Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Я знаю, что рагуль для тебя, как бальзам, поэтому только КУГУТ🙂 и да, быдло, учи правила русского и могучего Це ти, в кінці кінців, вже вивчи, бо чомусь я постійно вказую на твої помилки. Тому рівень твого інтелекту зрозумілий - неуч. Йому кацапи будинок чи дачу розбомбили - а воно топить за кацапську мову. Якийсь мазохіст. Чогось втік не туде де "магучій", а в Нарву. І скільки таких падлюк ще в Україні? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 10 минут назад, Вячеслав63 сказал: Це ти, в кінці кінців, вже вивчи, бо чомусь я постійно вказую на твої помилки. Тому рівень твого інтелекту зрозумілий - неуч. Йому кацапи будинок чи дачу розбомбили - а воно топить за кацапську мову. Якийсь мазохіст. Чогось втік не туде де "магучій", а в Нарву. І скільки таких падлюк ще в Україні? Кинци… Животное Змінено 1 година тому користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 часов назад, Dmitriy_S сказал: Якщо ви про рагулів, то вони ще ті патріоти. Рівно до тих пір поки діло не доходить до грошей. Кричать "Слава Україні" не виймаючи кацапського прутня з рота - то для них звичайна справа. Край лицемірні істоти. Поїзд Львів-Москва відмінили тільки в березні 2020-го року. Бо ті самі люди, які кричали "москаляку на гілляку" з великим задоволенням каталися в Москву на заробітки навіть після початку війни. А ще один патріот-бандерівець Кузьма не гнушався виступати в підтримку Януковича. Ну і з зовсім свіжого, рагулі масово і патріотично здавали квартири біженцям х3 і патріотично виїжджали за кордон на соцвиплати, хоч нічого їм в тому ж Львові не загрожувало. Так що не все так просто з "справжніми українцями", як вам вбивала в голови рагульня з 2005 року. а в 22 году первыми махнули в США, да Канаду, сдавши свои квартиры жителям прифронтовых территорий ( и тут не знание мовы не помешало бабло брать)....самые пострадавшие. А сейчас, обклеивши машины флагами и трызубами, всеми силами не хотят ехать в любимую Украину. Подают в США на беженство ( поливая грязью нэньку), да хоть тушкой, но что б оставили в далеке от родины. Часто, не все конечно, но очень мерзкие людишки. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 21 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав: я так зрозумів у еврея здати еврея це святе діло Ненаситний Коломойський страждає вже вдруге. Спочатку його пресонув Порошенко і він вимушений був виїхати з України, а потім Зеленський. Щось вимагати у президентів - невдячна справа. Але, можна їм потім помститися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Кинци… Животное Скільки не зустрічав вірменів - нормальні люди, ти - такий перший, підор прокацапський. Тобі смішна українська мова, покидьку? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, loader сказав: Є відео? Поки нічого більш-менш достовірного не бачив Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, Оконщик сказав: а в 22 году первыми махнули в США, да Канаду, сдавши свои квартиры жителям прифронтовых территорий ( и тут не знание мовы не помешало бабло брать)....самые пострадавшие. А сейчас, обклеивши машины флагами и трызубами, всеми силами не хотят ехать в любимую Украину. Подают в США на беженство ( поливая грязью нэньку), да хоть тушкой, но что б оставили в далеке от родины. Часто, не все конечно, но очень мерзкие людишки. Цікаво, що про українців бруд пишуть кацапською "інтєлєктуали", які не спромоглися вивчити навіть свою рідну мову. "что б оставили в далеке" - де ви всі вчилися? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 53 хвилини тому, ks6 сказав: С востока Украины было очень мало. А те, що половина вахтовиків з Донбасу, то дуже мало? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 25 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Животное, та допий вже ти ту свою Фінляндію, а то 3 краплі випʼєш, а розвезе, як з пів літри, і починаєш тут варнякати 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, Вячеслав63 сказав: А хто для вас "рагулі"? Бандера з побратимами, мешканці заходу України, ті які прагнули незалежності? В мене сусід , який добре заробляв на кацапії, після 2014-ого зі своїми бригадами з заходу України, вже туди не їздив. Саме так, жителі заходу України, яких в свій час Ющенко витягнув на світ божий і оголосив тру українцями, заодне натягнувши Галичину на всю Україну, таку велику і таку різну. Хоч ті западенці були не більш трушними українцями, чим жителі Київської чи Черкаської області. Оте, що зараз відбувається - це наслідки його рішення. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому (змінено) 13 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Саме так, жителі заходу України, яких в свій час Ющенко витягнув на світ божий і оголосив тру українцями, заодне натягнувши Галичину на всю Україну, таку велику і таку різну. Хоч ті западенці були не більш трушними українцями, чим жителі Київської чи Черкаської області. Оте, що зараз відбувається - це наслідки його рішення. Зрозуміло. Для вас, як і для кацапів є "настоящіє украінци" (ті, що малороси) і є "рагулі"-бандерівці з заходу України. Не пуйло, а Ющенко винуватий у війні. Звісно, коли бувша колонія хоче самостійності - то вона сама винувата, що імперія хоче її втримати в своїй залежності військовим шляхом - нічого було рипатися. Змінено 57 хвилин тому користувачем Вячеслав63 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 57 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 23 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Цікаво, що про українців бруд пишуть кацапською "інтєлєктуали", які не спромоглися вивчити навіть свою рідну мову. "что б оставили в далеке" - де ви всі вчилися? Насколько же ты туп и ограничен, если не допускаешь, что родным может быть не украинский((( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 1 хвилину тому, Скромный прораб сказав: Насколько же ты туп и ограничен, если не допускаешь, что родным может быть не украинский((( А виїхати в Естонію, замість Саратова чи Єревана, коли є вірменом по крові, і поціновувачем кацапського нарєчія, це прояв розуму та його широти? Чому більшість поціновувачів кацапської «культури» і єзига не повертаються до їх джерела, а надають переваги поціновуванню на відстані? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 2 хвилини тому, Скромный прораб сказав: Насколько же ты туп и ограничен, если не допускаешь, что родным может быть не украинский((( Ти зовсім тупий? Де там було про рідну українську? Він же кацапською пише з помилками, куди там ще українською. Навіть Кантон, відмінник Бауманки і то не ризикує писати украаїнською, хоча каже, що розмовляє нею дуже добре. Про тебе, взагалі, мовчу. Ти хоч би кацапською навчився писати без помилок. Ти в якій школі вчився, до речі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 46 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому Кугуты Вам в ярости, что может быть приятнее))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 3 години тому, DmiVady сказав: До речі, якщо читали "Анафем", а в тому світі Ніла якщо чесно світи Олді навіть краще зайшли ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 45 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Ти в якій школі вчився, до речі? В 72 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Саме так, жителі заходу України, яких в свій час Ющенко витягнув на світ божий і оголосив тру українцями, заодне натягнувши Галичину на всю Україну, таку велику і таку різну. Хоч ті западенці були не більш трушними українцями, чим жителі Київської чи Черкаської області. Оте, що зараз відбувається - це наслідки його рішення. Пригадалося ... У 2005-му одна з моїх подруг (гарна та розумна дівчинка) поїхала до Київа і знайшла місце в обслузі Ющенка. Звісно за рік вона перейшла на "ющенко-українську мову", як раз тоді в Києві рідна мова (в вигляді западенського діалекту/суржику) увійшла до моди. Коли я з нею черговий раз зустрівся, то вона хвасталася своїми успіхами в українській, а мене коробило від вимови, бо мій рідний діалект - полтавський, і літературна мова у школі СРСР 😉 Як на мене, рагуль (чи паровознюк) - то не поняття територіальності, а поняття вихованості та способу життя - все чужим коштом; залізти повище та насрати на тих хто нижче тощо. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 42 хвилини тому Автор Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Ти зовсім тупий? Де там було про рідну українську? Він же кацапською пише з помилками, куди там ще українською. Навіть Кантон, відмінник Бауманки і то не ризикує писати украаїнською, хоча каже, що розмовляє нею дуже добре. Про тебе, взагалі, мовчу. Ти хоч би кацапською навчився писати без помилок. Ти в якій школі вчився, до речі? Вот какое твоё, собачье, дело, до того как и кто пишет? Ка-ко-е??. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому (змінено) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: якщо чесно світи Олді навіть краще зайшли ) Месія буде форматувати диск? 😉 * я їх не так багато читав, але мені сподобалося, теж зайшло, про форматування навіть перечитував) Змінено 38 хвилин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому Ну от як довести узькомовним амебам, що мова має значення? Продовжують і далі дітям псячий йазик навязувати, а потім дивуються, що їх асвабаждать пруться "Російський олігарх Костянтин Малофєєв радіє, що у Києві більшість дітей у школах говорять російською: “Ради этих людей мы обязаны довести свое дело до победы” Він назвав російську мову "великою та могутньою", яку, за його словами, не вдається витіснити жодними заборонами ні в Україні, ні в Молдові, ні в країнах Балтії. "Низький уклін українським сім'ям, які під час терору зберігають свою рідну російську мову. І заради цих людей ми маємо довести свою справу до перемоги", - додає наближений до російського диктатора олігарх." 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому (змінено) 10 хвилин тому, Скромный прораб сказав: В 72 В харківській школі не вивчити кацапську? Це ж дуже легко. Чому я її знаю краще, ніж ти, хоча я навчався в українській школі? Так хто з нас тоді тупий? Змінено 34 хвилини тому користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому 8 хвилин тому, DmiVady сказав: Месія буде форматувати диск? 😉 * я їх не так багато читав, але мені сподобалося, теж зайшло, про форматування навіть перечитував) https://ru.wikipedia.org/wiki/Бездна_голодных_глаз рекомендую 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 8 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Вот какое твоё, собачье, дело, до того как и кто пишет? Ка-ко-е??. Так не про "как", а про "що". Але ти знову не зрозумів. Буває. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 31 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 4 минуты назад, Вячеслав63 сказал: В харківській школі не вивчити кацапську? Це ж дуже легко. Чому я її знаю краще, ніж ти, хоча я навчався в українській школі? Так хто з нас тоді тупий? Ты 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз