаріте. Мені там сподобалося. страховки не було, то вийшло дорого. Ну то таке...

І як німецькою буде "котяча кастрація"?

• Хаха 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, pump сказав:

Новороссіськ 14.11.25.

Є якісь підтвердження? Дійсно цікаво.

Посилання на коментар

1 час назад, akineo сказал:

ну до 2013 мене більш менш влаштовувало. 

а зараз доєпались з усіх сторін

боюсь Вы эти сегодняшние мгновения еще вспомните по доброму - как было хорошо, просто иногда нужно в метро переночевать

судя по всему нас как государство уничтожить просто отдав рашке не получилось, война затянулась и начинает надоедать...устроят нам междоусобицу, пойдем друг против друга за мову, за бога или религию, за гетьмана...от которой в метро не спрячешься...так что лучше, на мой взгляд, к этому быть готовым и от подарков друзей приехавших с передка не отказываться, чтоб можно было защититься

надеюсь народец наш и тут их удивит и вместо друг против друга начнет стирать пропагандонов с олигархатом и политиками с госчиновниками бывшими и не только- всеми подряд (имхо)

• Дякую 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, pump сказав:

І як німецькою буде "котяча кастрація"?

Katzenkastration

Посилання на коментар

5 минут назад, outdoor24 сказал:

Є якісь підтвердження? Дійсно цікаво.

Кажись Ігаль Левін викладав, чи Blumberg  - не пом`ятаю.

Там було ураження по "стоянке" С400, та по портовим терміналам. Дуже феєрічно

Змінено користувачем pump
Посилання на коментар

47 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ну таке. В Німеччині, по крайній мірі в Берліні, є така клініка, як Шаріте. Про неї навіть серіал є. Мені там сподобалося

Ну у мене тоді страховки не було, то вийшло дорого. Ну то таке...

ви теж мідний магнат? 

Посилання на коментар

42 хвилини тому, 7351 сказав:

image.thumb.png.17a65c8403f6dab94206332c81c9a143.png

Україна стає «дроновою наддержавою»: щороку з конвеєрів виходить близько 4 млн безпілотників, і це задає нові правила гри на полі бою та на ринку оборонтеху.

Про це повідомляє Bloomberg.

Українська індустрія БПЛА за два роки пройшла шлях від розпорошеної мережі ентузіастів до промислового виробництва мільйонними партіями — насамперед через нагальні потреби фронту та постійне вдосконалення рішень у бою. 

Портфель номенклатури охоплює все — від недорогих FPV для штурмових завдань і розвідки до далекобійних ударних платформ, здатних працювати по глибоких цілях. 

За оцінками, річний випуск сягнув приблизно 4 млн одиниць, що робить Україну одним із наймасштабніших виробників у світі.

Масштаб видно і в порівняннях: США щороку виготовляють орієнтовно 100 тисяч військових дронів — тоді як українські потужності вимірюються мільйонами. 

Аналітики відзначають, що сумарний випуск України ймовірно перевищує обсяги всіх країн НАТО разом — індикатор того, як війна прискорила інженерію, логістику й виробництво. 

Від 2022 року кількість виробників зросла з кількох десятків до сотень, і сектор навчився масштабуватися швидко та ощадливо — те, що сучасна війна винагороджує найперше.

На тлі дефіциту західних арсеналів зростає інтерес союзників: європейські партнери прагнуть перенести частину ланцюжків у себе та спиратися на перевірені українські платформи. 

Нагадаємо, Німеччина постачає Україні нові бойові дрони, схожі на російський «Ланцет».

Також дрони СБУ пролетіли 1400 км, уразивши НПЗ в Орську.

ua.news/ua/war-vs-rf/ukrayina-virobliaie-4-mln-droniv-na-rik-bloomberg

image.thumb.png.24b97576413a11f1673b3cae4e14740a.png

то де ті мільйони дронів? 

Посилання на коментар

5 часов назад, ks6 сказал:

А что он такого архиважного выдал на гора? Он не владеет полной информацией, что бы делать выводы. Наверняка у Нато и у нас есть свое виденье и прогнозы. Если бы было совсем гаплык, то или была бы капитуляция или массовая мобилизация. Потери у нас не такие как 2023 и рейды ТЦК совсем хиленькие если сравнить с прошлым годом в это время.

Ну не все ж ТЦКашники мечтают стать героями 😏

varta1.com.ua/news/na-lvivshchyni-cholovik-pidirvav-hranatu_402346.html

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

1 хвилину тому, akineo сказав:

ви теж мідний магнат? 

Нє. Я в мозок інвестую в основному:))

Посилання на коментар

26 хвилин тому, vadimv сказав:

Це називається карма

за що? 

я не хочу жити політикою. мені важливо було розвиватися і мати можливість заробити, щоб забезпечити рідних-котів, і реалізувати мрії.

а потім майдан виліз. якщо і говорити про карму то це про майдан. 

свідомість здорової людини не повинна бути забита політикою. 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, akineo сказав:

ви теж мідний магнат? 

Новий сервіс «Обрій» стане «батогом» для тих, хто може працювати, але не хоче – Олексій Мірошниченко / В Україні / Судово-юридична газета share.google/7hv9UZMjgsArHwhSN

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 години тому, DmiVady сказав:

Союзники ЄС вимагають від України відповідей через ескалацію корупційного скандалу  Партнери Києва хочуть запевнень щодо того, як витрачається допомога після того, як розслідування викрило схему відкату на 100 мільйонів доларів.

Для війни потрібні три речі: гроші, гроші, і ще раз гроші ©

"Диакс сказал очень важную для нас вещь: нельзя верить во что-то только потому, что нам так хочется. Мы называем этот принцип «грабли Диакса» и повторяем его про себя как напоминание, что субъективные эмоции не должны затуманивать наш взгляд."

© Нил Стивенсон, "Анафем"

Принцип був промовлений Діаксом на сходах Оріфенського храму, коли світитель проганяв ворожбитів садовими граблями.😉

це мізерні суми. 

десь повинні бути мільярди доларів. лише такий порядок сум може пояснити, чому зеля цим займається. 

Посилання на коментар

20 хвилин тому, pump сказав:

так а шо йому робити, коли усі єнакиівські здриснули, або подалися у колаборанти. :unknown:

а їх там було понад 2 мільони. 

поясніть

Посилання на коментар

7 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Нє. Я в мозок інвестую в основному:))

Ну і як  получається? 🤔

• Хаха 3
Посилання на коментар

11 хвилин тому, akineo сказав:

за що? 

я не хочу жити політикою

Якщо ви не цікавитеся політикою, одного дня вона зацікавиться вами

11 хвилин тому, akineo сказав:

свідомість здорової людини не повинна бути забита політикою. 

Ідіот (дав.-гр. ἰδιώτης — «приватна особа») — людина, що живе у відриві від суспільного життя, не бере участі у загальних зборах громадян поліса та інших формах державного і громадського демократичного управління[1].

Але ви не переживайте - ви не один такий. Я теж був ідіотом з 2005 по 2013. І теж отримав свою карму.

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

Ну і як  получається? 🤔

Ну таке щось. У всяк випадок холодильники з стіралками на власному горбу не тягаю:)) Бо старий вже і здоровля вже не те:lol:

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Ідіот (дав.-гр. ἰδιώτης — «приватна особа») — людина, що живе у відриві від суспільного життя, не бере участі у загальних зборах громадян поліса та інших формах державного і громадського демократичного управління[1].

Пірсіґ теж казав що західна цивілізація повернула не туди слідом за Аристотелем. за що йому показово зробили лоботомію :lol:

так що хай ваше суспільство йде на йух :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

холодильники з стілками на власному горбу не тягаю:)) Бо старий вже і здоровля вже не те:lol:

Та й не котяча це справа...

Посилання на коментар

8 хвилин тому, vadimv сказав:

Якщо ви не цікавитеся політикою, одного дня вона зацікавиться вами

я не хочу розбиратися в сортах гівна

навіщо воно мені в голові?

а без політиків ніяк? чи обов'язково лідор треба? 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...