sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, MaxS сказал: Там де проїде трамвай - проїде і пікап. Паркування мав на увазі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Цитата Питання мобілізації та СЗЧ буде вирішене шляхом залучення більшої кількості іноземців, — міністр оборони Федоров это теперь иностранцы усилят бусификаторов и все пойдет по плану?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, DimaF сказал: У кацапов тишина, пока боты молчат, ждут методичек новых. зковтують ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, Бездомный сказал: зковтують ? Тебе вагиноводителю лучше знать🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, US7IGN сказал: таке враження що ви на крафтері чи спринтері ніколи не їздили і не бачили їх у центрі. хіба вони менші за пікап якійсь? А нафіга мені щоб забрати, скажімо одну пральку Спрінтер? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 20 минут назад, ozor сказал: А чим старий довбойоб відрізняється від молодого? вік ісламської республіки іран рахується - з 1979 року вік російської федерації рахуться , макимум - з 1991 року , а я б взагалі рахував з моменту обрання прутіна на посаду прем'єр міністра - з 1999 Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, Бармалей сказал: это теперь иностранцы усилят бусификаторов и все пойдет по плану?))) В Сальвадор есть значительные ресурсы : www.bbc.com/russian/news-64772204.amp Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 часа назад, akineo сказал: а де Україна бере паливо? електроенергію? ви готові жити наступну зиму з електроенергією 2 години на 3 доби? без каналізації, води? на відміну від України, Словаччина член ЄС і має там свої законні, згідно ЄС, права. Пинкодовый думает что оно на дереве растет Главное, что бы дерево было не москальское. Если шо у нас дофига дизеля из Индии. А дерево там явно не местное. Змінено 2 години тому користувачем Vitaliy67 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, sergio сказав: А нафіга мені щоб забрати, скажімо одну пральку Спрінтер? так беріть одразу декілька питання ж було у розмрах наскільки я зрозумів? коли я часто бував у Львові, одна з робочих машин була TLC100 - найкраще для Львова та розбитої Личаківської 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 11 хвилин тому, sergio сказав: А нафіга мені щоб забрати, скажімо одну пральку Спрінтер? 4 хвилини тому, US7IGN сказав: так беріть одразу декілька Ви зараз нарадите, що львівяни будуть руцями в місцевих річках і каналах білизну прати. Змінено 1 година тому користувачем MaxS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, US7IGN сказал: так беріть одразу декілька питання ж було у розмрах наскільки я зрозумів? коли я часто бував у Львові, одна з робочих машин була TLC100 - найкраще для Львова та розбитої Личаківської 😉 А коли то було? Личаківську досить давно відкапіталили? Мабуть коли вона ще Леніна називалась. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, sergio сказав: А коли то було? Личаківську досить давно відкапіталили? Мабуть коли вона ще Леніна називалась. 😎 її капіталили тільки в 2019 чи 2020 ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 минут назад, US7IGN сказал: її капіталили тільки в 2019 чи 2020 ... Я вже теж погуглив, коли. Взагалі туди рідко їжджу, далекувато, хіба щось цікаве і рентабельне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Я вже теж погуглив, коли. Взагалі туди рідко їжджу, далекувато, хіба щось цікаве і рентабельне. я не гуглив. на ній господарський суд та господарська апеляція і я там регулярно бував. більше того, для мене це єдина дорога, якою я у Львів їздив - через Винники. у мене навіть картка Галактики є 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 минуты назад, US7IGN сказал: я не гуглив. на ній господарський суд та господарська апеляція і я там регулярно бував. більше того, для мене це єдина дорога, якою я у Львів їздив - через Винники. у мене навіть картка Галактики є Так вже майже на самій горі якись суд(якщо їхати знизу то справа) . Там наше ОСББ з власником магазину, що в нашому будинку на першому поверсі знаходиться судилось. А картки Грандготелю немає? Змінено 1 година тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 хвилини тому, sergio сказав: А картки Грандготелю немає? чого нема того нема з Винників рано встав і вже на трасі, а з центру годину тільки вибиратися Змінено 1 година тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, DimaF сказал: Тебе вагиноводителю лучше знать🤣 а що це вас так тригерить ?? з чимось не згодні ? взагалі то тригеряться піхвосмоки Змінено 47 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, US7IGN сказал: чого нема того нема з Винників рано встав і вже на трасі, а з центру годину тільки вибиратися Наоборот зранку всі до центру їдуть. Так, що норм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 1 годину тому, sergio сказав: Зато клапана ціліші будуть. Економія не зовсім очевидна. Розхід виросте до 20%, тобто газ 38х1,2~45 грн. проти 59 грн/л бенз Баняк в багажник доведеться пхати, а так в мене туди повністтю пралька залазить якщо вузька (40си) Н Так саме це я і намагався донести. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому Только что, ozor сказал: Так саме це я і намагався донести. Только что, ozor сказал: Так саме це я і намагався донести. Ну і додаткова паливна система теж не найкраще буде впливати на надійність. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 1 минуту назад, sergio сказал: Ну і додаткова паливна система теж не найкраще буде впливати на надійність. не знаю ни одного человека из знакомых, кто бы поставил газ и потом пару раз в году, как минимум, что то там с ним не ковырялся 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому 1 годину тому, Бармалей сказав: это теперь иностранцы усилят бусификаторов и все пойдет по плану?))) та треба було оголосити мобілізацію жінок і вік з 18 років. чи то ще буде 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому 13 минут назад, akineo сказал: та треба було оголосити мобілізацію жінок і вік з 18 років. чи то ще буде я за мобилизацию 60+ ... сплошная экономия будущего послевоенного бюджета Украины 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз