Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 хвилин тому, MaxS сказав: шоколадний барига з самостійним прем'єром і різношерстним парламентом - винен ще на 250 років вперед незламно-потужний з прем'єром, якого і не згадаєш відразу прізвище, і підконтрольним набором хвойд і дегенератів в пармламенті - ні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, рыбак сказав: Стаття 27 Кожна людина має невід'ємне право на життя. Ніхто не може бути свавільно позбавлений життя. Обов'язок держави — захищати життя людини. Кожен має право захищати своє життя і здоров'я, життя і здоров'я інших людей від протиправних посягань. Стаття 28 Кожен має право на повагу до його гідності. Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню. Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам. Стаття 29 Кожна людина має право на свободу та особисту недоторканність. "Ти диви, Канта він згадав, права людини... " © 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 часа назад, XL.pro сказал: Не зрозумів сарказму. Ви не погоджуєтесь? Ну как так ? Вам- нам же адвокат об этом постоянно говорит , а вы не понимаете. Вы ( мы) часто упрекаем Адвоката , Кота , правительство в том , что они там чегот не так делают по каким- то или чьим- то соображениям или моралям. Но ведь не они это( эту) государственность придумали , они не придумали лицемерное гражданское существование основанное на насилии , подлости и обмане , они не придумали противоречивые и несправедливые конституции и законы- они везде такие. Вы(мы) все живем в этом лицемерии и признали насильственно , сознательно или по - неведению этот устрой . Мало того , некоторые даже готовы его защищать - убивать других людей . А власть и приближенные просто больше и в " правильном " направлении учились и практиковались и поэтому преуспели . Адвокат восхищается Бляхером и другими прохиндеями , он об этом часто говорит , и говорит на реплики о ворованном или нечестно нажитом : " не завидуйте " . Правда не понять почему "западло " - Зеленский или Путин в уничижительном у него , ведь они еще более преуспели в обмане . Может он им по - черному завидует , ведь мораль он отвергает. Но ведь вы - мы почти все ( в подавляющем большинстве) все такие, просто тяжело это осознать и сознаться . " В чужом глазу сучек видишь , а в своем бревно не замечаешь ". Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, yuragon сказав: потрібно щоб всі виконували свої обов'язки. Це нереально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Вячеслав63 сказал: "Не нужно манипулировать". Як у вас виходить зв'язати "насильник" над своїми громадянами в одну купу з агресією кацапії? В огороді бузина... Тебя уже давно изнасиловали морально , сначала советский режим , а потом украинский. А твой дед - поп освятил советский красный режим . А те все представители - лидеры церквей - освятили на инаугурации эти украинские режимы. А если ты считаешь , что путинский режим может тебя изнасиловать еще и физически , то почему ты не в окопе на передовой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, vadimv сказав: Це нереально. А якщо ***іти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 годину тому, karbo сказав: Вбивають людей інші люди з часу їхньої появи на цій землі. Звідси можна зробити висновок, що це норма. А небажання вбивати - це таке відхилення від норми, патологія ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, karbo сказал: Ахаха, для тебе відкриття, що держава це узаконена система насильства щодо її жителів?))) Власне для цього в створені державні інституції. Т е получается , что тебе мало того , что тебя 2 раза изнасиловали - ты поехал за третьим разом. Прям тот анекдот вс поминается : " Ты охотник или ...?" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 хвилин тому, рыбак сказав: " В чужом глазу сучек видишь , а в своем бревно не замечаешь ". Ото меньше на сучек пялиться надо ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 3 часа назад, yuragon сказал: до тих хто уникає своїх обов'язків громадянина згідно своїх внутрішніх переконань. Оставим внутренние убеждения , хотя они важны . Присяга обязывает военнослужащего выполнить приказ командира. Завтра власть назначит - укажет на ваших сына , мать , отца и тд. - враги народа или государства , а командир прикажет вам их ликвидировать . Как поступите ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 6 хвилин тому, рыбак сказав: Оставим внутренние убеждения , хотя они важны . Присяга обязывает военнослужащего выполнить приказ командира. Завтра власть назначит - укажет на ваших сына , мать , отца и тд. - враги народа или государства , а командир прикажет вам их ликвидировать . Как поступите ? Я канешна извиняюсь, а разве в Евангелии не то же самое написано: 34 Не думайте, что Я пришел принести мир на землю; не мир пришел Я принести, но меч, 35 ибо Я пришел разделить человека с отцом его, и дочь с матерью ее, и невестку со свекровью ее. 36 И враги человеку--домашние его. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 33 минуты назад, vadimv сказал: А небажання вбивати - це таке відхилення від норми, патологія ) Так чи інакше у вбивстві приймає участь все суспільство. Податками, мовчазною згодою і тд 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому 30 минут назад, рыбак сказал: Т е получается , что тебе мало того , что тебя 2 раза изнасиловали - ты поехал за третьим разом. Прям тот анекдот вс поминается : " Ты охотник или ...?" Я поки що не готовий до проживання на безлюдному острові)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Я канешна извиняюсь, а разве в Евангелии не то же самое написано: 34 Не думайте, что Я пришел принести мир на землю; не мир пришел Я принести, но меч, 35 ибо Я пришел разделить человека с отцом его, и дочь с матерью ее, и невестку со свекровью ее. 36 И враги человеку--домашние его. Ти абсолютно не правильно розумієш ці слова 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому Только что, vadimv сказал: Я канешна извиняюсь, а разве в Евангелии не то же самое написано: 34 Не думайте, что Я пришел принести мир на землю; не мир пришел Я принести, но меч, 35 ибо Я пришел разделить человека с отцом его, и дочь с матерью ее, и невестку со свекровью ее. 36 И враги человеку--домашние его. Разделить - не означает убить. Значение этого тезиса поинтересуйся у ии. Уже говорили об этом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому Тільки що, karbo сказав: Я поки що не готовий до проживання на безлюдному острові)) Головне, щоб там були коньки і волейбольний м'яч ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому (змінено) 13 хвилин тому, karbo сказав: Ти абсолютно не правильно розумієш ці слова Та мені постійно пишуть, що я неправильно цитую ) Я вже звик )) 13 хвилин тому, рыбак сказав: Разделить - не означает убить. Да, а "враги" наверно означает "друзья" ) Свобода - это рабство, война - это мир, а незнание - сила )) 13 хвилин тому, рыбак сказав: Значение этого тезиса поинтересуйся у ии. Меня прикалывает, насколько люди доверяют этому ии ) Наверно до них пока не доходит, что это их прямой КОНКУРЕНТ на этой планете )) Змінено 32 хвилини тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Я канешна извиняюсь, а разве в Евангелии не то же самое написано: 34 Не думайте, что Я пришел принести мир на землю; не мир пришел Я принести, но меч, 35 ибо Я пришел разделить человека с отцом его, и дочь с матерью ее, и невестку со свекровью ее. 36 И враги человеку--домашние его. Ты мне отрок сейчас все богословие на ***ню сведешь (с) анекдот 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому ББС: Крики "Ганьба!" та взаємні звинувачення: як Рада ухвалювала держбюджет-2026. Цитата Документ підтримали 257 депутатів. Із них – лише 193 представники "монобільшості", що є черговим свідченням напруженої ситуації усередині пропрезидентської фракції. Затвердити головний кошторис країни "слугам народу" допомогли депутати колишньої ОПЗЖ (групи "Платформа за життя та мир" та "Відновлення України"), а також депутатські групи "За майбутнє" і "Довіра". Яка прєлєсть, може ще ВФЯ із компанією з Ростову випишуть, задля підтримки 😁))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 6 минут назад, vadimv сказал: мені постійно пишуть, що я неправильно цитую ) Я вже звик ) Цитування не має відношення до трактування чи розуміння 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому (змінено) 9 минут назад, vadimv сказал: Та мені постійно пишуть, що я неправильно цитую ) Я вже звик )) Эти слова были по сути пророческими , ибо последователей Христа убивали и преследовали за учение Христа, от них могли отказаться и родные и близкие , и по иудейским или римским законам, и по боязни за себя. Но есть еще слова - указания Иисуса вложить меч в ножны Петру - не совершать насилие - убийство в ответ на насилие. Змінено 31 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому (змінено) 11 минут назад, рыбак сказал: Разделить - не означает убить. Значение этого тезиса поинтересуйся у ии. Уже говорили об этом. Ну чому? Він прирікає на погибель всіх, хто не з ним. І в рамках євангеліє це абсолютно нормально. Змінено 33 хвилини тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому (змінено) 6 хвилин тому, karbo сказав: Ну чому? Він прирікає на погибель всіх, хто не з ним. І в рамках євангеліє це абсолютно нормально. Та і для більшовиків з їхнім "Хто не з нами - той проти нас" це цілком нормально... Змінено 29 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому 6 минут назад, рыбак сказал: есть еще слова - указания Иисуса вложить меч в ножны Петру - не совершать насилие - убийство в ответ на насилие. Меч для розділення вірних від грішників 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому Только что, vadimv сказал: Та і для більшовиків з іїхнім "Хто не з нами - той проти нас" це цілком нормально... Ти же прополюєш рослини, які посадив? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз