vadimv Опубліковано: учора в 15:51 Поділитись Опубліковано: учора в 15:51 (змінено) 6 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Мне это не интересно А чё вы тогда пытаетесь спорить? Змінено учора в 15:54 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 15:51 Поділитись Опубліковано: учора в 15:51 (змінено) 9 минут назад, Бармалей сказал: в моем случае нет, было построено 2 новые улицы, третья лишь 3 дома и пришел миша меченный, все пошло по писте (по словам родычей) в соседних селах-колхозах меньше домов этим способом было - мои наблюдения однотипности построек... Колгоспи дотувалися і були кошти на це будівництво. Я навіть сам їздив по черкаській області в пошуках такого об'єкта щоби будувати та грошей заробити. Чесно кажучи не дуже добре платили, в Сибіру було більше. Якби люди хотіли там жити, то вони би при такому сприянні самі би будували. Але бажаючих на було. Змінено учора в 15:53 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 15:56 Поділитись Опубліковано: учора в 15:56 2 хвилини тому, vadimv сказав: А чё вы тогда пытаетесь спорить? А где я сорил? Просто издевался с недоумка, который не освоил ни клавиатуру, ни голосовой ввод. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 15:59 Поділитись Опубліковано: учора в 15:59 1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: Просто издевался с недоумка, который не освоил ни клавиатуру, ни голосовой ввод. А у "освоившего" есть ссылка на документы, подтверждающие гражданство Новикова? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 16:06 Поділитись Опубліковано: учора в 16:06 (змінено) 4 часа назад, karbo сказал: Не так, в такому випадку не було би жодних контактів. На протязі століть виключно як баланс Китаю. навпаки - сша озброювали РІ Перед першою світовою , на якій ( війні ) жирно підлаталися , сша озброювали срср перед Другою світовою ...на якій ( війні ) жирно підлаталися ... сша озброювали срср після Другої світової - і наклали лапу на Європу .... США робили геть все що можливо , щоб срср не розавалився - Буш особисто промовив в Києві Київ чікен спіч , а голову сейму Литви вітаутаса Ландсбергіса вмовляннями не виходити з срср навіть довів до того , що той був змушений не дипломатично послати самого преидента сша на три букви - самі знаєте які ( інакше до буша татка не доходило ). обама влаштував ганебну "перезагрузку" після ганебного нападу кацапії на Сакартвело Зараз черговий президент сша намагається робити те саме , що робив буш татусь , коли розпадався срср - зупинити незупинне - об'єктивний історичний процес - розпад кацапської імперії зла на друзки. Змінено 22 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 16:09 Поділитись Опубліковано: учора в 16:09 2 минуты назад, Бездомный сказал: навпаки - сша озброювали РІ Перед першою світовою , на якій підлаталися , сша озброювали срср перед Другою світовою ...на якій підлаталися ... сша озброювали срср після Другої світової - і наклали лапу на Європу .... США робили геть все що можливо , щоб срср не розався - Буш особисто промовив в Києві Киїі чікен спіч , а голову суйму Литви вітаутаса Ландсбергіса вмовляннями не виходити з срср навіть довів до того , що той був змушений не дипломатично посланти самого преидента сша на три букви - самі знаєте які. Зараз черговий президент сша намагається робити те саме , що робив буш татусь , коли розпадався срср - зупинити незупинне - об'єктивний історичний процес - розпад кацапської імперії зла на друзки. У 80х робили Китай противагою СССР Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 16:14 Поділитись Опубліковано: учора в 16:14 8 минут назад, Бездомный сказал: Зараз черговий президент сша намагається робити те саме , що робив буш татусь , коли розпадався срср - зупинити незупинне - об'єктивний історичний процес - розпад кацапської імперії зла на друзки. Таких процесів там не спостерігається від слова зовсім Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 16:15 Поділитись Опубліковано: учора в 16:15 (змінено) 40 минут назад, karbo сказал: У 80х робили Китай противагою СССР ну і як ? краще стало ? Змінено учора в 16:49 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 16:16 Поділитись Опубліковано: учора в 16:16 (змінено) 1 час назад, karbo сказал: Таких процесів там не спостерігається від слова зовсім а в срср спостерігалися у 80 - ті ? розпад срср застав американських совєтологів зненацька Мабуть тому , що всі вони перебували на окладі кдб але ж це не завадило бушу татусю гастролювати зі спробами вмовити республіки срср не виходити зі складу срср , виставляючи себе блазнем посміховиськом Змінено учора в 18:10 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 16:17 Поділитись Опубліковано: учора в 16:17 1 минуту назад, Бездомный сказал: і як ? краще стало ? Це інше питання 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 16:18 Поділитись Опубліковано: учора в 16:18 Только что, Бездомный сказал: а в срср спостерігалися у 80 - ті ? Там був планова економіка яка виявилася неспроможної прогодувати населення В Росії зараз міцний капіталізм і досить високі доходи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 16:35 Поділитись Опубліковано: учора в 16:35 (змінено) 1 час назад, karbo сказал: Там був планова економіка яка виявилася неспроможної прогодувати населення В Росії зараз міцний капіталізм і досить високі доходи в срср була мілітарізована економіка і все трималося на пропаганді та кдб. зараз на кацапії - мілітарізована економіка та все тримається на пропаганді та фсб . «Россия перешла на режим военной экономики и производит огромные объёмы вооружений. <...> Возможны ситуации, при которых нам будут угрожать нанесением ущерба с помощью воздушных ударов. Это реалистичные сценарии, которые могут затронуть и Швейцарию» Министр обороны Швейцарии Пфистер планова економіка срср компeнсуeться "ринковою" відсотковою ставкою ~ 20 % Змінено учора в 17:36 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 16:42 Поділитись Опубліковано: учора в 16:42 5 минут назад, Бездомный сказал: в срср була мілітарізована економіка і все трималося на пропаганді та кдб. зараз на кацапії - мілітарізована економіка та все тримається на пропаганді та фісб . планова економіка компeнсуeться "ринковою" відсотковою ставкою ~ 20 % Не все, вони можуть закінчити війну через слабку економіку, але до розпаду це не приведе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 16:42 Поділитись Опубліковано: учора в 16:42 36 хвилин тому, vadimv сказав: А у "освоившего" есть ссылка на документы, подтверждающие гражданство Новикова? Нет, мне это не нужно, я не искал. Попадалась ссылка, что он забронирован. А следовательно он гражданин Украины. Иностранцам бронь не нужна. Мне этой информации достаточно. Если вам нет- ищите. Мне достаточно того, что в начале вторжения он был в тероблроне. По плодам их узнаете их. Мф 7:15 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 16:48 Поділитись Опубліковано: учора в 16:48 (змінено) 1 година тому, Vinsol2009 сказав: мне это не нужно, я не искал. Мне этой информации достаточно. Если вам это не нужно - может вам тогда и спорить тут не нужно? Ну логично жеж. 1 година тому, Vinsol2009 сказав: Попадалась ссылка, что он забронирован. Ссылку на подтверждающие документы в студию. 1 година тому, Vinsol2009 сказав: А следовательно он гражданин Украины. Кто и когда предоставил ему гражданство? 1 година тому, Vinsol2009 сказав: Если вам нет- ищите. А чё это я должен вместо вас искать подтверждение вашим словам? Только потому, что вам показалось, что вам не нужно их ничем подтверждать? Змінено учора в 18:02 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 16:52 Поділитись Опубліковано: учора в 16:52 (змінено) 17 минут назад, karbo сказал: Не все, вони можуть закінчити війну через слабку економіку, але до розпаду це не приведе Аннушка вже розлила масло (с) : срср поквапився з піснями-плясками закінчити війну в Афганістані - допомогло ? Змінено учора в 17:00 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: учора в 16:57 Поділитись Опубліковано: учора в 16:57 3 минуты назад, Бездомный сказал: Аннушка вже розлила масло (с) Не сомневаюсь. Вопрос кто под трамвай попадет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 16:59 Поділитись Опубліковано: учора в 16:59 (змінено) 2 минуты назад, ks6 сказал: Не сомневаюсь. Вопрос кто под трамвай попадет. ну янкі прагнуть штовхнути під трамвай Україну замість кацапії Змінено учора в 17:00 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 17:07 Поділитись Опубліковано: учора в 17:07 7 хвилин тому, Бездомный сказав: ну янкі прагнуть штовхнути під трамвай Україну замість кацапії Є у них така звичка... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 17:09 Поділитись Опубліковано: учора в 17:09 Бля, от як це все взагалі тверезим можна читати? 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 17:15 Поділитись Опубліковано: учора в 17:15 4 години тому, vadimv сказав: В нашій групі в полутєхє навчалася така собі Natasha Romanoff (мабуть якась дальня родичка Ніколашки) з Казахстану. Після школи із золотою медалькою вона поїхала поступати в мацкву. Де її розвернули і опинилися вона у родички в Сумах... Гарна дівка. Дуже на одну мою пасію бувшу схожа. Навіть цицьки приблизно того ж розміру:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 17:19 Поділитись Опубліковано: учора в 17:19 (змінено) 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Бля, от як це все взагалі тверезим можна читати? З легкістю, що здивує 😁))) Прихований текст Оскільки я вже знаю(бо витратив колись час на спілкування) рівень і стелю, на якому дописувач спілкується, то просто не марную час свого життя) Але вам та не буде - бо виборця потрібно відчувати, а для цього ... не заздрю, але й не співчуваю 😉 Змінено учора в 17:21 користувачем DmiVady 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 17:22 Поділитись Опубліковано: учора в 17:22 Тільки що, DmiVady сказав: З легкістю, що здивує 😁))) Показати вміст Оскільки я вже знаю(бо витратив час, колись, спілкуючись ) рівень і стелю, на якому дописувач спілкується, то просто не марную час свого життя) Але вам та не буде - бо виборця потрібно відчувати, а для цього ... не заздрю, але й не співчуваю 😉 Мій список ігнору пустий. Я надаю перевагу сприймати життя з усією повнотою, як воно є. Ну і да, для політтехнологій воно корисно. Бо якраз на таких хом'ячків і розраховано:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 17:33 Поділитись Опубліковано: учора в 17:33 (змінено) 10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Мій список ігнору пустий. Я надаю перевагу сприймати життя з усією повнотою, як воно є. Ну і да, для політтехнологій воно корисно. Бо якраз на таких хом'ячків і розраховано:) Так я ж і кажу - вам то робота і потрібно. А ще в вас дев'ять життів) а я глянув на свою долоню - а в мене лінія життя не по лікоть))) Занесення до списку прихованих не означає, що це обов’язково гівно. Коли я біжу парком, собачі купки перестрибую автоматично - без емоцій і рефлексії. Просто щось може бути порожнім і некорисним, а витрачати на таке час для мене не має сенсу. Нічого особистого. Це звичка грати в шахи з тими, хто сильніший, і спілкуватися з тими, хто розумніший або знає більше в певній сфері життя чи техніки. Змінено учора в 17:33 користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 17:33 Поділитись Опубліковано: учора в 17:33 8 минут назад, DmiVady сказал: рівень і стелю, на якому дописувач спілкується 🤣 так вот ты какой северный олень! друзья осторожней у него очень ранимая душа, поймаете на чем то ему присущем, станет стыдно и вас в игнор)))) не люблю тех, кто ставит из себя, а на самом деле то практически нуль... да и вообще, поигнорят, а потом подсматривают извращенцы🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз