akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 хвилин тому, US7IGN сказав: я за них не переживаю, я пряме питання запитав - ви хоч одну жінку в житті на щось мобілізували що пропозиції такі пропонуєте? не розумію питання обов'язкова мобілізація жінок зі своїми правилами і двістрочками. жінки-ухилянтки, бусифікація жінок-ухилянток. прирівняння всіх громадян неньки до ресурсу Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 хвилину тому, akineo сказав: не розумію питання отож і воно ви мені одного американця нагадали, який питає недавно - а у вас що, газові балончики не продаються? можна ж задути людоловів та з'їбатися. я запропонував знайти десь там поруч нього 4-5 поліцейських і спробувати на них, потім відписатися як далеко з'їбатися вийшло Змінено 1 година тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 хвилину тому, US7IGN сказав: отож і воно ну то перефразуйте ми ж будемо "як у Ізраїлі" Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, akineo сказав: ну то перефразуйте ми ж будемо "як у Ізраїлі" вам так не буде (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому Цитата Російське вторгнення до Балтії відбудеться в найближчі 2 місяці: видання Bild опублікували мапу та вказали, що підготовка вже на завершальній стадії. хм...пишут про Украину они так же за несколько месяцев предупреждали...не проверял, но очень интересно хотелось бы чтоб напали - нам будет легче...поглядеть будет интересно на реакцию наты))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 57 минут назад, US7IGN сказал: www.rbc.ua/rus/news/slov-yansku-zastrelili-politseyskogo-pidozryuvanogo-1774108381.html не про все в газетах пишуть Судячи по фейсу хороший дядька. Мусора довели. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому (змінено) як це розуміти ??? Змінено 21 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз