sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 16 минут назад, US7IGN сказал: Огидно Не то слово. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 12 минут назад, XL.pro сказал: Отакої: ЄС переконує Зеленського не погоджуватися на виведення військ із Донбасу, — Bloomberg ua.news/ua/ukraine/es-perekonuie-zelenskogo-ne-pogodzhuvatisia-na-vivedennia-viisk-iz-donbasu-bloomberg Якщо бабла при цьому налиють, то норм. Бо я в ОВГЗешки трирічні трохи вклався. 😎 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 3 години тому, ks6 сказав: Знову про поліцію. Сьогодні зранку їхав попуткою в Київ. Стояв на виїзді з Житомира десь пів на сьому. Під'їхав Дастер, вийшов поліцейський з тцкашником. Документи. Немає. Назвіть дані. Не пам'ятаю. Все. Побурчали і поїхали. П'ятий раз документи не показав і ніхто мене не крутить .Здається половина роликів в Ютубі чиста постанова. Якщо в вас на фейсі написано 50+, або 60 - то ви нахер людоловам не здалися, навіть документи перевіряти не будуть, якщо в адекваті. Спитали про документи, бо вже зупинили, ну і "а раптом можна трошки на кохве зняти". Але є випадки, коли в ТЦК "горить план з голів" і тоді навіть безхатченко закидують у бусики. Я теж не боюся у свої 50+ пересуватись містом та поза містом, і роблю це з самого початку повномасштабки. Зараз катаю менше, і близько до ЛБЗ не їжджу, не скажу як воно там. Але прапором "мені пойух на ТЦК" при цьому не розмахую - нарватися на повних відморозків, та витратити час та нерви, шанс завжди є. Дрочити долю зухвальством то ваше право - ваше життя. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Якщо в вас на фейсі написано 50+, або 60 - то ви нахер людоловам не здалися, навіть документи перевіряти не будуть, якщо в адекваті. Спитали про документи, бо вже зупинили, ну і "а раптом можна трошки на кохве зняти". Але є випадки, коли в ТЦК "горить план з голів" і тоді навіть безхатченко закидують у бусики. Я теж не боюся у свої 50+ пересуватись містом та поза містом, і роблю це з самого початку повномасштабки. Зараз катаю менше, і близько до ЛБЗ не їжджу, не скажу як воно там. Але прапором "мені пойух на ТЦК" при цьому не розмахую - нарватися на повних відморозків, та витратити час та нерви, шанс завжди є. Дрочити долю зухвальством то ваше право - ваше життя. www.instagram.com/reel/DRweRChDajF/?igsh=Z2thZGdlM2lscHlp Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/DRweRChDajF/?igsh=Z2thZGdlM2lscHlp Мабуть цікаве каже, але я не розумію Ви б хоч "лопата" написали поряд) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Тільки що, DmiVady сказав: Мабуть цікаве каже, але я не розумію Ви б хоч "лопата" написали поряд) я в цих нових штуках не розбираюся, думав там десь є як в ютюбі автопереклад. якщо коротко, чуваку в Дубліні до голови пістолет приставили і питають - він православний католік чи протестант? той вирішив наїбати долю і сказав що єврей. той що з пістолетом посміявся і сказав що він мабуть найщасливіший араб в Дубліні. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: я в цих нових штуках не розбираюся, думав там десь є як в ютюбі автопереклад. Ні, поки що миттєвого перекладу з голосу нема, треба трошки рухів зробити) а я лінивий зараз 😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 28 минут назад, DmiVady сказал: Якщо в вас на фейсі написано 50+, або 60 - то ви нахер людоловам не здалися, навіть документи перевіряти не будуть, якщо в адекваті. Спитали про документи, бо вже зупинили, ну і "а раптом можна трошки на кохве зняти". Але є випадки, коли в ТЦК "горить план з голів" і тоді навіть безхатченко закидують у бусики. Я теж не боюся у свої 50+ пересуватись містом та поза містом, і роблю це з самого початку повномасштабки. Зараз катаю менше, і близько до ЛБЗ не їжджу, не скажу як воно там. Але прапором "мені пойух на ТЦК" при цьому не розмахую - нарватися на повних відморозків, та витратити час та нерви, шанс завжди є. Дрочити долю зухвальством то ваше право - ваше життя. Все так. 53 роки і молодше напевне не виглядаю. Ділюсь своїм досвідом спілкування тому що маю знайомих 50-57 які добросовісно пред'являли всі документи, в надії що вже нахрін кому потрібні, в виявилось що в армії без них ніяк. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Ukraine Shows UK Old Assumptions About Trenches Wrong - Business Insider share.google/v5gAy3sZ6AiissqVa Щось я цих експертів не розумію. Для українців окопи не працюють, а кацапи сидять в лінії суровікіна і в *** не дують... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 24 хвилини тому, DmiVady сказав: Ні, поки що миттєвого перекладу з голосу нема, треба трошки рухів зробити) а я лінивий зараз 😁 я теж, але натрапив на NotebookLM Google’s AI research assistant і нарешті отримав більш-менш результат який можна використовувати. так що рекомендую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 26 хвилин тому, DmiVady сказав: Ні, поки що миттєвого перекладу з голосу нема, треба трошки рухів зробити) а я лінивий зараз 😁 Те саме на YouTube, можете увімкнути автопереклад субтитрів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: я теж, але натрапив на NotebookLM Google’s AI research assistant і нарешті отримав більш-менш результат який можна використовувати. так що рекомендую. Дякую, як раз зараз вивчаю курс від Гугла по Джеміні, звісно і NotebookLM. 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Те саме на YouTube, можете увімкнути автопереклад субтитрів Дякую, Адмірале! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Только что, Dmitriy_S сказал: Не вся, звісно, але таких суттєва кількість. Может потому что в отличии от Англии и Америки там еще живы старики которые еще помнят что такое война на своей территории и рассказывают это молодежи? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Згідно з повідомленням, 28 листопада Баєва отримала заробітну плату за основним місцем роботи у ПФУ 224,3 тис. грн. У свою чергу заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області Євгеній Мезенцев 2 грудня подав повідомлення про суттєві зміни у майновому стані, де вказав, що 28 листопада у Пенсійному фонді отримав зарплату в розмірі 170 тис. грн. Довідка. За даними ПФУ на 1 січня 2025 року, 62,32% пенсіонерів України отримують не більше 5000 грн. Бедные, и несчастные так перетрудились, отбирая у инвалидов последние средства к существованию. Як вам така країна мрій блазня? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: як раз зараз вивчаю курс від Гугла по Джеміні, звісно і NotebookLM. це мені нагадує 80-ті. щоб користуватися компьютером треба було бути програмістом) думаю з ШІ теж років через 20 краще стане, але нам то вже не треба буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 година тому, sergio сказав: Не то слово. Краще хай і надалі керують 5-6 ригівських крадіїв. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 6 хвилин тому, US7IGN сказав: це мені нагадує 80-ті. щоб користуватися компьютером треба було бути програмістом) думаю з ШІ теж років через 20 краще стане, але нам то вже не треба буде Не зовсім так: щоб використовувати колись можливості комп'ютера, більш ніж для гри у тетріс, треба було трошки розбиратися (не рівень прогера, то точно), але після виходу Він-7 то вже стало атавізмом) Також і з ШІ - можна гороскопи складати, а можна трошки більше, але поки що те потребує навчання. Як воно буде, хз, але Геміні по своєму цікава, і має інші таланти, на відміну віл ЖПТ, яким я зазвичай користуюсь. Змінено 10 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 4 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Краще хай і надалі керують 5-6 ригівських крадіїв. ... з оточення Петра. 😺 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Не зовсім так: щоб використовувати колись можливості комп'ютера, більш ніж для гри у тетріс, треба було трошки розбиратися (не рівень прогера, то точно), але після виходу Він-7 то вже стало атавізмом) Також і з ШІ - можна гороскопи складати, а можна трошки більше, але поки що те потребує навчання. Як воно буде, хз, але Геміні по своєму цікава, і має інші таланти, на відміну віл ЖПТ, яким я зазвичай користуюсь. я з асемблера починав, тому поки не розберуся в чомусь на базовому рівні використовувати то не можу. мабуть через те майже ні в чому не розбираюся ( 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 4 часа назад, Dmitriy_S сказал: мужикі старими пердунами стають десь після 60-65-и, а то й після 70-и, залежить від екземпляра Ярослав Нищик Абожечкимоїкошечки, мої ж ви діди золоті! Діди теж плачуть. Одним з феноменів в ЗСУ, який будуть вивчати військові історики, є діди. Так, діди. Оті милі сільські та міські чоловіки, віком 55+ років. Не завжди у них є внуки, але не цим визначається статус дід. Дід це чоловік, що вже бачив життя. Вдома він змучений тяжкою працею, життєвими проблемами, щасливим шлюбом, в якому він боїться дружини. До потрапляння в армію він віднісся доволі філософськи:"Хех". Коли його садили в бусік ТЦК він не голосив на всю вулицю:"Люди, поможіть, спасіть". Бо він дід, а не клоун. Потім настає момент, коли дід вдягає піксель. І настає чудо. Здоров'я в нього не додається. Але востаннє він форму носив ще в двадять років. Форма - це про той час, коли він був молодий, здоровий і подобався жінкам. Увагу жінок він тепер повернув. Дід робить модельну стрижку, дід приводять до ладу бороду. Дід ніколи не лазить брудний як чмоня. Дід ніколи не відмовляється від виконання завдань. Якщо діди стають на позицію, то її візьмуть тільки якщо діди загинуть, бо дідівське гасло в ЗСУ:"Туди ще дійдем, а назад вже нє - здоров'я не те". Три діда, яким підкидать на позицію істи, пити і БК можуть замінити роту контрактників 18-24. Їсть дід завжди виважено. Не поспішає. Він ніколи не скаже, що якась їжа не смачна. Особливих смакових якостей додають 25 грам. Я не зустрічав жодного діда-аватара. Діди не напиваються. Діди тягнуть 25 грам для здоровля. А ще в житті дідів може настати страшний час під час служби. Дід починає ходити сумний. Дід часто вночі плаче в подушку. Він ні з ким не говорить про це, а замполіт не встигає повертатись з подорожей, куди його дід відправляє. Діду скоро 60 років. Граничний вік перебування на військовій службі. Дід, який не боявся КАБів і fpv, боїться повертатись до своєї милою, з якою прожив в щасливому шлюбі 40 років. Бо то не командир, там і фізичне зауваження можна отримати. Мила не похвалить за те, що дід п'є 25 грам, береже здоров'я. В діда більш не буде веселих покатушок на здорових машинах, дід не бігатиме посадками і не підганятиме пацанву. Дід більше не пан сержант, він тепер "Микола, йбтм, йди почисть у свиней". Дід тепер не буде підкочувати з компліментами до кожної операторки, яку він знає по імені, на всіх прифронтових АЗС. Він тепер не Борода, Кабан, Казанова, Шаман, Оркодав, Череп, Граніт, Звір, Сивий, Холодний, Молодий, Золотий, Любчик, Красавчик. Він тепер буде знову дід Микола (підставте інше). Тепер молодий побратим не покличе його "Дідусь". І тоді діди теж плачуть (c) 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 1 годину тому, sergio сказав: Якщо бабла при цьому налиють, то норм. Бо я в ОВГЗешки трирічні трохи вклався. 😎 Італія може не приєднатися до програми НАТО із закупівлі зброї для України, посилаючись на переговори щодо можливого припинення вогню. www.rbc.ua/rus/news/neochikuvana-pidstava-vid-soyuznika-italiya-1764776987.html Іншими словами, війна ще не закінчилася, а деякі країни НАТО можуть вже не підтримати Україну. Про які гроші буде йти мова після закінчення війни?)))) Чи Вас форумський кіт покусав))). Змінено 9 годин тому користувачем XL.pro 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Італія може не приєднатися до програми НАТО із закупівлі зброї для України, посилаючись на переговори щодо можливого припинення вогню. www.rbc.ua/rus/news/neochikuvana-pidstava-vid-soyuznika-italiya-1764776987.html Іншими словами, війна ще йде, а деякі країни НАТО можуть вже не підтримати матеріально Україну. Про які гроші буде йти після закінчення війни?)))) Чи Вас форумський кіт покусав))). в будь-якій фінансовій пирамиді виграють тільки перші та організатори 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому sud.ua/uk/news/ukraine/348000-libo-prinuditelnaya-mobilizatsiya-libo-novyy-obschestvennyy-dogovor-kto-dolzhen-voevat-a-kto-mozhet-vyekhat-iz-ukrainy-zayavil-kostenko За словами нардепа, у разі бажання зберегти країну, необхідно визначити чіткий суспільний договір: ті, хто хоче воювати – б’ються, а ті, хто не хоче – можуть залишити країну. «Ті мають одні обов’язки, ті мають інші. Не може так бути, що одні беруть зброю і захищають країну, а інші категорично проти цього і нічого не роблять», – додав Костенко. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 година тому, Vinsol2009 сказав: Згідно з повідомленням, 28 листопада Баєва отримала заробітну плату за основним місцем роботи у ПФУ 224,3 тис. грн. У свою чергу заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області Євгеній Мезенцев 2 грудня подав повідомлення про суттєві зміни у майновому стані, де вказав, що 28 листопада у Пенсійному фонді отримав зарплату в розмірі 170 тис. грн. Довідка. За даними ПФУ на 1 січня 2025 року, 62,32% пенсіонерів України отримують не більше 5000 грн. Бедные, и несчастные так перетрудились, отбирая у инвалидов последние средства к существованию. Як вам така країна мрій блазня? index.minfin.com.ua/ua/labour/salary/average/usd/ І хто блазень? Чи ти звіздабол звичайний? "Асіліш" дати посилання на рік, коли з'явились такі захмарні зарплати у державних топчинуш? Чи цього в твоїх рашаметодичеках немає? Чи ти настілки тупий? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 24 хвилини тому, XL.pro сказав: Чи Вас форумський кіт покусав))). та там просто токсоплазмоза перевіряє експериментально правильність досліджень Шульца щодо ролі дофаміна в корекції помилок під час передбачень Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз