Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 7 минут назад, DmiVady сказал: Наскільки гарно ви за крайні чотири роки підняли свій скіл з володінням стрілецькою зброєю? "файт" - то остання тонка червона лінія до "файт" існує "ран" вміння гарно стріляти провокуe погратися в "big shooting game" Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 18 хвилин тому, DmiVady сказав: Слушно спочатку ставити два питання: "що я можу з цим зробити?" і "що я буду з цим робити?". Наскільки гарно ви за крайні чотири роки підняли свій скіл з володінням стрілецькою зброєю? моя зброя - мій розум. за 4 роки я суттєво прокачав володіння англійською, ШІ та розширив нетворкінг. я вже не кажу про досягнення поза професійною сферою. тупих людей я уникаю і не втручаюся коли вони як каже Буданов якісно вбивають один одного. з мого досвіду зброя ще нікому не допомогла, але підвищила ризик він неї ж отримати додаткові проблеми. можете подивитися на власний довід і сказати чи колись вам зброя допомогла уникнути чи вирішити проблеми і як так сталося що до неї взагалі дійшло? знав багато тих хто гарно володів зброєю і які давно мертві і багато тих хто її взагалі ніколи в руках не тримав і чудово себе почуває. коли вперше біля мене прилетіла і розірвалася міна, я в стрілецьку зброю взагалі вірити перестав. до речі, як вам демонстрація рівня володіння нею тих бійців на відео останньому? про істеричку-поліцейську, яка мала першою припинити незаконні дії, мабуть краще взагалі не згадувати Змінено 1 година тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Данило Гетманцев звернувся до представників паливного ринку із закликом не підвищувати ціни на тлі війни на Близькому Сході. "Розумію, що це бізнес, а бізнес – завжди бізнес, і головна його мета – прибуток", ‒ зазначив Гетманцев. Джерело: https://censor.net/n3603512 він би не підвищував, якби був бізнесменом ? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Александр Аврамчук сказав: Данило Гетманцев звернувся до представників паливного ринку із закликом не підвищувати ціни на тлі війни на Близькому Сході. "Розумію, що це бізнес, а бізнес – завжди бізнес, і головна його мета – прибуток", ‒ зазначив Гетманцев. Джерело: https://censor.net/n3603512 він би не підвищував, якби був бізнесменом ? може подивитися який відсоток в ціні прибуток бізнесу і який - держава собі забирає) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Канцлер Німеччини Фрідріх Мерц під час зустрічі із Дональдом Трампом показав лідеру США на мапі, чому лінія фронту в Україні не має рухатися на захід. Про це він розповів в інтерв'ю ARD, передає Цензор.НЕТ. Більше новин у Telegram-каналі Цензор.НЕТ Подробиці Канцлер заявив, що розглядав мапу України з Трампом. "І я думаю, що це було важливо. Я ще раз чітко пояснив йому: лінія фронту, яку зараз утримує Україна, має залишитися і не може бути відсунута далі на захід на користь Росії, на шкоду Україні", - наголосив Мерц. Джерело: https://censor.net/ua/n3603509 Трампо хоч побачив де Україна на мапі знаходиться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Ты ещё здесь придурок любитель мертвечины, а почему не забанили? Прідурок, це твоє імья,бросатель на проізволяще свою собаку і сьобуещееся чепушило в Чехію. Не все пропустив??? Чи уебан не розуміе дане відіо? Прівіт від твоеї тоьті,дятел. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Два “генерали”. Для мене — вже колишні. Обидва не в Україні: один у Лондоні, інший у Варшаві. Обидва — інваліди. Обидва знають “як треба”. Але знають це здалеку. Обидва розповідають, що потрібно країні — але тільки на словах. Обидва не тримають слова. А офіцер без слова — це просто людина з погонами в минулому. Вони сформувалися у 1991–2019 роках — у час, коли армію методично нищили, розпродавали і знецінювали. І вони — продукт тієї системи. Обидва зраджували. І не раз. Обидва люблять комфорт більше, ніж відповідальність: м’яке ліжко, ситий стіл і теплі кабінети. Цей список можна продовжувати до ранку. Але жоден список не зробить їх офіцерами честі. Не поверне до них поваги. Не додасть гідності. Бо офіцер — це не звання. Це присутність поруч із своїми. Це відповідальність. Це приклад. На жаль, це — продукт епохи олігархії, деградації та знецінення війська. І це — їхній вирок. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому (змінено) кацапи ротом калантаряна погрожують передати ірану я дерну зброю - це вже істерика , чи ще ні ? з.і. у 90-ті сша не ту державу позбавили ядерного статусу Змінено 58 хвилин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому (змінено) 11 годин тому, karlito сказав: звичайно що тут і зараз ефективна. але в мене специфічне поняття про ефективність держави, воно бінарне (існує - значить ефективна). тому всі держави що зараз існують - еффективні в моєму розуміні. Ви що в термін "ефективність" вкладаєте - як працюють інститути? рівність перед законом? егалітарність?ВВП в цілому чи на душу населення? Що ще? Щодо здатності виживати в довгій перспективі - Китай криє всіх як бик вівцю - більше 2000 років. та навіть до Великобританії з її приблизно 4ма століттями як імперії, США ще далеко. тому історія розсудить про здатність виживати, я не дуже оптиміст і не думаю що в людства є стільки часу щоб США пробули довше Китайської імперії ( Таки заплутав вас перемішавши абстракції з метриками, а асоціативне мислення у всіх різне) Ну добре, як буде настрій просто напишіть, своє бачення. Прості метрики: як працюють інститути, чим заохочується сплата податків, як виконуються принципи рівності перед законами, як карається невиконання законів, відношення громадян до представників закону та держави. Прості побутові речі з якими ви стикаєтесь кожен день. Про Китай не буду) Бо я маю тільки знайомство з деякими трактатами та тим, що повязано з їх практиками самовдосконалення (у-шу, цигун), Про сучасний Китай я читав пару гарних книг, та дивився тригодинне кіно Діми Комарова, але цього явно недостатньо для аргументованої бесіди Змінено 57 хвилин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: моя зброя - мій розум. тупих людей я уникаю і не втручаюся коли вони як каже Буданов якісно вбивають один одного. з мого досвіду зброя ще нікому не допомогла, але підвищила ризик він неї ж отримати додаткові проблеми. можете подивитися на власний довід і сказати чи колись вам зброя допомогла уникнути чи вирішити проблеми і як так сталося що до неї взагалі дійшло? знав багато тих хто гарно володів зброєю і які давно мертві і багато тих хто її взагалі ніколи в руках не тримав і чудово себе почуває. коли вперше біля мене прилетіла і розірвалася міна, я в стрілецьку зброю взагалі вірити перестав. до речі, як вам демонстрація рівня володіння нею тих бійців на відео останньому? про істеричку-поліцейську, яка мала першою припинити незаконні дії, мабуть краще взагалі не згадувати "моя зброя - мій розум" не погана позиція, але "Что будут стоить тысячи слов, когда важна крепость руки?" © І чому хтось буде брати до рук зброю та організовувати загони самооборони від підарасів доки ви будете розважатися дописами на форумі? Більшість українців вибрала конформізм з підарасами та продовження війни, а більшість тих, хто вміє в зброю, не будуть розв'язувати проблеми зброєю. Люди, які знайшли ресурси на купівлю зброї, та вдосконалення своїх навичок зі зброєю, знайдуть ресурси для розв'язання проблем."Це не проблема - це розходи" © Про рівень володіння не буду, складно казати про те, чого нема) Зазвичай я орієнтуюсь на інші рівні, це не топовий, але за чотири роки, при наполегливості та грошах цілком досяжні, й ви так зможете) Прихований текст Це 2+2+4+2+2 на десяти ярдах, проста залікова вправа для початківців В мене результат трошки довший (значно менше часу та грошей витрачено чим в Ігоря), зброя така ж сама: Глок 34 з ліхтариком) З мого "домашнього карабіна" час буде значно меншим, бо карабіном оперувати значно простіше ніж пістолетом, якось так 😉 IMG_5463.MOV "Never assume that simply having a gun makes you a marksman. You are no more armed because you are wearing a pistol than you are a musician because you own a guitar." © Jeff Cooper "Principles of Personal Defense" В перекладі на нашу: "Якщо ти придбав зброю, і не навчаєшся з неї стріляти, то хоча б спиляй мушку" 😉 Змінено 28 хвилин тому користувачем DmiVady додано) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому Вони з Мариной Порошенко не однокласники? AQO2RtBG3NBOh4BRcXY2a-yHR68W3C1cDQDn24m58RnxJr616bcY8K5jOBqw-biiAHBvgeVNqvEXSPWuHmqcJ5XufhTwWocbibsR-NduRI6gqQ.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому А памятаєте як з 2023 року в інтернет гуляє телефона розмова парошенка і ахмєтова. Там вони обговорювали схему державного заколоту. Там ще і Залужний згадувався як в доску їх людина. Порохня ще тоді казали що це фейкове відео, фейкова телефона розмова і тд. Так от, ті вроді фейки плавно переходять в сумну реальність. Пазли так чітко складаються. А хтось чекає що от генерал зараз заговорить і розвіє всі їх сумніви. Та він вже наговорив. І наробив. От і робіть висновки. AQPFYY1h-S8hCLN5UQjFDNo2RtE63iv1gV_U4UDCbesL37itJuQOo5IaVg63TPcRvwV9HjzqgdRlJ5tcyCO-fsFP4OmLNXNsQaN9VTgaf7CJWQ.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: з мого досвіду зброя ще нікому не допомогла, але підвищила ризик він неї ж отримати додаткові проблеми. можете подивитися на власний довід і сказати чи колись вам зброя допомогла уникнути чи вирішити проблеми і як так сталося що до неї взагалі дійшло? ну я застосовував одного разу газовий балон врятував здоров'я та цінне для мене майно ( як з'ясувалося згодом , в тому місці багато людей від гопників постраждало - втратили й майно , й здоров'я) одного разу навіть стріляв на ураження ( коли моє єдине авто намагалися угнати два здорованя ( один - вищий за два метри ) , які ще й згодом виявилися йобарями сусідок , які їх і навели ) вдруге - достатньо було продемонструвати наявність та рішучу готовність застосувати , щоб агресор з залізною ломакою втратив намір напасти з.і. коли зміг переїхати до більш благополучного району , на сусіда - колишнього професійного борця сумо , напали якісь довбойоби , які думали , що сумо - то якась декоративна маячня - хотіли в нього геліка віджати . Але ж в нього руки - зброя . То ж теж можна записати до кейсів успішного застосування зброї . О... ще раз згадав - вночі оточила зграя агресивних безхатніх собак - дрібний відолікав увагу зпереду , здоровані нишком підкрадалися ззаду . Постріл - і їх , як не було =================================== всі випадки обумовлені складною соціально-економічною ситуацію в пострадянських так званих "робочих кварталах" - у них денег курьі не клюют , а у нас - на водку не хватает =================================== краще мати зброю , ніж її не мати , коли вона потрібна але необхідно пам'ятати , що зброя , то щось на кшталт "кільця всевладдя" - користь від якого умовна , а небезпечне воно тим , що провокує власника Змінено 22 хвилини тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому Кажуть у баригі корупціїї не було. AQN3wgUmfkLeUxoKbhScdPU0qTm-r9-GWQfN9iY0Pl9OxqvWR7wI8eLMtCNxff8yHASUpVTsuX2NB5j0RkzPGbdHf_8UlHl6TfUULXZA7IF1FA.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 34 минуты назад, миг сказал: Два “генерали”. Для мене — вже колишні. Обидва не в Україні: один у Лондоні, інший у Варшаві. Обидва — інваліди. Обидва знають “як треба”. Але знають це здалеку. Обидва розповідають, що потрібно країні — але тільки на словах. Обидва не тримають слова. А офіцер без слова — це просто людина з погонами в минулому. Вони сформувалися у 1991–2019 роках — у час, коли армію методично нищили, розпродавали і знецінювали. І вони — продукт тієї системи. Обидва зраджували. І не раз. Обидва люблять комфорт більше, ніж відповідальність: м’яке ліжко, ситий стіл і теплі кабінети. Цей список можна продовжувати до ранку. Але жоден список не зробить їх офіцерами честі. Не поверне до них поваги. Не додасть гідності. Бо офіцер — це не звання. Це присутність поруч із своїми. Це відповідальність. Це приклад. На жаль, це — продукт епохи олігархії, деградації та знецінення війська. І це — їхній вирок. Простите, а где Вы видели дядек с большими звёздами, которые не любят комфорт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому 5 минут назад, Vitaliy67 сказал: Простите, а где Вы видели дядек с большими звёздами, которые не любят комфорт. генерал - ето не звание , ето счастье (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому Мобілізація з близького оточення. Заброньованого свояка "скрутили" біля свого ж двору, коли той чистив подвір'я від снігу. Два дні били в ТЦК, відпустили тільки після того, як один із впливових людей обласного центру приїхав визволяти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому (змінено) під час масованої атаки безпілотників кацапи френдлі фаєром збили власний гелікоптер . його теж у втрати під час есвео запишуть ? Змінено 1 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз