DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 хвилин тому, XL.pro сказав: У мене зараз інший вибір, на днях їду у відділ кадрів влаштовуватись на роботу з бронюванням. Читаючи форум думаю навіщо воно мені потрібно, якщо і заброньованих ловлять))). Пропрацюйте нюанси з юристом. Ну і ВОС у вас, мабуть, нульовий. Але якщо ви плануєте життя в парадигмі влади: "йебашимось до останнього українця", то бронь у вас не буде довічною. Цей нюанс краще врахувати. Це суто моя суб'єктивна думка вголос, а не порада (нехай доля збереже мій розум від непроханих порад і коментарів). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 22 минуты назад, US7IGN сказал: цікаво було б опитування провести - хто до кого з присутніх би в підлеглі в армії пішов? до мене б бажаючі були? Поки що не зрозуміло якими практичними навичками володієте. Пи. Си Якщо би дозволили з трофейної техніки кольормет видобувати, то пішов би. 😎 Змінено 2 години тому користувачем sergio 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Поки що не зрозуміло якими практичними навичками володієте. армійськими? мене ще дід вчив бути подалі від начальства та поближче до кухні 4 хвилини тому, sergio сказав: Пи. Си Якщо би дозволили з трофейної техніки кольормет видобувати призначив би керівником відповідного підрозділу та дав людей і технику в поміч думаю домовилися би з ГУР щоб прям з парашки тягати 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 минут назад, US7IGN сказал: армійськими? мене ще дід вчив бути подалі від начальства та поближче до кухні призначив би керівником відповідного підрозділу та дав людей і технику в поміч думаю домовилися би з ГУР щоб прям з парашки тягати І ракетів ще трохи на драгмет. 🤑 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, sergio сказав: І ракетів ще трохи на драгмет. 🤑 треба ще Бездомного підтягнути і фапотька теж буде 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Перші комплекси новітньої системи протиповітряної оборони планують передати Україні у 2026 році Франція надасть Україні системи протиповітряної оборони SAMP/T NG нового покоління, які після розгортання стануть найпотужнішими у складі ППО ЗСУ. Про це повідомляє French Aid to Ukraine у соцмережі Х у вівторок, 23 грудня. «У 2026 році Франція поставить українським Повітряним силам неназвану кількість систем SAMP/T NG. SAMP/T NG стане найпотужнішою системою протиповітряної оборони в Україні», – йдеться у повідомлені. Зазначається, що компанія-виробник Thales підтвердила введення в експлуатацію системи SAMP/T NG у Франції та Італії, а перші поставки заплановано на 2026 рік. Це означає, що перші системи SAMP/T NG будуть поставлені в Україну в тому ж році. SAMP/T/NG – протиракетна cистема оснащена новим радаром Ground Fire від Thales, який забезпечує огляд на 360° із дальністю до 400 км. Радар здатний виявляти повітряні цілі різного типу, зокрема дрони, винищувачі та ракети. Його серійне виробництво розпочалося на початку 2025 року. glavcom.ua/country/incidents/ukrajina-otrimaje-najpotuzhnishu-sistemu-ppo-sampt-ng-1094409.html Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус (Boris Pistorius) визнав, що Берлін не має змоги постачати Україні наступні системи ППО Patriot із власних запасів. Відповідну заяву Пісторіус зробив у понеділок, 26 січня, на спільній пресконференції з міністром оборони Литви Робертасом Каунасом у Берліні. З огляду на запити Києва щодо додаткових боєприпасів для протиповітряної оборони, Пісторіус пояснив, що Німеччина вже зробила "непропорційно багато" у наданні Україні систем Patriot, і віддала "понад третину" власних потужностей щодо цих систем. Тож нині подальші поставки неможливі, оскільки Бундесвер сам чекає на заміну переданих українській стороні системи та повинен підтримувати здатність до вишколу і технічного обслуговування цих систем, додав міністр. amp.dw.com/uk/pistorius-podalsi-postavki-ukraini-nimeckih-sistem-patriot-nemozlivi/a-75668999 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 минуты назад, sergio сказал: І ракетів ще трохи на драгмет. 🤑 У нас есть такой товарищ в селе. Сбили ракету, пока саперы ехали он успел серебро оттуда сковырнуть)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, US7IGN сказав: ну це в будь-якому разі дуже короткострокова позиція. як всі ті "студенти" та "науковці" які думали що пару років пересидять За чотири роки вже можна було п'ятеро дітей зробити, не то шо троє... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, DmiVady сказав: Ну і ВОС у вас, мабуть, нульовий. нульовий таєр... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Вранці 27 січня росіяни атакували об’єкт критичної інфраструктури Група Нафтогаз у західному регіоні. Внаслідок влучання на місці виникла пожежа. З міркувань безпеки та щоб захистити людей і не допустити забруднення навколишнього середовища, фахівці компанії негайно зупинили технологічні процеси на обʼєкті. www.ukrinform.ua/rubric-economy/4084850-naftogaz-zupiniv-tehnologicni-procesi-na-obekti-akij-rosiani-atakuvali-na-zahodi-ukraini.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 1 годину тому, US7IGN сказав: цікаво було б опитування провести - хто до кого з присутніх би в підлеглі в армії пішов? до мене б бажаючі були? я б пішов 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому 1 годину тому, DmiVady сказав: Пропрацюйте нюанси з юристом. Ну і ВОС у вас, мабуть, нульовий. Але якщо ви плануєте життя в парадигмі влади: "йебашимось до останнього українця", то бронь у вас не буде довічною. Цей нюанс краще врахувати. Це суто моя суб'єктивна думка вголос, а не порада (нехай доля збереже мій розум від непроханих порад і коментарів). Не нульовий. Який взаємозв'язок між бронюванням та ВОС з подальшою бусифікацією? Не компетенция патрульного або ТЦКшника вирішувати про "правильність бронювання". І так, я пам'ятаю в якій країні живемо). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому (змінено) 29 минут назад, US7IGN сказал: Вранці 27 січня росіяни атакували об’єкт критичної інфраструктури Група Нафтогаз у західному регіоні. Внаслідок влучання на місці виникла пожежа. З міркувань безпеки та щоб захистити людей і не допустити забруднення навколишнього середовища, фахівці компанії негайно зупинили технологічні процеси на обʼєкті. www.ukrinform.ua/rubric-economy/4084850-naftogaz-zupiniv-tehnologicni-procesi-na-obekti-akij-rosiani-atakuvali-na-zahodi-ukraini.html Так. Коім того, ще дрон розвідник, кажуть, шарився 52 минуты назад, DimaF сказал: У нас есть такой товарищ в селе. Сбили ракету, пока саперы ехали он успел серебро оттуда сковырнуть)) Лошара. Там золото, платина и паладий есть. Змінено 41 хвилин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому шось падли допрацювали шахеди, над Киеєво вчора літали як в себе вдома Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому (змінено) Єрмак звертався до магів. може тому і готувався до шашликів ? Змінено 21 хвилин тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 13 хвилин тому, sergio сказав: Лошара. Там золото, платина и паладий есть. на окупованих територіях за збитими дронами таке полювання йде що "офіційним" особам взагалі нічого не дістається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому 24 минуты назад, sergio сказал: Лошара. Там золото, платина и паладий есть. Оно все в микросхемах которые он снял. Слитков там привязанных нет...) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому росія атакувала дронами пасажирський потяг «Барвінкове — Львів — Чоп» на Харківщині. За попередніми даними, удар завдали трьома БпЛА Shahed: влучили перед тепловозом і в пасажирський вагон, де спалахнула пожежа. На борту було 291 пасажири, усіх оперативно евакуювали. Двоє людей поранені, їх госпіталізували. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз