Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 хвилин тому, XL.pro сказав: Не у всіх мозок заточений як вкрасти. У деяких замочений не те, щоб обрати овоча, або блазня і вимкнути мозок, хай вони крадуть.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 24 минуты назад, US7IGN сказал: у мене інколи враження що війна це інструмент природнього відбору особливо обдарованих. що взагалі має бути в голові щоб лізти в метро без документів від шарікова? війна закінчиться і Україна підніметься коли в ній тільки хитродупі залишаться 🍻 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, XL.pro сказав: Високі доходи при яких доступні якісні: медицина, освіта, комфортні умови життя. це доступно навіть таким бідним людям як я і Серджіо 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 6 минут назад, XL.pro сказал: Ви випили? Я банально відповів на питання. Без образ, не задрочуйте. Я просто не понимаю взаимосвязи вашей семьи и адвоката с его воровством , вот и интересуюсь. Нет никаких наездов , не накручивайте. .и почему вот это тема вас беспокоит и вы ее педалируете , а иное вы стараетесь не замечать. Вот и возникает некий диссонанс в моем мышлении. Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 19 хвилин тому, US7IGN сказав: Якби думали як вкрасти то були б винахідливі та обережні 17 хвилин тому, XL.pro сказав: Не у всіх мозок заточений як вкрасти. Вам цього не зрозуміти. "Too proud to beg, too dumb to steal" © Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Якби ж він тільки іншим в штанці накладав, а то й сам обісрався. Де? Тим, що вважав наріт народом. Дійсно, то була помилка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 16 хвилин тому, XL.pro сказав: Не у всіх мозок заточений як вкрасти. Вам цього не зрозуміти. та зрозуміти. і слава Аллаху 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Питання, а як він перетнув кордон? Інвалід? Багатодітний батько? Може одним потягом до тцк тих, хто випустив? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 минут назад, Александр Аврамчук сказал: і що цікаво що це турбує людину котра не має електричного автомобілю. чому тебе так турбує це питання? невже електричні автомобілі тобі в штани нагадили? Тому що він з задоволенням би його мав, як друге авто в родині але не може собі це дозволити. Ну і, що йоиу залишається робити після цього... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, sergio сказав: Тому що він з задоволенням би його мав, як друге авто в родині але не може собі це дозволити. Ну і, що йоиу залишається робити після цього... курити сигару чувака з двома ***ями 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому У неділю, 25 січня, у соцмережах почала ширитись інформація про те, що «у Харкові працівники ТЦК забрали чоловіка з епілепсією». Про інцидент повідомила його сестра, зауваживши, що подібне трапляється вже вдруге Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, US7IGN сказал: це доступно навіть таким бідним людям як я і Серджіо Якби в мене була ЗП, як в жінчиного племінника ІТ вця 5 куїв міс, я би вже вертолітний майданчику для власного вертольота на віллі в Албанія добудовував би. А він тільки одну машину і ту в кредит купив. 🤦♂️ Пи. Си Вчора йогло дружина на манікюр до В-ви поїхала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Якби в мене була ЗП, як в жінчиного племінника ІТ вця 5 куїв міс, я би вже вертолітний майданчику для власного вертольота на віллі в Албанія добудовував би. А він тільки одну машину і ту в кредит купив. 🤦♂️ Пи. Си Вчора йогло дружина на манікюр до В-ви поїхала. А якби жінчин племінник крав, як Ви, то того б він досягнув?))) Отож бо, тому кожен на своєму місці))) 15 хвилин тому, US7IGN сказав: це доступно навіть таким бідним людям як я і Серджіо Тоді ви успішні люди, вітаю). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 минут назад, US7IGN сказал: курити сигару чувака з двома ***ями Сорян, у вас скопіπιζдив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, XL.pro сказал: А якби жінчин племінник крав, як Ви, то того б він досягнув?))) Отож бо, тому кожен на своєму місці))) Тоді ви успішні люди, вітаю). Мені до Міндича, як до неба рачки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 22 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: і що цікаво що це турбує людину котра не має електричного автомобілю. У мене також не було: євробляхи, битка з американської помийки, зброї і досвіду на війні. 22 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: чому тебе так турбує це питання? Мене більше турбує питання, якого біса ті, у кого це все є, псують життя тим, у кого цього немає і хто не хоче цього мати і в цьому приймати участь? 22 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: невже електричні автомобілі тобі в штани нагадили? А тобі упороті сектанти ще не нагадили в штани? Світло в розетці і вода в крані ще є? Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, sergio сказал: Мені до Міндича, як до неба рачки. не все еще потеряно, место будет и для Вас Цитата Я іноді думаю про повторну участь у президентських виборах, але залежить від того, як закінчиться ця війна, — Зеленський Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, XL.pro сказав: А якби жінчин племінник крав, як Ви, то того б він досягнув?))) я інколи думаю що добре що в IT не пішов одразу, бо 100% став би хакером. точно сидів би вже 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Тоді ви успішні люди, вітаю). та вже друзів майже не залишилося. що з людьми заздрість робить 1 хвилину тому, sergio сказав: Мені до Міндича, як до неба рачки. та воно вам і не треба 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Свытло в розетці і вода в крані ще є? Вчера один час не было света и воды. А так свет не отключали ни разу года полтора. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 хвилин тому, sergio сказав: Тому що він з задоволенням би його мав, як друге авто в родині О, а ну розкажіть, навіщо вам друге авто? Мідяху возити? ) 16 хвилин тому, sergio сказав: але не може собі це дозволити. Навіщо друге авто в Єгипті? Та й перше теж, якщо кожна друга автівка на дорозі - це таксі, по копійчаних цінах. ) 16 хвилин тому, sergio сказав: Ну і, що йоиу залишається робити після цього... Йти 100 метрів пішки до моря ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 32 минуты назад, XL.pro сказал: Ви випили? Я банально відповів на питання. Без образ, не задрочуйте. "Вагонные споры – последнее дело, Когда больше нечего пить, Hо поезд идет, бутыль опустела, И тянет поговорить. И двое сошлись не на страх, а на совесть, Колеса прогнали сон: Один говорил: Наша жизнь – это поезд, Другой говорил: Перрон. Один yтвеpждал: Hа пyти нашем чисто, Другой возpажал: Hе до жиру. Один говоpил, мол, мы – машинисты, Другой говоpил: Пассажиpы! Один говоpил: Hам свобода – нагpада, Мы поезд кyда надо ведем. Дpyгой говоpил: Задаваться не надо: Как сядем в него, так и сойдем. А пеpвый кpичал: Hам откpыта доpога Hа много, на много лет. Втоpой отвечал: Hе так yж и много – Все дело в цене на билет. А пеpвый кpичал: Кyда хотим – тyда едем, И можем, если надо, свеpнyть, Втоpой отвечал, что поезд пpоедет Лишь там, где пpоложен пyть. И оба сошли где-то под Таганpогом, Сpеди бескpайних полей, И каждый пошел своею доpогой, А поезд пошел своей." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 31 минуту назад, Vinsol2009 сказал: У деяких замочений не те, щоб обрати овоча, або блазня і вимкнути мозок, хай вони крадуть.... Отож. Краще вкрасти самому, ніж делегувати комусь ці повноваження.😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 24 хвилини тому, XL.pro сказав: тому кожен на своєму місці))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 хвилин тому, sergio сказав: Отож. Краще вкрасти самому, ніж делегувати комусь ці повноваження.😎 www.instagram.com/reel/DUGXJYZDG-4/?igsh=MTRnNzRsYTk3NDUzdA== 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: Цікаво, як вони владнали авторські права ) Цитата META (meta.ua) — це український інформаційний портал та пошукова система, заснована у 1998 році в Харкові Змінено 1 година тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз