Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

11 хвилин тому, vadimv сказав:

Навпаки - це коли ти на нього працюєш? )

Ага. Там же мова йшла про те, щоб йти до адвоката макіївського в підрозділ. Я б не ризикнув:)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вот и моментальный сегодняшний  антикриз от власти  :

"На трасі в Коростенському районі патрульні підвезли чоловіка з милицями, який ішов 6 км додому".

Посилання на коментар

1 годину тому, XL.pro сказав:

В попередньому пості думки в голос, повинна бути якась причина. Минулого року одного заброньованого співробітника "забрали" на блок посту при в'їзді в Київ, промурижили до ночі або до ранку і відпустили.

Я зрозумів, але поспішав поплавати, поки басейн кригою не вкрився.)
Тож, мабуть, забув дописати думку: кожен випадок унікальний, тому спиратися на інші кейси - таке собі…

Наприклад: півтора року судів з ТЦК, толкові юристи, виграні справи. Звісно, і сила переконання була застосована, щоб не лізли, і не лізли. Але нічого вічного немає під Луною... Та історія має непоганий розвиток, але все одно неприємно, коли гарну людину хапають, запихають у бус, а потім тримають у підвалі.

1 годину тому, Dmitriy_S сказав:

Оце вже дуже близько до сценарію громадянської війни, який я бачу. Дуже показовий дзвіночок.

То нате вам ще кейс: 

Цитата

У Запоріжжі підліток влаштував стрілянину на подвір’ї багатоповерхівки.

За попередніми даними поліції, хлопець 2010 року народження кілька разів вистрілив у повітря з вогнепальної зброї, після чого впав і випадково поранив себе. Його госпіталізували.

ТГ

Чекаємо на прогноз: коли батька Махно підійме прапор? 😉

Посилання на коментар

В 25.01.2026 в 09:23, ks6 сказал:

он непосредственно принимает участие в штурмовых действиях.

Если есть интерес , уже упоминал, прочтите в вики по теме " индоктринация общества" и " конформизм" .

Так же можете прочесть в поиске , чем занимались войска " сс" 

Для справки :"

Schutzstaffel ),; Войска СС иначе ваффен-СС (нем. die Waffen-SS , при нацистах обычно die Waffen- Рунические « СС » )...
..Штурмбаннфюрер СС (нем. SS-Sturmbannführer) — это воинское звание в СС и СА, эквивалентное званию майора в вермахте, которое соответствовало должности командира батальона или занимало различные штабные и административные посты" ..

Посилання на коментар

13 хвилин тому, DmiVady сказав:

Я зрозумів, але поспішав поплавати, поки басейн кригою не вкрився.)
Тож, мабуть, забув дописати думку: кожен випадок унікальний, тому спиратися на інші кейси - таке собі…

Наприклад: півтора року судів з ТЦК, толкові юристи, виграні справи. Звісно, і сила переконання була застосована, щоб не лізли, і не лізли. Але нічого вічного немає під Луною... Та історія має непоганий розвиток, але все одно неприємно, коли гарну людину хапають, запихають у бус, а потім тримають у підвалі.

То нате вам ще кейс: 

ТГ

Чекаємо на прогноз: коли батька Махно підійме прапор? 😉

Буданов по сраці швидко всім надає :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

13 минут назад, рыбак сказал:

Если есть интерес , уже упоминал, прочтите в вики по теме " индоктринация общества" и " конформизм" .

Так же можете прочесть в поиске , чем занимались войска " сс" 

Для справки :"

Schutzstaffel ),; Войска СС иначе ваффен-СС (нем. die Waffen-SS , при нацистах обычно die Waffen- Рунические « СС » )...
..Штурмбаннфюрер СС (нем. SS-Sturmbannführer) — это воинское звание в СС и СА, эквивалентное званию майора в вермахте, которое соответствовало должности командира батальона или занимало различные штабные и административные посты" ..

Если  читали Шевченка " Еретик" , то понимаете о чем там речь .

Вот еще по теме : 

'В 1682 году в Англии доктор Лейтон, почтенный человек, написавший книгу против епископства, был судим и приговорен к следующим, совершенным над ним, наказаниям. Его жестоко высекли, потом отрезали одно ухо и распороли одну сторону носа, потом

горячим железом выжгли на щеке буквы SS: сеятель смут.

После семи дней его опять высекли, несмотря на то, что рубцы на спине еще не зажили, 

и распороли другую сторону носа, и отрезали другое ухо, и выжгли клеймо на другой щеке. Всё это было сделано во имя христианства.
Морисон Давидсон...

...К чему это ? А это к тому , чтобы вы понимали ,чем именно занимается " штурбанфюрер сс".

Очень печально читать , когда этих ss-совцев поддерживает народ , или по глупости или по трусости.

Наступит время , что этих штурмбаннфюреров проклянут их собственные дети. Так уже было. 

Не бойтесь их .

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Буданов по сраці швидко всім надає :flag1:

Швидко, потужно, незламно - бо не втече! :flag1:

Посилання на коментар

Вийшло інтерв’ю з Героєм України Сергієм Волинським («Волина»), і це дуже неприємне читання для всіх, хто роками звик ховати провали під шаром «легенд» та пафосних промов. Волинський називає Кринки “велетенським провалом, трагедією і пеклом” та прямо говорить: загинули тисячі, а понад тисячу військових досі рахуються безвісти зниклими.

І ключове, він говорить не просто про біль, а про відповідальність командування, а саме про тодішнього головкома Залужного. За його словами, коли на тактичному рівні стало зрозуміло, що успіху немає, операцію мали зупиняти, а не “вкладати тисячі людей”. І коли в інтерв’ю прямо питають, хто має відповісти, відповідь звучить коротко: “Командування” - з конкретним згадуванням генерала Содоля та генерала Залужного, щодо яких, на думку Волинського, “має бути багато питань - від Маріуполя до Кринок”.

А тепер те, що багато хто не любить проговорювати вголос: у цьому ж інтерв’ю Волинський окремо згадує й Валерія Залужного - як людину, від якої, за його словами, вони отримали вказівку йти на «Азовсталь», коли обговорювали варіанти дій в оточеному Маріуполі. І далі — про спроби прориву, які провалювалися, і про те, що загинуло дуже багато людей через ідіотські рішення Залужного.

Ці свідчення Волини дуже важливі: це не “хейт”, не плітки й не політика, це наша історя написана кров'ю бійців Азовсталі. Це фронтовий командир, який каже просту річ: якщо рішення головкома Залужного коштували тисяч життів - він має не віджартовуватися в інтерв’ю, а дати чіткі відповіді, як, чому і навіщо наполягав на цих рішеннях місяцями, незважаючи на жертви.

Посилання на інтерв’ю:

youtu.be/wu6_x1AIiwQ?si=G0eubfzndzlWCBXu

622385288_122210942570304428_2120600729363514894_n.jpg

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 годин тому, sergio сказав:

А куди діватись?! 

Ну, сховатись завжди можна.

Читайте бездомного.

Посилання на коментар

Ляшенко Олексій

2 дн. ·

Я переконаний: у кожної людини, яка має самоповагу й гідність, є життєві принципи. Вони можуть бути різні — від простих (не тикати незнайомим) до принципових і світоглядних (не визнавати антиукраїнські політичні сили).

Ці принципи не з’являються одномоментно — вони формуються роками, через досвід, біль, усвідомлення і зроблені висновки.

У мене таких принципів кілька. Один із них увійшов у моє життя тихо — без пафосу, без гучних заяв. Просто став частиною мене.

Я НІКОЛИ не купую і тим більше не їм продукцію «Рошен».

Вже 11 років — з 2015-го — без жодного сумніву і без жодної слабкості.

До квітня 2015 року я спокійно споживав ці солодощі. Навіть подобались. Але потім прийшло прозріння.

Причин дві.

Перша.

У лютому 2015 року було фактично здано половину моєї області — через «Мінськ-2» і штучно створений котел у Дебальцевому.

Чому квітень, а не лютий?

Бо саме до квітня я намагався зрозуміти: ким насправді був наш Верховний Головнокомандувач Порошенко.

І в процесі з’ясувалося: колишня фабрика «Карла Маркса», яка стала «Рошеном», опинилася у його власності через шахрайські схеми, маніпуляції з цінами та відверте рейдерство. Фактично — фабрику просто вкрали.

Друга.

Закріплення першої. Це була реальна торгівля на крові.

Тодішня влада у зв’язці з Медведчуком та Ахметовим вела бізнес із терористами «ДНР» і державою-окупантом росією. Це не припущення — це факт. І "Рошен" везли туди караванами з фур.

Поки добровольці воювали й гинули, зверху крутили оборудки.

Добровольці намагались цьому протистояти — і в підсумку їх поклали обличчям в асфальт під Верховною Радою.

Зробив це Луценко за командою Порошенка.

Ось і все.

Тому я не можу їсти солодощі, що опинилися в руках шахрая незаконним шляхом.

Я не можу споживати продукцію, зароблену на війні.

Для мене вона залита кров’ю наших людей.

Але кожному своє.

Для когось це — вагома причина мати принцип.

Для когось — ні.

Кожен обирає свій шлях сам.

Добра Всім
(С)

621680202_2639871103054002_5686975611476613734_n.jpg

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Майор- відповідає званню старший сержант, а, відповідно, лейтенант - сержант в радянській міліції. 😺

Саме так.

image.thumb.png.8548e2ef015912b11965e56d2211209e.png

zakon.rada.gov.ua/laws/show/114-91-п#Text

image.thumb.png.4cc807959771eb2050aa5325eb39ba06.png

image.thumb.png.87b53fd61c2d6601da709bfeeed2f8a0.png

Посилання на коментар

24 минуты назад, миг сказал:

А тепер те, що багато хто не любить проговорювати вголос: у цьому ж інтерв’ю Волинський окремо згадує й Валерія Залужного - як людину, від якої, за його словами, вони отримали вказівку йти на «Азовсталь», коли обговорювали варіанти дій в оточеному Маріуполі. І далі — про спроби прориву, які провалювалися,

Фигня . Не мне судить, но был хаос и неразбериха. Баранюк попытался с командой прорваться , понесли потери и попали в плен. Часть просто сдались в плен. Часть прорвались к Азову и тоже сдались в плен. Итог один. Самое провальное, что было за всю войну. Сидел бы просто помалкивал этот Волына.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...