sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 часов назад, Vitaliy67 сказал: Для сержио Не думаю, щоб. Там 2 кг міді було а ось золотішко зі сріблом має бути. Тим більше зараз так ціни скакнуу, що почали скуповувати навіть раніше неприйомні деталі з малим вмістом драгів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 9 часов назад, рыбак сказал: Пролистал бегло новостной канал , а там вот такое , как говорят , ипсо :"Стратегию национальной безопасности США. Восстановление стратегической стабильности с РФ - один из главных внешнеполитической приоритетов США в Европе". Тут часто пишут разные специалисты по внешне и внутренне политическим вопросам , может они подскажут , это тот самый " план моргента" или другой ? Ну не знаю , на скільки це фахова думка ( може він переконливим тоном каже те , що я хотів би чути ), але пан поофессор Ігор Ліпсіц https://ru.wikipedia.org/wiki/Липсиц,_Игорь_Владимирович каже , що як антанта марно відчайдушно рятувала рі в 1917 - 18 , як буш татко свого часу не зміг врятувати совдепію у 1991 ( хоча дуже прагнув ), так і трамп не зможе врятувати кацапію від неминучої долі - врятувати динозаврів було не можливо . Змінено 22 хвилини тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: Німецькі юнаки, які проти проходження військової служби заявляють, що краще жити під окупацією, ніж загинути на війні Отака hujn'a маслята. Кажуть ніби призив добровільний. Буде. Поки. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, sergio сказав: Кажуть ніби призив добровільний. Буде. Поки. імам сказав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) а от просто очікування кацапів - очікування просто таки сяють оптимізмом www.yaplakal.com/forum1/topic3016060.html www.yaplakal.com/forum3/topic3017691.html Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому А чиновникам пох. Посмотрел с утра нет билетов ни на Львов, ни на Ужгород. Мафия. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 1 година тому, sergio сказав: Відключити їм газ(закреслено) інтернет. 😎 Я так понимаю, что пуйло читает подобные сообщения и делает выводы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 49 минут назад, US7IGN сказал: імам сказав? Призивати будуть тільки справжніх арійців. Чурок не стосується. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 2 минуты назад, Vinsol2009 сказал: А чиновникам пох. Посмотрел с утра нет билетов ни на Львов, ни на Ужгород. Мафия. Це добре. Вас ще у Львові не вистачало. І так понаїзів забагато. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому Я у Львові не був із 90го. Тільки проїздом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Призивати будуть тільки справжніх арійців. Чурок не стосується. ну як сказати. я би скористався цією можливістю загнати їх в стійло. тим паче їм Коран каже що їбашитися це халяль Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому 22 минуты назад, US7IGN сказал: ну як сказати. я би скористався цією можливістю загнати їх в стійло. тим паче їм Коран каже що їбашитися це халяль Залежить за що їбашитись.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз