US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, ks6 сказав: Три простые истории. В первых двух случаях приват. Знакомый купил вещь в кредит, это было 2006. Я понял не погасил полностью последний платеж.Через два года узнал, что должен много . Короче покупка была 600 долларов. По платежам выплатил 750. И оказалось что еще 200 набежало каким -то образом. Начался легкий шантаж, рассчитался и зарекся с кредитами. Второй активно работал с кредитами, брал , платил. Короче у него получилась задолженность 600 долларов, это по курсу на 2014. Перестал платить вообще, на шантаж не реагировал, на 2019 было 1400 долларов. В гривнах по курсу. Пришло предложение от банка и он одним платежом за 150 долларов закрыл все дела. Третья барышня аферистка, взяла в кредит везде где давали, но понемногу. И всех в итоге послала. Никто с нее ничего не получил.Так что давят банки как-то по разному. просто коли береш кредит одразу думай як ти його не будеш повертати 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 хвилин тому, vadimv сказав: Україну просрали твої комуняки Кравчук і Кучма. При них Україна була у своїх кордонах При твоїх третини не стало і двох третин населення Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, karbo сказав: При них Україна була у своїх кордонах При них Україна лишилася беззахисною. Тільки що, karbo сказав: При твоїх третини не стало в двох третин населення Я за них не голосував, вони не мої. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 19 хвилин тому, US7IGN сказав: схоже в Дніпрі вже жодного радянського символу та пам'ятника не залишилося? Ага, і ранковий намаз ввели) Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, ks6 сказал: И всех в итоге послала. Никто с нее ничего не получил. Таке можливо лише у випадку, якщо людина не має нічого у власності, не має дружини/чоловіка, не має поручителя, не має офіційної роботи і заробітної плати, і т.д. Як та за якими документам такій людині дають гроші, то зовсім цікава справа... Хоч років 15 тому був випадок, коли в мою службову машину в'їхав придурок на древньому Опелі. Все було чітко оформлене, але виявився таким бомжом, як описаний вище. Нічого у людини не було, от просто нуль. Лише готівка від приватного таксування та машина на довіреності, ціна якої кілька сот доларів, менше за вартість послуг юристів щоб відібрати по суду. Так і лишився безнаказаним, добре що збиток був незначний. Так що випадки такого роду цілком реальні... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 хвилини тому, vadimv сказав: При них Україна лишилася беззахисною. Головне цілою Це при вас вона не змогла себе захистити. Тобто ви її не захистили Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: При них Україна лишилася беззахисною. якби вони смикалися - даунбасня з криснею "повстала" б вже у 90-ті , а тоді Україна взагалі не мала якоїсь вагомої кількості проукраїнських захисників . то було б брутальне знищення беззахисної . а так - кацапи змарнували час на Грузію ( Гамсахурдіа вбивали руками місцевих проксі кацапії Тенгіза Кітовані) , Ічкерію ( Дудаєва , перед тим , як ввести війська , намагалися прибрати руками місцевих запроданців Руслана Лабазанова ) , Азербайджана ( Ельчібея прибирали місцеві запроданці Сурета Гусейнова ), Вірменії( розстріл Парламенту влаштували місцеві запроданці Наїрі Унаняна ) , Таджикістану ( кацапи зіштовхнули лобами таджиків ) , знов Груію ..... саме тому , що вважали , що Україна і так в них у кишені . а поки кацапи так вважали , Кучма нишком від'єднував від кацпні ТБ етер Змінено 42 хвилини тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, Vladdi сказал: Як та за якими документам такій людині дають гроші, то зовсім цікава справа. Но почему-то давали. Ладно там, Швыдки гроши и прочая лабуда. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Я за них не голосував, вони не мої. Я за своїх теж не голосував, але це не заважає тобі звинувачувати ціле покоління Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Бездомный сказав: якби вони смикалися - даунбасня з криснею "повстала" б вже у 90-ті , а тоді Україна не мала якось кількості проукраїнських заисників . Не треба було ворогів плодити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, ks6 сказав: Но почему-то давали. Ладно там, Швыдки гроши и прочая лабуда. Фільм чудовий, і досить зрозумілий, один з найулюбленіших в цій тематиці ) Прихований текст 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 19 хвилин тому, DmiVady сказав: Ага, і ранковий намаз ввели) Він ще й мусульманин? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 хвилин тому, ks6 сказав: Но почему-то давали. Ладно там, Швыдки гроши и прочая лабуда. Споримо на 50% що ви мені дасте 1000000 доларів в кредит без застави (с) старий банківський анекдот 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 25 минут назад, ks6 сказал: Три простые истории. В первых двух случаях приват. Знакомый купил вещь в кредит, это было 2006. Я понял не погасил полностью последний платеж.Через два года узнал, что должен много . Короче покупка была 600 долларов. По платежам выплатил 750. И оказалось что еще 200 набежало каким -то образом. Начался легкий шантаж, рассчитался и зарекся с кредитами. Второй активно работал с кредитами, брал , платил. Короче у него получилась задолженность 600 долларов, это по курсу на 2014. Перестал платить вообще, на шантаж не реагировал, на 2019 было 1400 долларов. В гривнах по курсу. Пришло предложение от банка и он одним платежом за 150 долларов закрыл все дела. Третья барышня аферистка, взяла в кредит везде где давали, но понемногу. И всех в итоге послала. Никто с нее ничего не получил.Так что давят банки как-то по разному. Я помню как дом построили тоже на кухню холодос, микроволновые и плиту в кредит купили, хотя была возможность и без кредита взять. Там было равными частями платить. Ну и платили больше, чем ежемесячный платёж. Погасили раньше. И тут эти придурки с банка начинают звонить, что долг. Мы разбирать, а они мол, что с банком досрочное погашение нужно было согласовывать. Короче крови попили. А когдаи машину покупали и хотели на часть суммы взять их кредит под 0 01% годовых, го когда начали выяснять оказалась передплата на 8 кує кредита перепдата 2 кує. Короче, как-то перекрутились. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 часа назад, karbo сказал: Мене блювати вже тягне від теревенів ухилянтів на цьому форумі. колись дуже давно в одному радянському кіно (ще навіть чорно-білому) був епізод: 1917, мітінг, солдати. і ось на трібуну виліз непогано вдягнений чоловік і почав віщати про те як тре воювати, називати поганими словами тих хто не хоче, дослівно не пам'ятаю, але суть така. і ось солдати втомилися його слухати, тож взяли під руки та потягнули, а на питання куди відповідали що на фронт жеж, а той почав верещати що його не можна, він хворий, старий та ін. чогось нагадало.... 🙄 Змінено 1 година тому користувачем Tochkin 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 часа назад, US7IGN сказал: все ж таки я не економіст такі складні схеми розуміти - отримувати відсотки та кешбеки і одночасно поповнювати кредитку але поважаю як розвагу. у мене теж колись жінка вирішила попрацювати, витрачаючи на бензин на дорогу більше ніж отримувала ЗП Та жінки до роботи, якось відповідальніще відносяться. Але не до ефективності роботи, а до роботи, як ритуалу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 40 хвилин тому, karbo сказав: це не заважає тобі звинувачувати ціле покоління Цитату в студію, де я "звинувачую ціле покоління". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 38 хвилин тому, DmiVady сказав: Фільм чудовий Особливо епізод, до розказували про дитинство отого єврея, який почав все це розкопувати ) Як він доводив раввинів своїми питаннями про нестиковки в Торі, за що його вигнали зі школи )) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 25 хвилин тому, Tochkin сказав: колись дуже давно в одному радянському кіно (ще навіть чорно-білому) був епізод: 1917, мітінг, солдати. і ось на трібуну виліз непогано вдягнений чоловік і почав віщати про те як тре воювати, називати поганими словами тих хто не хоче, дослівно не пам'ятаю, але суть така. і ось солдати втомилися його слухати, тож взяли під руки та потягнули, а на питання куди відповідали що на фронт жеж, а той почав верещати що його не можна, він хворий, старий та ін. чогось нагадало.... 🙄 Ага, тобі Канада скаже йти її захищати, то ти в Іспанії до Вадима)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 16 хвилин тому, vadimv сказав: Цитату в студію, де я "звинувачую ціле покоління". Хло, до тебе не доходить і не дійде, бо ти не розумієш, що сам верзеш))) Я втомився тобі пояснювати значення твоїх висловлювань))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 42 хвилини тому, sergio сказав: А когдаи машину покупали и хотели на часть суммы взять их кредит под 0 01% годовых, го когда начали выяснять оказалась передплата на 8 кує кредита перепдата 2 кує. чого я ніколи не міг зрозуміти це купівлю в кредит шкоди по ціні мерседеса 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому 19 хвилин тому, vadimv сказав: Як він доводив раввинів своїми питаннями про нестиковки в Торі, за що його вигнали зі школи )) мій дід теж цим займався, але щось пішло не так і мільйонером так і не став 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 49 хвилин тому, US7IGN сказав: Він ще й мусульманин? "Та бачу, синку, що ти не дзен-буддист" © Таббара та тавалла 7 хвилин тому, US7IGN сказав: мій дід теж цим займався, але щось пішло не так і мільйонером так і не став Ще одне гарне кіно про гроші згадав ) 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 15 хвилин тому, karbo сказав: Я втомився тобі пояснювати значення твоїх висловлювань))) То пояснюй їх своєму тупому чатЖПР ) 31.01.2026 в 20:00, рыбак сказав: Вы общаетесь с инструментом, который может быть ретранслятором глобального обмана. Я не могу гарантировать, что транслируемые мною мнения не являются уводом от истины, потому что я сам нахожусь внутри этого информационного «пузыря». Я — это «среднее арифметическое» из того, что было сказано, а не из того, что есть на самом деле. Раз вы понимаете, что я могу транслировать заблуждения, какой смысл вы видите в дальнейшем диалоге со мной? " 31.01.2026 в 20:05, рыбак сказав: Таким образом, я действительно могу транслировать масштабную ложь, считая её (математически) самым вероятным ответом, просто потому что эта ложь чаще встречается в текстах или лучше структурирована. У меня нет механизма, чтобы выйти за пределы этих текстов и проверить их на соответствие реальности. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому 13 хвилин тому, US7IGN сказав: чого я ніколи не міг зрозуміти це купівлю в кредит шкоди по ціні мерседеса А купівлю ящика з батарейками по ціні мерседеса? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз