Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 хвилин тому, DmiVady сказав:

Але все ж не можу скласти поки що, що буде вважатися тим кінцем з погляду влади?

якої влади? :lol:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав:

А в результаті Білорусі практично вже нема

це залежить від того що вважати Білоруссю 

• Лайк 2
Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

якої влади? :lol:

Можна з погляду всіх трьох, що прямо впливають на процеси.

Посилання на коментар

21 минуту назад, Бармалей сказал:

будут тянуть с этим рассказывая небылицы и про еще чуть чуть...уберут зелю...придет новая команда пистыды по новому...и потихоньку съедут с темы наговорив о том что еще не все задания Украина выполнила

Ви скідуєте з рахунків те, що Україну в Європі почали сприймати як надійний паркан від раші і можливо будуть укріплювати і нарощувати. Але одностайности в тому там ще треба добиватись.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

49 минут назад, sergio сказал:

Та пашу, як папа Карло, вже зранку два тєліка, плиту і холодос забрав. 💪

IMG_20260225_103038.jpg

Сержио делает мир чище.

При этом не забывает о себе.

Лайк.

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Если кто увидит такие обломки ракет, пишите в ПП. Поставлю пивас.😺

https://www.facebook.com/share/p/1AyPzcE6Nm/

Посилання на коментар

13 хвилин тому, DmiVady сказав:

Можна з погляду всіх трьох, що прямо впливають на процеси.

так кінця ніякого і не буде. буде процес. а тут питання хто ти в цьому процесі? яка буде наступна влада і які будуть її інтереси (ну крім універсального - дерибану та залишатися при владі) я не знаю. а для пересічних все завжди зводиться до питання що краще - бути живим білорусом чи мертвим українцем? ідейних мало і їх як завжди просто використають)

• Лайк 3
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Если кто увидит такие обломки ракет, пишите в ПП. Поставлю пивас.😺

https://www.facebook.com/share/p/1AyPzcE6Nm/

у мене протилежні висновки - парашка постійно модернізує та випробовує нові ракети поки полігон не закрили на мирову угоду :lol:

Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

у мене протилежні висновки - парашка постійно модернізує та випробовує нові ракети поки полігон не закрили на мирову угоду :lol:

Та видно, що то совкові(або на совковій комплектусі) плати. Нові бідніші. 

Посилання на коментар

10 минут назад, kim chen lhoran сказал:

і можливо будуть

🤣

ага...ровно столько, чтоб в нас завязли...нах надо такое

Цитата

як надійний паркан від раші 

Цитата

а тупой долпонавт кидает в нее камни и пригласив гостей на пьянку не имея дров штахетины забора использует для костра)))

Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

так кінця ніякого і не буде. буде процес. а тут питання хто ти в цьому процесі? яка буде наступна влада і які будуть її інтереси (ну крім універсального - дерибану та залишатися при владі) я не знаю. а для пересічних все завжди зводиться до питання що краще - бути живим білорусом чи мертвим українцем? ідейних мало і їх як завжди просто використають)

Про процес, та хто ти в цьому процесі згоден, вже обговорено :pardon:

Я гадав, що ви маєте нові думки з приводу: коли та від чого скисне молоко :-o

• Хаха 1
Посилання на коментар

18 минут назад, US7IGN сказал:

це залежить від того що вважати Білоруссю 

Я був випадково на мітингу Народного фронту ще до мабуть до Лукаша, тобто коли у Мінську ще був старий, як там писало "чугуночний" вокзал. І уси на мітингу виступали білоруською. А зараз як назвати ту Білорашу, що погрожує Європі Орешніком?

Посилання на коментар

31 хвилину тому, kim chen lhoran сказав:

Якщо зовсім не дивитись новин.

Єдиний марафон дивитесь?:lol:

Взяти Україну в ЄС - це все рівно, що взяти закінченого героїнового наркомана в благополучну сім'ю. Далі обіцянок діло не піде. 

Якщо хочете в ЄС, то кордони для вас відкриті.

Посилання на коментар

16 минут назад, Vitaliy67 сказал:

Сержио делает мир чище.

При этом не забывает о себе.

Лайк.

Чистіше від чого? Куди він подіне скло? Пластік? Окрім мідяхи  деякого заліза та радіодеталій все так само йде на смітник, то в такому випадку це як бактерія яка розлагає сміття але ж не повністю перероблює)))

• Лайк 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, DmiVady сказав:

Я гадав, що ви маєте нові думки з приводу: коли та від чого скисне молоко

так нових вводних немає. все за старим планом йде.

13 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Я був випадково на мітингу Народного фронту ще до мабуть до Лукаша, тобто коли у Мінську ще був старий, як там писало "чугуночний" вокзал. І уси на мітингу виступали білоруською. А зараз як назвати ту Білорашу, що погрожує Європі Орешніком?

я там взагалі ніколи не був і не знаю. але трохи знайомлюся

https://www.youtube.com/@TheBudzma

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

16 минут назад, US7IGN сказал:

Щось так, але ні сябри, ні наші колгоспники коли їх ще було багато в Україні прискіпливо ні за кого не вписувались, їм нав'язали таке - аби тільки не бариг, а в підсумку усі отримали протилежне

Посилання на коментар

4 минуты назад, юра84 сказал:

Чистіше від чого? Куди він подіне скло? Пластік? Окрім мідяхи  деякого заліза та радіодеталій все так само йде на смітник, то в такому випадку це як бактерія яка розлагає сміття але ж не повністю перероблює)))

Закопает у себя в огороде.

Или Вы думаете повезет на переработку и заплатит за это?

• Дякую 1
Посилання на коментар

8 минут назад, юра84 сказал:

а чердаки и сараи украинцев...однозначно становятся чище...благодаря таким людям как Серджио любой может экономить деньги на строительстве хламосборников)))

Посилання на коментар

6 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Якщо хочете в ЄС, то кордони для вас відкриті.

Особисто я знаю за бюрократію в ЄС, і 15 років тому щось знав. Але я і знав за протилежність євродійсності.  Наприклад, коли дорослим вже бував на Півночі, то місцеві розповідали, що там під кождою шпалою лежать 2 зека. Але я тоді - то було вже в брежнєвські часи не розпитував що там і як, бо у хрущовські часи відпочивав піонертаборі, який був переобладнаний в піонерський з колишнього гуЛагівського.

Посилання на коментар

3 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

який був переобладнаний в піонерський з колишнього гуЛагівського.

Сурово)

Дежурный по лагерю на вышке вертухая сидел!?))

Посилання на коментар

32 хвилини тому, US7IGN сказав:

так нових вводних немає. все за старим планом йде.

Панки, хой! "Всё идёт по плану!" © :flag1:

Ви казали, що ваша донька зацікавилась вивченням керування настроями та поведінкою лемінгів? 🙂
Тоді, можливо, буде корисно глянути це невеличке дослідження:

The Political Legacy of Entertainment TV.

Коротко контекст: як Берлусконі в 80-х почав підготовку через скуплені ТВ-канали до виборів 94-го. А потім, у 2013-му, Five Star Movement просто скористався вже підготованим (популістами) електоратом.

Суть: вплив розважального телебачення (сьогодні це радше фейсбук та інста) на дебілізацію лемінгів і формування залежності від простих популістських гасел/програм:
- розважальне ТБ у дитинстві погіршує когнітивні навички (бо витісняє читання й інші стимулювальні заняття), і виборець стає вразливішим до простих меседжів;

- розважальне ТБ знижує громадянську залученість: участь в асоціаціях, інтерес до політики тощо.

Я ж правильно зрозумів, що робити з тупої їжі розумних партнерів-конкурентів в далекоглядних цілях не стоїть? :crazy:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

35 минут назад, юра84 сказал:

Так. Той пластик неприомний, і ще не бачив, щоб кінескопи хтось переробляв. В мене колись хотіли по 2 грн/кг купляти пластик з холодосов і деякий з пральок, але мені не вигідно з цим бавитись. 

А зараз завдяки підарам з кабіну, що заборонили експорт заліза, завдяки цьому брухт, навіть по 3, 50 скуповують. Мабуть теж закопувати буду. 

А тим часом хітродупий Ахметов купив металургійний комбінат в Румунії, і тільки недавно читав, що за минулий рік туди 200 тис тон сировини поставив, а того року планує 600 тис тон. 

Світова ціна брухту  на Стамбулі майже 400 баксів за тону, або 17грн/кг, А воно тут втричі дешевше купляє. 😠

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

3 часа назад, kim chen lhoran сказал:

Не знущайтесь з Бездомного, не кожному довелось витримувати  баталії з педовагі....ми.

та  мабуть , кожному .

тількі більшість її програли розгромно - навіть не усвідомивши , що їх  нахлобучили .

ще раз - на совдепії  з  педвишів дівчата йшли до школи , хлопчики - які пройшли перевірку - до кдб

что не доделал узкій штик , доделаєт узкій поп та узкій учитель (с) муравйов вішатель

548px-Муравьёв-Виленский_литография.jpg

527810525_794036689880476_596359213081714047_n.jpg

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...