ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 14 минут назад, рыбак сказал: Там сердечек наставили под сообщением благодарные горожане А то я не знаю север области. Граница с бульбашами, родычи и там и там, чернобыльские выплаты и мутки с этим, там совок не заканчивался. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 16 годин тому, Dmitriy_S сказав: ФОП-айтішнік з зарплатою 5куе платить цих податків немало, якщо не хом'ячить більшу частину зарплати під подушку. До речі, 5 куо, це реальні зарплати(тобто він її всю забирає собі) простого айтішнега? Я ніколи не цікавився чужими грошами, тому у знайомих з цієї сфери не питав. Але пам'ятаю, як ще при ВФЯ стада айтишнегів використовували у дроп-схемах, поверненню ПДВ, відмиванні коштів та мінімізації податків. В тому числі це робили й імпортні компанії з превеликим задоволенням 😉 Відтоді, можливо, й пішли легенди, що написання рядка коду дорівнює намайненому біткойну) З 2012-го запрацювали нові правила по групах, і масово це стало маловигідним, але не закінчило свого існування, мабуть, і до сьогодні Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 21 хвилину тому, DmiVady сказав: До речі, 5 куо, це реальні зарплати(тобто він її всю забирає собі) простого айтішнега? Ну не зовсім простого. Зарплати приблизно можна подивитися тут. Справа там клікабельна колнка, можна вибирати по рівню, мові програмування і т.д. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 годин тому, рыбак сказав: Я " пропагандирую" то , что сказано в Пересопницком Евангелии. Сколько еще раз повторить , чтобы ты и другие поняли не "тупо "?? Что и к чему я готов - это не твое дело. Ти несеш кацапську пургу І в природі не існує пересопницького євангеліє, є не дуже вдалий переклад євангеліє в книзі, яку назвали так. Чисто історично це має цінність, але не більше того. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 годин тому, рыбак сказав: А мне вот сейчас удивительно ,как можно при здравом уме и рассудке: читать и петь " батько наш бандера , україна - мати"; прислуживать и выполнять приказы от того , кому нацепили железку на грудь или какую ленточку на плечи, служить рабом у рабов .За зелезку , звание и зо сребренников идти убивать такого же как ты . .ну и периодически бегать на майдан "отстаивать свободу ", как это все уложить в одно целое , уму непостижимо???.. Не переймайтесь, це вас не стосується. Чтоб постічь, нужно єго імєть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Ну не зовсім простого. Зарплати приблизно можна подивитися тут. Справа там клікабельна колнка, можна вибирати по рівню, мові програмування і т.д. Дякую, я все одно не розберуся з наскоку, тож повірю на слово(графікам з анкетами). Перше враження від кількості анкет - в Україні п'ять тисяч безробітних айтішнегів )))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 хвилин тому, DmiVady сказав: Дякую, я все одно не розберуся з наскоку, тож повірю на слово(графікам з анкетами). Перше враження від кількості анкет - в Україні п'ять тисяч безробітних айтішнегів )))) То анкети якраз зайнятих айтішнегів:) Dou проводить щорічне дослідження зарплат айтнішнегів і веде статистику. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому (змінено) 1 час назад, ks6 сказал: А то я не знаю север области. Граница с бульбашами, родычи и там и там, чернобыльские выплаты и мутки с этим, там совок не заканчивался. Т.е. в других городах и областях такого нет ? Беру наугад не север , а юг : "Памятник воинам-афганцам в Одессе — это мемориальный комплекс, установленный в 2000 году в парке имени Тараса Шевченко."-- Это от какого ума нужно было поставить этот памятник в парке Шевченка ? Змінено 53 хвилини тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 29 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: То анкети якраз зайнятих айтішнегів:) Dou проводить щорічне дослідження зарплат айтнішнегів і веде статистику. Репрезентативна вибірка чи щось подібне? Бо не може бути на всю Україну лише 4536 зайнятих в IT) Най буде) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Репрезентативна вибірка чи щось подібне? Бо не може бути на всю Україну лише 4536 зайнятих в IT) Най буде) Ну да, звичайне опитування. Айтішнегі заповнюють анкети і на їх основі роблять статистику. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому (змінено) Сейчас на очереди прочесть Шарля Летурно "французский этнограф-социолог, антрополог, автор многочисленных трудов по истории развития общественных учреждений и человеческой культуры вообще". Пару цитат автора : "Дикий инстинкт военного убийства так заботливо в продолжение тысячелетий культивировался и поощрялся, что пустил глубокие корни в мозгу человеческом. Надо надеяться, однако, что лучшее, чем наше, человечество сумеет освободиться от этого ужасного преступления. Но что подумает тогда это лучшее человечество о той так называемой утонченной цивилизации, которой мы так гордимся?.." ".Несомненно, что у первобытных людей презрение к человеческой жизни безгранично. Внутри орды или племени беспрекословно царит право сильного. Никакая общественная защита не охраняет слабых; убийство считается частным делом. Каждый защищает себя сам, как может, и мстит по собственному усмотрению».." Змінено 33 хвилини тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Ну да, звичайне опитування. Айтішнегі заповнюють анкети і на їх основі роблять статистику. Нагадує технологію соцопитування про підтримку нинішнього режиму та іншого 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Нагадує технологію соцопитування про підтримку нинішнього режиму та іншого Ну тут я маю змогу оцінювати, по зарплатам плюс-мінус десь так воно і є. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому (змінено) 3 хвилини тому, 7351 сказав: А яка там могла бути корупція? Снаряди сnиздили? Змінено 35 хвилин тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому (змінено) 14 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ну тут я маю змогу оцінювати, по зарплатам плюс-мінус десь так воно і є. "Люди не шукають інформацію, щоб скласти уявлення про світ. Люди шукають інформацію, яка підтверджує вже наявне уявлення". © я (хоча впевнений, що й до мене таке не раз казали 😉) Це не до вашої репліки. Просто загальнофілософське... Гленкерна з добрим віскі й каміна не вистачає 😁 Кіт на колінах теж би не завадив 😉 Змінено 25 хвилин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому 19 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А яка там могла бути корупція? Снаряди сnиздили? Вважаєте, що сотні тисяч тон снарядів "пройобаних" при Порошенку, дійсно були на складах до вибухів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому 11 хвилин тому, DmiVady сказав: Кіт на колінах теж би не завадив яке огидливе збочення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз