vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 2 хвилини тому, sergio сказав: А формальнло ніби незалежна держава. Формально і Україна була ніби незалежною з 1991 року. Цитата Мне было дико смотреть со стороны на празднование Дня Независимости годах этак в 1999-2009. Дико от когнитивного диссонанса. Хотелось подойти к этим людям и спросить, что они собственно празднуют, когда у них в телевизоре первый канал, в магазинах сплошь товары мэйд ин раща, на улицах рассеянские банки, заводы и облэнерго скуплены дерипасками, а во властных кабинетах сидят морды (другого слова не подберешь) с паспортами с курицей. Змінено 12 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Можно подумать, что в Украине можно жить бесплатно ) Намного дешевле. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 2 години тому, DimaF сказав: Добрый ранок страна, минус 17) Не позамерзали там!?) Нам за сутки аж 3 раза по 3 часа давали электричество, можно жить!)) Позавчора, взагалі, вдень не було електрики, вчора давали по 2 години 4 рази. Напруга від 198. Реле не пропускає, бо налаштування на 230 В (+-10%). Добре, хоч є сонце і половину сонячних панелей на даху можу очистити від снігу. Змінено 12 годин тому користувачем Вячеслав63 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 5 хвилин тому, sergio сказав: Намного дешевле. Еще раз: тут аренда квартиры с отдельной спальней, гостиной, ванной и балконом стоит 100 евро. Бензин 18 грн литр. Такси 50 грн. Автобус/маршрутка 10 грн. Три больших сумки с едой 600 грн. Змінено 12 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Только что, vadimv сказал: Три больших сумки с едой 600 грн. С картошкой..... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 8 часов назад, ashim1990 сказал: Це складне питання. Янек мені дуже не подобався, і був радий, коли його не стало. Але ж потім... Тепер вже не певен, що той переворот був кращим рішенням для України. а хто вам сказав , що об'єктивний хід Історичних подій - то чиєсь особисте рішення ? Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 8 хвилин тому, DimaF сказав: С картошкой..... С манго, папайей и авокадо. При желании можно затариться украинскими варениками и пельменями. Змінено 11 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: С манго, папайей и авокадо. Это не еда а трава. Нормальное мясо, и пр. стоит + - везде одинаково. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 37 минут назад, vadimv сказал: Непротивление злу насилием подрывает основы того государства, где оно проповедуется. Поэтому логично проповедовать его напротив мавзолея. Кивание на предков эту логику никак не меняет. У людей была возможность выехать туда с 2014 по 2022. Их предупреждали. Результат нилицо. Так почему же ты сбежал , тебе не нравится государственное насилие, что случилось ? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 50 минут назад, XL.pro сказал: Якби не було Майдану, то Путін НЕ: 1. Розпочав Чеченські війни 2. Вторгся в Грузію 3. Анексував Крим Операція по захопленню Криму планувалась не один місяць і навіть не рік)))) І саме "хом'яки-майданівці" заважають жити (с) чеченські війни , принаймні - перша , Абхазія , Карабах , Таджикістан , Придністров'я , е.т.с. - то ніякий не прутін ... та й другу чеченську планували й готували до того , як прутін отримав повноваження розпочинати війни Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 11 хвилин тому, DimaF сказав: Это не еда а трава. Хотите поговорить за нормальную еду? ) 11 хвилин тому, DimaF сказав: Нормальное мясо, и пр. стоит + - везде одинаково. Так зачем платить больше ради этого жить в стране с жутким климатом, войной, ТЦК и без света? Змінено 11 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому товарищи свидетели святости майдана, ну вы же все взрослые люди, может хватит святость защищать... может пора все же признать и говорить правду, что просто одно омно поменяли на другое, более кислотное...отрицание очевидного вам же и мешает в жизни, рисуя другим придуманные картинки вы сами начинаете жить в придуманном и соответственно ваш мозг реагирует так, чтоб вы выбирали наихудшие варианты дальнейших решений... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 28 минут назад, XL.pro сказал: Відучайтесь говорити за всіх (с) Вибачте. У Вас була можливість виїхати в США, можливо б зберегли життя сину. Это к чему , почему я должен куда переезжать ? потому что на землю где я жил приперлось какое- то государство , со своим насилием и законами ? Предлагаете , мне переехать , как карбо и стать рабом другого государства? так и там насилие над гражданами - рабами, только есть отличие : карбо- раб изнасилованный добровольно- по своему желанию , потому что он сам лично приехал в государство, он сделал это добровольно - за мзду в долларах сша. Змінено 11 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 7 хвилин тому, рыбак сказав: Так почему же ты сбежал , тебе не нравится государственное насилие, что случилось ? Такое ощущение, что ты начал читать мой высеры только недавно ) Мне оно никогда не нравилось - государственное насилие - начиная с детсада, где "воспитательницу" сами дети называли гестаповкой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 36 минут назад, vadimv сказал: Формально і Україна була ніби незалежною з 1991 року. спроба піти гримнувши дверима призвела б до придушення "бандерівщини" у зародку ще на початку 90-х - дніпропетровські мусара й фсбушники на місцевому радіо пісню газмясова "гаспада ахвіцери сосіянє" замовляли ще у середині нульових Спойлер Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 8 минут назад, vadimv сказал: Такое ощущение, что ты начал читать мой высеры только недавно ) Мне оно никогда не нравилось - государственное насилие - начиная с детсада, где "воспитательницу" сами дети называли гестаповкой. а я класну сина - доньку радянського ахвіцера - називав "фельбдебель Хіммельштос у спідниці" Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: почему я должен куда переезжать ? Ну ты ж предлагал валять рашку - соответственно тебе надо проповедовать непротивление злу насилием напротив мавзолея. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 20 минут назад, vadimv сказал: Еще раз: тут аренда квартиры с отдельной спальней, гостиной, ванной и балконом стоит 100 евро. Бензин 18 грн литр. Такси 50 грн. Автобус/маршрутка 10 грн. Три больших сумки с едой 600 грн. А я на всю зиму едой на 1000 грн запасся. На 900 купил 100 кг картошки и лука на сотку. Теперь вот жарим каждый день. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 54 хвилини тому, vadimv сказав: У людей была возможность выехать туда с 2014 по 2022. статус інший був 37 хвилин тому, vadimv сказав: Йому потрібен газ. Тобто це взагалі не про автономність. Автономність - це пічка на дровах по центру хати і сарай з дровами. Це такох труба з водою зі струмка з гори + колодязь у дворі. Игнат поднял голову. Вошли какие-то мужики в овчинах, пряча за спины ржавые большие топоры. — Дверь отпер… Понятно. То-то я думал — долго ты раздеваешься, — сказал Игнат. Протоиерей с достоинством расправил бороду. — Чего вам надо, а? — строго спросил Игнат мужиков. — Вот, — стесняясь и переминаясь с ноги на ногу, отвечали мужики, — убить тебя думаем. Всем миром решили. Мир завсегда колдунов убивает. (с) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 16 минут назад, рыбак сказал: Так почему же ты сбежал , тебе не нравится государственное насилие, что случилось ? Ниче, будет следующая"Арабская весна" посмотрим, как он тогда запоет.😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 8 минут назад, vadimv сказал: Ну ты ж предлагал валять рашку - соответственно тебе надо проповедовать непротивление злу насилием напротив мавзолея. Где я предлагал " валять рашку"? Можешь довести свои слова , или это очередная твоя пустая и бессмысленная болтовня ? Змінено 11 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Ниче, будет следующая"Арабская весна" посмотрим, как он тогда запоет.😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 15 минут назад, vadimv сказал: Хотите поговорить за нормальную еду? ) Так зачем платить больше ради этого жить в стране с жутким климатом, войной, ТЦК и без света? Какя т-ра в июле в околицах Каира? 🤔😏 Змінено 11 годин тому користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 4 хвилини тому, sergio сказав: А я на всю зиму едой на 1000 грн запасся. На 900 купил 100 кг картошки и лука на сотку. Теперь вот жарим каждый день. 😎 Можно подумать, что в стране, где сезон круглый год, картошка или лук дороже ) Свежим манго и папайей на всю зиму не запасешься )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 16 минут назад, рыбак сказал: Это к чему , почему я должен куда переезжать ? потому что на землю где я жил приперлось какое- то государство , со своим насилием и законами ? Предлагаете , мне переехать , как карбо и стать рабом другого государства? так и там насилие над гражданами - рабами, только есть отличие : карбо- раб изнасилованный добровольно- по своему желанию , потому что он сам лично приехал в государство, он сделал это добровольно - за мзду в долларах сша. Та да, в Штатах с насилием тоже ни все так однозначно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз