Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Достатньо уявити своє багатство чи перемогу - і підсвідомість починає працювати на результат. Такого висновку дійшли нейробіологи, дослідивши, як мозок реагує на уявні сценарії, передають Патріоти України.

За словами науковців, мозок не здатен повністю відрізнити реальні події від яскраво змодельованих у думках образів. Коли людина регулярно уявляє власний успіх, кар’єрне зростання або фінансову свободу, активуються ті самі нейронні зв’язки, що й під час реальних дій.

Цей процес дослідники назвали когнітивним рефреймінгом — зміною внутрішнього сприйняття реальності. У результаті мозок автоматично починає шукати ефективні рішення, можливості та шляхи, які наближають людину до бажаних цілей і допомагають долати перешкоди.

Фахівці наголошують: віра в себе — не абстрактне поняття, а потужний нейропсихологічний механізм. Вона впливає на поведінку, мотивацію та здатність ухвалювати рішення, які формують майбутній успіх.

На думку експертів, регулярна візуалізація досягнень може стати інструментом саморозвитку, що запускає внутрішні ресурси людини й допомагає змінити життя без зовнішнього тиску.

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, Вячеслав63 сказал:

Звичайний "ждун". Тема "стукачества" у тебе на першому місці, неначе про себе розказуєш. І, працювати на рашу будеш (по-твоєму, будеш холуєм), бо ти не на пенсії. А якщо ні, то і за "тунеядство" можуть притягнути. Як там було у Шевченка - "Раби, підніжки, грязь москви"- це про таких, як ти, які хочуть знову в кацапське "ярмо".

Ты доказать сможешь свою ложь?

Вот ниже  некоторые посты того , кто писал под ником Вячеслав 63, и доказательства  о тебе , кто ты такой твоими цитатами:

Вячеслав 63  сказал

""Кацапи, зазвичай несуть різню херню, не підкріплену фактами, ще й намагаються якось образити опонента, щоб, типу, зверхньо вести дискусію. ".
...А думка савєцького офіцера? Це який великий розум треба мати, щоб іти служити в окупаційну савєцьку армію? Я зразу своїм батькам сказав - не буду вступати до військового училища, хоча вони вудку закидали, бо там, казали, і зарплата хороша і житлом забезпечать.  Зайвий раз

пересвідчився у максимальній дебільності савєцькой армії, коли служив 2 роки. Добре хоч керівником духового оркестру і поштарем - більшу частину часу не бачив цих кацапів-офіцерів ..
...В мене батько, який теж з села, після ХАДІ був головним інженером в Полтаві. В різні роки в різних організаціях. Керівником не могли поставити, бо був безпартійний (його батько, мій дід був священником).  ...
.......Кожен судить по собі. А я навчився читати в 6 років і з першого класу вже читав газети, яких мої батьки виписували багато. Постійно читав політінформації в класі своїм однокласникам, які не цікавилися політикою. Ця звичка(хвороба) збереглася, тому пам'ять у мене на політичні події непогана..""

..---т.е , мало того , что твой дед московский поп проводил коммуняцкую пропаганду , так еще  ты пропагандировал коммуно- большевизм  среди школьников. И это еще нужно учесть, что твоего прадеда , по таоим словам , эти же большевики и убили . Ну , и кто ты после этого ??

а сейчас ты пропагандируешь зеленую пропаганду.

Тебя по чьей протекции взяли начальником оркестра в советскую армию : по рекомендациям попов или прекомендациям из кгб ?

Или ты занес рубли  , которые твой дед- кгбешный поп нажил на обмане ?

И , судя по твоим постам и репликам , ты и есть самый настоящий кацап. Причем ты не простой кацап , а кацап с родословной - потомственный !!

Ты - настоящий Славик Павлик Морозов!

Змінено користувачем рыбак
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Canton сказав:

И Земля налетит на небесную ось...

ХЗ налетит или нет, а вот падение объема течения Гольфстрима на 10% уже зафиксировано.

И зима такая именно поэтому. Инжойте.

Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

И в Крыму тоже пальмы были - в Никитском ботаническом.

Как грязи их на ЮБК...и не только в НБС

Вот Ялта, к примеру

85B46044-57E5-41E9-8E66-A17E2D11.jpg

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, XL.pro сказав:

А що, в Німеччині не сидиться?) Чи йде активна підготовка до виборів 2025?)

Та я ж казав, що в Україні ще, проект запускаю, треба з людьми спілкуватися. В Німеччину трохи пізніше поїду.

Хоча, якщо таке зі світлом буде ще пару неділь, то треба буде збирати манатки і валити в фатерлянд. Бо акумулятор - це харашо канєшно, але з такими відключеннями просто інфраструктура ляже. А я не готовий жити без цивілізації.

Он сьогодні одна година світла на день по моїй групі.

Посилання на коментар

27 хвилин тому, sergio сказав:

youtube.com/shorts/XOfE9nSf2HQ?si=4l_2drC52GBcXDHo

Смішна штука)
А особисту печатку, як турецькі та ще деякі міняли на сході він ставить? )

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Хренасє 😱 ... тримайтесь. 

Посилання на коментар

20 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Можна скрін графіка?) Навряд 1 година на добу, то Ви проспали).

У мене вимкнули о 7 і до кінця доби буде 1 година.

Але було ще 6 годин, з 1 до 7 ранку)))

Змінено користувачем XL.pro
  • Лайк 2
Посилання на коментар

9 минут назад, DmiVady сказал:

Смішна штука)
А особисту печатку, як турецькі та ще деякі міняли на сході він ставить? )

Може там ібрангім якись за передньою панкллю автомата сидить і ти вручну обсоуговує?!

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 хвилин тому, XL.pro сказав:

Можна скрін графіка?) Навряд 1 година на добу, то Ви проспали).

У мене вимкнули о 7 і до кінця доби буде 1 година.

Але було ще 6 годин, з 1 до 7 ранку)))

Саме так, вночі світло було по графіку, а на день одна година буде. Але ж люди/бізнес світлом в основному вдень користуються.

t.me/svitlokyivschina/78

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

1 час назад, Вячеслав63 сказал:

За Польщі тим більше "вологодських" не пускали і на гарматний постріл. "Вологодські" - такі самі, як і зараз "асвабадітєлі". Кацапи ніяк не зрозуміють, чому їх так "бандєровци" ненавидять. А "асвабадіітєлі" тоді вели себе точно так же, як і зараз.

Вячеслав63 сказал :

"Кожен судить по собі. А я навчився читати в 6 років і з першого класу вже читав газети, яких мої батьки виписували багато. Постійно читав політінформації в класі своїм однокласникам, які не цікавилися політикою. Ця звичка(хвороба) збереглася, тому пам'ять у мене на політичні події непогана..""с.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

5 минут назад, рыбак сказал:

Вячеслав63 сказал :

"Кожен судить по собі. А я навчився читати в 6 років і з першого класу вже читав газети, яких мої батьки виписували багато. Постійно читав політінформації в класі своїм однокласникам, які не цікавилися політикою. Ця звичка(хвороба) збереглася, тому пам'ять у мене на політичні події непогана..""с.

Зі всіх рядянстких газет мені чомусь газета Труд подобалась. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, sergio сказал:

Мягкая бумага в " труде" была ?

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Саме так, вночі світло було по графіку, а на день одна година буде. Але ж люди/бізнес світлом в основному вдень користуються.

t.me/svitlokyivschina/78

Це називається маніпуляція))).

Тому, що на добу не може бути 1 година))). Інша справа, що часи ввімкнення електроенергії не завжди нам зручні, так в країні війна, важко в окопах, решта - нормально

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, sergio сказав:

Ну тут два варіанти, або носити шапочки з фольги або:

судячи з краєвиду це десь біля кордону, а та вежа могла обслуговувати прикордонників та всяку нечисть типу дронів

8 хвилин тому, sergio сказав:

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, XL.pro сказав:

а ви чогось іншого очікували? чи не такої примітивної? так бюджету немає на якісну ШІ модель, доводиться вручну :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, рыбак сказал:

Мягкая бумага в " труде" была ?

Ні. Там на останнійі сторінці, часом цікаві статті були. А ще на дачі була підшивка журналів Наука и жизнь, приблизно 68-75років. Теж сидів читав. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, sergio сказав:

А ще на дачі була підшивка журналів Наука и жизнь, приблизно 68-75років. Теж сидів читав. 

Коли вивозив купу макулатури з квартири однокашника (він попросив вивезти), тільки тоді дізнався про існування таких журналів для номенклатури, як «Искусство кино», «Советский экран», «Международная жизнь», «Латинская Америка», «Иностранная литература»

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, sergio сказав:

твоїй дупі? 

• Хаха 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, US7IGN сказав:

чи не такої примітивної?  :lol:

Не кантонщину/вінсольщину)))). Кіт може краще)))

Посилання на коментар

19 хвилин тому, XL.pro сказав:

Тому, що на добу не може бути 1 година))). Інша справа, що часи ввімкнення електроенергії не завжди нам зручні, так в країні війна, важко в окопах, решта - нормально

Яка маніпуляція?:shock:

Я ж написав "на день", а не на добуЖ-)

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

5 минут назад, vadimv сказал:

Газетный киоск. Покупатель: — Правда есть? — Правды нет — А Россия? — Вся продана. — А что есть? — Есть Труд за 3 копейки

Когда сидишь на Арабатской стрелке в палатке 3 недели, со скуки ещё и полное собрание сочинений Ленина читать начнёшь. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

твоїй дупі? 

Зато на геморой тепер не страждаю. 😎

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...