sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 10 минут назад, Бармалей сказал: Та там, думаю, довкола стільки камер натикано, що то не складно було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 минут назад, XL.pro сказал: Веду до того, що не потрібно бути оракулом для передбачення бомбардування Ірану. Питання тільки часу. Я просто хотів тут дещо потролити. Але якщо серйозно, то швидше Ізраїль почне. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Там в Ірані є чіткий і незаперечний лідер це для кого він чіткий та незаперечний? типу сина якуновича для українців? у мене є знайомий, який підтримує зв'язок з доволі прогресивним іранцем - запитаю що він думає з цього приводу. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 14 минут назад, sergio сказал: Та там, думаю, довкола стільки камер натикано, що то не складно було. чергова одноразка з вологродським корінням Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 13 хвилин тому, sergio сказав: Та там, думаю, довкола стільки камер натикано, що то не складно було. могли і в темну використати, могла сама мститися безтолково, а могли як в тому анекдоті про оперів, яких послали в ліс ведмедя шукати Змінено 3 години тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 13 минут назад, US7IGN сказал: це для кого він чіткий та незаперечний? типу сина якуновича для українців? у мене є знайомий, який підтримує зв'язок з доволі прогресивним іранцем - запитаю що він думає з цього приводу. Всі справжні прогресивні патріоти живуть у Франківську. 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Цитата Під рубрикою «Геть булгаковщину!» Хочу звернути увагу народного депутата України Володимира В’ятровича на систематичне саботування Київрадою законодавства про декомунізацію, внаслідок чого в столиці України досі не перейменовані вулиці, що були названі на честь російських і радянських посіпак з числа так званої творчої інтелігенції. Користуючись тим, що київський міський голова Віталій Кличко не знає, хто такі Гмиря, Паторжинський чи Литвиненко-Вольгемут, депутати Київради своїми ідеологічними підступами розкладають національну свідомість та ллють воду на млин агресора. Передусім, хочу спрямувати політичний інтерес п. В’ятровича на наявність у Києві вулиці Бориса Гмирі, якого музикознавці, що потрапили під вплив радянської агітації, називають одним з найвидатніших оперних і камерних співаків ХХ століття. Можливо, у Гмирі, дійсно, був талант, можливо, він співав навіть краще, ніж Олег Винник. Але коли в 1951 році після Декади українського мистецтва в Москві Сталіну подали список співаків, яких пропонувалось нагородити, диктатор особисто (!) вписав туди Гмирю, якого почув у партії Кривоноса, з резолюцією присвоїти артисту найвище радянське звання – народний артист СРСР. А невдовзі Гмиря став лауреатом Сталінської премії та прийняв орден Леніна. І це – замість того, щоби, дізнавшись про прихильність тирана, вийти на Красну Площу в Москві й влаштувати акт самоспалення. Окрім того, Гмиря співав партії в російських операх «Іван Сусанін», «Руслан і Людмила» Глінки та «Русалка» Даргомижського. І хоча він їх співав українською мовою, це ніякою мірою його не виправдовує, позаяк нинішній міністр культури тоді ще не народилася, а, відтак, усі вистави в Київській опері йшли виключно українською мовою. Натомість це свідчить про плазування Гмирі перед російським агресором і прославляння ним «рускава міра». Також хочу звернути увагу п.В’ятровича на наявність у Києві вулиці, названої на честь оперного співака Івана Паторжинського. Ця вулиця досі не перейменована попри те, що Паторжинський був виконавцем партії Валька в опері Мейтуса «Молода гвардія». Думаю, одного цього факту достатньо, щоби звільнити столицю України від імені цього, з дозволу сказати, вокаліста. З цієї ж причини декомунізації підлягають вулиці, названі на честь Лариси Руденко (виконувала партію Улі в опері Мейтуса «Молода гвардія»), Зої Гайдай (була першою виконавицею партії Любові Шевцової в цій же ж опері) та, звісно, Марії Литвиненко-Вольгемут. Остання не тільки виконувала, хоча й українською мовою, партії в операх російських композиторів на сценах Харківського та Київського оперних театрів – вона в 1914-1916 роках гастролювала в Петрограді! Але починати декомунізацію треба з такого собі Тараса Шевченка, який прославляв окупантів своїми віршами. Ось, будь ласка: Малого сліду не покину На нашій славній Україні, На нашій — не своїй землі. Вдуматись тільки – «на Україні»! Зразу видно зрадника та колаборанта. Сподіваюсь, п.В’ятрович та уособлена ним політична сила «Блок Петра Порошенка»… вибачаюсь, «Європейський вибір», вибачаюсь, «Європейська солідарність» – то я сплутав з «Українським вибором» (що не дивно, враховуючи багаторічну співпрацю Петра Олексійовича та Віктора Володимировича), нарешті, ліквідує це неподобство й доб’ється перейменування київських вулиць, Шевченківського району й Національної Опери на честь героїв Незалежної України – Петра Порошенка, Юрія Луценка та Сергія Стерненка. гы-гы 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 3 часа назад, US7IGN сказал: могли і в темну використати, могла сама мститися безтолково ага-ага - два ( !!! ) замаскованих дистанціно керованих сву ( саморобних вибухових устройства ), які спрацьовують тандемом я , як спадковий піроман піротехник аматор зі стажем у трьох поколіннях ( декілька тисяч саморобних взривпакетів стажу ) , можу стверджувати , що навіть сраний примітивний саморобний взривпакет не всі можуть з підручних матеріалів зкрафтити та підірвати так , щоб не втратити кінцівку обо очі. Не кажучи про саморобне дистанційно кероване замасковане сву ( а тут - аж два тандемних ) Змінено 6 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Всі справжні прогресивні патріоти живуть у Франківську. 😺 мої знайомі з франека ще до 2022 знялися в Канаду всією родиною 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 38 хвилин тому, US7IGN сказав: ну це трохи легше ніж з виборами Вибори залиште підарасам)))) Незалежно від часу їхнього проведення, принципово нічого не зміниться. Війна зупиниться через можливі умови: 1. Путін здохне, що мало ймовірно 2. Фінансовий стан РФ не дозволить продовжувати війну - цілком реальний сценарій. Чекаємо літа 2026 р... Змінено 2 години тому користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 минут назад, US7IGN сказал: мої знайомі з франека ще до 2022 знялися в Канаду всією родиною Фоанківщина взагалі якесь знаков місце для патріотів, навіть у Львові їх менше. Хіба ще в Тернополі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, XL.pro сказал: 2. Фінансовий стан РФ не дозволить продовжувати війну - цілком реальний сценарій. Чекаємо літа 2026 р... Ты же недавно тут писал ,что : ".Глобально Путін вже програв. Майже за 4 роки не захопити жодного обласного центру. Це розуміють і на заході. Давайте поговоримо про кордонипісля 01.03.2026 р., подивимось як російська економіка переживе зиму". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 15 хвилин тому, XL.pro сказав: Вибори залиште підарасам)))) Незалежно від часу їхнього проведення, принципово нічого не зміниться. Війна зупиниться через можливі умови: 1. Путін здохне, що мало ймовірно 2. Фінансовий стан РФ не дозволить продовжувати війну - цілком реальний сценарій. Чекаємо літа 2026 р... 3. Україна не зможе продовжувати воювати у зв'язку з браком особового складу і зброї та браком коштів на штучне підтримання економіки. 4. В Україні розпочнеться громадянська війна результатом якої стане повна капітуляція. Вочевидь варіанти програшу України ви не розглядаєте. Халва вобщім, або Путін здохне, або РФ розвалиться. Україна потужно переможе 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 47 минут назад, sergio сказал: Та там, думаю, довкола стільки камер натикано, що то не складно було. Пропаганда пишет : "Вона обрала шлях служіння людям - закінчила Львівський державний університет внутрішніх справ і стала до лав патрульної поліції.". " слуга людям" ! оказывается была. Там " слуги народу" , там " защитники" , там " слуги людям ". Видите , какое государство заботливое . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 32 хвилини тому, XL.pro сказав: Вибори залиште підарасам)))) Незалежно від часу їхнього проведення, принципово нічого не зміниться. Війна зупиниться через можливі умови: 1. Путін здохне, що мало ймовірно 2. Фінансовий стан РФ не дозволить продовжувати війну - цілком реальний сценарій. Чекаємо літа 2026 р... Я думаю це не те що буде мати значення, але подивимося на активність Китаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Вочевидь варіанти програшу України ви не розглядаєте. Халва вобщім, або Путін здохне, або РФ розвалиться. Україна потужно переможе Для мене Україна програла через кількість вбитих, покалічених, емігрувавших. Глобально програв Путін через співвідношення втрат/завоювань. 5. Вибори в Україні нічого не змінять, не від нас залежить закінчення війни. В РФ почали банкрутувати мало відомі НПЗ, Газпром став збитковим. Зараз на болотах блокують телеграм через: а) ймовірну мобілізацію росіян, б) фінансовим незадоволенням росіян. Нафтові доходи падають, дефіцит бюджету збільшується, навіть ПДВ підвищили... P.S. "Халва" - РФ не розвалиться, мова йде виключно про економічні проблеми мордору, які унеможливлять подальше ведення війни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, XL.pro сказал: Для мене Україна програла через кількість вбитих, покалічених, емігрувавших. Глобально програв Путін через співвідношення втрат/завоювань. 5. Вибори в Україні нічого не змінять, не від нас залежить закінчення війни. В РФ почали банкрутувати мало відомі НПЗ, Газпром став збитковим. Зараз на болотах блокують телеграм через: а) ймовірну мобілізацію росіян, б) фінансовим незадоволенням росіян. Нафтові доходи падають, дефіцит бюджету збільшується, навіть ПДВ підвищили... P.S. "Халва" - РФ не розвалиться, мова йде виключно про економічні проблеми мордору, які унеможливлять подальше ведення війни. тут війна на тотальне знищення в обидва боки і почала війну на знищення не Україна Якщо кацапію не добити до цурки - до розпаду на окремі ворогуючі улуси - нам піхвець - перезавантаждення режиму на кацапії нічого не дасть - там будь яка платівка гратиме імперський марш . Змінено 46 хвилин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 минут назад, XL.pro сказал: Нафтові доходи падають, дефіцит бюджету збільшується, навіть ПДВ підвищили... золото хорошо поднялось в цене, они несущественную часть продали и решили проблему дефицита средств...запасов золота и алмазов на десятилетие хватит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, XL.pro сказал: Для мене Україна програла через кількість вбитих, покалічених, емігрувавших. Глобально програв Путін через співвідношення втрат/завоювань. 5. Вибори в Україні нічого не змінять, не від нас залежить закінчення війни. В РФ почали банкрутувати мало відомі НПЗ, Газпром став збитковим. Зараз на болотах блокують телеграм через: а) ймовірну мобілізацію росіян, б) фінансовим незадоволенням росіян. Нафтові доходи падають, дефіцит бюджету збільшується, навіть ПДВ підвищили... P.S. "Халва" - РФ не розвалиться, мова йде виключно про економічні проблеми мордору, які унеможливлять подальше ведення війни. Сети будут под контролем государства в недалёком будущем практически везде . Зачем Кремлю мобилизация , если есть С.Корея и др .стр., есть наемники . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Сети будут под контролем государства в недалёком будущем практически везде . Зачем Кремлю мобилизация , если есть С.Корея и др .стр., есть наемники . У 2026 р в РФ вибору в думу, без крайньої необхідності не буде влада блокувати ТГ, щоб не злити людей. Або буде мобілізація, або злякалась бунтів як в Ірані. Схиляюсь до першого варіанту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 хвилин тому, Бездомный сказав: Якщо кацапію не добити до цурки - до розпаду на окрумі ворогуючі улуси - нам піхвець - перезавантаждення режиму на кацапії нічого не дасть - там будь яка платівка гратиме імперський марш . Імперський авіамарш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому во как Цитата 250 тис.: саме стільки Україні потрібно мобілізувати військових для перемоги над рф, — The Times (https://www.thetimes.com/world/russia-ukraine-war/article/ukraine-russia-military-army-news-latest-8gs2vjwtz) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 минут назад, XL.pro сказал: У 2026 р в РФ вибору в думу, без крайньої необхідності не буде влада блокувати ТГ, щоб не злити людей. Або буде мобілізація, або злякалась бунтів як в Ірані. Схиляюсь до першого варіанту. Они давно пытались заблочить телегу, но раньше не было техвозможностей. Да и нужно было создать свои " аналоги" , которые сейчас появляются . Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз