Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

9 минут назад, Дощ сказал:

Нафіг ото ляпати шопопало, краще думай що буде завтра, а не згадуй де був 10 років тому 

як казав Портніков - мати дискусію можна лише з людиною, яка оперує фактами. А якщо людина бреше - з нею розмовляти не варто взагалі. 

Тому що, наприклад, скільки б ти не пояснював боту 7351 про те що "дехто" не був при владі ні під час анексії криму, ні під час квітневого одурманення донбасу - це все не має сенсу, тобі в очі(екран) буде литись кацапська або зелена брехня.
В результаті чмо має майданчик для пропаганди, а сіра більшість скоріше оберуть його сторону, ніж твої факти чи пояснення. 
Тому з такими як 7351 треба повний ігнор, а ще краще бан. Починає п*здіти відверту брехню - бан на день/тиждень/місяць. Інакше ніяк. 

Це як з кацапськими змі і пропагандонами. Чому їх просто заборонили і не транслювали починаючи з 14 року? А як же "сперечання і дискусії"? 😁
А просто неможливо фактами боротись з брехнею. У брехні завжди буде все простіше, зрозуміліше і навіть приємніше.

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, 7351 сказав:

Донецьк та Луганськ треба було не здавати без бою

Так а я там що, із взводом десантників у футбол грав?

18 хвилин тому, 7351 сказав:

В 2014 мені вже було за 50 років -- тобто я був непризивним по віку, як і твій "колега по цеху" Вінсол, який побіг виключатись з обліку і тепер хизується цим..

Зараз багато воює тих, кому за 50, і тоді їх було. І що тепер? Що за дурна звичка на когось кивати, за себе відповідай. А вінсол хай сам за себе каже

Сповідуй те, що проповідуєш - тоді й віра буде, а не єхидна

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, SermenK сказав:

як казав Портніков - мати дискусію можна лише з людиною, яка оперує фактами. А якщо людина бреше - з нею розмовляти не варто взагалі. 

Тому що, наприклад, скільки б ти не пояснював боту 7351 про те що "дехто" не був при владі ні під час анексії криму, ні під час квітневого одурманення донбасу - це все не має сенсу, тобі в очі(екран) буде литись кацапська або зелена брехня.
В результаті чмо має майданчик для пропаганди, а сіра більшість скоріше оберуть його сторону, ніж твої факти чи пояснення. 
Тому з такими як 7351 треба повний ігнор, а ще краще бан. Починає п*здіти відверту брехню - бан на день/тиждень/місяць. Інакше ніяк. 

Це як з кацапськими змі і пропагандонами. Чому їх просто заборонили і не транслювали починаючи з 14 року? А як же "сперечання і дискусії"? 😁
А просто неможливо фактами боротись з брехнею. У брехні завжди буде все простіше, зрозуміліше і навіть приємніше.

Та так, він сукин син. Але він наш сукин син

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, SermenK сказав:

"дехто" не був при владі ні під час анексії криму,

Для обʼєктивності - цей «дехто» вже був при владі під час Іловайська і Дебальцеве. Навіть проводив парад.

10 хвилин тому, Дощ сказав:

бан на день/тиждень/місяць

А точно з цього користувача потрібно починати? Тут немало більш підходящих кандидатів.

Змінено користувачем outdoor24
  • Хаха 1
Посилання на коментар

20 хвилин тому, SermenK сказав:

Якщо я збрехав -- давай докази -- поки що від тебе дешева брехня про мене та намагання образити.

На факти, які я тут викладаю, я даю посилання на джерело, на відміну від ботів, які тут роблять антиукраїнські вкиди.

До речі, чому до відкритих ухилянтів та тих, хто відкрито ненавидить та зневажає народ України в цій темі в тебе питань немає, як і пропозицій їх забанити?

"Збіг? -- не думаю..."(С)

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...