Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

30 хвилин тому, karlito сказав:

а, ще кайфую коли в сина виходить щось, що він хоче. вчив його нишком їздити з нуля тут в субурбії, трохи ризикуючи, бо не мав на це права (права тутешні були менше року). радів коли він здав на права. і що не зловили копи поки вчив)

Чому всі вихідці з радянського союзу говорять про "права"?! Українською мовою - посвідчення водія, російською - водительское удостоверение.

Звідки взялися "права"? Про Конституцію пам'ятаю)))

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

20 хвилин тому, миг сказав:

Пригадуються слова одного з головних героїв відомого американського серіалу про роботу адвокатів "Suits" Гарві Спектера, сказані ним молодшому колезі: "Не треба підвищувати голос, зміцнюй аргументацію".

Натомість бачимо, що у НАБУ наразі значно краще виходить "підвищувати голос", намагаючись формувати громадську думку. Звісно, ґрунт для цього сприятливий адже всі ми хочемо підвищення ефективності боротьби проти корупції і щиро ненавидимо політиків та чиновників.

Але проблема у тому, що винуватість визначає суд, а не громадська думка.

І суд має зважати на наявні або відсутні докази. А коли йдеться про ЮВТ, гадаю, перед кожним українським суддею зʼявляється примара Кірєєва, який рясно пітніючи та з тремтячими руками, робить все аби на догоду Януковичу запроторити лідерку тогочасної опозиції за грати. Поява цієї примари справляє неабиякий терапевтичний ефект на будь-якого суддю, що добре помітно на прикладі судового рішення Апеляційної палати ВАКС щодо повернення Юлії Тимошенко незаконно вилучених у неї під час обшуку коштів.

П.С. між іншим, з огляду навіть на поверхневий аналіз інформаційного поля, неозброєним оком помітно, що у ЮВТ цілком достатньо і ресурсу, і досвіду аби трощити позицію НАБУ не лише у залі суду, але й у медіа просторі. І сподіваюся, цей кейс сприятиме повільному і болісному процесу перетворення НАБУ з "піар-агенції", на правоохоронний орган, який збиратиме необхідну доказову базу відповідно до чинного законодавства України, а не марнуватиме кошти платників податків на творення відеороликів та різноманітні перформанси.(с)

www.rbc.ua/rus/news/noviy-povorot-spravi-timoshenko-nabu-povernulo-1772126772.html?fbclid=IwY2xjawQU0QBleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEeJiw6ptPlCaZUiUHVD7ysgzan8xTTpxk1RAn3gTgS2IOFSTKOTo1ryCodyIY_aem_NPnfg2Uxa0nToRLSvSW0Eg

Facebook.jpg

Всім притомним було зрозуміло, що "хабар" у 40 тис.у.о. для ЮВТ - піар акція. 

Ну як всім, крім порохоботів, там своя "найрозумніша" логіка.

Посилання на коментар

30 хвилин тому, миг сказав:

Ну так ..булож у кого перейняти барижну хватку🤣Та ще там купа інвалідів.

472236843_578282985175098_1405519200503225546_n.jpg

ВРВР.png

65ек.png

Ты ещё здесь придурок любитель мертвечины, а почему не забанили?

• Лайк 2
Посилання на коментар

42 хвилини тому, karlito сказав:

одне з атрибутів щастя яке я придумав (може і не я, але ніде не зустрічав) - це мати доступні хобі

чому? це доступний спосіб реалізуватися поза межами нав'язаного суспісльтву дискурсу

Посилання на коментар

11 хвилин тому, XL.pro сказав:

Чому всі вихідці з радянського союзу говорять про "права"?! Українською мовою - посвідчення водія, російською - водительское удостоверение.

Звідки взялися "права"? Про Конституцію пам'ятаю)))

тому що вам хтось дає право користуватися власною машиною)

а ще хтось вирішує чи можете ви розпоряджатися власними грошима та життям. це не про совок, а вище вже обговорювали...

Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

чому? це доступний спосіб реалізуватися поза межами нав'язаного суспісльтву дискурсу

в іншому суспільному дискурсі

Посилання на коментар

Два іранські дрони зупинили 20% світового видобутку газу - Reuters — Світ share.google/iW3STao79ZZa2IDlw

• Хаха 2
Посилання на коментар

57 минут назад, karlito сказал:

). я хз, не занурювався. так, по вершках знаю що гомеостаз дофаміна залежить від я

"..нахватався по вершках від таких популяризаторів як Докінз, Сапольські, .."с. 

- читаете Сапольски " по вершкам"  и получаете дешевый. Вникайте и получите более дорогой. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

тому що вам хтось дає право користуватися власною машиною)

а ще хтось вирішує чи можете ви розпоряджатися власними грошима та життям. це не про совок, а вище вже обговорювали...

Ви уважно прочитали моє питання? На Вашому документі про керування транспортним засобом написано "права" чи "посвідчення"?

Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

Два іранські дрони зупинили 20% світового видобутку газу - Reuters — Світ share.google/iW3STao79ZZa2IDlw

якщо ви не цікавитеся політикою , політика зацікавиться вами :lol:

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, XL.pro сказав:

Ви уважно прочитали моє питання? На Вашому документі про керування транспортним засобом написано "права" чи "посвідчення"?

на паркані знаєте що написано? а за ним дрова...

посвідчення лише посвідчує право керування (с) КО

Посилання на коментар

55 минут назад, karlito сказал:

ну значить мені достатньо дешевого.  одне з атрибутів щастя яке я придумав (може і не я, але ніде не зустрічав) - це мати доступні хобі. я з небагатої сім"ї, з совка ще, радів мандраринам на новий рік, читав Хрещений батько за ніч ,бо потрбно було віддати. можу всі свої іграшки перерахувати, до сьогодні памятаю, пальців двох рук вистачить.  зараз радію таким "дешевим", як ви вважаєте,  джерелам дофаміну. ось сьогодні вихідний, ковтнув з дружиною серіал Лицар 7 королівств, посексились, вона спить а я тут з вами переписуюсь).  що ще треба.  я проста, "неглибока" людина з простими бажаннями. не хочу ні на лімузинах кататись, ні на острів Епштейна, ні навіть нового айфону.

а, ще кайфую коли в сина виходить щось, що він хоче. вчив його нишком їздити з нуля тут в субурбії, трохи ризикуючи, бо не мав на це права (права тутешні були менше року). радів коли він здав на права. і що не зловили копи поки вчив)

Это то ( недорогой дофамин) из чего состоит повседневная Жизнь , можно кратковременную  радость получать  от чего хошь.

Ты же следишь за нашим диалогом. 

Подсказка насчет " дофамина " " дешевого , дорогого и ценного "  -в религии .

"Самурай " тоже , наверное , получает свой дофамин в Пути.  Но его Путь не имеет цели. А чтобы знать истинную цель , нужно знать Истину.

" Я есть Путь , Истина и Жизнь "!.! .с.

Змінено користувачем рыбак
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

на паркані знаєте що написано? а за ним дрова...

посвідчення лише посвідчує право керування (с) КО

Можна вживати замість "тижня" - "неділя", замість "автомобіль" - "двигун")))

Ви мене до кантонівщини не підбурюйте зі своїми написами на паркані ...і тиканнями у..))))

• Хаха 1
Посилання на коментар

НАБУ, НАЗК та правоохоронці ЄС запустили платформу для захисту коштів на відбудову Джерело: https://censor.net/n3603495

чи допоможе? українські євреї дуже винахідливі   

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, XL.pro сказав:

Можна вживати замість "тижня" - "неділя", замість "автомобіль" - "двигун")))

вживайте що завгодно, я дозволяю :flag1:

Посилання на коментар

Після звинувачень Трампа Сергій Притула перейшов у контрнаступ на ТЦК.

Сказав, що треба не одразу забирати чоловіків, а дати їм трошки часу.

Наприклад, написати заповіт!

Посилання на коментар

8 минут назад, XL.pro сказал:

Ви мене до кантонівщини не підбурюйте зі своїми написами на паркані ...і тиканнями у..))))

Вот в этом месте Винсол может обидеться .он тоже имеет право на патент 

Посилання на коментар

5 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

Как вы успеваете за всем этим следить?

Честно говоря я совсем не понимаю о чем речь.  Какой- то " притула перейшов "  в ... " Звинувачень Трампа"- ???

Зачем вам все это ??

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Честно говоря я совсем не понимаю о чем речь.  Какой- то " притула перейшов "  в ... " Звинувачень Трампа"- ???

Зачем вам все это ??

Узнаете, когда эта притула станет очередным пре***ентом.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, рыбак сказав:

Зачем вам все это ??

вам навіщо, якщо не розумієте? я ваші пости взагалі не читаю. бо мені не цікаво.  

• Хаха 2
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

тю, так типову форму запровадити щоб одразу з висновком влк підписували :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

вам навіщо, якщо не розумієте? я ваші пости взагалі не читаю. бо мені не цікаво.  

Не к тебе персонально обращаюсь , а вообще . Просто не понимаю в чем смысл отслеживать что сказал где-то , о чем - то , какой- то трамп или притула  , и зачем  это публиковать .

Думал , может ты или кто сможет объяснить.  Ты , так понимаю , сам не понимаешь для чего это все  публикуешь , или  это делаешь за деньги. 

Посилання на коментар

красівоє

780x439 (1).jpg

20817605.jpg

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

ті самі граблі :lol:

Трамп ввёл понятие СВО  КВО. Белый дом запретил конгрессменам-республиканцам называть атаку на Иран «войной». Теперь её надо называть «крупной военной операцией».

Его точно в Анкоридже никто не покусал?:lol:

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 3
Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

тобто організація сил самооборони на рівні дворів у містах та сел для захисту від "захисників" і громадянська війна за зразком сторічної давнини з відповідними наслідками вже скоро?

Слушно спочатку ставити два питання: "що я можу з цим зробити?" і "що я буду з цим робити?".
Наскільки гарно ви за крайні чотири роки підняли свій скіл з володінням стрілецькою зброєю?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...