kkost Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: А йому вас? 😁 "Входить якийсь дідуган з довгими пейсами, одягнутий в лапсірдака, поверх лапсірдака у нього яскрава кацавейка залізничних робітників, в руках у нього кувалда і лом. Голос Магарича. Діду, закрутіть дрота [на хyй], бо дме [сквозить дуже]! Дід мовчки закручує вагона на дріт і починає кувалдою методично вибивати утюги, завдяки котрим вагон стоїть на місці. Голос Харитона Уйобищенки. Дєдушка пацаватий, ото воно йому надо отак їбошить! Магарич. Амбальний дідусь. Мабуть і хyй ще стоїть! Стоїть хyй, діду? Дід (продовжує роботу). Стоїть, синку, – дай тобі боже щоб в тебе так стояло! Омелян Косо***. Ого, ні хуя сєбє, дєдушка борзєєт! А як звать тєбя? Дід (продовжує роботу). Як звать? А Самуїлом. Харитон Уйобищенко. Тоже жид, значить. Жидів розвелось, я їбу! Самуїл (продовжує роботу). Да, багато жидів. Омелян Косо***. У нас тут тоже єсть. Назар Сивуха. Ги! Самуїл. Може ти пророк Самуїл? Самуїл (просто). Да, я – пророк Самуїл. Альфред Юхимович. Ха! [Ото нєхyйово!] А ну пророки шо з нами буде! Пророк Самуїл. А шо буде? Нічого не буде – Піздєц буде!!! З цими словами Самуїл вибиває останній утюг, вагон зривається з місця і швидко зникає з очей." © Це було перше, що я почув від Митця. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 хвилин тому, DmiVady сказав: А йому вас? 😁 "Входить якийсь дідуган з довгими пейсами, одягнутий в лапсірдака, поверх лапсірдака у нього яскрава кацавейка залізничних робітників, в руках у нього кувалда і лом. Голос Магарича. Діду, закрутіть дрота [на хyй], бо дме [сквозить дуже]! Дід мовчки закручує вагона на дріт і починає кувалдою методично вибивати утюги, завдяки котрим вагон стоїть на місці. Голос Харитона Уйобищенки. Дєдушка пацаватий, ото воно йому надо отак їбошить! Магарич. Амбальний дідусь. Мабуть і хyй ще стоїть! Стоїть хyй, діду? Дід (продовжує роботу). Стоїть, синку, – дай тобі боже щоб в тебе так стояло! Омелян Косо***. Ого, ні хуя сєбє, дєдушка борзєєт! А як звать тєбя? Дід (продовжує роботу). Як звать? А Самуїлом. Харитон Уйобищенко. Тоже жид, значить. Жидів розвелось, я їбу! Самуїл (продовжує роботу). Да, багато жидів. Омелян Косо***. У нас тут тоже єсть. Назар Сивуха. Ги! Самуїл. Може ти пророк Самуїл? Самуїл (просто). Да, я – пророк Самуїл. Альфред Юхимович. Ха! [Ото нєхyйово!] А ну пророки шо з нами буде! Пророк Самуїл. А шо буде? Нічого не буде – Піздєц буде!!! З цими словами Самуїл вибиває останній утюг, вагон зривається з місця і швидко зникає з очей." © Повинні ми любити всіх пі..... (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 11 хвилин тому, kkost сказав: Це було перше, що я почув від Митця. "Кацапи - вам пи...ць" - Лесь Подерв'янський Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 часов назад, akineo сказал: Українська влада дізналася про припинення вогню із заяв (https://t.me/truexanewsua/130816) Трампа, не отримувала сигналу від рф і ще не впевнена, що перемир'я дійсно встановлено, – репортер FT з посиланням на українських чиновників. Кто то где то пиз...ит! Це дуже смішно. Справа у тому, що Володимир Зеленський зараз вимушено підтвердив, що на переговорах в ОАЕ дійсно домовилися про "енергетичне перемир'я". А сьогодні цілий день позитивні блогери Банкової та різні анонімні тг-канали переконували, що все не так і що це не "енергетичне перемир'я", а у росіян дефіцит ракет. Навіть не знаю, як вони з цього будуть тепер викручуватися. Але з задоволенням на це подивлюся. І найсмішніше те, що я про казав у своїх відео ще позавчора та пояснював, що про це домовилися в Абу-Дабі. А президент мовчав. Цікаво, це тому що не знав, чи є інша причина? Схиляюся до другої версії.(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз