DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, XL.pro сказав: У мене зараз інший вибір, на днях їду у відділ кадрів влаштовуватись на роботу з бронюванням. Читаючи форум думаю навіщо воно мені потрібно, якщо і заброньованих ловлять))). Пропрацюйте нюанси з юристом. Ну і ВОС у вас, мабуть, нульовий. Але якщо ви плануєте життя в парадигмі влади: "йебашимось до останнього українця", то бронь у вас не буде довічною. Цей нюанс краще врахувати. Це суто моя суб'єктивна думка вголос, а не порада (нехай доля збереже мій розум від непроханих порад і коментарів). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 22 минуты назад, US7IGN сказал: цікаво було б опитування провести - хто до кого з присутніх би в підлеглі в армії пішов? до мене б бажаючі були? Поки що не зрозуміло якими практичними навичками володієте. Пи. Си Якщо би дозволили з трофейної техніки кольормет видобувати, то пішов би. 😎 Змінено 3 години тому користувачем sergio 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Поки що не зрозуміло якими практичними навичками володієте. армійськими? мене ще дід вчив бути подалі від начальства та поближче до кухні 4 хвилини тому, sergio сказав: Пи. Си Якщо би дозволили з трофейної техніки кольормет видобувати призначив би керівником відповідного підрозділу та дав людей і технику в поміч думаю домовилися би з ГУР щоб прям з парашки тягати 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 минут назад, US7IGN сказал: армійськими? мене ще дід вчив бути подалі від начальства та поближче до кухні призначив би керівником відповідного підрозділу та дав людей і технику в поміч думаю домовилися би з ГУР щоб прям з парашки тягати І ракетів ще трохи на драгмет. 🤑 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, sergio сказав: І ракетів ще трохи на драгмет. 🤑 треба ще Бездомного підтягнути і фапотька теж буде 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Перші комплекси новітньої системи протиповітряної оборони планують передати Україні у 2026 році Франція надасть Україні системи протиповітряної оборони SAMP/T NG нового покоління, які після розгортання стануть найпотужнішими у складі ППО ЗСУ. Про це повідомляє French Aid to Ukraine у соцмережі Х у вівторок, 23 грудня. «У 2026 році Франція поставить українським Повітряним силам неназвану кількість систем SAMP/T NG. SAMP/T NG стане найпотужнішою системою протиповітряної оборони в Україні», – йдеться у повідомлені. Зазначається, що компанія-виробник Thales підтвердила введення в експлуатацію системи SAMP/T NG у Франції та Італії, а перші поставки заплановано на 2026 рік. Це означає, що перші системи SAMP/T NG будуть поставлені в Україну в тому ж році. SAMP/T/NG – протиракетна cистема оснащена новим радаром Ground Fire від Thales, який забезпечує огляд на 360° із дальністю до 400 км. Радар здатний виявляти повітряні цілі різного типу, зокрема дрони, винищувачі та ракети. Його серійне виробництво розпочалося на початку 2025 року. glavcom.ua/country/incidents/ukrajina-otrimaje-najpotuzhnishu-sistemu-ppo-sampt-ng-1094409.html Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус (Boris Pistorius) визнав, що Берлін не має змоги постачати Україні наступні системи ППО Patriot із власних запасів. Відповідну заяву Пісторіус зробив у понеділок, 26 січня, на спільній пресконференції з міністром оборони Литви Робертасом Каунасом у Берліні. З огляду на запити Києва щодо додаткових боєприпасів для протиповітряної оборони, Пісторіус пояснив, що Німеччина вже зробила "непропорційно багато" у наданні Україні систем Patriot, і віддала "понад третину" власних потужностей щодо цих систем. Тож нині подальші поставки неможливі, оскільки Бундесвер сам чекає на заміну переданих українській стороні системи та повинен підтримувати здатність до вишколу і технічного обслуговування цих систем, додав міністр. amp.dw.com/uk/pistorius-podalsi-postavki-ukraini-nimeckih-sistem-patriot-nemozlivi/a-75668999 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 22 минуты назад, sergio сказал: І ракетів ще трохи на драгмет. 🤑 У нас есть такой товарищ в селе. Сбили ракету, пока саперы ехали он успел серебро оттуда сковырнуть)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, US7IGN сказав: ну це в будь-якому разі дуже короткострокова позиція. як всі ті "студенти" та "науковці" які думали що пару років пересидять За чотири роки вже можна було п'ятеро дітей зробити, не то шо троє... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, DmiVady сказав: Ну і ВОС у вас, мабуть, нульовий. нульовий таєр... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Вранці 27 січня росіяни атакували об’єкт критичної інфраструктури Група Нафтогаз у західному регіоні. Внаслідок влучання на місці виникла пожежа. З міркувань безпеки та щоб захистити людей і не допустити забруднення навколишнього середовища, фахівці компанії негайно зупинили технологічні процеси на обʼєкті. www.ukrinform.ua/rubric-economy/4084850-naftogaz-zupiniv-tehnologicni-procesi-na-obekti-akij-rosiani-atakuvali-na-zahodi-ukraini.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, US7IGN сказав: цікаво було б опитування провести - хто до кого з присутніх би в підлеглі в армії пішов? до мене б бажаючі були? я б пішов 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, DmiVady сказав: Пропрацюйте нюанси з юристом. Ну і ВОС у вас, мабуть, нульовий. Але якщо ви плануєте життя в парадигмі влади: "йебашимось до останнього українця", то бронь у вас не буде довічною. Цей нюанс краще врахувати. Це суто моя суб'єктивна думка вголос, а не порада (нехай доля збереже мій розум від непроханих порад і коментарів). Не нульовий. Який взаємозв'язок між бронюванням та ВОС з подальшою бусифікацією? Не компетенция патрульного або ТЦКшника вирішувати про "правильність бронювання". І так, я пам'ятаю в якій країні живемо). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 29 минут назад, US7IGN сказал: Вранці 27 січня росіяни атакували об’єкт критичної інфраструктури Група Нафтогаз у західному регіоні. Внаслідок влучання на місці виникла пожежа. З міркувань безпеки та щоб захистити людей і не допустити забруднення навколишнього середовища, фахівці компанії негайно зупинили технологічні процеси на обʼєкті. www.ukrinform.ua/rubric-economy/4084850-naftogaz-zupiniv-tehnologicni-procesi-na-obekti-akij-rosiani-atakuvali-na-zahodi-ukraini.html Так. Коім того, ще дрон розвідник, кажуть, шарився 52 минуты назад, DimaF сказал: У нас есть такой товарищ в селе. Сбили ракету, пока саперы ехали он успел серебро оттуда сковырнуть)) Лошара. Там золото, платина и паладий есть. Змінено 1 година тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому шось падли допрацювали шахеди, над Киеєво вчора літали як в себе вдома Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Єрмак звертався до магів. може тому і готувався до шашликів ? Змінено 1 година тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 хвилин тому, sergio сказав: Лошара. Там золото, платина и паладий есть. на окупованих територіях за збитими дронами таке полювання йде що "офіційним" особам взагалі нічого не дістається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 24 минуты назад, sergio сказал: Лошара. Там золото, платина и паладий есть. Оно все в микросхемах которые он снял. Слитков там привязанных нет...) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому росія атакувала дронами пасажирський потяг «Барвінкове — Львів — Чоп» на Харківщині. За попередніми даними, удар завдали трьома БпЛА Shahed: влучили перед тепловозом і в пасажирський вагон, де спалахнула пожежа. На борту було 291 пасажири, усіх оперативно евакуювали. Двоє людей поранені, їх госпіталізували. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 39 хвилин тому, XL.pro сказав: Не нульовий. Який взаємозв'язок між бронюванням та ВОС з подальшою бусифікацією? Не компетенция патрульного або ТЦКшника вирішувати про "правильність бронювання". І так, я пам'ятаю в якій країні живемо). Я вже писав про консультації зі спеціально навченими людьми. Як на мене, у речах, від яких залежить життя та здоров'я, пости дописувачів (у тому числі й мої) на форумі та поради напівграмотних ютуб-блогерів не є верифікованими джерелами, на які варто спиратися. Форуми то для попіздєть-розслабитись: посоціалити, обговорити ідеї, витягнути посилання на джерело. Не більш. Рік тому одного з гарних інженерів закрутили якраз через його ВОС, і ніякі суди з ТЦК не допомогли. А грошей підарам деякі люди принципово не платять. ------------ Щойно заїхав на Окко: черга, але хоч дизель-пульс є. Уже 70,99 грн 😕 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому (змінено) Поки що така офіційна версія: Цитата Розстріл поліцейських на Черкащині влаштував колишній військовий. Про це повідомив очільник Головного управління Нацполіції в Черкаській області Олег Гудима. 59-річний місцевий житель, колишній військовослужбовець, озброївся автоматом і бронежилетом, чекав у засідці та відкрив вогонь. Усі кульові поранення були завдані в шию. Після скоєного намагався сховатися у лісі. Четверо поліцейських загинули, (https://t.me/dnepr_operativ/101409) ще один — поранений. Всі загиблі були учасниками бойових дій та служили у спецпідрозділі. За даними «Укрінформ», поліцейські загинули під час операції із затримання підозрюваного у замахах на вбивство депутата міської ради. Однак очільник ГУНП зазначив, що досудове розслідування ще триває. ТГ В інших інфопомийках теж саме. Якщо набої були БП чи БС то шансів у поліціянтів було мало. Змінено 35 хвилин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 7 хвилин тому, DmiVady сказав: Я вже писав про консультації зі спеціально навченими людьми. так вони теж потім купу відмазок знайдуть 8 хвилин тому, DmiVady сказав: Рік тому одного з гарних інженерів закрутили якраз через його ВОС, і ніякі суди з ТЦК не допомогли. тому що ідіоту або злочинцю на все пох і розуміє тільки силу 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Поки що така офіційна версія: нема відповіді якого аж цілих три майора і лейтенант поперлися в посадку знаючи з ким мають справу. щось багато не договорюють і брудну білизну звісно не покажуть) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: так вони теж потім купу відмазок знайдуть Тому я й написав, що зі спеціально навченими людьми, а не спеціально навченими підорасами. 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому 14 минут назад, DmiVady сказал: В інших інфопомийках теж саме. Якщо набої були БП чи БС то шансів у поліціянтів було мало. На лицо - полный непрофессионализм, в такое то время. Это не с утра на бабло разводить "скилько ви вчора випили"..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз