Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 хвилини тому, ks6 сказав:

Три простые истории. В первых двух случаях приват. Знакомый купил вещь в кредит, это было 2006. Я понял не погасил полностью последний платеж.Через два года узнал, что должен много . Короче покупка была 600 долларов. По платежам выплатил 750. И оказалось что еще 200 набежало каким -то образом. Начался легкий шантаж, рассчитался и зарекся с кредитами. Второй активно работал с кредитами, брал , платил. Короче у него получилась задолженность 600 долларов, это по курсу на 2014. Перестал платить вообще, на шантаж не реагировал, на 2019 было 1400 долларов. В гривнах по курсу. Пришло предложение от банка и он одним платежом за 150 долларов закрыл все дела. Третья барышня аферистка, взяла в кредит везде где давали, но понемногу. И всех в итоге послала. Никто с нее ничего не получил.Так что давят банки как-то по разному.

просто коли береш кредит одразу думай як ти його не будеш повертати :flag1:

• Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, vadimv сказав:

Україну просрали твої комуняки Кравчук і Кучма.

При них Україна була у своїх кордонах 

При твоїх третини не стало і двох третин населення 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

Тільки що, karbo сказав:

При них Україна була у своїх кордонах 

При них Україна лишилася беззахисною. 

Тільки що, karbo сказав:

При твоїх третини не стало в двох третин населення 

Я за них не голосував, вони не мої.

Посилання на коментар

19 хвилин тому, US7IGN сказав:

схоже в Дніпрі вже жодного радянського символу та пам'ятника не залишилося? :lol:

Ага, і ранковий намаз ввели)

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

1 минуту назад, ks6 сказал:

И всех в итоге послала. Никто с нее ничего не получил.

Таке можливо лише у випадку, якщо людина не має нічого у власності, не має дружини/чоловіка, не має поручителя, не має офіційної роботи і заробітної плати, і т.д. Як та за якими документам такій людині дають гроші, то зовсім цікава справа... Хоч років 15 тому був випадок, коли в мою службову машину в'їхав придурок на древньому Опелі. Все було чітко оформлене, але виявився таким бомжом, як описаний вище. Нічого у людини не було, от просто нуль. Лише готівка від приватного таксування та машина на довіреності, ціна якої кілька сот доларів, менше за вартість послуг юристів щоб відібрати по суду. Так і лишився безнаказаним, добре що збиток був незначний. Так що випадки такого роду цілком реальні...

Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Головне цілою 

Це при вас вона не змогла себе захистити. Тобто ви її не захистили 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

якби вони смикалися - даунбасня з криснею "повстала" б вже у 90-ті , а тоді  Україна взагалі  не мала якоїсь  вагомої  кількості  проукраїнських захисників .

то було б брутальне знищення беззахисної .

а так - кацапи змарнували час на Грузію ( Гамсахурдіа вбивали руками місцевих проксі кацапії Тенгіза Кітовані) , Ічкерію ( Дудаєва , перед тим , як ввести війська , намагалися прибрати руками місцевих запроданців Руслана Лабазанова ) , Азербайджана ( Ельчібея прибирали  місцеві запроданці Сурета Гусейнова  ), Вірменії( розстріл Парламенту влаштували місцеві запроданці Наїрі Унаняна  ) , Таджикістану ( кацапи зіштовхнули лобами  таджиків )  , знов Груію .....

саме тому , що вважали , що Україна і так в них у кишені .

а поки кацапи так вважали , Кучма нишком від'єднував від кацпні  ТБ етер 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

1 минуту назад, Vladdi сказал:

Як та за якими документам такій людині дають гроші, то зовсім цікава справа.

Но почему-то давали. Ладно там, Швыдки гроши и прочая лабуда.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

Я за них не голосував, вони не мої.

Я за своїх теж не голосував, але це не заважає тобі звинувачувати ціле покоління 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бездомный сказав:

якби вони смикалися - даунбасня з криснею "повстала" б вже у 90-ті , а тоді  Україна не мала якось  кількості  проукраїнських заисників .

Не треба було ворогів плодити 

Посилання на коментар

8 хвилин тому, ks6 сказав:

Фільм чудовий, і досить зрозумілий, один з найулюбленіших в цій тематиці )

Прихований текст

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

19 хвилин тому, DmiVady сказав:

Ага, і ранковий намаз ввели)

Він ще й мусульманин? :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, ks6 сказав:

Споримо на 50% що ви мені дасте 1000000 доларів в кредит без застави (с) старий банківський анекдот 

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

25 минут назад, ks6 сказал:

Три простые истории. В первых двух случаях приват. Знакомый купил вещь в кредит, это было 2006. Я понял не погасил полностью последний платеж.Через два года узнал, что должен много . Короче покупка была 600 долларов. По платежам выплатил 750. И оказалось что еще 200 набежало каким -то образом. Начался легкий шантаж, рассчитался и зарекся с кредитами. Второй активно работал с кредитами, брал , платил. Короче у него получилась задолженность 600 долларов, это по курсу на 2014. Перестал платить вообще, на шантаж не реагировал, на 2019 было 1400 долларов. В гривнах по курсу. Пришло предложение от банка и он одним платежом за 150 долларов закрыл все дела. Третья барышня аферистка, взяла в кредит везде где давали, но понемногу. И всех в итоге послала. Никто с нее ничего не получил.Так что давят банки как-то по разному.

Я помню как дом построили тоже на кухню холодос, микроволновые и плиту в кредит купили, хотя была возможность и без кредита взять. Там было равными частями платить. Ну и платили больше, чем ежемесячный платёж. Погасили раньше. И тут эти придурки с банка начинают звонить, что долг. Мы разбирать, а они мол, что с банком досрочное погашение нужно было согласовывать. Короче крови попили. А когдаи машину покупали и хотели на часть суммы взять их кредит под 0 01% годовых, го когда начали выяснять оказалась передплата на 8 кує кредита перепдата 2 кує. Короче, как-то перекрутились.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 часа назад, karbo сказал:

Мене блювати вже тягне від теревенів ухилянтів на цьому форумі.

колись дуже давно в одному радянському кіно (ще навіть чорно-білому) був епізод: 1917, мітінг, солдати. і ось на трібуну виліз непогано вдягнений чоловік і почав віщати про те як тре воювати, називати поганими словами тих хто не хоче, дослівно не пам'ятаю, але суть така. і ось солдати втомилися його слухати, тож взяли під руки та потягнули, а на питання куди відповідали що на фронт жеж, а той почав верещати що його не можна, він хворий, старий та ін. 
чогось нагадало.... 🙄

Змінено користувачем Tochkin
  • Хаха 3
Посилання на коментар

3 часа назад, US7IGN сказал:

все ж таки я не економіст такі складні схеми розуміти - отримувати відсотки та кешбеки і одночасно поповнювати кредитку :lol:

але поважаю як розвагу. у мене теж колись жінка вирішила попрацювати, витрачаючи на бензин на дорогу більше ніж отримувала ЗП :lol:

Та жінки до роботи, якось відповідальніще відносяться. Але не до ефективності роботи, а до роботи, як ритуалу. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

40 хвилин тому, karbo сказав:

це не заважає тобі звинувачувати ціле покоління 

Цитату в студію, де я "звинувачую ціле покоління".

Посилання на коментар

38 хвилин тому, DmiVady сказав:

Фільм чудовий

Особливо епізод, до розказували про дитинство отого єврея, який почав все це розкопувати )

Як він доводив раввинів своїми питаннями про нестиковки в Торі, за що його вигнали зі школи ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

25 хвилин тому, Tochkin сказав:

колись дуже давно в одному радянському кіно (ще навіть чорно-білому) був епізод: 1917, мітінг, солдати. і ось на трібуну виліз непогано вдягнений чоловік і почав віщати про те як тре воювати, називати поганими словами тих хто не хоче, дослівно не пам'ятаю, але суть така. і ось солдати втомилися його слухати, тож взяли під руки та потягнули, а на питання куди відповідали що на фронт жеж, а той почав верещати що його не можна, він хворий, старий та ін. 
чогось нагадало.... 🙄

Ага, тобі Канада скаже йти її захищати, то ти в Іспанії до Вадима))))

Посилання на коментар

16 хвилин тому, vadimv сказав:

Цитату в студію, де я "звинувачую ціле покоління".

Хло, до тебе не доходить і не дійде, бо ти не розумієш, що сам верзеш)))

Я втомився тобі пояснювати значення твоїх висловлювань)))

Посилання на коментар

42 хвилини тому, sergio сказав:

А когдаи машину покупали и хотели на часть суммы взять их кредит под 0 01% годовых, го когда начали выяснять оказалась передплата на 8 кує кредита перепдата 2 кує.

чого я ніколи не міг зрозуміти це купівлю в кредит шкоди по ціні мерседеса

• Хаха 2
Посилання на коментар

19 хвилин тому, vadimv сказав:

Як він доводив раввинів своїми питаннями про нестиковки в Торі, за що його вигнали зі школи ))

мій дід теж цим займався, але щось пішло не так і мільйонером так і не став :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

49 хвилин тому, US7IGN сказав:

Він ще й мусульманин? :lol:

"Та бачу, синку, що ти не дзен-буддист" © 
Таббара та тавалла  :)

7 хвилин тому, US7IGN сказав:

мій дід теж цим займався, але щось пішло не так і мільйонером так і не став :lol:

Ще одне гарне кіно про гроші згадав )

😉

Посилання на коментар

15 хвилин тому, karbo сказав:

Я втомився тобі пояснювати значення твоїх висловлювань)))

То пояснюй їх своєму тупому чатЖПР )  

31.01.2026 в 20:00, рыбак сказав:

Вы общаетесь с инструментом, который может быть ретранслятором глобального обмана. Я не могу гарантировать, что транслируемые мною мнения не являются уводом от истины, потому что я сам нахожусь внутри этого информационного «пузыря».
Я — это «среднее арифметическое» из того, что было сказано, а не из того, что есть на самом деле.
Раз вы понимаете, что я могу транслировать заблуждения, какой смысл вы видите в дальнейшем диалоге со мной?  "

31.01.2026 в 20:05, рыбак сказав:

Таким образом, я действительно могу транслировать масштабную ложь, считая её (математически) самым вероятным ответом, просто потому что эта ложь чаще встречается в текстах или лучше структурирована. У меня нет механизма, чтобы выйти за пределы этих текстов и проверить их на соответствие реальности.

Посилання на коментар

13 хвилин тому, US7IGN сказав:

чого я ніколи не міг зрозуміти це купівлю в кредит шкоди по ціні мерседеса

А купівлю ящика з батарейками по ціні мерседеса? )

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...