7351 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Можете сами поискать , там ваши поздравления друг другу с 23 февраля. -- " 23 февраля, 2013 17 810 ответов 7351 Опубликовано 10 мая, 2013 cimon сказа Я вообще то патриот СССР, родился в нем и вырос. Волею судьбы оказался в Казахстане. С. 7351 Я тоже и родился, и вырос, и учился, и служил в армии, и даже работал при СССР - но его уже нет, к сожалению. Я всю жизнь в Украине живу, кроме службы в армии - аж в Красноярске-26 служил, 4000 км от Тото, ти просто брешеш. Чи здивуєш посиланням, що підтвердить твою брехню про мене? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 38 хвилин тому, 7351 сказав: аби щось вкинути Владимир Изотов, 44-летний бывший прокурор одного из отделов Александрийской окружной прокуратуры в Кировоградской области, вышел на пенсию еще в 2023-м. Тогда мужчине был 41 год. В прокуратуре он работал с 2003-го, поэтому имел всего 20 лет стажа (если не считать период обучения). Обычный украинец с таким стажем не сможет вовремя выйти на пенсию: придется работать до 65 лет. А для прокурора этого оказалось вполне достаточно, чтобы суд обязал ПФУ назначить ему космическую пенсию. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 6 хвилин тому, рыбак сказав: Может ты их уже затер ,как и свою любовь к советам пытаешься скрыть .- не удивлюсь. Давай, "затри" своє повідомлення, якому більше тижня -- це можуть робити тільки модератори. Тобто, ти зовсім забрехався. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, 7351 сказал: Тото, ти просто брешеш. Чи здивуєш посиланням, що підтвердить твою брехню про мене? Ты слепой ? Это копи твоей прямой цитаты. Как вы друг дружке в любви к советам признавались и поздравляли с советской армией. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: Ты слепой ? Это копи твоей прямой цитаты. Как вы друг дружке в любви к советам признавались и поздравляли с советской армией. Я бачу, що ти брешеш. Буде посилання, чи ти дешеве брехло? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 10 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Владимир Изотов, 44-летний бывший прокурор одного из отделов Александрийской окружной прокуратуры в Кировоградской области, вышел на пенсию еще в 2023-м. Тогда мужчине был 41 год. В прокуратуре он работал с 2003-го, поэтому имел всего 20 лет стажа (если не считать период обучения). Обычный украинец с таким стажем не сможет вовремя выйти на пенсию: придется работать до 65 лет. А для прокурора этого оказалось вполне достаточно, чтобы суд обязал ПФУ назначить ему космическую пенсию. Велика частина населення Донецької області -- це "обичниє украінці"? незалежно від віку пенсія на пільгових умовах призначається працівникам провідних професій, якщо вони були зайняті не менше 20 років на таких роботах: прохідники; робітники очисного вибою; вибійники на відбійних молотках; машиністи гірничих виймальних машин. www.pfu.gov.ua/od/305207-pensiya-na-pilgovyh-umovah-dlya-shahtariv/ Змінено 6 годин тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 хвилин тому, рыбак сказав: Ты слепой ? Это копи твоей прямой цитаты. Как вы друг дружке в любви к советам признавались и поздравляли с советской армией. Надайте посилання, це ж не важко. Наприклад я не знайшов таку фразу "Я тоже родился и вырос" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, 7351 сказал: Я бачу, що ти брешеш. Буде посилання, чи ти дешеве брехло? Смотри : ты заходишь в свой профиль по указанной в цитате дате и находишь искомое. Если ты не помнишь того , что ты тут писал , то таким образом и вспомнишь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, XL.pro сказал: Надайте посилання, це ж не важко. Наприклад я не знайшов таку фразу "Я тоже родился и вырос" Эти его слова уже обсуждалось тут. Он тогда не противоречил . А тут резко стал требовать " посылання" . Там в копи даты же стоят. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, рыбак сказав: Смотри : ты заходишь в свой профиль по указанной в цитате дате и находишь искомое. Если ты не помнишь того , что ты тут писал , то таким образом и вспомнишь. Таки привітання змінено. Напевно, тільки модератори можуть побачити історію змін фрази "Я тоже и родился, и вырос, и учился, и служил в армии, и даже работал при СССР - но его уже нет, к сожалению" @irina1969 Ви бачите історію змін цього повідомлення? Змінено 6 годин тому користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, рыбак сказав: Смотри : ты заходишь в свой профиль по указанной в цитате дате и находишь искомое. Если ты не помнишь того , что ты тут писал , то таким образом и вспомнишь. Ти збрехав -- ти і шукай виправдання. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Эти его слова уже обсуждалось тут. Он тогда не противоречил . А тут резко стал требовать " посылання" . Там в копи даты же стоят. Знову брешеш. Давай посилання на мої слова, якщо не дешеве брехло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Таки привітання змінено. Напевно, тільки модератори можуть побачити історію змін фрази "Я тоже и родился, и вырос, и учился, и служил в армии, и даже работал при СССР - но его уже нет, к сожалению" @irina1969 Ви бачите історію змін цього повідомлення? Так, змінено. На це дається всього доба. Так що, це тільки підтверджує, що має місце брехня про мене. І виникає питання до "джерела" інформації. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 10 хвилин тому, XL.pro сказав: Таки привітання змінено. Напевно, тільки модератори можуть побачити історію змін фрази "Я тоже и родился, и вырос, и учился, и служил в армии, и даже работал при СССР - но его уже нет, к сожалению" @irina1969 Ви бачите історію змін цього повідомлення? Ні, я бачу тільки що змінено, коли змінено і хто це зробив, а що там було спочатку-ні...може адміністрація бачить, але точно я не знаю 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 50 минут назад, 7351 сказал: Всі притомні громадяни есересер мріяли виїхати за кордон. Особливо ті, що торгували американськими джинсами та записами важкого року, як я. Після служби в радянській армії я став "невиїздним", навіть на Шпіцберген, працювати в шахті, не випустили. Після 1991 року мене незалежна Україна цілком влаштовувала. Так сколько тебе лет наконец скажешь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Так сколько тебе лет наконец скажешь Заспокойся вже -- більше граничного віку -- я вже на пенсії за віком. Підтвердження твоєї брехні про мене буде, чи визнаєш, що ти збрехав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 2 часа назад, Бармалей сказал: не знаю не знаю, многие нарративы рашки распространяют...да и вот берем парашенка - скока ему лет? а скока было когда официально кгб еще существовал? вот и ответ, который касается и многих дедов из темы...попались гады!!!🤣 зі слів аферістовича , в нього дядя у москві - високопоставлений кдбшник Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1 час назад, ks6 сказал: В Конституции много чего написано. То есть если Украину примут в Европу, кацапня з пэрэляку все отдаст , еще и мост в Керчи разберет? окуповані території ще сильніше нагадуватимуть валізу без ручки . молодь звідти тупо вшиється . в знайомої з Кривого Рогу , ссестра вийшла заміж а московського фсбшника . Так от - їхній син вже в Німеччині , як біженець з України . Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, ks6 сказав: В Конституции много чего написано. То есть если Украину примут в Европу, кацапня з пэрэляку все отдаст , еще и мост в Керчи разберет? Ви проти вступу України в Євросоюз та НАТО? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 2 години тому, Бармалей сказав: эту хну не только не смотреть, но и даже не открывать по ссылке🤣 Шото толковое я от Чекалкина последний раз слышал, когда он анекдоты травил в "Золотом гусаке". Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 4 минуты назад, vadimv сказал: Шото толковое я от Чекалкина последний раз слышал, когда он анекдоты травил в "Золотом гусаке". ну голос в нього поставлений - таким голосом бабам локшину на вуха вішати добре Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Командувач "Хартії" полковник Оболєнський ========================= поціновувачам символізму - "князь Олболєнський"- корнет Оболюнський дослужився до полковника та служить в Нацгвардії і нищить кацапню під Куп'янськом . Змінено 22 хвилини тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 51 минуту назад, irina1969 сказал: Ні, я бачу тільки що змінено, коли змінено і хто це зробив, а що там було спочатку-ні...може адміністрація бачить, але точно я не знаю Была та цитата в том виде, в котором его приводили. Я помню... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 59 минут назад, 7351 сказал: Ти збрехав -- ти і шукай виправдання. Это твоя фраза или не твоя :-" "Я тоже и родился, и вырос, и учился, и служил в армии, и даже работал при СССР - но его уже нет, к сожалению" ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз