SermenK Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 минут назад, Дощ сказал: Нафіг ото ляпати шопопало, краще думай що буде завтра, а не згадуй де був 10 років тому як казав Портніков - мати дискусію можна лише з людиною, яка оперує фактами. А якщо людина бреше - з нею розмовляти не варто взагалі. Тому що, наприклад, скільки б ти не пояснював боту 7351 про те що "дехто" не був при владі ні під час анексії криму, ні під час квітневого одурманення донбасу - це все не має сенсу, тобі в очі(екран) буде литись кацапська або зелена брехня. В результаті чмо має майданчик для пропаганди, а сіра більшість скоріше оберуть його сторону, ніж твої факти чи пояснення. Тому з такими як 7351 треба повний ігнор, а ще краще бан. Починає п*здіти відверту брехню - бан на день/тиждень/місяць. Інакше ніяк. Це як з кацапськими змі і пропагандонами. Чому їх просто заборонили і не транслювали починаючи з 14 року? А як же "сперечання і дискусії"? 😁 А просто неможливо фактами боротись з брехнею. У брехні завжди буде все простіше, зрозуміліше і навіть приємніше. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, 7351 сказав: Донецьк та Луганськ треба було не здавати без бою Так а я там що, із взводом десантників у футбол грав? 18 хвилин тому, 7351 сказав: В 2014 мені вже було за 50 років -- тобто я був непризивним по віку, як і твій "колега по цеху" Вінсол, який побіг виключатись з обліку і тепер хизується цим.. Зараз багато воює тих, кому за 50, і тоді їх було. І що тепер? Що за дурна звичка на когось кивати, за себе відповідай. А вінсол хай сам за себе каже Сповідуй те, що проповідуєш - тоді й віра буде, а не єхидна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, SermenK сказав: як казав Портніков - мати дискусію можна лише з людиною, яка оперує фактами. А якщо людина бреше - з нею розмовляти не варто взагалі. Тому що, наприклад, скільки б ти не пояснював боту 7351 про те що "дехто" не був при владі ні під час анексії криму, ні під час квітневого одурманення донбасу - це все не має сенсу, тобі в очі(екран) буде литись кацапська або зелена брехня. В результаті чмо має майданчик для пропаганди, а сіра більшість скоріше оберуть його сторону, ніж твої факти чи пояснення. Тому з такими як 7351 треба повний ігнор, а ще краще бан. Починає п*здіти відверту брехню - бан на день/тиждень/місяць. Інакше ніяк. Це як з кацапськими змі і пропагандонами. Чому їх просто заборонили і не транслювали починаючи з 14 року? А як же "сперечання і дискусії"? 😁 А просто неможливо фактами боротись з брехнею. У брехні завжди буде все простіше, зрозуміліше і навіть приємніше. Та так, він сукин син. Але він наш сукин син 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому (змінено) 16 хвилин тому, SermenK сказав: "дехто" не був при владі ні під час анексії криму, Для обʼєктивності - цей «дехто» вже був при владі під час Іловайська і Дебальцеве. Навіть проводив парад. 10 хвилин тому, Дощ сказав: бан на день/тиждень/місяць А точно з цього користувача потрібно починати? Тут немало більш підходящих кандидатів. Змінено 50 хвилин тому користувачем outdoor24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому (змінено) 50 хвилин тому, SermenK сказав: як казав Портніков - мати дискусію можна лише з людиною, яка оперує фактами. А якщо людина бреше - з нею розмовляти не варто взагалі. Тому що, наприклад, скільки б ти не пояснював боту 7351 про те що "дехто" не був при владі ні під час анексії криму, ні під час квітневого одурманення донбасу - це все не має сенсу, тобі в очі(екран) буде литись кацапська або зелена брехня. В результаті чмо має майданчик для пропаганди, а сіра більшість скоріше оберуть його сторону, ніж твої факти чи пояснення. Тому з такими як 7351 треба повний ігнор, а ще краще бан. Починає п*здіти відверту брехню - бан на день/тиждень/місяць. Інакше ніяк. Це як з кацапськими змі і пропагандонами. Чому їх просто заборонили і не транслювали починаючи з 14 року? А як же "сперечання і дискусії"? 😁 А просто неможливо фактами боротись з брехнею. У брехні завжди буде все простіше, зрозуміліше і навіть приємніше. Якщо я збрехав -- давай докази -- поки що від тебе дешева брехня про мене та намагання образити. На факти, які я тут викладаю, я даю посилання на джерело, на відміну від ботів, які тут роблять антиукраїнські вкиди. До речі, чому до відкритих ухилянтів та тих, хто відкрито ненавидить та зневажає народ України в цій темі, в тебе питань немає, як і пропозицій їх забанити? "Збіг? -- не думаю..."(С) Змінено 17 хвилин тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому 3 години тому, ozor сказав: Кацапня так щиро переймається долею потужного вже четвертий рік, ніби, тікаючи, він візьме їх з собою. Я вас трохи засмучу, ви там накуй не потрібні. Звісно, що не потрібен, я-ж не здавав Україну під гарантії власної безпеки від США та ймовірно, і РФ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому 3 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав: Звісно, що не потрібен, я-ж не здавав Україну під гарантії власної безпеки від США та ймовірно, і РФ. Це про це? www.pravda.com.ua/news/2022/02/07/7323163 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому 3 години тому, outdoor24 сказав: Дасте посилання? Відкриваєте сайт Oryx, дивитесь втрати наші та кацапів на початок листопада і на поточну дату, рахуєте на калькуляторі чи в ексклі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 3 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав: Відкриваєте сайт Oryx, дивитесь втрати наші та кацапів на початок листопада і на поточну дату, рахуєте на калькуляторі чи в ексклі. Тобто, сам ти цей сайт не читав, раз не в змозі дати конкретне посилання на підтвердження твого антиукраїнського вкиду? Типова ситуація... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому (змінено) 11 хвилин тому, 7351 сказав: Це про це? www.pravda.com.ua/news/2022/02/07/7323163 Ні, це про план незламності капітуляції з 28 пунктів, який написали кацапи, а Умєров швиденько погодив його з американцями. Трамп не чіпає Зеленського і його криптогаманці, натомість отримує мирну угоду і премію миру, кацапстан отримує Україну, Зеленський і його молода зелена команда вільно валять в США/Ізраїль слідом за Міндичем подалі від НАБУ/САП. Европа в такому ах*є, що швиденько викотала свій зустрічний план з 24 пунктів, тільки кому вони потрібні, ті европейські ніщєброди ) Змінено 2 хвилини тому користувачем Danylo Ivanov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому 2 хвилини тому, 7351 сказав: Тобто, сам ти цей сайт не читав, раз не в змозі дати конкретне посилання на підтвердження твого антиукраїнського вкиду? Типова ситуація... Тебе в гуглі забанили? Лови: www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-ukrainian.html Але ще і рахувати за тебе я не буду ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз