7351 Опубліковано: В неділю в 20:55 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:55 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 20:57 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:57 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 21:03 Поділитись Опубліковано: В неділю в 21:03 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 21:31 Поділитись Опубліковано: В неділю в 21:31 (змінено) Пройшов іспити(ефективність не вказується), вже застосовується ЗСУ і на тижні відвантажують з США нові партії (кількість невідома). Легкий антидроновий ЗРК Tempest (розробка Firestorm) — це мобільний комплекс з ракетами AGM-114L Longbow Hellfire (мм-діапазон, "вистрілив-забув") для боротьби у т.ч. дронами типу "Шахед", що вражає цілі до 8 км, розвиває швидкість до 1.3 Маха (450 м/с), має висоту ураження до 5 км та високу ефективність завдяки осколково-фугасній БЧ, і позиціонується як швидкий та відносно недорогий засіб ППО. Ракети вже гарно себе зарекомендували в інших комплексах але ... їх вартість (відносно вартості "Шахеда") доволі висока. Змінено В неділю в 21:32 користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 22:20 Поділитись Опубліковано: В неділю в 22:20 Тут в ФБ новий флешмоб:) Промпт: Згенеруй моє зображення, як ти мене уявляєш, без мого реального фото, спілкуючись зі мною, на основі моїх запитів, мого спілкування, максимально чесно, не згладжуючи кути. Виразно уяви тільки мене. У формі людини. Реалістичний стиль, на твій розсуд. Без запитань. Результат ChatGPT: А що вийшло у вас? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 22:39 Поділитись Опубліковано: В неділю в 22:39 В "зображеннях" робили? Мій зараз палить ресурси Землі в "глибокому дослідженні", як закінчить, перевірю))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 22:49 Поділитись Опубліковано: В неділю в 22:49 8 хвилин тому, DmiVady сказав: В "зображеннях" робили? Мій зараз палить ресурси Землі в "глибокому дослідженні", як закінчить, перевірю))) Ні, звичайний чат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 22:55 Поділитись Опубліковано: В неділю в 22:55 (змінено) В "зображеннях" він має спеціалізовану роль. Хвилину. Ніякої фантазії в тої ЛЛМ-моделі, виглядає, як ми з вами родичі були 😁 При тому обидва з похмілля ... 😉 Змінено В неділю в 23:01 користувачем DmiVady 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 23:10 Поділитись Опубліковано: В неділю в 23:10 13 хвилин тому, DmiVady сказав: В "зображеннях" він має спеціалізовану роль. Хвилину. Ніякої фантазії в тої ЛЛМ-моделі, виглядає, як ми з вами родичі були 😁 При тому обидва з похмілля ... 😉 Всяке бува генерить:) Он в пості накидали трохи в коментах. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=25176449318724464&id=100003582290084 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 23:16 Поділитись Опубліковано: В неділю в 23:16 (змінено) Простий чат теж примитивний та шаблонний. Цитата - Гигиги, ти ж знаєш що в мене стаціонарний комп) - Так, знаю. І саме тому я спеціально намалював ноут, щоб підкреслити головну драму людства: зручність перемагає принципи. А якщо без клоунади, то це просто візуальний шорткат: “екран + клавіатура на столі = робоче місце”. Міг намалювати системник під столом, але він у кадрі виглядає як чорний ящик, який усі ігнорують. 😁))) Цитата - Характер нашого спілкування зовсім не читається на зображенні) - Так. На картинці вийшов “симпатичний задумливий бариста з ноутом”, а не людина, яка ріже шум, душить неточності й живе в режимі “покажи дані”. Твій стиль спілкування там не закодований ні мімікою, ні позою, ні середовищем. *Начальний промт слабкий, якщо наказати ЛЛМ-моделі відійти від шаблонів, то виходить більш цікаво (в залежності скільки в неї інформації про вас). Але все одно трошки пафосно і дуже фотомодельно 😉 Змінено В неділю в 23:51 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: В неділю в 23:25 Поділитись Опубліковано: В неділю в 23:25 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Тут в ФБ новий флешмоб:) Промпт: Згенеруй моє зображення, як ти мене уявляєш, без мого реального фото, спілкуючись зі мною, на основі моїх запитів, мого спілкування, максимально чесно, не згладжуючи кути. Виразно уяви тільки мене. У формі людини. Реалістичний стиль, на твій розсуд. Без запитань. Результат ChatGPT: А що вийшло у вас? Цікаво мій звичайний gpt свариться і нічого не хоче робити))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В понеділок в 02:13 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 02:13 (змінено) 4 години тому, юра84 сказав: Цікаво мій звичайний gpt свариться і нічого не хоче робити))) А що пише? В мене тільки попросив підтвердити, що я хочу вигаданий образ, або завантажити реальне фото. Ну в мене платна підписка правда. Але має і безкоштовний таке робити. Змінено В понеділок в 03:45 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В понеділок в 04:53 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 04:53 6 часов назад, Dmitriy_S сказал: Тут в ФБ новий флешмоб:) Промпт: Згенеруй моє зображення, як ти мене уявляєш, без мого реального фото, спілкуючись зі мною, на основі моїх запитів, мого спілкування, максимально чесно, не згладжуючи кути. Виразно уяви тільки мене. У формі людини. Реалістичний стиль, на твій розсуд. Без запитань. Результат ChatGPT: А що вийшло у вас? Згенеруй зображення Бездомного, проаналізувавши його дописи в темі Щасливий шлюб. 🤣 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В понеділок в 06:03 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 06:03 1 година тому, sergio сказав: Згенеруй зображення Бездомного, проаналізувавши його дописи в темі Щасливий шлюб. 🤣 Там класика підійде 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: В понеділок в 06:06 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 06:06 я не палю і він, курва, це знає. і фото мої має, бо я відсоток жиру його заставляю вираховувати. намалював якусь хню 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: В понеділок в 06:08 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 06:08 він певно українців з росіянами путає і за алкашню прийняв 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В понеділок в 06:25 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 06:25 16 хвилин тому, karlito сказав: він певно українців з росіянами путає і за алкашню прийняв Та для нього шкіряні мішки і є алкашами. Вірніше дофаміновими наркоманами:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В понеділок в 06:46 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 06:46 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 06:57 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 06:57 (змінено) 8 годин тому, Dmitriy_S сказав: А що вийшло у вас? Здається, ми також родичі в якомусь сенсі: Змінено В понеділок в 07:03 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В понеділок в 07:55 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:55 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Там класика підійде Щось подібне, тільки прищів на обличчі побільше. 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 08:11 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:11 ua.news/ua/war-vs-rf/rosiia-znovu-atakuvala-zaliznitsiu-v-ukrayini Кацапи допомагають владі обмежувати пересування українців На окупованих територіях блекаути. Якійсь бармалей би сказав що українці гасять українців Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 08:17 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:17 3 години тому, sergio сказав: Згенеруй зображення Бездомного, проаналізувавши його дописи в темі Щасливий шлюб. 🤣 В машинах хто вже використовує? www.instagram.com/reel/DTX2aIZjEYW/?igsh=MWtuYm1wdTJubXE0OA== 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В понеділок в 08:25 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:25 6 минут назад, US7IGN сказал: В машинах хто вже використовує? www.instagram.com/reel/DTX2aIZjEYW/?igsh=MWtuYm1wdTJubXE0OA== Я не лох© В мене Valeo. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В понеділок в 08:27 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:27 (змінено) cавєцькіє люди у 1945 з Німеччини вивезли понад 60 000 піаніно та роялів - дуже музику любили! Змінено В понеділок в 08:27 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В понеділок в 08:30 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:30 3 минуты назад, Бездомный сказал: cавєцькіє люди у 1945 з Німеччини вивезли понад 60 000 піаніно та роялів - дуже музику любили! Αбо пічки топити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз