Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

9 минут назад, Дощ сказал:

Нафіг ото ляпати шопопало, краще думай що буде завтра, а не згадуй де був 10 років тому 

як казав Портніков - мати дискусію можна лише з людиною, яка оперує фактами. А якщо людина бреше - з нею розмовляти не варто взагалі. 

Тому що, наприклад, скільки б ти не пояснював боту 7351 про те що "дехто" не був при владі ні під час анексії криму, ні під час квітневого одурманення донбасу - це все не має сенсу, тобі в очі(екран) буде литись кацапська або зелена брехня.
В результаті чмо має майданчик для пропаганди, а сіра більшість скоріше оберуть його сторону, ніж твої факти чи пояснення. 
Тому з такими як 7351 треба повний ігнор, а ще краще бан. Починає п*здіти відверту брехню - бан на день/тиждень/місяць. Інакше ніяк. 

Це як з кацапськими змі і пропагандонами. Чому їх просто заборонили і не транслювали починаючи з 14 року? А як же "сперечання і дискусії"? 😁
А просто неможливо фактами боротись з брехнею. У брехні завжди буде все простіше, зрозуміліше і навіть приємніше.

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, 7351 сказав:

Донецьк та Луганськ треба було не здавати без бою

Так а я там що, із взводом десантників у футбол грав?

18 хвилин тому, 7351 сказав:

В 2014 мені вже було за 50 років -- тобто я був непризивним по віку, як і твій "колега по цеху" Вінсол, який побіг виключатись з обліку і тепер хизується цим..

Зараз багато воює тих, кому за 50, і тоді їх було. І що тепер? Що за дурна звичка на когось кивати, за себе відповідай. А вінсол хай сам за себе каже

Сповідуй те, що проповідуєш - тоді й віра буде, а не єхидна

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, SermenK сказав:

як казав Портніков - мати дискусію можна лише з людиною, яка оперує фактами. А якщо людина бреше - з нею розмовляти не варто взагалі. 

Тому що, наприклад, скільки б ти не пояснював боту 7351 про те що "дехто" не був при владі ні під час анексії криму, ні під час квітневого одурманення донбасу - це все не має сенсу, тобі в очі(екран) буде литись кацапська або зелена брехня.
В результаті чмо має майданчик для пропаганди, а сіра більшість скоріше оберуть його сторону, ніж твої факти чи пояснення. 
Тому з такими як 7351 треба повний ігнор, а ще краще бан. Починає п*здіти відверту брехню - бан на день/тиждень/місяць. Інакше ніяк. 

Це як з кацапськими змі і пропагандонами. Чому їх просто заборонили і не транслювали починаючи з 14 року? А як же "сперечання і дискусії"? 😁
А просто неможливо фактами боротись з брехнею. У брехні завжди буде все простіше, зрозуміліше і навіть приємніше.

Та так, він сукин син. Але він наш сукин син

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, SermenK сказав:

"дехто" не був при владі ні під час анексії криму,

Для обʼєктивності - цей «дехто» вже був при владі під час Іловайська і Дебальцеве. Навіть проводив парад.

10 хвилин тому, Дощ сказав:

бан на день/тиждень/місяць

А точно з цього користувача потрібно починати? Тут немало більш підходящих кандидатів.

Змінено користувачем outdoor24
  • Хаха 1
Посилання на коментар

50 хвилин тому, SermenK сказав:

Якщо я збрехав -- давай докази -- поки що від тебе дешева брехня про мене та намагання образити.

На факти, які я тут викладаю, я даю посилання на джерело, на відміну від ботів, які тут роблять антиукраїнські вкиди.

До речі, чому до відкритих ухилянтів та тих, хто відкрито ненавидить та зневажає народ України в цій темі, в тебе питань немає, як і пропозицій їх забанити?

"Збіг? -- не думаю..."(С)

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

3 години тому, ozor сказав:

Кацапня так щиро переймається долею потужного вже четвертий рік, ніби, тікаючи, він візьме їх з собою.

Я вас трохи засмучу,  ви там накуй не потрібні.

Звісно, що не потрібен, я-ж не здавав Україну під гарантії власної безпеки від США та ймовірно, і РФ.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав:

Звісно, що не потрібен, я-ж не здавав Україну під гарантії власної безпеки від США та ймовірно, і РФ.

Це про це?

image.png.1ae235e97257f05e0d48e91decccc762.png

www.pravda.com.ua/news/2022/02/07/7323163

Посилання на коментар

3 години тому, outdoor24 сказав:

Дасте посилання?

Відкриваєте сайт Oryx, дивитесь втрати наші та кацапів на початок листопада і на поточну дату, рахуєте на калькуляторі чи в ексклі.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав:

Відкриваєте сайт Oryx, дивитесь втрати наші та кацапів на початок листопада і на поточну дату, рахуєте на калькуляторі чи в ексклі.

Тобто, сам ти цей сайт не читав, раз не в змозі дати конкретне посилання на підтвердження твого антиукраїнського вкиду?

Типова ситуація...

Посилання на коментар

11 хвилин тому, 7351 сказав:

Це про це?

image.png.1ae235e97257f05e0d48e91decccc762.png

www.pravda.com.ua/news/2022/02/07/7323163

Ні, це про план незламності капітуляції з 28 пунктів, який написали кацапи, а Умєров швиденько погодив його з американцями. Трамп не чіпає Зеленського і його криптогаманці, натомість отримує мирну угоду і премію миру, кацапстан отримує Україну, Зеленський і його молода зелена команда вільно валять в США/Ізраїль слідом за Міндичем подалі від НАБУ/САП. Европа в такому ах*є, що швиденько викотала свій зустрічний план з 24 пунктів, тільки кому вони потрібні, ті европейські ніщєброди )

Змінено користувачем Danylo Ivanov
Посилання на коментар

2 хвилини тому, 7351 сказав:

Тобто, сам ти цей сайт не читав, раз не в змозі дати конкретне посилання на підтвердження твого антиукраїнського вкиду?

Типова ситуація...

Тебе в гуглі забанили? Лови:

www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html

www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-ukrainian.html

Але ще і рахувати за тебе я не буду )

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав:

Ні, це про план незламності капітуляції з 28 пунктів, який написали кацапи, а Умєров швиденько погодив його з американцями.

Якщо не ти не рашапропагандон -- давай посилання на офіційне підтвердження "погодження" Умєровим плана капітуляції з 28 пунктів.

Поки що ти зробив черговий антиукраїнський вкид на користь росії.

Тобто, ти збрехав.

Посилання на коментар

13 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав:

Тебе в гуглі забанили? Лови:

www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html

www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-ukrainian.html

Але ще і рахувати за тебе я не буду )

Якщо б ти читав, то виклав би переклад та саме ті абзаци, де підтвердження твоєї рашабрехні з рашаметодичок.

Так шо -- поки що від тебе тільки вкиди антиукраїнської брехні.

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

7 хвилин тому, 7351 сказав:

Якщо не ти не рашапропагандон -- давай посилання на офіційне підтвердження "погодження" Умєровим плана капітуляції з 28 пунктів.

Поки що ти зробив черговий антиукраїнський вкид на користь росії.

Тобто, ти збрехав.

www.dw.com/uk/umerov-zaperecue-pogodzenna-amerikanskogo-mirnogo-planu/a-74833125

Заява Умєрова з'явилася після повідомлень американських ЗМІ про мирний план США, який, за словами джерел The New York Post, отримав "позитивний зворотний зв'язок" від секретаря РНБО під час зустрічей з посланцем Трампа Стівом Віткоффом у Маямі.

"Умєров погодився з більшістю положень цього плану і вніс до нього кілька змін, які ми включили і представили президенту Зеленському", - цитує видання своє джерело. 

Співрозмовник додав, що не стверджує про повне схвалення українцями плану та готовність його підписати, а каже лише  про згоду з більшістю пунктів. 

Один із високопосадовців Білого дому також заявив виданню, що це Україна запропонувала пункт про повну амністію для всіх сторін війни, що виключає будь-які майбутні юридичні претензії щодо поведінки на полі бою.

Тим часом The Wall Street Journal написало, що Україна вилучила з американського проєкту пункт про перевірку всієї наданої допомоги та запропонувала амністію.

Зеленський 20 листопада підтвердив отримання американського "бачення" завершення війни та готовність команд до роботи над пунктами. 

Тобто, Умєров ще замінив пункт американців про перевірку всієї наданої нам допомоги на пункт про повну амністію для всіх сторін, в т.ч. для себе, Ермака і криптогаманців Зеленського...

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав:

www.dw.com/uk/umerov-zaperecue-pogodzenna-amerikanskogo-mirnogo-planu/a-74833125

Заява Умєрова з'явилася після повідомлень американських ЗМІ про мирний план США, який, за словами джерел The New York Post, отримав "позитивний зворотний зв'язок" від секретаря РНБО під час зустрічей з посланцем Трампа Стівом Віткоффом у Маямі.

"Умєров погодився з більшістю положень цього плану і вніс до нього кілька змін, які ми включили і представили президенту Зеленському", - цитує видання своє джерело. 

Співрозмовник додав, що не стверджує про повне схвалення українцями плану та готовність його підписати, а каже лише  про згоду з більшістю пунктів. 

Один із високопосадовців Білого дому також заявив виданню, що це Україна запропонувала пункт про повну амністію для всіх сторін війни, що виключає будь-які майбутні юридичні претензії щодо поведінки на полі бою.

Тим часом The Wall Street Journal написало, що Україна вилучила з американського проєкту пункт про перевірку всієї наданої допомоги та запропонувала амністію.

Зеленський 20 листопада підтвердив отримання американського "бачення" завершення війни та готовність команд до роботи над пунктами. 

Тобто, Умєров ще замінив пункт американців про перевірку всієї наданої нам допомоги на пункт про повну амністію для всіх сторін, в т.ч. для себе, Ермака і криптогаманців Зеленського...

Переходимо по твоєму посиланню і читаємо:

image.thumb.png.80242322b4d3cc687dbd0b95c2d1ef81.png

Тобто, ти знову брешеш.

Де посилання на офіційне підтвердження твоєї брехні про Умєрова від України чи держдепу США?

Чи збрехав знову, не подумавши?

По твоєму посиланню тільки версії, а ти робиш ствердження, тобто свідомий вкид антиукраїнської пропаганди.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...