миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Порошенко не побачив нову політику. Трамп не розпізнав нову етику. Путін не зрозумів нову людину. Саме тому всі вони і помилилися. У цій історії є спільна помилка майже всіх ключових гравців. Володимира Зеленського недооцінили. Системно, вперто і з різних боків. Його недооцінили внутрішні політичні опоненти, західні лідери і головний ворог України. І кожен із них помилився по-своєму, але результат виявився один - реальність виявилась сильнішою за уявлення. Для старої української політичної системи Зеленський був «несерйозним». Актор без досвіду, емоційний сплеск, тимчасова аномалія. Мислення залишалося в межах вертикалей, адмінресурсу, партійних машин і закритих домовленостей. У цій логіці людина без олігархічного бекграунду і без класичної політичної кар’єри просто не могла бути довготривалим гравцем. Але саме ця «несистемність» і стала ключем. Зеленський зламав ритуали, вийшов напряму до людей і почав діяти в іншій реальності, де стара система раптово втратила контроль. Інша помилка була зроблена з боку США, зокрема Дональдом Трампом. Там Зеленського побачили як керівника «малої країни», залежної від підтримки, придатної до тиску і торгу. Логіка була проста і знайома: сильні диктують умови, слабші погоджуються. Але ця схема не спрацювала. Зеленський не пішов шляхом зручних угод, не погодився на компроміси ціною суверенітету і не став частиною чужої гри. Після 2022 року стало очевидно: перед ними не прохач і не фігура для розміну, а партнер, який тримає власну позицію і формує моральний порядок денний. Найфатальніша помилка, звісно, була зроблена Кремлем. Для Путіна Зеленський виглядав слабким, тимчасовим, таким, що втече або здасться за перших кілька днів. У цій оцінці працювали звичні імперські лекала: страх ламає всіх, влада тримається на примусі, людина без жорсткої системи за спиною довго не витримає. Але 24 лютого 2022 року ця логіка зламалася. Зеленський залишився. І цим одним рішенням зруйнував весь сценарій. Фраза про зброю замість евакуації стала не красивою цитатою, а точкою перелому. Вона показала різницю між владою, що тікає, і владою, що розділяє ризик зі своєю країною. Путін не зрозумів головного: Зеленський не живе в логіці підлеглості. У нього інша психологія і інша внутрішня опора. Усі ці помилки мають спільний корінь. Зеленського вимірювали старими інструментами. Його порівнювали з минулими політиками, зручними для систем, передбачуваними у кризах. Його довго не сприймали як суб’єкта історії. А він виявився лідером війни нового типу, який діє не через страх і контроль, а через відповідальність і присутність. Зеленський не будує великі ідеології і не грає в історичні ролі. Його сила в іншому - в утриманні реальності у моменті максимального хаосу. В здатності говорити прямо, залишатися на місці і приймати рішення тоді, коли будь-яка втеча виглядала б «раціональною». Історичний парадокс полягає в тому, що він став великим не тому, що прагнув величі. А тому, що не зламався там, де ламаються системи, імперії і дуже досвідчені політики. Порошенко не побачив нову політику. Трамп не розпізнав нову етику. Путін не зрозумів нову людину. Саме тому всі вони і помилилися. 2 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 часов назад, akineo сказал: ніякі гроші не зрівняються з особистою участю Міркую,що в курсі, то б то на одного военого треба 12 цівільних. Одягати,вооружати ,та кормити. Вот вони,це роблять,ще і за тебе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 23 хвилини тому, ozor сказав: Щось вже не один раз товкли за цих бангладешців, цікаво, їх хтось вживу бачив? бачив як іноземці на нашій вулиці будували котедж . щось мурликали на свой мові. Змінено 2 години тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) "Нові «файли Епштейна» мають багато цікаво щодо політичних зв'язків з Москвою, Путін там пригадується більше 1000 разів. Файли показують, що Трампа тепер треба розглядати не просто як симпатика РФ, а як довгостроковий проект Кремля. 1. Травень 2013: «Продаж» Трампа Кремлю як вигідний проєкт. Згідно з архівами Епштейна, у травні 2013 року Джеффрі Епштейн активно виступав як лобіст. Він намагався організувати зустрічі з Путіним та Лавровим. Епштейн позиціонував себе як людина, що має доступ до «майбутнього президента» Трампа!!! В обмін на підтримку (фінансову чи медійну) Трамп міг пообіцяти лояльність у геополітичних питаннях, послаблення НАТО та визнання сфер впливу РФ. Файли підтверджують, що Епштейн обговорював із росіянами «новий світовий фінансовий порядок» на основі криптовалют, що допомогло б РФ обходити майбутні санкції. 2. Листопад 2013: Зустріч у Москві Трамп приїхав до Москви на конкурс «Місс Всесвіт». Вечеря в Nobu: Фото та свідчення підтверджують зустріч Трампа з Арасом Агаларовим (олігарх, близький до Путіна) та Германом Грефом (голова Сбербанку). Трамп повернувся неймовірно задоволеним. Саме після цього візиту він почав активно писати в Twitter про те, як було б чудово «стати кращим другом Путіна». Тоді я сама бачила фото біля ресторану, де Трамп був дуже задоволений. 3. Початок війни та активне просування Трампа Москвою. У 2014 році, коли Росія анексувала Крим і почала війну на Донбасі, Трамп почав публічно виправдовувати дії РФ. У цей же час російські спецслужби почали операцію «Лахта» — створення мережі ботів для підтримки Трампа в США. Комітет Сенату з розвідки пізніше підтвердив у звіті, що Росія бачила в Трампі можливість зруйнувати єдність Заходу. Саме це ми зараз й спостерігаємо. 4. Вибори 2016 та фальсифікації Трамп став президентом з неймовірним скандалом. Хоча офіційне розслідування Роберта Мюллера не використало термін «фальсифікація голосів», воно довело масштабне втручання через злам серверів демократів та маніпуляції в соцмережах. Росія діяла як «безкоштовна піар-агенція» Трампа. 5. Поразка у 2020 та штурм Капітолія (6 січня) Ганебна поразка Трампа на виборах 2020, довела Трампа до істерики. Він не знав, як виправдатися перед кураторами в Кремлі і почав скликати чернь на штурм Капітолія. Втрата влади Трампом була геополітичним провалом для Кремля. Штурм Капітолію 6 січня 2021 року був ідеальною картинкою «краху американської демократії», яку російська пропаганда використовує досі. 6. Повернення у 2024: Борг Москві Трамп зі штанів вистрибував, щоб тільки виправдатися перед кураторами в знову стати американським президентом. І він їм став на сором всім американцям. І тепер повинен відпрацювати борг Москві. Зараз, коли Трамп знову має величезний вплив, його риторика щодо України стала максимально жорсткою. Він блокував допомогу Києву через своїх прихильників у Конгресі. «Файли Епштейна» підтверджують, що зв'язки з російськими грошима та структурами нікуди не зникали всі ці роки. Україна для Трампа — це «розмінна монета» у великому боргу перед Кремлем, який почав формуватися ще в тому самому 2013 році через посередництво Епштейна. (с) Змінено 2 години тому користувачем миг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому «НАБУ і САП - це те, що робить нас не малоросією, а Україною» Я звичайно від цього експерта з алкогольною деменцією всяке чув, але тут він себе перевершив. Хоча його можна зрозуміти. Ці антикорупційні їбаньки накрутили народ на боротьбу з Єрмаком, щоб його усунути. Вони використали для цього НАБУ, досягли чого хотіли, відсвяткували, але цей дурний народ постійно питає де підозра. А ніхто не планував ніякої підозри. Це ж просто чорна піар компанія. І Юрік дає сигнал їх антикорупційній секті, « припиніть питати про підозру, ви ж вбиваєте НАБУ» В якості виправдання відсутності підозри, Юрік каже « мабуть, можливо, ну теоретично, в цій справі фігурує президент і НАБУ не може йому оголосити підозру, тому і не оголошує підозру Єрмаку» Шо, бля???? Це журналістика, яку ви заслужили. Треба ще було сказати , що в цій справі фігурує король Чарльз, тому НАБУ не оголошує підозру, щоб не псувати стосунки. А і хто зараз штучно накачують ситуацію з підозрою - вони вороги, які хочуть розвалити наше красиве НАБУ. Ну і звичайно, як контрольний аргумент Ніколов використовує путіна « а ось путін казав, що НАБУ і САП це ознаки внєшнєго управлєнія. Ось путіну не подобається НАБУ» Ну а ви ж розумієте, що якщо Путіну щось не подобається, то це точно щось хороше і вам автоматично має подобатись. Маніпуляція для найменших) Всі хто не стоять стіно за НАБУ - малороси )) (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 49 хвилин тому, ozor сказав: Щось вже не один раз товкли за цих бангладешців, цікаво, їх хтось вживу бачив? я повно бачив в Мукачево. На сусідню прийомку металобрухту регулярно звідкись бричкою і конями кузови від старих жигулів і москвичів тягають. Як вони їх з Бангладеш привозять - не розумію. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 48 минут назад, миг сказал: великому боргу перед Кремлем, який почав формуватися ще в тому самому 2013 році через посередництво Епштейна. та який там 2013 ... відмотайте на 25 років Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Сегодня созванивался со знакомыми и услышал две похожие истории. Короче менты у нас на районе испытывают новый способ ловли. Подъезжают к углу дома, , стараются припарковаться незаметно. Наблюдают за подъездами и если вышел подходящий мужик на раслабоне, начинают быстро к нему бежать. Со знакомыми у ментов не срослось, первый успел заскочить обратно в подьезд, второй рванул дальше во дворы, там спортивный тип. В обоих случаях шестиподьездные хрущевки в глубине спального района. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Навіть не знаю куди це - сюди , чи в гілку про бойвих піхвостраждальців піхвосмоків ? зараз матір продають навіть не за шмат гнилої ковбаси , а за вареник ? судячи з його біографії - пан Мартиненко теж був агентом кдб Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, ks6 сказав: Сегодня созванивался со знакомыми и услышал две похожие истории. Короче менты у нас на районе испытывают новый способ ловли. Подъезжают к углу дома, , стараются припарковаться незаметно. Наблюдают за подъездами и если вышел подходящий мужик на раслабоне, начинают быстро к нему бежать. Со знакомыми у ментов не срослось, первый успел заскочить обратно в подьезд, второй рванул дальше во дворы, там спортивный тип. В обоих случаях шестиподьездные хрущевки в глубине спального района. Здається рік тому писали, що не дуже вірите в бусифікацію оскільки вас особисто не чіпали. А вже зараз наводите приклади безпосередньо на своїх знайомих. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, karlito сказав: ні, ну в мене є ТП котел, але ж система закрита, і без світла це бімба. тре городити акуми, генератори. короче, потенційним мародерам купа мороки Без постійного нагляду це дійсно може стати здобиччю для мародерів. Але якщо є сусіди, які постійно там, то... Раніше (до повномасштабки) цього вже було б достатньо: + додати страховку, познайомитися з місцевим шерифом та районними операми, які займаються всім тим трешаком. А як буде в найближчому майбутньому, залежить від купи змінних, вангувати не беруся. Тож на цьому етапі, як на мене, ви не витратили гроші на те, що вам зараз не потрібно, і не підняли вартість володіння. Позитив. 😉 1 годину тому, US7IGN сказав: саме тому мені і вистачає цього форуму як цілком репрезентативного по Україні в цілому. саме тому я шукаю (і знаходжу) іншого спілкування на зовсім інших форумах в інших країнах. щодо моделювання то рейтинги свідчать тільки про флуд, а не про якісь інші якості. мені здається дійсно розумні люди взагалі на це час не витрачають. я вже приводив приклад Ульріха Роде на одному форумі - він там з'являється надзвичайно рідко в темах з дуже вузьких питаань. якщо чисто мовно прокачатися, то я б розмовну більше прокачував спілкуючись з нейтівами голосом, а не переписуючись. А як ви в інших країнах відокремлюєте розумних і корисних співрозмовників від лідерів рейтингу?) Я вважаю, на це потрібен неабиякий час і непогане знання тем. Бо часто лідери в темі не петрять, зате впевнено, як той чат жпт, чи Даннінг з Крюгером, розповідають іншим. І часу це з'їдає купу: віртуальна активність, а користі, як на мене, не дуже… Розмовну качаю, є з ким. А от складної розмовної, з термінологією, поки що нема. Знайдеться) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, vadimv сказал: У Сумах добові коливання доходять до 20 °С ) Тут в тіні влітку було не вище +35 ) Відчувається набагато легше, ніж та ж сама температура в Сумах )) Вже писав, доя мене Львівські +26, відчуваються гірше ніж албанські +38°,так само, як московські - 33 і львівські - 15. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 хвилин тому, sergio сказав: Вже писав, доя мене Львівські +26, відчуваються гірше ніж албанські +38°,так само, як московські - 33 і львівські - 15. Що ж ви так мучите свій організм у тому Львові? Раз був у Красноярську - мінус 33 з вітром - та ну мене нах, два рази вуха облазили після того вже в Полтаві. І хто там каже, що у них -30, як у нас -20 - я категорично не згоден. Змінено 1 година тому користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, US7IGN сказал: саме тому мені і вистачає цього форуму як цілком репрезентативного по Україні в цілому. саме тому я шукаю (і знаходжу) іншого спілкування на зовсім інших форумах в інших країнах. щодо моделювання то рейтинги свідчать тільки про флуд, а не про якісь інші якості. мені здається дійсно розумні люди взагалі на це час не витрачають. я вже приводив приклад Ульріха Роде на одному форумі - він там з'являється надзвичайно рідко в темах з дуже вузьких питаань. якщо чисто мовно прокачатися, то я б розмовну більше прокачував спілкуючись з нейтівами голосом, а не переписуючись. А потім публікують файли Епшлейна, і ти в окуї, як міг захоплюватися цими висоео-моральнио-інтелектуально-і з іншими чеснотами людьми. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 минут назад, XL.pro сказал: Здається рік тому писали, що не дуже вірите в бусифікацію оскільки вас особисто не чіпали. А вже зараз наводите приклади безпосередньо на своїх знайомих. Пишу как есть, просто год назад менты это все нехотя делали, больше суетились ТЦК, а в последнее время наоборот. Насчет себя уверен и сейчас, учитывая что 6 раз за два года я документов не показал и данные свои не назвал. В двух случае повэрхнэва пэрэвирка, в четырех вообще ноль. Да и стараются все-таки 30-40 лет поймать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Що ж ви так мучите свій організм у тому Львові? Раз був у Красноярську - мінус 33 з вітром - та ну мене нах, два рази вуха облазили після того вже в Полтаві. І хто там каже, що у них -30, як у нас -20 - я категорично не згоден. Зранку на вулицю вийшов - 15 з вітром і підвищеною вологісттю, та ну нах. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 25 хвилин тому, Бездомный сказав: Навіть не знаю куди це - сюди , чи в гілку про піхвостраждальців піхвосмоків ? Звісно ж зі смаками не сперечаються, але якось далекувато їй до рокової красуні, вона навіть на симпатичну не тягне ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, ks6 сказав: Пишу как есть, просто год назад менты это все нехотя делали, больше суетились ТЦК, а в последнее время наоборот. Насчет себя уверен и сейчас, учитывая что 6 раз за два года я документов не показал и данные свои не назвал. В двух случае повэрхнэва пэрэвирка, в четырех вообще ноль. Да и стараются все-таки 30-40 лет поймать. менти мабуть відчувають що можуть бронь відмінити їм, якщо не буде вистачати людей під мобілізацію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 13 минут назад, DmiVady сказал: Без постійного нагляду це дійсно може стати здобиччю для мародерів. Але якщо є сусіди, які постійно там, то... Раніше (до повномасштабки) цього вже було б достатньо: + додати страховку, познайомитися з місцевим шерифом та районними операми, які займаються всім тим трешаком. А як буде в найближчому майбутньому, залежить від купи змінних, вангувати не беруся. Тож на цьому етапі, як на мене, ви не витратили гроші на те, що вам зараз не потрібно, і не підняли вартість володіння. Позитив. 😉 А як ви в інших країнах відокремлюєте розумних і корисних співрозмовників від лідерів рейтингу?) Я вважаю, на це потрібен неабиякий час і непогане знання тем. Бо часто лідери в темі не петрять, зате впевнено, як той чат жпт, чи Даннінг з Крюгером, розповідають іншим. І часу це з'їдає купу: віртуальна активність, а користі, як на мене, не дуже… Розмовну качаю, є з ким. А от складної розмовної, з термінологією, поки що нема. Знайдеться) То він своє ЧСВ тішить розповідаючи нам байки, що він вхож на елітарні форуми, а сам зранку до ночі сидить серед специфічного контингента строїмдома. 😺 Змінено 1 година тому користувачем sergio 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, ks6 сказав: Пишу как есть, просто год назад менты это все нехотя делали, больше суетились ТЦК, а в последнее время наоборот. Насчет себя уверен и сейчас, учитывая что 6 раз за два года я документов не показал и данные свои не назвал. В двух случае повэрхнэва пэрэвирка, в четырех вообще ноль. Да и стараются все-таки 30-40 лет поймать. Зараз вірите в насильницьку бусифікацію? І, якщо із сіл і районних центрів вона перейшла в обласні, уявляєте її масштаб?! В наші втрати тоді які?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 31 минуту назад, ks6 сказал: Сегодня созванивался со знакомыми и услышал две похожие истории. Короче менты у нас на районе испытывают новый способ ловли. Подъезжают к углу дома, , стараются припарковаться незаметно. Наблюдают за подъездами и если вышел подходящий мужик на раслабоне, начинают быстро к нему бежать. Со знакомыми у ментов не срослось, первый успел заскочить обратно в подьезд, второй рванул дальше во дворы, там спортивный тип. В обоих случаях шестиподьездные хрущевки в глубине спального района. Бля. Слил бы кто запись с ментовской пятиминутки, где им все это доводят. Сдаётся мне от конкретных облав нас отделяет считанные недели, когда установится хотя бы минимальнло плюсовпя т-ра. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, XL.pro сказал: Зараз вірите в насильницьку бусифікацію? І, якщо із сіл і районних центрів вона перейшла в обласні, уявляєте її масштаб?! В наші втрати тоді які?! Пишуть, про 250-300 вбитими і 800 загальних. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Звісно ж зі смаками не сперечаються, але якось далекувато їй до рокової красуні, вона навіть на симпатичну не тягне ) та Мата Харі теж була , м'яко кажучи "на любителя" - дівчино , у вас цицьки є ? - ( грайливо ) є - а чому не носите ? Змінено 6 хвилин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, sergio сказав: А потім публікують файли Епшлейна, і ти в окуї, як міг захоплюватися цими висоео-моральнио-інтелектуально-і з іншими чеснотами людьми. 😎 Шукати собі співбесідників за якимось рейтингом ) Хай бог милує )) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Кажуть, в ТЦК ЦНАП треба Старлінк нести. Змінено 55 хвилин тому користувачем MaxS 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз