US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Я вважаю, що якщо пан Буданов з компанією буде варити жабу повільно, то все вийде як задумано й задекларовано. Але це можна перевірити тільки часом, а не аргументами на форумі. Хто доживе до зими - побачить як воно вийшло він мені не звітує що і як робить і що було задумано. але у особливо важкі часи він не відсвічує зайве Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Про Польщу видно. А про Ірландію та що там відбувалось у 19 сторіччі, коли почалась масова еміграція, то нічого. А місцеві дурники все сприймають як особисту образу, хоч навіть на одному дуже гарному ірландському віскі є розлога історія про "диких гусей". Але ні книжки, ні коробки напоів не здатні чогось навчити або зацікавити, бо менталітет більшості ухилянтів-боягузів цього не передбачає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, Vladdi сказав: бо менталітет більшості ухилянтів-боягузів цього не передбачає. тільки я не розумію що цей голос з окопу хоче сказати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: що цей голос з окопу хоче сказати Лише те, з чим стикаюсь постійно. Що як людина відноситься до суспільного обов'язку, так вона себе поводить і в інших ситуаціях. Те ж саме і щодо праці над собою в сенсі освіти. Як тільки виникають труднощі, які потребують наполегливої праці, одразу починається пошук обхідних шляхів та способів взагалі уникнути зусиль. Особливо коли кінцевий результат невідомий. Купити бланк диплома простіше ніж зубрити роками. Це, до речі ми бачимо й на дорогах, права купити простіше ніж щось вивчити та навчитись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 години тому, sergio сказав: Там написано, що безробітних. Безробітний це статус який надається після реєстрації на Біржі праці. Все інше - "непрацюючий". Тобто такий, як я. www.instagram.com/reel/DWlTUp2DCZW/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 14 хвилин тому, US7IGN сказав: він мені не звітує що і як робить і що було задумано. але у особливо важкі часи він не відсвічує зайве Що задумано він озвучив до свого призначення в інтерв'ю:) Що виходить і чи вийде - хз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 4 хвилини тому, Vladdi сказав: Лише те, з чим стикаюсь постійно. Що як людина відноситься до суспільного обов'язку, так вона себе поводить і в інших ситуаціях. Те ж саме і щодо праці над собою в сенсі освіти. Як тільки виникають труднощі, які потребують наполегливої праці, одразу починається пошук обхідних шляхів та способів взагалі уникнути зусиль. Особливо коли кінцевий результат невідомий. Купити бланк диплома простіше ніж зубрити роками. Це, до речі ми бачимо й на дорогах, права купити простіше ніж щось вивчити та навчитись. Можна спробувати змінити оточення. Я з такими не стикаюся. Де про суспільний обов'язок почитати? Змінено 4 години тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, DmiVady сказав: Що задумано він озвучив Оксюморон якійсь. Як розвідник може озвучити що він задумав? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, karbo сказав: При чому тут "використовується"? При тому, що раби використовуються за призначенням - як раби. 1 година тому, karbo сказав: Тобі відомий контекст? Звичайно, я ж читав Біблію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 13 хвилин тому, US7IGN сказав: Оксюморон якійсь. Як розвідник може озвучити що він задумав? Згоден, я висловився кострубато. Але це нічого не змінить в суті подій. Змінено 4 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 5 минут назад, vadimv сказал: При тому, що раби використовуються за призначенням - як раби. щоб використовувати людину у якості раба - людину слід виховати у якості раба з пуп'янка karbo - кацапський посіпака , який виховував з українських дітей рабів Змінено 4 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 25 минут назад, US7IGN сказал: ви не вважаєте це працєю? багато хто плутає працювати багато з працювати ефективно. якби так легко було працювати головою, то певно ніхто не працював би руками. Я стараюсь це робити в міру своїх обмежених розумових здібностей. 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: При тому, що раби використовуються за призначенням - як раби. Звичайно, я ж читав Біблію. Читати та розуміти написане далеко не завжди одне ж і те саме Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 хвилин тому, vadimv сказав: При тому, що раби використовуються за призначенням - як раби. Звичайно, я ж читав Біблію. На тобі привіт від ші: Це питання охоплює важливі концепції в християнському богослов'ї. Давай розглянемо основні причини, чому християни вважаються синами і дочками Божими, а не рабами. ### 1. **Відкуплення через Христа** Християни вірять, що Ісус Христос прийшов на землю, щоб спасти людство. Його смерть і воскресіння відкупили гріхи людства. Це відкуплення відкриває шлях для кожного віруючого стати членом Божої родини. ### 2. **Божественне усиновлення** У Новому Заповіті, особливо в посланнях Павла, ми бачимо концепцію усиновлення. Наприклад, у Посланні до Римлян 8:15 говориться: "Бо ви не отримали духа рабства, щоб знову бути в страху, але отримали Духа усиновлення, яким кличемо: Авва, Отче!" Це свідчить про те, що віруючі мають близькі стосунки з Богом, як з батьком. ### 3. **Нова ідентичність у Христі** Християни вважаються новим творінням у Христі (2 Коринтян 5:17). Це означає, що вони мають нову ідентичність і статус, які відрізняються від старих (передбачаючи життя в гріху і рабстві). ### 4. **Свобода у Христі** Досвід віруючих у Христі також асоціюється зі свободою. У Галатів 5:1 говориться: "На свободу звільнив нас Христос". Ця свобода від гріха та закону дозволяє християнам жити в любові та служінні, а не в страху і повинності, характерній для рабства. ### 5. **Служіння любові** Християни кличуться до служіння не з обов'язку, а з любові до Бога. Вони слідують вченню Христа та прагнуть жити в згоді з Його заповідями, виявляючи свою віру через добрі справи. ### Висновок Отже, християни більше не вважаються рабами Божими, тому що їхній статус змінився завдяки Ісусу Христу. Вони є дітьми Божими, що мають особисті, близькі стосунки з Ним, і кличуть Його своїм Отцем. Це перетворення підкреслює універсальність любові Божої і Його бажання, щоб всі люди стали частиною Його родини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 26 хвилин тому, Vladdi сказав: ні коробки напоів не здатні чогось навчити або зацікавити дякую, пішов читати що я п'ю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 хвилину тому, US7IGN сказав: дякую, пішов читати що я п'ю До речі, про віскарь: ніколи не віддавайте свої гроші за пляшку "Wild Geese" Бо між маркетинговим слоганом "дуже гарний ірландській віскі" і тим, що в пляшці, лежить прірва 😉 Якщо подарують - пити можна, не шмурдяк, потрійна дестиляція рятує За ці гроші є варіанти значно достойніші. "Кому і кобила - наречена" © Змінено 4 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 41 хвилину тому, sergio сказав: Тут казали, що в рашці дофіга всяких здекласованиз елементів готових за декілька лямів дерев"яних продати життя.. Так це ж мабуть кіт казав ) Кіт - ще той казочник )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 35 хвилин тому, US7IGN сказав: якби так легко було працювати головою, то певно ніхто не працював би руками. Найлегше мабуть працювати язиком, бо саме серед акторів найбільше євреїв ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: До речі, про віскарь: ніколи не віддавайте свої гроші за пляшку "Wild Geese" Бо між маркетинговим слоганом "дуже гарний ірландській віскі" і тим, що в пляшці, лежить прірва 😉 Якщо подарують - пити можна, не шмурдяк, потрійна дестиляція рятує За ці гроші є варіанти значно достойніші. дякую за пораду, але ірландський односолодовий я хіба що домініканським ромом інколи розбавляю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, vadimv сказав: Найлегше мабуть працювати язиком, бо саме серед акторів найбільше євреїв ) це до Бездомного. як казав один стендапер - я перед побаченням вуса з щіткою помив 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 31 хвилину тому, US7IGN сказав: що цей голос з окопу хоче сказати? Що істина у вині по 20 к за пляшку ) Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: дякую за пораду, але ірландський односолодовий я хіба що домініканським ромом інколи розбавляю. Бругаль? Достойне пойло, мені привозили звідти кілька видів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 21 хвилину тому, karbo сказав: Читати та розуміти написане далеко не завжди одне ж і те саме Та то ясно, що якщо у Біблії написано "раб божий" - то раби то читають якось інакше ) 16 хвилин тому, karbo сказав: Отже, християни більше не вважаються рабами Божими То чого вони тоді навколішки стоять? ) Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Вже офіційно: Цитата Скоро почнеться глобальна війна, яка охопить весь світ, — генсек ООН Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 22 хвилини тому, vadimv сказав: Та то ясно, що якщо у Біблії написано "раб божий" - то раби то читають якось інакше ) То чого вони тоді навколішки стоять? ) Давай виключно в контексті нового заповіту 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз