US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, Бармалей сказав: так вот и пропетлял))) любое общество или строй, на мой взгляд должно оцениваться в первую очередь своим отношением к немощным...знаешь, как вижу в супермаркете пенсионеров, которые на обычный творог или масло смотрят и уходят, не говоря уже о мясе((( или мандаринку берут лишь одну...песец как становится противно это общество и вонючее государство захваченное негодяями мій прадід до кінця життя ще і дітям і внукам і правнукам допомагав. і діди теж. батько типовий радянський роз***яй був, але то скоріше виключення бо його дід забезпечував. справа не в суспільстві, а в тому хто ти в ньому. правда життя що тобі ніхто нічого не винен і ти сам мусиш думати про своє майбутнє. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: ви далекому сході жили? в Україні хлібом свиней годували... О, знову починається (де ви жили, хто були ваші батьки, на якій машині їздите) Карочє, де б я не бував в ті часи (в Києві, Харкові, мацкві, членінграді, в Криму, на Кавказі, в Стецьківці, в Коршачині) - всюди я бачив одну і ту ж саму картину - діфісіт. Ось тут про нього все детально розказано: Аж дивно, як таку підривну антисовєтчіну тоді випустили в ефір... Змінено 6 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 2 хвилини тому, vadimv сказав: О, знову починається (де ви жили, хто були ваші бітьки, на якій машині їздите) Карочє, де б я не бував в ті часи (в Києві, мацкві, членінграді, в Криму, на Кавказі, в Стецьківці, в Коршачині) - всюди я бачив одну і ту ж саму картину - діфісіт. Ось тут про нього все детально розказано: Аж дивно, як таку підривну антисовєтчіну тоді випустили в ефір... дурники посміялися та розійшлися. це ж класика. а Райкіна я повністю підтримую. Одного разу з жінкою навіть посперечалися у кого в сім'ї більше дефіциту було Змінено 6 годин тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: мій прадід до кінця життя ще і дітям і внукам і правнукам допомагав. і діди теж. а моїїх дідів кацапи , одного поклали у м'сному штурмі на черговій "безимянній висоті" , а іншого пограбували дочиста , і якби не вшився з дітлахами світ за очі , поїхав би з ними до Сибіру - "сибірську целіну піднімати" . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 минут назад, ks6 сказал: У моего деда, инвалида второй группы, пенсия в 1980 году была аж 28рублей. у моей бабушки по ее рассказам что то около 60 ти и их хватало на все плюс отложить на книжку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 47 минут назад, vadimv сказал: О, знову починається (де ви жили, хто були ваші батьки, на якій машині їздите) Середина 80-х, окраина Кривого Рога, автостанция с шатлами в далекие села: -Привычная картина, в магазин при автостанции заходит колхозник с холщевым мешком и берет 5-10 булок серого хлеба по 16 коп) Змінено 5 годин тому користувачем DimaF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 31 минуту назад, vadimv сказал: О, знову починається (де ви жили, хто були ваші батьки, на якій машині їздите) Карочє, де б я не бував в ті часи (в Києві, Харкові, мацкві, членінграді, в Криму, на Кавказі, в Стецьківці, в Коршачині) - всюди я бачив одну і ту ж саму картину - діфісіт. Ось тут про нього все детально розказано: Аж дивно, як таку підривну антисовєтчіну тоді випустили в ефір... не дивно - в бидла мізки були такі промиті , що придворним лейб блазням можна було дозволити полоскотати владі під пахвами , звісно ж - з дозволу ( швидше наказу ) та під суворим контролем тієї самої влади. Так це традиція Царизму - гоголівські "Ревізор" та "Мертві душі" мали місце за часи "палочного" Царизму . а от подібна "ініціатива знизу" - навіть щось безобидне на кшталт "губерманівських гарік" - суворо присікалася Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 14 хвилин тому, Бармалей сказав: так вот и пропетлял))) Это не ваша заслуга, а ихняя недоработка ) 14 хвилин тому, Бармалей сказав: любое общество или строй, на мой взгляд должно оцениваться в первую очередь своим отношением к немощным... У Сапольского такие же запросы к обществу. Он себе нашел идеальное (по его мнению) общество - у масаев в Кении. )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Это не ваша заслуга, а ихняя недоработка ) У Сапольского такие же запросы к обществу. Он себе нашел идеальное (по его мнению) общество - у масаев в Кении. )) И как масаи с пожилыми решают? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 15 хвилин тому, Бармалей сказав: и собак Помнится, гуляли мы по Ялте в 2008 году и так сильно проголодались, что купили на набережной по хот-догу. Но оказалось, что мы не настолько голодные, чтобы такое есть. А тут как раз рядом гугяли худющие облезлые коты с помойки - мы им эти хот-доги и кинули. Так эти сволочи тоже их есть не стали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Это не ваша заслуга, а ихняя недоработка ) У Сапольского такие же запросы к обществу. Он себе нашел идеальное (по его мнению) общество - у масаев в Кении. )) то він зараз з ними живе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 31 хвилину тому, vadimv сказав: Про какое "изобилие" может идти речь, если хлеб закупали в Канаде, а в магазинах за ним выстраивалась очередь и его разметали в течение получаса после завоза... так це було в 2008 році в Ялті? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 16 хвилин тому, ks6 сказав: У моего деда, инвалида второй группы, пенсия в 1980 году была аж 28рублей. А мой дед, чтобы не жить на такую нищенскую пенсию, ходил по лесам, собирал грибы и орехи, делал из лещины удочки и продавал это все на базаре. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 18 минут назад, US7IGN сказал: ви далекому сході жили? в Україні хлібом свиней годували... та да, в мене десь з 1977 по 81 (м. Красний Луч на Ворошиловрадшині) був обов"язок кожний день десь з 18 до 19-ї години (саме тоді був завоз хліба) купити і притарабанити 6 буханок хліба по 14-16 коп. саме для парочки свиней, хліб тоді був дешевший комбікорму..., веселі часи були 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 годин тому, Вячеслав63 сказав: будинок в місті повинен бути не більше 50 кв. м. 30 Дачный домик по проекту 5на6. Выходили из положения мансардой и наружной лестницей. Теперь в таких курятниках люди живут зимой, из Харькова тикают от обстрелов из высоток. Все забито. Утром по улице поток машин на работу. Внедорожники, Теслы. Из ворот не выйдешь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 39 минут назад, vadimv сказал: О, знову починається (де ви жили, хто були ваші батьки, на якій машині їздите) Карочє, де б я не бував в ті часи (в Києві, Харкові, мацкві, членінграді, в Криму, на Кавказі, в Стецьківці, в Коршачині) - всюди я бачив одну і ту ж саму картину - дефсіт коли я серпень 19982 року провів на масквабаді ( в Дніпрі "фахівці" не мали кваліфікації , щоб провести цілком не складну операцію - треба було їхати до ЦІТО - один з дефіцитів безкоштовної радянської медицини полягав у тому , що якісна медицина була не для всіх ) , я там побачив дива "ізобілія" , а потім - на перше вересня ( наївна дитина ) на ленінському уроку взяв слово і почав розполвідати , що бачив - масло , морозиво та сметана - з справжніх вершків , ковбаса з м'яса , шоколад з ліщиною , банани та ананаси ( консервовані ) в кожному продуктовому , кросівки адідас ( московський ) у вільному продажу , е.т.с... на мене дивилися , як тубильці дивилися на брехуна Нам Бока з оповідання Джека Лондона , а класна про всяк випадок псіханула і довго потім мені мстилася за зрив ленінського урока . Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 17 хвилин тому, US7IGN сказав: справа не в суспільстві, а в тому хто ти в ньому. Ліванський біженець з вами не згодний: "При правильной структуре рынка сборище идиотов образует хорошо функционирующий рынок." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 годин тому, Бармалей сказав: но думаю Не пытайтесь, не получится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 20 хвилин тому, US7IGN сказав: Одного разу з жінкою навіть посперечалися у кого в сім'ї більше дефіциту було У жінки виявися довше? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 41 минуту назад, US7IGN сказал: справа не в суспільстві, а в тому хто ти в ньому. десь я те чув : все зависит в доме оном от тебя от самого хочешь - можешь стать Буденньім , хочешь - лошадью его які шанси на підвищення в класі в радянському кастовому суспільстві мав сільский сирота , за умов , що його мати - звичайна колгоспниця ? Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, Бездомный сказав: сметана - з справжніх вершків , ковбаса з м'яса бльо... пан мабуть не знає як масло з молока в банці 3-хлітровій на колінці збивається та ковбаса робиться? може він ще й заколоту свиню соломою не обпалював та не чухав від щетини? справжній кацап 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Тільки що, vadimv сказав: У жінки виявися довше? ) посада мого діда була вища за посаду її матері Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 44 хвилини тому, DimaF сказав: -Привычная картина, заходит колхозник с холщевым мешком и берет 5-10 булок серого хлеба по 16 коп) Куда "заходит"? Где "берет"? Еще раз: весь завоз хлеба (газон-хлебовозка) очередь разметала за полчаса. Там надо было протиснуться и успеть выхватить. Змінено 5 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, hause сказав: ЗИ: пі да ристична країна Зе, і далі по тексту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 14 хвилин тому, ks6 сказав: И как масаи с пожилыми решают? Они их почитают и уважают. По крайней мере так Сапольскому показалось... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз