vadimv Опубліковано: учора в 06:41 Поділитись Опубліковано: учора в 06:41 (змінено) 12 годин тому, рыбак сказав: ты мог сутками спорить безответно с уже давно умершими форумчанами Во-первых, я с ними не "спорил", а отвечал на вопросы. На которые в той теме за надцать лет так никто и не удосужился ответить. Нехорошо оставлять вопросы без ответов, если они у тебя есть. Во-вторых, я уже неоднократно писал тут, что не воспринимаю писанину здесь, как некую беседу с воображаемым другом (или нидайбох подругой). Для меня это все только буковки на экране. Если мне есть, что добавить - я добавляю. Нет - молчу себе в тряпочку. 12 годин тому, рыбак сказав: А сегодня ты даже трети постов опубликованных за день не смог прокомментить. Так нечего комментировать - а на нет и суда нет. Пишите нажористые тексты - будут вам комментарии ) 12 годин тому, рыбак сказав: Я уже переживаю за твое здоровье , может тебе побегать стоит в промежутках между твоими умственными упражнениями на форуме , которыми ты нас развлекаешь. Так я и так на море хожу, возле бассейна лежу, в зале физическими упражнениями занимаюсь, иногда еще и умственными (типа работаю) - не все время ж тут с вами развлекаться. 12 годин тому, рыбак сказав: Береги себя . Спокуха, все под контролем. С утра заглядываю в Таблицу лидеров - если вдуг там появляюсь в разделе Останні лідери - верный знак, что надо больше времени проводить на свежем воздухе ) 12 годин тому, рыбак сказав: .ты , кстати , мои цитаты проверял, там нет грамотических ошибок ? У тебя достаточно цельный образ простого рыбака, не вызывает диссонанса. Не то, что выпускники бауманки с красным дипломом, не знающие фамилию Ламборгини, или великие экономисты, не отличающие универсал повышенной проходимости от внедорожника. 17 годин тому, рыбак сказав: хотите разрушить русского дракона , так ведь рецепт есть , его Лев Толстой составил . И ведь рабочий рецепт - разрушит основу российской государственности , ту же пресловутую " армовиру" . Ведь это его публикации разрушили поповскую псевдоверу Что по этому поводу "думает" ИИ: Концепция «непротивления злу насилием», разработанная Л.Н. Толстым, основана на христианской заповеди не отвечать на зло злом, отвергая всякое насилие — государственное, церковное и личное, призывая к духовному самосовершенствованию и пассивному сопротивлению злу через любовь и истину, а не силу. Это не пассивность, а активное ненасильственное сопротивление, направленное против сил зла, а не людей, и требующее готовности страдать, что, по мнению Толстого, ведёт к нравственному преобразованию общества. Ессно, если внушить биороботам идею страдания - их способность к выживанию сильно пошатнется. Это как перекоммутировать корове мозги так, чтобы она сама захотела пойти на бифштекс. Я еще когда в 90-х Библию почитал, заподозрил что-то неладное ) Чуть позже (тоже в 90-х) почитал "Антихриста" Ницше - диагноз подтвердился )) Змінено учора в 11:09 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 06:46 Поділитись Опубліковано: учора в 06:46 (змінено) 3 години тому, Tochkin сказав: Ще здивувала манера парковки коли автівка бамперами розпихувала авто шо були поряд, все заради аби вивільнити 5 см місця... в Києві за таке в ті часи вбили би ))))) В Іспанії українців і досі бомбить від подряпаних бамперів ) А у Генуї вся парковка була всіяна битим склом і уламками пластикових бамперів )) Змінено учора в 06:50 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 07:09 Поділитись Опубліковано: учора в 07:09 27 хвилин тому, vadimv сказав: С утра заглядываю в Таблицу лидеров - если вдуг там появляюсь в разделе Останні лідери - верный знак, что надо больше времени проводить на свежем воздухе ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 07:28 Поділитись Опубліковано: учора в 07:28 (змінено) О, а ось і про айсівця. Та хто б сумнівався:) www.wbur.org/news/2026/01/09/johnathan-ross-ice-killing-renee-good-minneapolis-background Змінено учора в 07:29 користувачем Dmitriy_S 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 07:33 Поділитись Опубліковано: учора в 07:33 9 минут назад, US7IGN сказал: Хороший фільм? Вартує глянути? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: учора в 07:39 Поділитись Опубліковано: учора в 07:39 @ЗаРаМи-б3р 14 годин тому А я все згадую хлопця ( це ще на початку війни) який казав про вербові котики , і ще одного хлопця, в якого на рюкзаку було написано, що коли він загине то щоб він потрапив до раю, бо в пеклі він вже побував. От врізалось чомусь в память... Чи живі вони?! Молюся! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 07:39 Поділитись Опубліковано: учора в 07:39 9 минут назад, Dmitriy_S сказал: О, а ось і про айсівця. Та хто б сумнівався:) www.wbur.org/news/2026/01/09/johnathan-ross-ice-killing-renee-good-minneapolis-background Короче він ще не відійшов від попередньої психологічної травми. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 07:40 Поділитись Опубліковано: учора в 07:40 7 хвилин тому, sergio сказав: Хороший фільм? Вартує глянути? жартуєте? один з найкращих! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 07:42 Поділитись Опубліковано: учора в 07:42 2 хвилини тому, sergio сказав: Короче він ще не відійшов від попередньої психологічної травми. вони б ще вихователями в дитячі садочки педофілів набирали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: учора в 07:44 Поділитись Опубліковано: учора в 07:44 Я вот не понял только, что делала та баба в джипе, перекрыв частично улицу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 07:45 Поділитись Опубліковано: учора в 07:45 (змінено) 20 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: О, а ось і про айсівця. Та хто б сумнівався:) Давним-давно у якомусь американському бойовику поліцейська казала, що пішла в поліцію, бо час від часу їй потрібно когось вбити. 4 хвилини тому, US7IGN сказав: вони б ще вихователями в дитячі садочки педофілів набирали Ви будете сміятися, але Лабковський про педагогів так і казав. Ще він казав, що в психологи йдуть тільки психи, бо нормальних від того укачує. Змінено учора в 07:49 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 07:49 Поділитись Опубліковано: учора в 07:49 3 хвилини тому, ks6 сказав: Я вот не понял только, что делала та баба в джипе, перекрыв частично улицу? їхала по своїм справам, коли якісь рагулі з ПТСР федеральні агенти почали всіх зупиняти перевіряючи документи 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 07:50 Поділитись Опубліковано: учора в 07:50 4 хвилини тому, vadimv сказав: Давним-давно у якомусь американському бойовику поліцейська казала, що пішла в поліцію, бо час від часу їй потрібно когось вбити. робити я не хочу, а красти я боюся - поїду до Кійова, в міліцію наймуся. це ще мені бабця років 40 назад казала 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 07:50 Поділитись Опубліковано: учора в 07:50 4 хвилини тому, ks6 сказав: Я вот не понял только, что делала та баба в джипе, перекрыв частично улицу? - Я могу сказать тебе только одно – воин недоступен. Он никогда не стоит посреди дороги, ожидая, пока что-нибудь его пришибет. Он сводит к минимуму возможность возникновения непредвиденных ситуаций. Того, что люди называют случайностями, почти всегда можно легко избежать. Обычно такие вещи происходят с дураками, вся жизнь которых – сплошное разгильдяйство. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 07:52 Поділитись Опубліковано: учора в 07:52 5 хвилин тому, vadimv сказав: Ви будете сміятися, але Лабковський про педагогів так і казав. Ще він казав, що в психологи йдуть тільки психи, бо нормальних від того укачує. я в професію виключно через гроші йшов. а потім якось для карми ще й лохам всяким почав інколи допомогати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: учора в 07:59 Поділитись Опубліковано: учора в 07:59 5 минут назад, US7IGN сказал: їхала по своїм справам, коли якісь рагулі з ПТСР федеральні агенти почали всіх зупиняти перевіряючи документи Не в курсе американских законов, возможно у них есть такие права. И чего угрожало этой бабе, что она так себя вела? Если в багажнике мешок кокаина, то логично. А так дура. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 08:02 Поділитись Опубліковано: учора в 08:02 2 хвилини тому, ks6 сказав: И чего угрожало этой бабе, что она так себя вела? начиталася конституції і думала що живе у вільній демократичній країні і у неї є якісь права 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 08:03 Поділитись Опубліковано: учора в 08:03 12 хвилин тому, vadimv сказав: сплошное разгильдяйство. природний відбір Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 08:14 Поділитись Опубліковано: учора в 08:14 1 час назад, vadimv сказал: Так я и так на море хожу, возле бассейна лежу Всё суетишься.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 08:17 Поділитись Опубліковано: учора в 08:17 13 минут назад, US7IGN сказал: начиталася конституції і думала що живе у вільній демократичній країні і у неї є якісь права Лесбіянки були упривілейовані при попередній владі. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 08:20 Поділитись Опубліковано: учора в 08:20 (змінено) 4 хвилини тому, sergio сказав: Лесбіянки були упривілейовані при попередній владі. 😎 у неї троє дітей залишилося. я би взявся за їх справу проти держави Змінено учора в 08:22 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 08:20 Поділитись Опубліковано: учора в 08:20 10 годин тому, US7IGN сказав: Так це у кого як. У мене все є. Зранку трохи води та опалення не було тільки, але я то проспав ) За його даними, половина багатоквартирних будинків Києва — майже 6 тисяч — наразі без теплопостачання через пошкоджену масованою атакою ворога критичну інфраструктуру столиці. Також у місті перебої з водопостачанням. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 08:23 Поділитись Опубліковано: учора в 08:23 34 минуты назад, vadimv сказал: Давним-давно у якомусь американському бойовику поліцейська казала, що пішла в поліцію, бо час від часу їй потрібно когось вбити. Ви будете сміятися, але Лабковський про педагогів так і казав. Ще він казав, що в психологи йдуть тільки психи, бо нормальних від того укачує. Поліційна академія?! Сержант Калахан? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 08:24 Поділитись Опубліковано: учора в 08:24 38 хвилин тому, ks6 сказав: Я вот не понял только, что делала та баба в джипе, перекрыв частично улицу? Выражала свой протест против беззакония ,чинимого властями. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 08:25 Поділитись Опубліковано: учора в 08:25 16 минут назад, US7IGN сказал: начиталася конституції і думала що живе у вільній демократичній країні і у неї є якісь права А полицай читал Томаса Джефферсона, государственника, одного из отцов-основателей США , что : " дерево свободы нужно поливать кровью". Правда ,не дочитал, на то он и полицай. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз